Alle innlegg Sukkerforum

Mythfuckers

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym møkkamann ti. 27 juli 2010 11:11

"jeg laga en kvinne konto, det står ingen tekst, ingen bilder, ingen info.. ingenting faktisk..
den har fått 7 røde hjerter, og 2 sider med post på 2 måneder..

er menn virkelig så desperat? for da begynner jeg å skjønne hvorfor mange kvinner gjør det dem gjør!"

Dette er hentet fra en tråd med lignenede navn. At svært flotte menn og kvinner får mye respons er vel ikke vanskelig å forstå. Men at menn er så desperate ødelegger muligheten for vanlige menn å finne seg en partner her inne. Hvor mange menn har fått så god respons som dette på 2mnd? Har vel mailet med 4-5 stk og fått 3 hjerter siste mnd. IRL får jeg bra med oppmerksomhet og flere virkelig flotte damer er betatt av meg. Men de er jo heller ikke single og leter etter drømmemannen.........

Skjult ID med pseudonym Serenia ti. 27 juli 2010 11:17

Les mitt innlegg i den tråden også. Så får du et mer nyansert bilde på saken.

Tror egentlig sukker er ganske skadelig for menneskers selvbilde. Alle tror de kan velge på øverste hylle, mens ingen reellt kan det. I tillegg kommer alle som har sjarme og god utstråling til kort når de ikke kommer så langt som til å date noen her inne engang.
Samtidig er sukker også skadelig for de som har gode bilder. De får så mange mails at det blir umulig å velge. Til tross for at de kan være kjølige vensner uten utstråling, får de date til den store gullmedalje. Selv om mange av datene faller fra, i det de skjønner at personen er en intetsigende narcissist. (Staves det sånn?)

Skjult ID med pseudonym møkkamann ti. 27 juli 2010 11:28

Kunne ikke ha sagt det bedre selv @serenia. Jeg får svar på 80% av mailene mine og har vært på noen dater. Pult har jeg og:) Men man mister tro etterhvert. Møter man en flott dame vet man at hun har mange i bakhånd og man omtrent er garantert å bli avvist uansett hvor perfekt daten har vært.

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 27 juli 2010 11:37

Men handler ikke dette om å fokusere på det man søker, da?
Istedet for å fokusere på alt man ønsker å unngå?
Jo oftere man gjentar for seg selv at "Dette er håpløst" og "Jeg har ingen tro på dette"...blir det jo en selvoppfyllende profeti? Hva er det hjernen og hjertet registrerer?
:-)

Skjult ID med pseudonym ... ti. 27 juli 2010 12:37

@11:58 - I så fall kan ikke disse kvinnene være stort til "eyecandy"!

- Men hei, selv vegrer jeg meg stort for å sende til de jeg synes er på lik linje med meg, og som ut i fra mitt ståsted passer til meg.

..Aner ikke hva jeg skal tro.