Alle innlegg Sukkerforum

Er norske jenter for opptatt av likestilling og sin selvstendighet?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Haraball to. 29 juli 2010 01:30

Er jeg på date så liker jeg å åpne dører, trekke ut stolen når du skal sette deg, betale for middagen, følge deg hjem til døra og si god natt for så å ta taxien videre hjem. Dette er noe jeg mener er en høflig fremtreden og det er noe jeg er opplært til å være. Jeg betaler ikke for å "brife" med at jeg har penger, for så mye har jeg ikke, men det er en av mine måter å vise at jeg setter pris på at vi er ute.

Har ikke vært på alt for mange dates men sitter igjen med en følelse av at utenlandske jenter er mer avslappet til det å bli vartet opp enn skandinaviske jenter.
Har diskutert det med noen venninner og funnet ut at noen syns dette er hyggelig, mens andre mer eller mindre har kalt meg sjåvinist og bedt meg finne ut hvilket år vi lever i (godt med ærlige venner).

Til jentene: Blir det for mye av det gode? Er det likestillingen / selvstendigheten deres som får seg et knekk når en mann prøver å varte dere opp eller hva er greia?

Til guttene: er det bare jeg som sitter med disse tankene?

Skjult ID med pseudonym hotmum to. 29 juli 2010 01:40

Det du beskriver der Haraball er for meg en gentlemans-opptreden, og jeg sier bare ; værsågod! Jeg lar meg gjerne oppvarte av en gentleman! :)

Føler slett ikke at min selvstendighet er truet av den grunn

Skjult ID med pseudonym petita to. 29 juli 2010 08:50

Det er faktisk gentlemanopptreden, og meget hyggelig av deg. Men det jeg tror er tingen er at man så lett blir oppfattet som snylter/en som leter etter sugardaddy/ei som ikke kan ta vare på seg selv o.l. til at det er noe jenter lar menn gjøre for seg. Rett og slett fordi det finnes et overveldende antall menn som faktisk mener at jenter er det, om de lar en mann betale kaffen for seg. Så der, dilemma.

Skjult ID med pseudonym hmmm to. 29 juli 2010 09:28

Hvorfor så mye norske jenter vs utenlanske jenter.

Er en ikke fornøyd med norge og norske. Pakk kofferten og reis!
Samme gjelder for de som ikke er fornøyd med norske menn!

Vi er som vi er, ta det eller forlat det.

Skjult ID med pseudonym rotte to. 29 juli 2010 09:46

Rotte bestille på posten.

Skjult ID med pseudonym Haraball to. 29 juli 2010 09:56

@hotmum: godt å høre

@Petita : Ja jeg ser den. Vi er flinke til å ødelegge for oss selv med andre ord ;)

@hmmm :Det hele er ment som et spørsmål om hvorfor så mange av dere blir grinete / snurt når man prøver å være høflige og varte dere litt opp ? Jeg liker dere som dere er og ser på det hele som en utfordring men utfordringen blir litt lettere med mer viten.
I og med at jeg forsatt er singel så er det vel tydelig at jeg trenger all hjelp jeg kan få ;)

Godt å se vi har rotte med oss

Skjult ID med pseudonym hmmm to. 29 juli 2010 09:57

Hvorfor hente dem?

Viss jeg ikke hadde likt norske folk, så hadde det hjulpet fint lite å hentet en person, for flertallet er jo norskt.
Da hadde det vært kjekkere å flyttet til det landet der flertallet er bra også heller oversett en norsk turist eller to.

Skjult ID med pseudonym Serenia to. 29 juli 2010 11:18

Jeg liker gentlemen. Det er sjarmerende å bli oppvartet. Jeg inviterer på et gourmetmåltid med god vin, den lille sorte og levende lys som takk for sist.

