Alle innlegg Sukkerforum

Mythsukkers

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym HeltVanlig ma. 26 juli 2010 21:37

Et av de vanligste tema i dette forumet er menn som forteller at de aldri får svar på meldinger. Mange er av den oppfatning at damer oversvømmes av meldinger og derfor ikke har mulighet til eller gidder å svare alle. Noen damer har da blandet seg inn og fortalt at hverken får meldinger eller svar på meldingene de selv sender ut, uten at deres utsagn har blitt lyttet til.

Nå har det seg slik at jeg en gang hadde en profil her på sukker som ikke ble brukt på en stund. Den ble da automatisk deaktivert og en dag dukket en mail opp, fra sukker, som fortalte at vi ville spandere en uke som superbruker hvis jeg reaktiverte profilen. Av en eller annen grunn slo tanken meg at denne muligheten kunne brukes til et eksperiment. Profilen ble reaktivert, profilnavnet endret. Relasjonstesten ble modifisert til å gi match med flest mulig - dvs svare '5' og "ikke viktig" på alle spørsmålene, untatt røyk som ble '1', siden mange sikkert har dette som absolutt krav. Bilder i albumet ble fjernet og profilbildet ble erstattet av et ansiktsbilde som google hostet opp etter blidesøk på "perfect male face". Valget falt på et ansikt som så litt bad-boy ut, uten å se ut som en modell fra Axe-reklamene. Profilteksten ble endret til å kun inneholde følgende:
"Bare titter rundt for å se om sukkers reklame har noe for seg.
Er du et eksempel på reklamens utsagn kan du jo sende en melding ;)"

Jeg slo av et år på alderen, og vokste 1 cm i høyden.
Da sto det mann, Oslo, 30 år, 178cm

Skjult ID med pseudonym HeltVanlig ma. 26 juli 2010 21:37

Dette ble gjort kl 02 på natta, på en hverdag, i ferien. Besøkene lot ikke vente på seg. 15 minutter tok det før første kontakt. En svært søt jente ville invitere meg med venner til fest med venninnegjengen hennes neste kveld. Besøk og meldinger strømmet på. Også fra et par jenter jeg hadde skrevet til tidligere uten å få svar. Det hører med til historien at besøkte en stor mengde profiler fra onlinelista, bare for å legge igjen det perfekte ansikt i besøkslista deres.

Det interesante her var at så godt som ingen av de mottatte førstemeldingene kommenterte bildet. Godt over halvparten skrev "Jeg liker profilen din" - ikke standardflørten, men samme tekst skrevet i en melding. Det naturlige da var å takke dem for dette og spørre hva de like ved den. Og fortsatt var det mange som heller skrev noe tull enn å innrømme at det kun var bildet som tiltrakk dem. Da kunne jeg ikke dy meg fra å spille en arogant jævel.

Det som også slo meg var at flertallet av de kontaktsøkende hadde lav utdannelse. De med høy utdannelse tittet bare innom og gikk videre.

Så altså, myth busted!
Menn bombes også av meldinger bare de er fine nok på bildet.

Skjult ID med pseudonym X-dreamer ma. 26 juli 2010 21:43

Vel, jeg kjører jo forbi sjappa til Jan Thomas hver dag på vei til jobb.... mulig man må dra innom der......

Skjult ID med pseudonym X-dreamer ma. 26 juli 2010 21:45

Men @TS - forventer du at majoriteten av jenter skal være noe særlig annerledes enn majoriteten av guttene??? Vi har da likestilling i Norge.....

Skjult ID med pseudonym HeltVanlig ma. 26 juli 2010 21:46

Bimyte: Den rette kommer når du minst aner det.

Her er det en spennende fremtid... Midt i dette lille eksperimentet kom en kreativ førstemelding. En frøken som faktisk grep fatt i den lille teksten som sto der. Jeg begynte å skrive litt med henne og fikk et veldig godt inntrykk av henne. Hun har blitt advart om at profilen ikke nødvendigvis beskriver meg så bra, men hun har ikke fått vite om eksperimentet ennå. Nå som eksperimentet anses som avsluttet skal hun få en lenger forklaring på dette og sendes til denne tråden. Så spørs det da hva som teller mest - den falske profilen av mr perfekt eller meldingsvekslingen med den ekte meg. Time will show.

Superbrukerskapet har går ut om få strakser. Dette er det siste dere ser til meg. Lykke til i jakten, kjære sukkerklumper.

Skjult ID med pseudonym HeltVanlig ma. 26 juli 2010 21:47

x-dreamer: nei. Forventer ikke. Men man kan få oppfattelsen av at majoriteten av forummenn forventer kjønnsforskjeller på dette området.

Skjult ID med pseudonym HeltVanlig ma. 26 juli 2010 21:50

(poenget med tråden var å fortelle de forummenn som måtte tro at det er en vesentlig forskjell mellom kjønnene her at de sikter litt feil. Sukkerproblemet er at "alle" menn skriver til de fineste damene, "alle" damer skriver til de fineste menna.)

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 26 juli 2010 21:58

"Den rette kommer når du minst venter det!"

Hah - det er noe folk med kjærester sier for å "trøste". Du kommer sjelden noen vei uten en viss innsats. Problemet her på Sukker er at de gjerne kommer i "puljer".

Skjult ID med pseudonym PikenVell ma. 26 juli 2010 22:01

puljer?

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 26 juli 2010 22:02

Puljer = flere på én gang før lang tids stillhet...

Skjult ID med pseudonym PikenVell ma. 26 juli 2010 22:05

jeg VET hva en pulje er, har ikke bomull mellom øra. men var ikke helt med på at ting kommer i puljer her...

Skjult ID med pseudonym rotte ma. 26 juli 2010 22:05

Rotte få bekreftet Rotte dårlig an ligge.

Skjult ID med pseudonym nebbioso ma. 26 juli 2010 22:06

@PikenVell: Jeg tror han snakker om ketchup-effekten. Du soser rundt på sukker i dagesvis/ukesvis/månedsvis/årevis (velg det som passer) uten å få en eneste interessant mail, og så plutselig en dag får du dusinvis med mailer av den sorten du venter på. Helt uten forvarsel.

