Alle innlegg Sukkerforum

Quo Vadis?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Vagabond on. 28 juli 2010 01:38

Jeg er empatisk, dannet, kunnskapsrik, veltrent, har god økonomi, har et velordnet og utradisjonelt liv, jeg er ansvarsfull og har en spennende og interessant jobb. Jeg er kort sagt hva dere jenter betegner i ønskelista deres som "en spennende og interessant mann", som ikke tilbringer alt for mye tid på sofaen.
Jeg kan en god del om mat og vin, jeg er bereist, (jobben), osv osv. Altså skulle jeg svare til et flertall av ønskene dere kvinner fremfører her inne. Jeg var medlem for et par-tre år siden. Nu er jeg her igjen. Jeg er jo også selvsagt blitt et par-tre år eldre, men det er jo dere og. Og hva skjer, - jeg finner altså de samme ansiktene, med de samme ønskene og de samme fordommene, hvor like mange av dere løper opp på like mange fjelltopper som før, like mange landskapsbilder fra fjerne himmelstrøk, eller fjellevidder på fjellvidder, det være seg grønne, høstgule eller snøhvite.
Og dere, - med og uten ski, med og uten Bergans fra ytterst til innerst, eller disse evindelige bord-bildene fra en eller annen restaurant i Tyrkia, Spania, Thailand, Egypt, India, eller soloppganger, solnedganger, motlysbilder med svarte ansikter hvor det er umulig å se hvem som er avbildet.
På disse gyngende grunnlag skal vi altså da melde oss på i "konkurransen" om deres gunst, i form av gule eller røde hjerter, - eller en kort mail hvor dere forteller at "egentlig er dere ikke noe særlig intreressert" for vi har ikke svart på om vi f. eks. er kristen, hvor mye kristen vi i tilfelle er, - om det er sikkert at vi er helt skilt og helt ferdig med tidligere forhold, - at Sukkers datamaskin egentlig ikke mener at vi er en så god match, men bevares, vi er både hyggelige og kjekke og interessante, skriver godt og er spennende å lese, men - om vi bare kunnbe strekke oss en smule lenger i vår neste mail og på en måte forsikre dere om at - joda, - vi skal absolutt gjøre som dere sier, vi skal legge oss (nesten) langflate, - så er det mulig at dere vil vurdere aller nådigst å fortsette korrespondansen.
Er det da noe rart da at jeg finner dere her inne etter to-tre år, med de samme bildene, med de samme fordommene, med de samme stereotype "kravene", - ja nemlig, - for det er ikke ønsker dere kommer med, men KRAV.
Selvsagt finnes det hederlige unntak, og dette selvsagt satt en smule på spissen, mine damer, - men helt ærlig nå, - er det noen som kjenner seg igjen?

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 28 juli 2010 02:45

Nope. Men så er jeg ikke i din søkergruppe heller, så det er kanskje derfor. :)

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 28 juli 2010 03:16

Nope, kjenner meg ikke igjen. Tror ikke jeg heller er i spotlighten til Vagabond, gitt.
Men så har jeg heller aldri søkt etter "spennende og interessante" menn.
:-)

Skjult ID med pseudonym Serenia on. 28 juli 2010 08:21

Ja. Jeg kjenner meg igjen i noe av det du beskriver som krav til en mann, men ikke i det du beskriver som min profil.
Heller ikke at du skal legge deg langflat etter meg. Ofte innebærer kombinasjonen velutdannet, ansvarsfull mann med spennende jobb som innebærer en del reising, at man ikke ser noe særlig til fyren.

(mann 40 år fra Oslo) on. 28 juli 2010 09:34 Privat melding

@Serenia: Så lenge han bidrar til en god økonomi - så trenger du ikke se ham så ofte...... Du har jo naboen..... i alle tilfeller

Skjult ID med pseudonym Serenia on. 28 juli 2010 09:49

Men jeg vil jo bare finne en mann jeg kan elske, som elsker meg tilbake, X-dreamer! Jeg trenger ikke både mann og nabo.