Skjult ID med pseudonym ... to. 29 juli 2010 11:54

Har ikke datet på flere år siden jeg har hatt samboer, så ikke vant med dette i det hele tatt, men hvis jeg ble invitert på middag og han tok regningen så tror jeg kanskje at jeg ville spandert neste middag (hvis det da ble en neste:))) Har penger selv, jeg kan jo betale like greit som han, ikke sant?

Skjult ID med pseudonym Serenia to. 29 juli 2010 12:17

Jeg er på mange måter en gammeldags jente. *rødme kledelig*

Skjult ID med pseudonym hmmm to. 29 juli 2010 12:24

Jeg lever forut min tid hvor jentene sjekker meg opp, vil ha meg på date, betaler regningene og spanderer på meg *dådyr øyner*

Skjult ID med pseudonym m i i e to. 29 juli 2010 12:28

Jeg synes det er supert å bli vartet opp og liker at menn holder opp dører, tar med noe ekstra til oss når vi er på tur, trekker ut stolen, tar regninga når vi spiser ute mm. For meg blir det nesten litt sært når en date ikke spanderer kaffekoppen. Vil han gjøre ett godt inntrykk, gjør han ved å bestille og ordne den kaffen til oss begge:) Men der vet jeg mange ikke er enig med meg.

For ordens skyld. jeg tjener mine egne penger og kan fø meg selv. For å skape balanse i regnskapet har jeg blitt sabla god til å bestille billetter til konserter/teater/kino mm på nett samt kjøpe inn vin og god mat og lage hjemmemiddager:) Jeg tror det regnskapet har pleid å jevne seg bra ut. Begge er fornøyde:) Jeg kjenner meg som kvinne, han som mann og vi deler på utgifter ved å betale ulike ting:)

(kvinne 50 år fra Buskerud) to. 29 juli 2010 12:42 Privat melding

Morroklomp...mener du at det gode inntrykket vil jeg gi ved å kjøpe kaffe på første date? Mulig, men for noen menn er kanskje det gode inntrykket at han får lov til å gjøre det?

Enda viktigere for å gi hverandre gode inntrykk er kanskje å vise en oppriktig interesse for å bli kjent med den andre? og enda bedre blir det såklart om samtalen flyter fint og man kjenner en tiltrekning:)

Skjult ID med pseudonym Papou to. 29 juli 2010 12:58

Mange meninger og forskjellige oppfatninger.
Det som slår meg er henvisningene til likestilling. Likestilling for meg handler mer om samfunnsholdninger og arbeidsrelaterte oppgaver.

Likestilling mellom min partner og meg betyr respekt, forståelse mellom oss to som jevnbyrdige mennesker.

Jeg liker at det fortsatt er små forskjeller mellom mann og kvinne. Og syntes det er kjempesynd at dette med at mannen skal være gentlemann er iferd med å viskes ut. Istedet kan det oppfattes som om kvinner er snyltere osv fordi vi liker dette en gang i blant.

Det blir da ikke lett for oss kvinner å være " kvinnlige " som mannen gjerne vil. :-)

(kvinne 50 år fra Buskerud) to. 29 juli 2010 13:12 Privat melding

Morroklomp...jeg tar det aldri som en selvfølge og tilbyr meg å betale...det er folkeskikk. Jeg har aldri sagt at jeg forlanger at en mann skal betale.. men du fikk sikkert ett inntrykk igjen?

Papou, jeg er helt enig med deg. Det er ingen fasit på hvordan man fordeler oppgaver heller tenker jeg. Det er greit å snakke om det, og at de enkelte finner ut hva som passer i sitt forhold

Skjult ID med pseudonym Serenia to. 29 juli 2010 13:14

Vet du, Morroklomp. Jeg har tenkt så mye på hvordan jeg skal gi et godt inntrykk på en førstedate, at jeg er godt innarbeidet. Omlag 99% av de jeg har truffet, har ønsket å treffe meg en gang til. Dette til tross for at jeg er en gammeldags jente.

