Alle innlegg Sukkerforum

Chatbasert sukker !!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Japp ti. 27 juli 2010 23:30

Jeg syns at sukker ville vært bedre som chatbasert. Det er en chat her i dag, men jeg tenker på lignende chatterom man finner på f.eks. chat.no med en liste der man kan snakke med flere samtidig.

Skjult ID med pseudonym Tazoslo ti. 27 juli 2010 23:36

Mange støtter deg der, men de vil ikke. De skal visstnok komme med noen endringer i etter sommern, men jeg holder ikke pusten.

Det greiene som er i dag er bare tåpelig....

Skjult ID med pseudonym X-dreamer ti. 27 juli 2010 23:38

Det hadde vært en utvikling i riktig retning for sukker det... Synes forøvrig at man skal kunne be om å snakke med et "nick" og ikke bare de man har topp match med... Så om DU har lyst til å chatte med X-dreamer så burde du kunne søke ham opp - og trykke chat.....

Da kunne X-dreamer svimet rundt og leita etter hvor den forbannede ringelyden kom fra... så kunne du blitt sur fordi X-dremer ikke svarer.... rett og slett fordi at hele chat-greia her er litt i overkant under pari.... :)

Men jeg tror på en ny og bedre løsning snart.... så inntil videre få dere bare sørge for å ha GOD match med X-dreamer - evt. sende post....

Skjult ID med pseudonym Mr.Pusten ti. 27 juli 2010 23:48

Å kalle det opplegget for chat er vel litt i overkant vel? Tok meg 2 mnd å fatte hva den jævla lyden var for noe,hehehe

Skjult ID med pseudonym X-dreamer ti. 27 juli 2010 23:53

@Mr. pusten: Jeg har koblet lyden til anlegget - og om du bare hadde visst hvor mye jeg gikk rundt i leiligheta for å finne ut hvor faen den lyden kom fra.... Men det slutta som sagt å ringe etterhvert.... Fikk en sinnapost i stedet.... Hvor jeg ble beskrevet som en arrogant jævel... Det ble ikke noe på X-dreamer den kvelden heller serru.....

Skjult ID med pseudonym Mr.Pusten ti. 27 juli 2010 23:55

Hehehehehehehehe,ser deg for meg,ja....

Skjult ID med pseudonym Tazoslo on. 28 juli 2010 00:10

hehe, du var nå populær da X :-D

Skjult ID med pseudonym xyxy on. 28 juli 2010 00:15

hahahahahahahaha, har samme erfaringen.. Kor i helvete kommer den lyden fra!!

Skjult ID med pseudonym popkorn10 on. 28 juli 2010 01:10

da kan dere vel bare tenke dere hvordan jeg har det, når den jævla lyden kommer fra hjemmekinoen i kjellerstua, ut av elektrostatene i storstua i 1, surroundanlegget i tevestua i 2., utehøyttalerene i hagen og terrassehøyttalerene i 2., og ikke minst på koserommet på loftet og over alt samtidig... Virret rundt her, både jeg og naboene i gata i flere timer, inntil jeg så en sukkerpost med en veldig-sint-på-deg-nå-hilsen til den (jeg) jævla arrogante faen i helvette som ikke gidder å svare på chat, og som tror jeg er kaksefaen. Ikke visste jeg at den lyden kunne komme fra akvariumet.
Men, nå er jo jeg en naiv pode også da. :-)

Skjult ID med pseudonym Frk Frøken on. 28 juli 2010 07:51

:-D Hi hi hi, @Popkorn10.
Takk for latteren ;) Ikke minst var det kobla opp mot handsfri i bilen også vettu, ikke rart det går rundt for en stakkar.

Skjult ID med pseudonym rotte on. 28 juli 2010 08:03

Rotte ikke imponert av chat.no heller, mye dødt.
Rotte upopulær på sukkerchat også.
Rotte sist ordinært kontaktet (20-åring) da Rotte legge ut frekk profilbilde.

Skjult ID med pseudonym popkorn10 on. 28 juli 2010 09:13

@Frk Frøken:
Tenkte jeg burde føre opp h.free i bilen også når jeg la meg, men jeg hadde ikke helt lyst til å stå opp igjen. :-)

Skjult ID med pseudonym X-dreamer on. 28 juli 2010 10:29

@Morroklomp: Det er at alle er blitt nerder, eller semi-nerder, wannabe-nerder osv.... Matchingstystemet ekskluderer bare masse potensiale - og stenger for "oss" rare folk til å få kontakt med spennende mennesker...

Direktekommunikasjon og realtime-chat er noe som absolutt, og enkelt kunne vært lagt opp til her..... Alle på min supre matchingliste tar stort sett ikke kontakt med meg etter at jeg har skrevet til dem... og det er disse jeg har mulighet til å chatte med på sukker....

Skjult ID med pseudonym Kosegutt on. 28 juli 2010 10:35

Er helt enig med trådstarter, en skikkelig chat var det første jeg så at det manglet når jeg kom inn hit. Ble overrasket over at de ikke hadde en slik løsning her siden det er så populært. Det er enklere å komme i kontakt med folk på en slik måte, det ville gitt flere fornøyde betalende kunder til sukker også.

Skjult ID med pseudonym Tazoslo on. 28 juli 2010 13:24

Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke skjønner dette med at hvis man sitter på en chat så er man automatisk en nerd som ikke har noe annet liv. Det er jo derimot hyggelig at de som kommer med dette har sååå travle liv at de ikke har et sekund til overs for en chat. Glaner dere aldri på boksen for eksempel? Det er da jeg eventuelt chatter, når boksen står på og man sitter godt plassert i sofaen etter jobb, trening o.a. ting.

Er helt enig med Morroklomp@06:40. Jeg har truffet mange flere hyggelige damer gjennom andre nettkanaler enn jeg noensinne kommer til å gjøre noen datingsider. Jeg traff x-en på chatten til Blink. Der var det 50-100 faste folk som frekventerte, det blei det flere par av. Fordelen med slike steder er at man slipper det alltid tilstedeværende maset om dating som man har her på Sukker og andre datingsider. Da mener jeg ikke at det er så mange som maser om det, men det er lissom målet så alle prater om det og stresser med det. På sånne chattesider snakker man mer i sammen og blir kjent med hverandre. Utover x-en min har jeg b.la. vært toastmaster i bryllupet til en jeg ble kjent med på nett samt at flere av mine bedre venner er kommet gjennom nettkontakt.

Dette blir som den evinnelige diskusjonen mellom fotball og finkultur. Finkulturens representanter fnyser over dette vulgære fotballspillet, gjerne mens de sitter med rødvinen sin på Kunstnernes Hus, gjerne alene mens de leser en bok. Da har jeg det mye bedre på kamp eller tur med 50-100 mennesker som jeg er blitt kjent med gjennom fotballen. Mulig det er vulgært, men det er forbanna mye mer hyggelig og sosialiserende.
Hvorfor er derimot sosialisering i virkeligheten så mye bedre enn på nett? Mest sannsynlig treffer man flere interessante mennesker på nettet enn i virkeligheten, man utvider nok også sine horisonter i større grad. MEN for all del, dere må gjerne leve deres travle liv mens dere ser ned på oss som synes det er hyggelig på pludre på nett.

Jeg vil heller være en av plebsen any day, enn en livstreber som synes det er flaut å sitte på nett da det kan gi inntrykk av at man ikke har et liv.