Skjult ID med pseudonym rotte ma. 26 juli 2010 22:08

Rotte ville trodde noen med Rotte tulle.

Skjult ID med pseudonym Tazoslo ma. 26 juli 2010 22:08

ting kommer i puljer, det har jeg merka...merkelig greier

Skjult ID med pseudonym McDuck81 ma. 26 juli 2010 22:11

har hvert medlem av sukker lenge, men ingen brev enda

Skjult ID med pseudonym rotte ma. 26 juli 2010 22:16

McDuck81 ung and ha flere tiår foran McDuck81.

Skjult ID med pseudonym McDuck81 ma. 26 juli 2010 22:21

And i sin beste alder :)

Skjult ID med pseudonym Omega3 ma. 26 juli 2010 22:53

Lagde en fake jente-profil med et bilde av ei litt over snittet pen jente jeg googlet. Fikk ca. 200 hendvendelser ved enten meldinger, fløter eller hjerter de første 24 timene.
Jenter får etter min erfaring mange flere hendvendelser en gutter, men så er de flinkere til å ta bra bilder av seg selv også og vet hvordan de skal vise fram de beste sidene ved seg selv på bilder.

Skjult ID med pseudonym PikenVell ma. 26 juli 2010 22:59

jeg har fått ca 5.

Skjult ID ti. 27 juli 2010 01:10

Problemet som jeg ser det er - skal man gidde investere de 10-15 minuttene på å skrive en god første-melding eller skal man bare skrive noe kjapt og enkelt og satse på å sende mange meldinger i stedet?

Personlig må jeg si at jeg ikke er helt sikker på hva som er best.. Hvorfor bruke lang tid på en melding når folk kan lese profilen? Om det som leses av begge parter er interessant, ja så kan man heller investere mer tid etter at man har fått en positiv tilbakemelding.

Skjult ID med pseudonym Prad Bitt ti. 27 juli 2010 02:07

Min erfaring er at beste måten å få mest svar på er å skrive mange meldinger med noe kort og "morsomt" som du tar fra profilen deres. Heng deg gjerne opp i småting. Jeg får helt greit med svar, og jeg har ikke bilde enda.

Skjult ID med pseudonym Prad Bitt ti. 27 juli 2010 02:17

En annen "hemmelighet" er å kun skrive til de som faktisk er pålogga, da ligger du ikke som post nr #32 som blir gått kjapt gjennom. "Online nå" opplever jeg som ikke helt til å stole på. "Chat" er mye mer riktig. Skriv gjerne når det ikke er så mange som er logga på, mye større sjanse for lite pågang (f.eks nettene på hverdager) og akkurat din melding får større oppmerksomhet og dermed kan du komme over den avgjørede første kneika.

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 27 juli 2010 02:36

rotte vente på superdame komme ut av rottehullet.

(mann 49 år fra Østfold) ti. 27 juli 2010 03:53 Privat melding

Er det rart folk er forvirret og det er så mange pene bilde profiler her.. Alle er jo falske og tester hverandre LOL

Hva med å ta nettet for hva det er ? De siste tipsene her er de som funker. De aller fleste søker snarvei, men jeg mener om man skal finne sin kjærlighet for livet, så skal man jobbe for det også. Ikke bare sende i vei til alle og en hver, Finn offeret ditt, les nøye igjennom profilen. Er du så helt sikker at vedkommende kanksje er den rette så fortell vedkommende at du faktisk er den rette og at hun/han burde ta sjansen med akkurat deg. Og fortell hvorfor. Skal man selge noe på finn.no så lager man en seags annonnse. Selg deg selv. Får du ikke svar første gangen kan det være som nevt, at du er #23 i lista. Skriv igjen. Med humor. Heller ingen respons? Vel da venter du litt også gjør et aller siste forsøk. Bruk ironi og humor. Ikke skriv noe stygt eller negativt. Bytt gjerne bilde mellom hver gang. Det er sjeldent at det bilder du liker fenger den du oppsøker. Er brevene dine lest hver gang og ingen respons. Vel, så godta at det er slik. Ta deg en pause før du søker en ny. Ikke gå blind og kast deg over den neste..

oj, skulle egentlig bare kommentere,,, :P

Skjult ID med pseudonym Prad Bitt ti. 27 juli 2010 04:19

Vet ikke helt om jeg er enig med at man skal skrive en salgsannonse.. enkelte liker kanskje at man tar seg god tid og skriver et lite brev. Jeg tror kanskje jo høyere alder jo mer setter man pris på at man viser større interesse og seriøsitet med en gang . Men tror mange vil reagere litt på det og tenke at vedkommende prøver for hardt/for desperat. Litt sånn "å hjelp, èn date med han og jeg blir vel invitert med på søndagsmiddag hos moren". Jeg tror man fort kommer i en ond sirkel der man ved manglende svar prøver hardere og hardere noe som meldingene utstråler.

En relativt kort melding som henter noe fra profilen med litt humor sier ting på en bedre måte: "jeg liker deg og har humor, liker du meg? :-)"

Jeg ser heller ingen problem med å sende til mange, det er veldig mange veldig pene jenter her inne jeg har lyst å bli bedre kjent med, hvorfor skal jeg vente med å gå på neste om jeg ikke får svar? Synes også 3 meldinger på kort tid blir for masete. Er det noen jeg virkelig har lyst å bli bedre kjent med så kanskje jeg fyrer en ny, en eller annen gang senere, fortrinnsvis når første melding har blitt automatisk sletta. Sender jeg en sjelden gang en ny innen kort tid følger den direkte opp nr1.

Og vær så snill, ikke send sutremeldinger om du ikke får svar. Det er bare tragisk. Husk at mange her inne har kompiser/venninner, du blir fort en de advarer mot.

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 27 juli 2010 08:05

Rotte opplyse om rotte uekte 02:36.