Skjult ID med pseudonym petita to. 29 juli 2010 13:16

Jeg velger gentlemantypen, så kan jeg heller "kjenne min plass" lol

Skjult ID med pseudonym Papou to. 29 juli 2010 13:23

¨@ Morroklomp

Hallo....

Det argumentet holder ikke stikk. For det er lenge siden den kampen om dette pågikk.
Og den gangen var det på sin plass.

For meg blir dette argumentet det samme som at det frem til 1978 eller noe slikt faktisk var straffbart og være mann og homosexuell. Hva med denne kampen? Det var mange kvinner som fikk seg et stort sjokk når dette ble legalisert og mannen kom ut av skapet - mens kone og barn satt tilbake.

Så for å gjøre påstanden min enkel så har det på begge kanter vært kjempet for rettigheter og har ingen ting med likestilling å gjøre.

Og som jeg sa i forrige innlegg, hvorfor skal dette med likestilling blandes inn i noe som egentlig er holdningsspørsmål?

(mann 33 år fra Oslo) to. 29 juli 2010 13:54 Privat melding

Det mest slitsomme er om jenta krever at du skal oppdra henne, være pappa eller offiser...jeg vil bare være en kjæreste og vil ikke måtte bjeffe jenta i senk annenhver time for å opprettholde statusen som norsk kjekkas, og jeg vil kunne si fine ting til jenter uten at de blir sinte.

Det som virkelig forbløffer meg er en liten rund greker uten særlig mye hår på hodet som får flere jenter enn jeg har sett i mitt liv, han er 42år og har jenter på 20-25år relativt ofte, og han er typisk smørkladd, bare sier fine ting og behandler dem hyggelig og sier gjerne ting høyt så alle hører det, men jeg tror neppe de samme jentene ville latt en høy kjekk norsk gutt si det samme...hvorfor er det ok at en liten feiting gjør det og samtidig så får han fullpakke?

(mann 40 år fra Oslo) to. 29 juli 2010 13:59 Privat melding

Godt å se at det forsatt er lov å være litt gentleman eller "gammel dags" som noen sier :)
Handlinger er jo endel av førsteinntrykket

Skjult ID med pseudonym Serenia to. 29 juli 2010 13:59

Kanskje han ikke har promille på 5,2 når han ordner damene?

(mann 33 år fra Oslo) to. 29 juli 2010 14:08 Privat melding

Morroklomp - jesus du skal se de jentene han drar og han ser ikke ut, og ikke har han mye penger heller, han er bare direkte, agressiv og veldig gentleman.

Selv har jeg fått høre av norske jenter så mange ganger at "slikt sier man ikke her, eller hvor er du ifra eller hallo er du fra 50tallet" nå jeg har sagt fin kjole, eller topp osv så derfor blir jeg forundret.

En jente jeg kjenner får så mange hendvendelser at hun vil helst bli kalt hore eller slått fordi hun orker ikke å høre hvor fin hun er mer hehe

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 29 juli 2010 14:21

@Haraball
Jeg er verken opptatt av likestilling eller å fremstå selvstendig i stor grad. At jeg ER det, blir en annen sak...og hvordan andre tolker meg er ikke under min kontroll. :-)
Gentlemen står høyt på lista mi, og da handler det om at det er en naturlig ting for dem å gjøre. (De tingene du nevner) Så når kan det bli for mye? Jo...når det blir påtatt, innstudert og kleint. Too much. Men jeg sier da ifra der og da, jeg (på en skikkelig måte, selvfølgelig)...dersom jeg opplever det påtrengende.
Jeg tror det har mye med mannen å gjøre også. Hvor flink han er til å observere signalene til jenta.
:-)

*Og jeg ser at det er enkelte i tråden her som jeg virkelig IKKE fatter hvilke miljø går i...evt planet er fra*