Naboen min er en 70 år gammel dame.

Skjult ID med pseudonym toohey on. 28 juli 2010 09:51

Kjenner meg ikke igjen, og ikke var jeg her på siden for 2-3 år siden heller :)

Jeg forundres stadig over "sutringen" her om hvor vanskelig det er å få kontakt med det annet kjønn.
Jeg har selv en, hva jeg vil kalle, realistisk profil og hvor urimelige krav er fraværende. Henvendelsene jeg får har vært seriøse ( ikke klart å avsløre noen ihvertfall) og jeg forsøker å svare enten med et høflig avslag eller viser interesse tilbake.

Skjult ID on. 28 juli 2010 10:06

Kanskje det er en grunn til "sutringen"? Kanskje Vagabond er inne på noe vesentlig? Det later til at dere jenter bygger brannmur i rasende fart når temaet bringes på bane.
Hvis du er et av unntakene, - blessed be you.

Skjult ID med pseudonym knehøna on. 28 juli 2010 10:11

Hei, vi har et hjerte å beskytte, er ikke noen andre som gjør det for oss!

Skjult ID med pseudonym toohey on. 28 juli 2010 10:15

Mener ikke å bygge brannmur. Er jeg her fortsatt om 2-3 år så skal jeg revurdere oppfatningene mine :)

Skjult ID med pseudonym pgmp on. 28 juli 2010 10:21

@TS
Jeg nekter å tro at alle profilene du finner er de samme som for tre år siden. Jeg tror heller ikke alle profilene du så den gang er å finne nå. Noen er det nok, og noen har til og med vært aktive forumbrukere hele den perioden.

Jeg antar at de som er her år etter år uten å endre profil har en profil som funker for dem. De får dekket sine behov for et par dager av gangen. Sansynligvis dekker profilen et bitte lite tilleggsbehov til hva de ellers får ut av hverdagen.

Så har du de som har vært her i like mange år, og stadig pusser litt på profilen i håp om å få den til å dekke behovet.

Og til sist de som dukker opp, får nok (i positiv eller negativ forstand) og forsvinner igjen.

Skjult ID med pseudonym Serenia on. 28 juli 2010 10:33

Veldig mange profiler ligger her år etter år. Jeg befinner meg nok i den kategorien, jeg også. Fram og tilbake. Profil her en måned, seks måneder uten profil, profil her to uker, en måned uten profil, pofil her en dag, tre måneder uten profil. Gjøre spredte forsøk på å innlede et forhold. Så skjærer det seg, på grunn av et eller annet.
Noen ganger når jeg oppretter profil her inne, finner jeg ut etter tre dager at dette ikke er noe for meg. Likevel gjør jeg det gang på gang. Snakker om å være tro mot seg selv. Sukk.

(Men kansje en dag...)

Skjult ID med pseudonym Vagabond on. 28 juli 2010 10:45

@meg

Bra Serenia!! Skader ikke med litt oppriktighet, og du svarer jo langt på vei på nettopp det jeg var ute etter, nemlig "HVORFOR".
Prøve og feile er en ærlig sak, men i forhold til hva? For store krav eller forventninger eller begge deler?
Selv om jeg spisset innlegget noe er min erfaring at de praktiske og materielle hensyn går foran de emosjonelle hos norske kvinner, - kanskje det kan være en av grunnene til at ting skjærer seg veldig ofte?
Jeg har bodd mye i syd Europa og Latinske land og er vel en smule preget av det. Kanskje derfor jeg ikke helt klarer å forstå og helt akseptere norske kvinners tenkesett og reaksjonsmønster?

Skjult ID med pseudonym X-dreamer on. 28 juli 2010 10:49

Serenia: Jeg er naboen din ..... Jeg er IKKE 70 år.... og har kun teoretisk kunnskap om kvinnelige fertilitetsorganer.... (har ikke egne!) så da bor jeg kanskje på andre sida..... ? Jeg er han andre naboen...