Skjult ID med pseudonym Smartypant ti. 27 juli 2010 09:01

Jeg misliker sterkt at en del avslører triksene sine her inne, slik som Brad Pitt f.eks. De triksene er nemlig stort sett de samme som jeg bruker. De funker jo supert, men jeg er ikke så heldig med utseendet at jeg føler at jeg trenger mer konkurranse :)

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 27 juli 2010 09:18

Sharing is caring vet du, Smartypant. ;-)

*"Vi seiler i samme båt", var det en som sang...like redde i dårlig vær*

Skjult ID med pseudonym Serenia ti. 27 juli 2010 09:28

Mitt testforsøk:
For noen uker siden hadde jeg en helt fullstendig ekte profil. Jeg hadde både profilbilde og bilde i albumet, samt en snerten profiltekst.
Etter en måned hadde jeg omlag 20 sider med mails i innboksen min.

Nå har jeg hatt profil med lite tekst, uten bilde, i to uker og jeg har ikke fått en eneste mail.

Det bør muligens være oppløftende for meg at den reelle profilen var det som skaffet stor pågang? Samtidig synes jeg det er rart at de inattraktive mennene som skrev til meg i former som "Jeg er ikke god nok for deg" og "Du er for pen for meg", ikke har tatt kontakt med den billedløse profilen.
Dersom jeg hadde tatt kontakt med noen av disse, lurer jeg på hvor mange av dem som hadde svart og hvor lang tid det hadde gått før de spurte etter bilde.

Skjult ID med pseudonym Serenia ti. 27 juli 2010 09:39

Morroklomp er mer attraktiv som kvinne, enn det jeg er.

Skjult ID med pseudonym Djeeses ti. 27 juli 2010 09:51

La oss alle kalle en spade for en spade - ALT dreier seg om BILDET!

Skjult ID med pseudonym Serenia ti. 27 juli 2010 10:02

Ikke bare bildet. Mannen må i tillegg til å være (i mine øyne) kjekk, også ha omlag en milliard andre ting som skal stemme. Jeg har lagd meg en liste over hva en mann skal være. Den er lang, denne listen, men hvorfor skal jeg nøye meg med nestbest?

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 27 juli 2010 10:05

Rotte tro Serenia lang tid bruke Rotte si Serenia tålmod.
Rotte gi Serenia link til par på 79 og 73 som hverandre via nettdate finne?

Skjult ID med pseudonym hmmm ti. 27 juli 2010 10:07

@Serina
Jeg leser du har lagd en lang liste over hvordan han skal være.
Er du slikt selv?

Jeg tenker som slikt, jeg kan ikke stille høyere krav til kjæresten enn kjæresten skal kreve av meg.

Skjult ID med pseudonym Serenia ti. 27 juli 2010 10:32

@ hmmm; jeg fyller noen av kravene. Dersom jeg fylte alle, ville jeg jo bare ønske meg et speilbilde av meg selv, ikke sant? For eksempel har jeg ikke passe stor pikk, som er et av kravene mine til en mann. Forøvrig viser det seg at jeg oppfyller kravlisten til de fleste menn jeg treffer.

Skjult ID med pseudonym Serenia ti. 27 juli 2010 10:34

@ rotte; jeg er tålmodig. Det er ingen nødvendighet for meg å finne en mann, men det ville vært utrolig fint som et supplement i livet mitt med en finfin fyr.

Skjult ID med pseudonym hmmm ti. 27 juli 2010 10:36

@Serina
For en som har stor pikk, er det best med ei dame som er dyp nok. Er du dyp nok til en stor pikk?

Skjult ID med pseudonym Serenia ti. 27 juli 2010 10:40

@ hmmm; nei. Det er jo derfor jeg ønsker en med passe stor pikk. ;)

Skjult ID med pseudonym Serenia ti. 27 juli 2010 10:51

@ hmmm; jeg har truffet mange menn som oppfyller hele kravlisten min. Man kan derfor anta at den ikke er umulig å oppfylle. Langt derifra. Likevel har jeg bare ikke forelsket meg. Ennå.
Dessuten synes jeg ikke at jeg selv er så spennende at jeg vil ha et speilbilde.

Skjult ID med pseudonym Serenia ti. 27 juli 2010 10:52

Og hva er årsaken til at du selv er her inne?

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 27 juli 2010 11:05

Har du laget tilsvarende liste over hva du kan tilby en partner, Serenia?
:-)

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 27 juli 2010 11:10

Det ikke virke som Serenia ha så stort behov for type.

Skjult ID med pseudonym Serenia ti. 27 juli 2010 11:10

Selvsagt, Tingeling. I min første profiltekst var det jeg mener jeg kan tilby godt beskrevet.

Har ikke alle mennesker en kravliste? Mer eller mindre uttalt?

Skjult ID med pseudonym Serenia ti. 27 juli 2010 11:11

Det kan vise seg å være helt i overnestemmelse med sannheten, rotte.

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 27 juli 2010 11:20

@Serenia
Jeg har registrert at mange her inne er mer fokusert på hva en partner kan gi dem, enn hva de kan gi en partner. Og den er ofte lite i samsvar med hva man selv kan tilby. Å uttrykke krav er etter min mening lite hensiktsmessig, så jeg har de verken uttalt eller tenkt. At jeg har preferanser er èn annen sak, og det handler mest om at jeg har innsikt i hva som vil fungere for meg i et forhold...og da fortrinnsvis for min partner som skal leve med meg. ;-)

Skjult ID med pseudonym Serenia ti. 27 juli 2010 11:25

Jeg kunne like gjerne ha kalt det en preferanseliste. :)

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 27 juli 2010 11:42

Jeg ser en stor forskjell på preferanser og krav. :-)

Skjult ID med pseudonym hmmm ti. 27 juli 2010 11:55

@ tingeling
Enig med deg, hva kan vi tilby kjæresten. Jeg stiller spørsmålet, hvorfor skal en kreve mer av kjæresten i forhold til hva kjæresten skal stille av "deg".

@serenia
Det er ikke det at jeg tviler på at du finner noen som har dine krav.
Siden det snakkes om pikk og størrelse. Synes jeg det er kjipt når hun ikke er dyp nok.
Slik at dermed synes jeg det er feil av henne å ønske noe større enn det hun kan tilby i dybden, men så klart det finnes jo dem som synes det er ok, ihvertfall ikke meg.