(mann 33 år fra Oslo) to. 29 juli 2010 14:26 Privat melding

Tingeling - Du må nesten oppgradere din oppfatningsevne eller argumentasjonsteknikk noen hakk, du kan ikke verpe på "ah hvilket miljø daffer du i da?" om du skal skyte på meg som person, da må du finne noe bedre.
Mange av jentene jeg kjenner er fra universitetet i Oslo der jeg studerte noen år, men de tilhører mange forskjellige grupperinger, så det er vanskelig å følge din retorikk at alt har bunn i et miljø der en idealist preker og karismerer de andre i senk med taler og ideer som da blir grobunnen for handlingene, tankesettet og oppførselen til individene som tilhører akkurat det miljøet.

Jeg hadde forstått det om det var snakk om arveprinser i ungdomspartiet til AP eller lignende, da miljøet sterkt dikterer hva og hvordan de skal oppføre seg, eller om det var en mulattgjeng fra stovner som skriker til hverandre på bussen om hvor pinglete de synes nordmenn er osv.

Men dette er ikke miljøbestemt.

F.eks Jeg tror du kan spørre de aller fleste norske gutter om dette og du vil få JA - Opplever du jenter i andre land som mer direkte og mer imøtekommende.
Der vil de fleste si ja, uavhengi av miljø.

Skjult ID med pseudonym hmmm to. 29 juli 2010 14:27

HVORFOR skal menn være gentelmenn?
Ja vet jenter liker det, dem liker følelsen av å bli vertet opp og føle seg spesielle, og mannen tjener mest.
Det virker som vi menn ikke kommer unna dette her, gammelmannsoppfattningen.

Hva skal jenten gjøre som vi menn setter pris på?
Skal en si at jenten skal ha middagen klar, ta oppvasken, husvasken, handle og alt som hører med for gammelt av.

Likestilling.
Skal mannen jobbe og være gentelmann.
Så kan hun jobbe og være husmor.

Skjult ID med pseudonym rotte to. 29 juli 2010 14:29

Rotte bitchslapping.

Skjult ID med pseudonym Serenia to. 29 juli 2010 14:35

Leste du god nok nå, hmmm?
"Jeg inviterer på et gourmetmåltid med god vin, den lille sorte og levende lys som takk for sist."

Om mannen betaler eller ikke, handler ikke om likestilling. Det handler om å føle seg verdsatt. Skal man snakke om likestilling, må man ta det i et annet perspektiv.

Dessuten, når du henviser til tidsaspektet, der mannen kan kreve at hun skal jobbe og være husmor samtidig, så VAR det faktisk ikke sånn dengangda heller. Da kvinnen var henvist til husmor-rollen og mannen var den som sto for inntjeningen, var det ikke snakk om at kvinnen BÅDE skulle jobbe og være husmor. Nei?

(mann 33 år fra Oslo) to. 29 juli 2010 14:37 Privat melding

Men hvorfor finnes det ikke noe som heter Gentlekvinne? er det meningen at en bare skal være takknemlig for at den pissesure kvinnen i det hele tatt gadd å møte opp? hehe

Skjult ID med pseudonym Serenia to. 29 juli 2010 14:38

Jeg hadde forresten GJERNE vært husmor, uten å være i arbeidslivet da barna var små. Mest fordi det var inn i helsike mye å gjøre med både jobb og hjem.

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 29 juli 2010 14:38

@Russell
Denne posteringen din:
"En jente jeg kjenner får så mange hendvendelser at hun vil helst bli kalt hore eller slått fordi hun orker ikke å høre hvor fin hun er mer hehe"

Enten har jenta store psykiske problemer, og trenger hjelp. Eller dette er relatert til BDSM.
Men du ler av henne/dette i innlegget ditt, og det reagerte jeg på.