Skjult ID med pseudonym Thor-Arne on. 28 juli 2010 11:47

Jeg er ikke empatisk, eier ikke dannelse, er trolig ikke det man betegner som kunnskapsrik i første åndedrag, har aldri trent, har god økonomi - om man kaller minstesatsen for sosialhjelp for god, har rota til det meste i livet mitt og er rimelig tradisjonell i tankegangen, jeg har masse ansvar som jeg ikke helt takler og har en uspennende og uinteressant jobb - sitter hjemme og trekker løk.

Men damer har jeg aldri manglet......

Skjult ID med pseudonym rotte on. 28 juli 2010 12:07

Rotte ha enorme problem for Rotte del.

Skjult ID med pseudonym Søren K on. 28 juli 2010 12:11

Jeg bare MÅ svare, Vagabond, selv om det sikkert blir bråk og kakling nå... men ja, jeg kjenner meg (som mann som leser damenes profiler) som INDERLIG godt igjen! De gangene jeg ahr vært her inne, blir jeg ofte helt overveldet over disse nærmest endeløse listene med krav og spesifikasjoner som skal fylles. Jeg skal klatre fjell, være rik, myk og viril med bøtter av myke verdier, men jeg må være et ekte mannfolk, ønske å reise jorda rundt med henne, ha seilbåt og hoppe i fallskjerm... okei, jeg spisser jeg og, og alle er ikke sånn, selvsagt... men du har et jævla godt poeng, Vagabond! Det er også så velsig tyspik at de første tre svarene på innlegget ditt er fra damer som kaster seg på og sier "nei-ei, jeg kjenner meg ikkeigjen, jeg er ikke sånn..." Det er ikke rom for aldri så lite latter, selvironi eller kanskje tanken at... jo... han ahr et poeng. jeg har, som deg, Vagabond, reist og bodd mye i inn og utland (vesten), og - sorry, nå blir det vel bråk, det er sant (!) at norske damer ofte er veldig kravstore. Det henger sikkert med at vi nordmenn (gutta også) er ganske bortskjemte sammenlignet med mange andre land og er blitt kravstore begge kjønn... men når man leser noen av disse profilene, så skjønner man hvorfor de er single. her skal jeg først liksom være alt eksmannen ikke var, så skal jeg i tillegg være alt det positive hun savner ved ham, og et par helt nye spennende ting. og hallo... du søker etter en voksen mann og er på bruktmarkedet selv?... hvor ble det av den damen som er fornøyd med å rusle en tur i parken, ha en hyggelig ferie, lage litt mat sammen og dele noen ganske vanlige hverdager?...
Ja, nå blir det vel bråk... men jeg synes Vagabond har et poeng, noe som kunne vært interessant å diskutere, vi gutta har sikkert også bøttevis med stereotype feil, men jeg tror det er mange menn som er engie i det her, men kvier seg for å svare og støtte vagabonds innlegg, nettopp fordi det blir bråk. vagabond, det du skriver har jeg fortalt om i middager, konene til kompisene mine ler seg ihjæl og jubler... du beskriver mye av den følelsen mange av oss litt voksne gutta får når vi ser profiler fra enkelte (og ikke så få) av damene her. Nå blire vel kjeft å få, og jeg får heller si unnskyld og at jeg har tatt feil senere... :-) men dette måtte sies, så væære det da også sagt!

Skjult ID med pseudonym petita on. 28 juli 2010 12:14

Da får jeg bare konkludere med at jeg er unntaket fra regelen (sammen med flerfoldige andre kvinner her inne)

Skjult ID med pseudonym iEndre on. 28 juli 2010 12:19

Det er du :)

Skjult ID med pseudonym X-dreamer on. 28 juli 2010 12:24

@petita: Du er "special" - sånn på engelsk...