Tanken er jo ikke at en skal være sammen med seg selv, hvordan kysser en seg selv på leppene og har sex med seg selv, gifter seg med seg selv og får barn med seg selv, holder i hånd med seg selv?

Ellers tenker jeg på andre sammenligninger si penger da, ei som har lite penger bør ikke forvente at han skal ha mye penger, det blir gold digger.

Si at hun setter grensen på "ulovligheter med andre" til kyss på munnen. Da synes ikke jeg det er greit at hun skal få lov til å kysse andre på munnen.

Liker en å bli slikket synes jeg en skal sidestille det med å suge..
Liker en slank kropp, så synes jeg en skal være slank selv.
Liker en muskler, synes jeg at jenten også skal ha muskler da av den sexye arten.
Muskeløs mann kan ikke sidestilles med slank jente (mannen bruker tid på å bygge, mens hun behøver bare å spise normalt)

Om du sjønner sammenligningen..?

(mann 33 år fra Oslo) ti. 27 juli 2010 11:59 Privat melding

Spørsmålet jeg sitter igjen med er hvorfor det fødes guttebarn, hva er poenget? det er rart det fokuseres så lite på det, men det vil forekomme tonnevis av type school/university shootings i fremtiden og fremdeles vil ingen koble det til at du har en enorm underklasse av menn som er døfødte.

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 27 juli 2010 12:02

Rotte i rotteunderklassen.

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 27 juli 2010 12:05

@hmmm
Jeg tenkte nok mer i retning av personlige egenskaper og verdisyn enn hvordan man puler.
Men jeg ser jo poenget ditt. ;-)

Hvorfor sidestille i det hele tatt?
Selv om jeg er en fantastisk gourmetkokk, trenger min partner være det?
Selv om jeg elsker å vaske huset, trenger min partner gjøre det?
Selv om jeg hater å ta klesvasken, trenger min partner å gjøre det?

Poenget mitt er:
Jeg vet hva JEG er, kan, vil, ønsker...og hvem jeg vil passer godt sammen med.
Det betyr ikke dermed at jeg setter opp en preferanse-CV, og leter etter denne spesifikke personen.
Jeg har tro på å finne en som kompletterer meg, fremfor å fullende meg. Jeg gjør så godt jeg kan hver dag for å være den beste jeg kan være. Ingen andre kan gjøre dette for meg, men det finnes de som får meg til å ville det desto mer. See the difference?
;-)

Skjult ID med pseudonym hmmm ti. 27 juli 2010 12:23

@tingeling

Ja det er mer der jeg også tenker ang personlige egenskaper og verdier.
Men siden det ble snakk om kropp og sex, ville jeg sammenligne der.

Like barn leker best, men helt lik behøver en ikke å være.
Om en er god på kjøkkenet og liker å lage mat og aksepterer at når andre lager mat til en så blir det mye dårligere er jo det bra.

Er en dårlig til å lage mat, så kan en lære det selv, istede for å finne hobby kokker liksom.
Samme gjelder å finne vaskepersonell og denslags, da må en ikke forvente at vedkommende gjør det samme i retur, ihvertfall ikke så bra. Flere damer klager jo på at mannen ikke tar vasken og lager mat, så da bør de jo finne noen som faktisk vil eller kan det.

Jeg er f.eks høy også, mange jenter vil ha høye menn, ja da blir jeg et mål for dem. Men jeg vil ikke ha lave jenter.

Ser poengene dine ;) Og er enig.

Skjult ID med pseudonym Serenia ti. 27 juli 2010 15:32

@ hmmm; av den type krav du nevner, stiller jeg selvsagt ingen som jeg ikke selv er. Samtidig tenker jeg likt som tingeling når det gjelder andre ting. Det er ikke nødvendig at en mann skal ha de samme interessene eller kunnskapsområdene som meg osv.
Jeg er forresten helt enig med deg i at en muskuløs mann ikke kan sidestilles med en slank dame. På samme måte som en slank mann ikke kan sidestilles med en kvinne med muskler av den sexy typen. ;)
Dersom du har problemer med å finne en kvinne som er dyp nok, må du være virkelig schwæææær. En tent kvinne kan ta imot ganske mange cm.

Generelle holdninger til feks hva som er utroskap osv, må være på plass for min del, dersom det skal funke.

Skjult ID med pseudonym Serenia ti. 27 juli 2010 15:41

Forresten. Jeg har selvsagt ikke bare preferanser, men også krav.
Eksempler på direkte krav er; null rusmisbruk, null utroskap og null voldelige tendenser.

Skjult ID med pseudonym Blahblah ti. 27 juli 2010 15:51

Hmmm
Jeg kjenner ei som likte det da jeg bunnet henne, kan få tlf hennes. Hun sa de første 2-3 jokkene var vonde, men deretter så ble det visstnok digg. Likte å bli slått og småkvelt i tillegg. Ikke helt min greie

Skjult ID med pseudonym Blahblah ti. 27 juli 2010 15:54

Men hvordan klarer damene i porrfilmer sluke en enorm, kanskje opptil 40 cm lang kuk i musa, når de jeg er med klager på bunning?
Kanskje de sier det for at jeg skal føle meg diger?
Eller kanskje jeg ikke tenner de nok, lol.
Faen

Skjult ID med pseudonym Prad Bitt ti. 27 juli 2010 15:58

40 cm var nok noe overkill :p "Verdensrekorden" er vel 35 cm e.l Selv de største i pornofilmer er sjelden større enn kanskje 25 cm. Men joda, enig i at jeg flere ganger har blitt overrasket over at de greier å ta inn hele :p Men her snakker vi damer som har til jobb og ta imot svææære kuker, tar nok ikke lange tiden før de blir "tilpasset"

Skjult ID med pseudonym hmmm ti. 27 juli 2010 16:17

@Blahblah og Prad Bitt
Dersom det har vært en stor inni og en kommer med en mindre til og med opp til et døgn etter er det ikke like trangt som det ellers ville vært sies det.

@Blahblah
Hva snakker vi om når du bunner damene?
Og hehe, neitakk til tilbudet, det er ikke deilig når en ikke får inn hele.

@Serenia
Hvor stort snakker du om? De du har prøvd og kravet ditt?
Tror nok de fleste kravene dine passer med det dem kan kreve av deg ;)

Skjult ID med pseudonym Blahblah ti. 27 juli 2010 16:31

Hmmmm
21 cm, så på ingen måte enormt Bunner stort sett bakfra eller fra siden. Denne tråden begynner å bli for skitten og intim

Kanskje du skal drite i damer og hellert satse på storfe?

Meeen jeg skjønner ikke at damer tillater seg å ha krav om stor penis når bortimot ingen damer har gjennomgående trang mus. De fleste damene er trange de første jokkene, og etter det så er det ikke like digg lenger. Tror bare jeg har møtt 3-4-5 damer som har vært trange gjennom hele samleiet, og blant de var det ei som ikke hadde hatt sex på 1 år. Og dette er jo anonymt, så jeg har ingen grunn til å skryte, men har da en over snittet stor penis i både lengde og tykkelse.
Så damer; tren musa! Dere kan iallefall gjøre noe med det uten å måtte ta et inngrep...

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 27 juli 2010 16:50

Slik tråden utvikler seg, ser jeg at det er endel som har en jobb å gjøre med profilteksten sin? Fint for meg (og mine oppegående medsøstre)...det gjør det lettere å sile ut hvem som skal få De Sorte Hjertene.
;-)

*Charming? Not...*

Skjult ID med pseudonym Prad Bitt ti. 27 juli 2010 16:52

21 er enormt, jo. Det tror jeg 99% av alle damer sier seg enig i, er nok t.o.m et par som hadde sagt nei takk.

Men veldig enig ang. damer som krever bra størrelse men ikke gidder gjøre noen ting for å holde seg trang selv. Hadde gutter kunne tatt knipeøvelser for å øke størrelsen på penis hadde vi ikke gjort annet :p

Hvis DU sliter med at damene ikke er trange nok kan du jo tenke deg oss under 20 cm :P

mulig tråden begynner å bli vel intim ja :p

Skjult ID med pseudonym hmmm ti. 27 juli 2010 16:52

@ Blahblah
Hehehe ja mange jenter snakker utholdenhet og alt mulig. Mannen må også være god der, men få som aktivt går inn for å holde musa trent for å gi gutten nytelse under hele samleiet.

Hva er gjennomsnitt omkrets/tykkelse, usikker hvor jeg plasserer meg, 15 der.

Skjult ID med pseudonym Blahblah ti. 27 juli 2010 16:58

Tingeling
Som jeg selv påpekte tidligere, så har denne tråden blitt akk så skitten. La oss stoppe her.
Men hva skal hvem endre i sin profiltekst? For det første så er jo de fleste her anonyme, og i tillegg så tviler jeg på at folk omtaler slikt i profilteksten..? Men så frekvnterer ikke jeg mannlige profiler... Og jeg kjenner til menn, så det skulle vel ikke overraske, lol

Hmmm
Ikke anelse --> google det.

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 27 juli 2010 17:13

Skitten er den jo forsåvidt ikke, Blahblah. Men den viser jo litt..eh...fokuset mange menn har. *lol*
Og det er klart at for oss jenter (født på 70-tallet) som har et noe anstrengt forhold til lukeparkering...kan slike detaljer gi ordet "utfordring" en ny dimensjon. ;-)
Jeg VET jo godt at dette <------------------------------------------------------------------------> er 20 cm.
Sett det gjerne i profilen, alle mål som en kvinne trenger å vite + kravet dere har til kvinnen...så er dere nok i mål. ;-))

*Hm, hvor gjorde jeg av de der kulene igjen, da...?*

Skjult ID med pseudonym hmmm ti. 27 juli 2010 17:14

@Blahblah
Tenkte du viste det siden du sa du hadde over gjennomsnittlig tykk også ;) Hehehe har ikke sett andre sine så kremt har ingen å sammenligne meg med å er svært glad for det, fysj, hehehehe
Fant 10-13 på tykkelse

Skjult ID med pseudonym Blahblah ti. 27 juli 2010 17:19

Tingeling
Men jeg setter jo ingen krav til kvinnens kjønnsorgan, men det gjør kvinnene overfor menn. Det var poenget, og sex blir jo digg uansett for meg som gutt, trenger jo bare tenke på en eller annen lama i den peruvianske fjellheimen så er jeg i mål. Men skader aldri om damene trener seg opp.
Og nei, har ingen slike opplysninger i profiltekst :-)

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 27 juli 2010 17:26

Blahblah...les innlegget mitt en gang til, noter deg bak øret at det er skrevet med en STOR dæsj ironi...og legg merke til smileyene. ;-)

(kvinne 32 år fra Oslo) ti. 27 juli 2010 17:26 Privat melding

Litt lei av dette her, kvinner gjør ditten datten, visst gjør de nå ikke det, noen gjør det sikkert, men da er det bare å styre unna. Personlig har jeg ikke satt noen krav i det hele tatt, utenom akkurat nå at en viss sang faller i smak, men det er bare for moro skyld, uansett
har ingen krav fordi jeg ikke har sjans til å ane hvordan drømmemannen ser ut, eller er, før jeg treffer ham. Dessuten, man ER ikke drømmemannen, man BLIR drømmemannen jo mer man velger å dele av seg selv. Slik er det bare. Hadde vært kjekt om folk kunne bli litt realistiske snart

Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 27 juli 2010 17:30

Å, Petita, jeg er så fordømt enig med deg!!!

Stilig nytt profilbilde, forresten!

Skjult ID med pseudonym Blahblah ti. 27 juli 2010 17:30

Hmmm
Den er velproposjonert :-) men skjønner at det var litt vel suspekt utsagn tatt den setningen min i betraktning.