Skjult ID med pseudonym Vagabond on. 28 juli 2010 12:25

@ Søren K.

hehe, - hyggelig å vite at man ikke er alene på flåta uti Atlanteren.... Er ikke så viktig om det blir bråk, damene kan jo uansett ikke slå deg pr. fjhernvalg...... :-)) Jeg synes ofte det er alt for lav temperatur på innleggene, både lite engasjerende og lite engasjert.
Og takk for oppbackingen, synes du fikk sagt alt det jeg hadde glemt.
Nå kaster jeg meg på et fly med motorsykkelhabitten i en plastsekk. Jeg skal nemlig reise og hente den nye motorsykkelen min. Et jævlig fartsmonster med masse brum, lyd, lær og fornikling.
Hva sier dere jenter? dere finner sikkert noe gæærnt med det og... (!?)

Skjult ID med pseudonym petita on. 28 juli 2010 12:26

Especially retarded, siden jeg kun har ett krav mener du? Må få si at det kravet er verdens beste da. Luker ut alle med ulik humor og sikrer meg et lenger liv :) Som alle vet så forlenger en god latter livet. Dvs i teorien kan man leve for evig :)

Skjult ID med pseudonym VagabLond on. 28 juli 2010 12:27

...

Skjult ID med pseudonym Lille frø on. 28 juli 2010 12:31

Er det kravstort å ønske en mann som er ærlig, til å stole på, en jeg kan snakke med, en som ikke er redd for å vise følelser, som ønsker seg barn, og er røykfri, en med humor, en som har lyst å dele en flaske vin, gå ut og spise, være hjemme og spise. En som liker å gå turer i skogen en gang i blant, men også slappe av på sofaen..
Hvis dette er store uoppnåelige krav/ønsker, ja da skjønner jeg vel hvorfor jeg fortsatt er singel..

Skjult ID med pseudonym rotte on. 28 juli 2010 12:39

Hvor Lille frø være?

Skjult ID med pseudonym Vagabond on. 28 juli 2010 12:40

@Lille frø

Hvis du leser innlegget en gang til, vil du finne jeg/vi (Søren K:) ikke har touchet begrepet kravSTOR. Det er ikke der det ligger. Du er et typisk eksempel på dette jeg nevner med å panisk bygge en brannmur rundt deg så snart du føler at det er noen som tråkker deg på tærne.
Kanskje på tide å begynne å tenke på hva du er villig til å gi av deg selv i et fremtidig forhold (Les: hvem sin feil var det at det gikk galt tidligere, og hvorfor?), - istedet for å male på den evinnelige "handlelisten" deres om hva, hvordan, hvorfor og hvorledes en mann må være for dere selv skal bli lykkelig. Så sørgelig NORSK !!!!!!!
Hørt om å gi og ta?
NUH, - reiser jeg !!!

Skjult ID med pseudonym Lille frø on. 28 juli 2010 12:42

Jeg gir selvsagt det samme tilbake, som det jeg ønsker av en mann.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 28 juli 2010 12:43

Gi og få. Man tar ikke.

Skjult ID med pseudonym iEndre on. 28 juli 2010 12:44

Ser ikke noe feil i å ha en ønskeliste.
Kanskje får man noe av det, kanskje får man alt. Men man vil jo ha litt av den i det minste!

Skjult ID med pseudonym Lille frø on. 28 juli 2010 12:49

Synes min ønskeliste er nokså realistisk, og ikke noen skyhøye forventinger til en mann der.

Og du synes kanskje jeg bygger meg en brannmur, men det var ikke ment som en kritikk av ditt inlegg TS, men heller som et spørsmål til alle på forumet..

(mann 65 år fra Hedmark) on. 28 juli 2010 12:54 Privat melding

@iEndre

ØNSKELISTE er en ting, en halv side med KRAVSPESIFIKASJONER er noe helt annet.

Chiao!