Skjult ID med pseudonym Prad Bitt ti. 27 juli 2010 17:42

petita, vi menn vet alt om hvor urettferdig en generalisering kan føles. Men på dette området er det mange nok av dere som tilhører til at det kan forsvares. Selvsagt gjelder det ikke ALLE jenter, og svært mange av dere er betydelig mindre opptatt av størrelsen enn de fleste menn selv er.

MEN, hvor mange/ofte har ikke en jente fokus/krav til guttens kropp, størrelse, prestasjon i senga osv? Uten at de tenker en eneste mm på hva de selv tilbyr? Greit, jenter har ofte stort fokus på egen kropp. Men det har etterhvert blitt slik at hvor bra en jente er i senga måles etter hvor mye man får lov til. Av de jentene jeg har vært med sexuelt er det kun 3-4 av dem som virkelig har vært aktive og som jeg vil kalle BRA i senga. AAAALT for mange legger seg på rygg og venter på guttens overmenneskelige prestasjoner for felles nytelse.

(kvinne 32 år fra Oslo) ti. 27 juli 2010 17:44 Privat melding

Som stiller krav til utstyret til mannen? Det tror jeg ikke, så lenge han har det, kan det meste tåles. Finnes flere måter å ha sex på enn inn-ut-inn-ut, oftere er de bedre også

Videre, enig :)

Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 27 juli 2010 17:46

"All you women have to do is to lay down naked, where can you go wrong?"
- Patrick Maitland i Coupling

Skjult ID med pseudonym petita ti. 27 juli 2010 17:50

Haha, tydeligvis mange steder ;)

Skjult ID med pseudonym hmmm ti. 27 juli 2010 17:56

@Prad Bitt
Bra sex = hvor mye mannen får lov til... Da legger en litt opp til at mannen skal styre skuta. Og om en får ta den i munn, mus og bakfra vil ikke jeg si at det er bra sex. Ser en bort ifra alt mannen gjør, inn og ut og slikk, samt fingring. Vil jeg si det er bra når hun suger, runker (forplay), rir, støter (akten), faktisk når jeg kan nyte og om en kan komme der en møtte ønske til og med i munnen (avsluttningen). Når en får alt dette sammen med det en selv gjør, synes jeg det er bra sex. Og det forventer jeg av min kommende kjæreste. Er det for mye å be om? I såfall hva? Og gjerne hvorfor?

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 27 juli 2010 17:56

Priser meg lykkelig for at jeg ikke valgte en karriere i pornoindustrien. TENK å gå lei av pølse? ;-)

*En skjebne verre enn døden!*

Skjult ID med pseudonym hmmm ti. 27 juli 2010 18:19

Krever jeg for mye av ei jente i sengen? Ref skjult ID med pseudonym hmmm - tir 27 jul 17:56

Kan en sidestille (vil en bli slikket bør en ville suge):
Slikke = Suge
Ri = Støte
Usikker på sammenligningen med
Sprute hvor en vil og svelge.
Kanskje at jenta kan ejakulere i munnen på en?

Skjult ID med pseudonym Prad Bitt ti. 27 juli 2010 18:40

Skjult..

Jeg har ingen planer om å gå detaljert inn på hvor god og ikke jeg selv er i senga. Skal jentene ligge slappe og vente på en god prestasjon og SÅ engasjere seg? Det høres bare latterlig ut. Får man en dame til sengs burde det være engasjement nok i utgangspunktet til å forvente et visst "samarbeid".

Skjult ID med pseudonym Prad Bitt ti. 27 juli 2010 18:52

"du kanskje gjør noe galt eller ikke gjør som ikke klarer å få damen nok engasjert"

Jeg står jeg fortsatt for mine påstander.

Hele poenget mitt er jo at dette gjelder alt for mange jenter, det at det har skjedd ofte med meg er jo med på å bekrefte dette, man har da hørt om andre gutters erfaringer også.

Følte du deg truffet siden du går så i forsvarsposisjon?

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 27 juli 2010 18:59

Som du selv nevnte (17.42), Prad Bitt...så kan generaliseringer oppleves urettferdig.
Dette gjelder ofte når de kommer fra èn person, som med sine erfaringer skjærer mange under èn kam. .
:-)

*Og så er det jo noe i "It takes two to tango...". Ikke sant?*

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 27 juli 2010 19:05

Rotte dyktig i seng Rotte gnage over sengestolpe.

Skjult ID med pseudonym X-dreamer ti. 27 juli 2010 19:12

Tingeling: En date med X-dreamer er garanti for pølse....... - pølsemeny fra Shell Select - eller fra Narvesen..... Your choice......

Skjult ID med pseudonym Prad Bitt ti. 27 juli 2010 19:15

Hvis jeg blir generalisert tar jeg det egentlig svært med ro. f.eks:

"menn er så egoistiske i senga" Synd for dem, det er ikke jeg :)

Jeg går ikke i forsvar og sier "kanskje det er DIN feil? Kanskje DU gjør noe galt?" "kanskje DU var egoistisk først?" Det hadde jeg kun gjort hvis jeg selv følte meg svært truffet og kanskje hadde hørt den før.

For å forsøke å gå litt i dybden selv til årsaken bak dette (da ingen kvinner i denne debatten er ute etter annet enn å ta mannen bad budskapet) er det nok noe i nevnte jungelord:

"All you women have to do is to lay down naked, where can you go wrong?"
- Patrick Maitland i Coupling"

Jenter er for bortskjemte, de fleste menn ER fornøyde bare de får jenta til sengs og hun ligger der naken. Kanskje krav til menns prestasjoner har vært en positiv ting for blant andre meg? Da har man faktisk gjort en innsats for å bli bra/bedre. Og når man da en dag møter en kvinne som faktisk har orden i sysakene så har man mer å stille opp med tilbake.

Skjult ID med pseudonym Prad Bitt ti. 27 juli 2010 19:23

oops.. Der generaliserte jeg visst menn også :p

btw: Kommer fra ÈN person? ahahaha.. Du har aldri noen gang tidligere hørt at jenter svært ofte er passive i senga? :)

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 27 juli 2010 19:24

Oh, jeg bare MÅ ha en pølsedate med X. Chilipølse! ;-)

Prad Bitt, jeg føler ikke jeg har gått etter mannen bak budskapet...så den setningen tok jeg ikke til meg.
Når jeg skrev det jeg skrev, mente jeg følgende:
Mange klager over sexpartneren sin, og det gjelder menn som kvinner. Det som kan være en idè er jo å
P R A T E med den de hopper i høyet med, fremfor å klage til andre i ettertid. Dessverre er det mange som velger å klage på eks`ers sexprestasjoner, og DET er veldig turn-off. Rett og slett usjarmerende.
;-)

*Kommunikasjon kan være nyttig til så mye, det. Bedre sex...? Ja takk!*

Skjult ID med pseudonym Prad Bitt ti. 27 juli 2010 19:28

ehehehehe.. beklager at jeg ler, men manglende egenskaper til å ta til seg ting er kanskje hovedproblemet her ;)

Nå går jeg sjelden inn i et forhold med noen jeg ikke er tilfreds med på det seksuelle plan, men den ene gangen det skjedde ble det bare kleint etter en slik prat, det ble kunstig og ubekvemt rett og slett. åjada, jeg gjorde sikkert noe galt den gang også, ta det med ro :)

Skjult ID med pseudonym petita ti. 27 juli 2010 19:28

Jeg har hørt man blir blind om man ikke har hendene over dyna, fra mange steder faktisk...stemmer det Prad Bitt? ;)

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 27 juli 2010 19:34

Jeg påstår ikke DU har gjort noe feil, Prad Bitt.
Jeg mener bare at siden dette gjelder så mange, kan det ha noe med måten det kommuniseres på...?
Det er jo mange måter å få ut budskapet på, ikke sant?
Dersom du hadde valgt den approachen til meg som du har hatt i noen av innleggene dine, tror jeg at jeg hadde stengt sjokoladekiosken en laaaaaaang periode...men det er nå meg. *ler*

See what I mean?
;-)

Skjult ID med pseudonym Arne ti. 27 juli 2010 19:38

Da kan jeg snu den Tingeling og heller skryte av X-ens prestasjoner (wunderbar!!) og klage på de som har vært siden.....kjeeeedeeeelig(g).....men det var det med komunikasjon på andre områder da, NOT so wunderbar ;-p

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 27 juli 2010 19:40

*lol*
Er det ikke det ene, så er det det andre? Right, Arne?
Makan! ;-)

Skjult ID med pseudonym Prad Bitt ti. 27 juli 2010 19:43

petita, det er helt riktig, livsfarlig. Få noen andre til å ha hendene under!

Hadde min utkårede vært kjedelig i senga og tatt den appoachen som jeg har svart på her nå hadde hun fått akkurat dette tilbake, 100% korrekt :)

Men skal man diskutere høna og egget eller hvordan bonden best kan tilbrede kyllingen? ;)

Skjult ID med pseudonym petita ti. 27 juli 2010 19:47

Vel kyllingen ligger jo bare, så det er vel opp til bonden....

Skjult ID med pseudonym Arne ti. 27 juli 2010 19:48

Det er alltid det andre Tingeling ;-)

....men man lærer vel forhåpentligvis en eller annen gang før man blir 40+++

Skjult ID med pseudonym X-dreamer ti. 27 juli 2010 19:49

Jeg vet ikke hvem - men noen skal saksøkes..... Jeg er nærsynt... Ikke alvorlig grad - men fortsatt nærsynt.... De sa det var sunt å tukle med egen kropp... noen ... nemlig..... Men jeg er altså nærsynt!!!!! (Og - skjønner at nærsyntheten min vil ekskludere enda flere mulige dater... men er bare minus 1,25, og 1,50.. altså det innebærer at jeg har briller - men aldri bruker dem..... Er relativt usikker på hvor de er også.... men jeg har!)

Så over til det som var viktig nå i diskusjonen.... God sex=God kommunikasjon på flere plan..... Om den ene bare kobler ut - så er det noe som skurrer.....

Skjult ID med pseudonym Prad Bitt ti. 27 juli 2010 20:09

petita

hehehehehe.. touchè :) Fin måte å avslutte diskusjonen på. Vi er sikkert egentlig enige alle sammen blabla..

Skjult ID med pseudonym kameleonen ti. 27 juli 2010 20:45

@X-dreamer
Bill.mrk: *Søker pølsedate med nærsynt mann* :-)

Skjult ID med pseudonym popkorn10 ti. 27 juli 2010 21:01

@Prad Bitt, X-..., Arne, Petita og kameleonen osv:
Er dere fornøyd med resultatet av årets statsbudsjett? Er dere enige i overføringene til landbruket her i landet, og hva med kulturstøtten?
Kan dere gi deres synspunkter rund dette?

Skjult ID med pseudonym petita ti. 27 juli 2010 21:06

Petita dum, lar andre ta seg av den diskusjonen og kommer med noen intetsigende gullkorn innimellom ;)

Skjult ID med pseudonym popkorn10 ti. 27 juli 2010 21:10

Petita har en fot i kulturdep. mao.

Skjult ID med pseudonym Tazoslo ti. 27 juli 2010 21:11

er akkurat nå mer opptatt av min såre arm som har fått seg to store stikk i dag. Tror du ikke vaksinedame traff en blodåre og måtte stabbe meg en gang til...1 av 1000 sa hu...jaggu...greit for de 999 andre :-/

MEN årets statsbudsjett gir garantert for lite igjen til de 300.000 SMB bedriftene her i landet, og drukner oss helt sikkert i nye papirer vi må fylle ut for å holde SV fornøyde.....møkkafolk!

Skjult ID med pseudonym X-dreamer ti. 27 juli 2010 21:14

@popkorn10: Den siste kommentaren var faktisk litt bra.... :)
Men ikke mobb bestevenninna mi.....

Skjult ID med pseudonym popkorn10 ti. 27 juli 2010 21:20

@Tazoslo: hva slags nye papirer er det du frykter?
@X-... Gar det bra med 70minus-daitinga, som vi sier her i fjøøøse'? :-) (håper det)

Skjult ID med pseudonym X-dreamer ti. 27 juli 2010 21:23

@Taz: Føler for å gjenta min historie fra sykehuset...... Sykepleier studenten spurte om hun kunne få sette en (på tynn is her - så sykepleiere som har peil - trenger ikke kalle meg med stygge ord!) VENFLON?!