Ja, og - BTW - her er jeg, - så slipper dere å lure... :-))

Skjult ID med pseudonym iEndre on. 28 juli 2010 13:07

Du må jo lese det for hva de er da mann!
Hvis du tar alt bokstavlig og ikke tar kontakt pga det, så det vel strengt tatt ditt problem.

Man søker jo også på jobber som i utgangspunktet kan virke litt annerledes, for man vil jo ha sjangsen til å se om jobben er bra!

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 28 juli 2010 13:09

Årsaken til at jeg svarte som jeg gjorde, er ganske åpenbar. Jeg har jo ingen kravspec. *ler*
Jeg har selvfølgelig noen ønsker, og i dem ligger nok mye av hemmeligheten bak kjemien, I guess.
:o)

(mann 50 år fra Vest-Agder) on. 28 juli 2010 21:29 Privat melding

Morsom tråd. Er enig med Vagabond i det han skriver om framstillingen mange gir seg selv. Det virker ofte som om det er viktig å vise fram alle høydepunktene i livet - alle festdagene. Jeg har også noen slike, men det jo grenser for hvor mange afrikabilder jeg kan smykke meg med, bare fordi jeg var på safari engang i forrige århundre. Livet mitt består stort sett av hverdager, og det er jo stort sett de vi befinner oss i, er det ikke? :)

Når det gjelder ønsker til framtidig kjæreste: Min erfaring er at ei lang ønskeliste fører til to ting:
1) Du finner aldri noen som passer
eller
2) Du finner noen som passer, men der daten like fullt blir en fiasko
Jeg velger å snu det på hodet. Livet har påført meg noen "allergier" som jeg etter beste evne forsøker å styre unna, så håper jeg finne ei hyggelig jente bak de som har passert allergifilteret :)

(kvinne 50 år fra Buskerud) on. 28 juli 2010 21:36 Privat melding

Jeg tror det er det samme uansett kjønn. Mange menn har vært her i årevis og har helt sikkert like spesifikke krav til damene som motsatt.

Jeg har også vært her lenge. Til og fra. Aktivert og dekativert profilen. Periodedatet. Forsøkt å gjøre meg selv åpen for andre og dermed også mer sårbar.

Ønsket om en kjæreste er der. Ikke en som fyller en kravliste, men en som passer sammen med meg. Optismistisk som jeg er tror jeg at han finnes. Likevel er jeg veldig usikker på om jeg vil fylle hans kravliste:)

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 28 juli 2010 21:38

Jeg har drevet med nettdating ganske lenge, men det har ikke stått på meg de 2-3 gangene jeg har følt at jeg har vært klar for å trekke meg ut.

Skjult ID med pseudonym m i i e on. 28 juli 2010 21:46

Fakinsupa...de fleste menn vil ha litt mer enn det nederste på maslov... Og godt er det :)

Skjult ID med pseudonym m i i e on. 28 juli 2010 22:14

Fakinsupa..se om du klarer å lukke øynene å balansere like godt da :)

Jeg har ennå ikke truffet menn på Neandethalnivå. Det kunne jo vært ett spennende forskningsobjekt i tilfelle:) Slik at jeg selv kunne holdt meg på toppen av maslov...

Skjult ID med pseudonym yeehaw on. 28 juli 2010 22:23

Problemet med disse ønskelistene/kravspekkene er at de oser klisjé lang vei. Hver gang jeg leser dem tenker; enda en som har kopiert andres profiler. (Men, men, det der å finne opp kruttet er jo ikke like enkelt støtt).

(kvinne 50 år fra Buskerud) on. 28 juli 2010 22:58 Privat melding

haha..

jeg visste forresten ikke at du hadde frimerkesamling Fakinsupa..jeg pleier å spørre om de vil være med hjem å se på Puddelen min. Hmm..kanskje en grunn til at jeg er singel ja ;)

Skjult ID med pseudonym MrSpiff to. 29 juli 2010 09:41

Det har ikke falt deg inn @Vagabond, at disse jentene som "fortsatt er her", har vært borte i mellomtiden?
Det samme som du beskriver du har gjort.
De kan så å ha funnet ut at det ikke var den rette, eller de har blitt dumpet/forlatt og endt tilbake på sukker.