Jeg har panikk mot alt av sprøyter og ting som disse folka omgir seg med - MEN - denne sykepleier studina var jo tatt opp merely pga av sitt utseende - og hun var sånn ca. 10+ i boka mi.... Så jeg tillot henne å sette den på meg.... Et forsøk - bom..... andre forsøk...bom.... ---- sjette forsøk - jenta er frustert..... synes jeg å se gjennom tårene som har fylt øynene mine.... Så kommer det en engel av en sykepleier som sikkert var på vei til å bli pensjonert eller som gikk på overtid..... Sa til ungjenta... "Sånn skal det gjøres" - stakk en gang - og faenskapet var på plass....

Sykepleierstudenten bad om unnskyldning - hvor på jeg sa "Det gjø'kke noe - vi må jo alle øve litt"...... Burde i det minste fått en klem.... der jeg lå.... men hun strøk meg på armen..... så dagen ble jo berget uansett...

Skjult ID med pseudonym X-dreamer ti. 27 juli 2010 21:25

@popkorn10: La oss si det slik at jeg håper det jeg også.... :)

Skjult ID med pseudonym Tazoslo ti. 27 juli 2010 21:26

Pop - ingen spesielle, men de kommer alltid opp med noe man aldri har tenkt på for å gjøre hverdagen mer problem fylt, samt gjøre det vanskeligere å tjene penger.

X - du skulle ha skyldt på dårlige årer og invitert a med ut på en lunsj for å beklage ;-)

Skjult ID med pseudonym X-dreamer ti. 27 juli 2010 21:30

@Taz: Når skal du på date med vaksinedama??

Skjult ID med pseudonym Tazoslo ti. 27 juli 2010 21:46

hu hadde nok ring på fingern og ikke helt min type gitt ;-)

Skjult ID med pseudonym popkorn10 ti. 27 juli 2010 21:46

@Tazoslo: Det var da leit at myndighetene oppleves slik. Ila de 13 årene jeg har vært i offentlig myndighet har det vært gjennomført "nye papirer" i tre omganger fordi bedriftsorganisasjonene selv har etterspurt disse over tid. Når da endringene og forenklingene har blitt gjennomført slik organisasjonene har etterspurt, til punkt og prikke, så klager bedriftene over at dette var så vanskelig, og at alt var så mye bedre enn før. Dette gjelder da stort sett bedrifter på fagelig nivå som 'ikke vet hva sitt eget organisasjonsnummer er- eller juridisk betydning av det', men bevitner vel mest av alt at de som ikke følger med i timen heller ikke står til eksamen, som alle andre steder. :-)

@X-... Så hyggelig. Det er meget mer enn hva jeg klarer å 'produsere'. You go girl! :-) Du klarer det jeg selv ikke får til med min uvanlig keitete oppførsel i ettertiden, og nu senest første uka i juli. Krysser tærne mine for deg jeg.

Skjult ID med pseudonym popkorn10 ti. 27 juli 2010 21:48

Det skal stå "at alt var så mye bedre før" i 4. setning.

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 27 juli 2010 23:09

Før ja, den gang Rotte gå ut sist på 90-tall.
En gang for snart 2 tiår siden Rotte ute Rotte kunne fått siste dans med ei 2-3 tiår eldre men Rotte rygge tilbake.
Så ikke noe på Rotte.
Den gang alt så mye bedre være.
Ikke noe skje med Rotte nå heller.

Skjult ID med pseudonym Serenia on. 28 juli 2010 08:31

Du har svært lave krav til hva sex skal være, Hmmm. Støt, jokk, slikking, svelging, samt at det skal være like for like. Gud hjelpe meg. Om det er alt, har du mye å lære.

Skjult ID med pseudonym Serenia on. 28 juli 2010 08:40

Multiorgasme er ikke å forakte.

Skjult ID med pseudonym hmmm on. 28 juli 2010 10:43

@Serenia
Hva mener du jeg overser av bra sex? Som jeg har igjen å lære?
Det er jo stor forskjell på hvordan en utfører det en gjør, om det faktisk er godt og om det faktisk fungerer.
Har ikke opplevd at noen ikke har fått orgasme, så en kan si det er orgasme garanti hos meg.

Skjult ID med pseudonym rotte on. 28 juli 2010 12:01

Rotte lure på hvilket utested eller fastfoodsjappe ved 02-03-tiden Rotte ha best odds med "skal vi pule".
Rotte ikke klare mer avansert konversasjon pga støy og tretthet på den tiden.

Skjult ID med pseudonym Thor-Arne on. 28 juli 2010 12:06

@hmmmm: Nå har damene lurt deg. Garanti. haha

Skjult ID med pseudonym hmmm on. 28 juli 2010 12:40

@Thor-Arne
Det er enkelt å gjennomskue en fake orgasme fra ei jente

Skjult ID med pseudonym Serenia on. 28 juli 2010 13:30

Hvordan vet du det, hmmm? At en faket orgasme er lett å avsløre?

Du beskriver sex som teknikk. La oss si du mangler kama-sutra-delen. Lite snakk om nytelse, bare ren puling fra din side. Du mangler snert og innlevelse når du beskriver sex.

Skjult ID med pseudonym hmmm on. 28 juli 2010 17:57

Ja sånn ja :) Det regner jeg med er en selvfølge. Det er best når det er tilstede. Men har en bare kama-sutra-delen og drålig teknikk, er det ikke så bra.

Kan nevne noe:
Klitoris
Pusten
Hjerterytmen
Kroppsspråket
Pupillene
Leppene
Sammentrekkninger
Kinn
Nakke
Nipplene

Skjult ID med pseudonym hmmm to. 29 juli 2010 12:28

Klarer dere å fake alt det, så har dere ekstrem kroppsbeherskelse. Det skal dere da ha og det tviler jeg sterkt på.