Hadde du hatt alle de kvalitetene du påstår du har, så hadde du skjønt at dette hadde vært en mulighet.

Personlig synes jeg det er bra at jenter legger ut forskjellige bilder.
De kan gjerne for eksempel legge ut klatrebilder, selv om de ikke klatrer en 6+.
Da vet jeg at man har muligheten til å få henne med på det.

En jente må få ha de ønskene/kravene hun vil, uten at det irriterer meg av den grunn.
Ser ingen grunn til at de skal jenke seg på noen som helst måte.
Jeg har heller aldri opplevd å måtte krype for en jente.
Jeg har hittil til gode å treffe en jente, som liker at en mann kryper (uten at det betyr at det ikke finnes).

Men men...
Jeg antar at du har jenket dine krav betraktelig, siden du er tilbake her @vagabond?
For det er vel greit for deg, å gå halvveis fornøyd gjennom livet eller ;) ?

Skjult ID med pseudonym yeehaw to. 29 juli 2010 11:16

Krav og krav. Jeg tror mange forblir single fordi de opplever endel positive sider ved det å være singel.

Skjult ID med pseudonym rotte to. 29 juli 2010 11:21

Rotte merke sider negative.
Rotte tro sum single i minus.

Skjult ID med pseudonym Serenia to. 29 juli 2010 11:21

Jeg har problemer med å se hvordan jeg skal få plass til en mann i livet mitt. Jeg jobber selvsagt med saken.

Skjult ID med pseudonym rotte to. 29 juli 2010 11:38

Serenia vårrengjøring ta.

Skjult ID med pseudonym yeehaw to. 29 juli 2010 11:45

Det hadde vært greit med noe pent i huset, iallfall :-)

Skjult ID med pseudonym Serenia to. 29 juli 2010 11:52

Serenia må adoptere bort barna, kutte ut venner, trening og litteratur. I tillegg til å rydde plass til en ekstra tannbørste.

Gud. Nå kom jeg på at det fortsatt ligger en mannetannbørste i en skuff på badet. *iler på badet for å fjerne dårlig karmapåvirkning*

Skjult ID med pseudonym rotte to. 29 juli 2010 12:54

@Serenia, re adopsjon Serenia noengang diskutere med Altelintet?

Skjult ID med pseudonym Serenia to. 29 juli 2010 13:15

Serenia har diskutert det meste høylydt med Altelintet. Mailboks nærmest være rødglødende en periode.

(mann 65 år fra Hedmark) to. 29 juli 2010 19:01 Privat melding

@ Mr. Spiff

Helt i orden at du dyrker konformiteten, - og er fornøyd med det. Dette er såvidt jeg har forstått et diskusjonsforum, og det er det jeg og du og alle de andre driver med, - og det er bra!

Hvorvidt jeg har jenket mine krav eller ikke har ikke vært noe tema, men som du ser flagger jeg under full profil, så kan du jo gå inn i den og se om du finner noen "krav".

Så skal jeg ha meg frabedt at du trekker slutninger på mine vegne. Hvorvidt jeg er fornøyd eller halvfornøyd gjennom hele eller halve eller deler av livet er opp til meg, - og er dessuten ikke noe tema i denne tråden.

Skulle du imidlertid (under full profil??) - finne det opportunt å trekke en ny tråd med tema hel,- halv, - eller misfornøyd, deltar jeg gjerne med MITT syn, - da uten å trekke slutninger på DINE vegne.

Skjult ID med pseudonym vibe to. 29 juli 2010 21:33

Vagabond, bra innlegg - kan bare si: Ditto.