Nei, jeg skyter ikke på deg. Men jeg reagerer kraftig på generaliseringene dine, og på måten du hevder at holdningen din er beskrivende for dagens unge (jfr din alder).
Så jeg synes det er relevant å undres på hvilket miljø enkelte (f.eks du)ferdes i, da jeg ikke kan forstå at dette er illustrerende for norsk ungdom.

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 29 juli 2010 14:40

(Må legge til at det er endel andres holdninger i denne tråden jeg også stusser på. Det gjelder ikke kun Russell, og jeg er ikke ute etter å "ta" noen. Jeg bare stiller store spm.tegn ved holdningene...)

Skjult ID med pseudonym Serenia to. 29 juli 2010 14:41

Russel; mulig "motkravet" til gentleman blir feminin kvinne? Det er mange menn som ønsker seg en dame som går i feminine klær, steller hud, hår og tenner osv.
Som ønsker en kvinne som ser ut som en kvinne og ikke en skapning i sæggebukser og hettegenser.

Tror det er en urliten sammenheng mellom disse gentlemennene og damer som er feminine. (Utpreget feminine.)

Skjult ID med pseudonym petita to. 29 juli 2010 14:44

Jeg kan godt være husmor og jobbe :) Med unntak av å lage mat, eller jeg KAN gjøre det også, men jeg er så lei av å lage mat så håper og krysser fingrene for at mannen min ønsker å gjøre det (hint hint).

(mann 33 år fra Oslo) to. 29 juli 2010 14:45 Privat melding

Tingeling - Men du er jo en eldre kvinne er du ikke? da vil du selvsagt ha mindre oversikt over hva som er vanlig, siden jeg var 14-15år har eldre gutter advart meg mot at en ikke skal si fine ting til jenter, da har du ikke sjangs og etterhvert forstod jeg at dette er en ganske komplisert og utpreget del av den norske kulturen, spesielt min generasjon.
Jeg fikk kjeft av moren til en jente jeg datet engang fordi jeg sa at hun hadde en veldig pen datter, og hun pekte også på det at slikt sier man ikke her til lands, både mor og datter har mastergrader i sosiologi og psykologi så det er ikke noe større problemer i deres funksjon mentalt som du siktet til.

(mann 33 år fra Oslo) to. 29 juli 2010 14:47 Privat melding

Btw så kan jeg si en ting om miljø, jeg spiller rugby med utelukkende australske og new zealandske gutter her i Norge og en av de første tingene de sier de lærer er å ikke være hyggelig eller si fine ting til norske jenter av nettopp jentene de møter her.

Hva synes du om det? litt spesielt når 25gutter i 25-35års alderen der alle er topptrente og ser bra ut lærer akkurat det jeg påstår? ai den var litt vanskeligere å knekke var den ikke?

Skjult ID med pseudonym Serenia to. 29 juli 2010 14:47

Du har mye å lære, Russell.

(mann 33 år fra Oslo) to. 29 juli 2010 14:51 Privat melding

Serenia - Men det gjør hun vel for seg selv?

Her en interesang greie, en jente skal gå på bussen med en veldig stor koffert med hjul på, hun får den ikke på bussen og jeg løfter kofferten og spør om jeg kan ta den inn for henne, da får jeg streng beskjed om å ikke hjelpe til og det ender med at bussen kjører fra jenta.

Eller når to tilsynelatende narkomane dytter en kvinne og hennes barnevogn bort fra midtplassen på bussen midt i rushen og hun skriker og hyler og ingen på bussen gjør noe som helst, mennene bare sitter der med ørepluggene i og jeg sparker de av bussen etter å ha bedt bussjåføren stoppe bussen i god tid før neste stopp.
Ingen av guttene gjør noe som helst, som om de er oppdratt til at jenter greier seg selv uansett hva.

Vent litt, var det ikke i Norge vi var så samfunnsbevisste og bryr oss så mye om hva som skjer i samfunnet? hehe.

Hehe fyfaen for en mongokultur Norge er.

Skjult ID med pseudonym Serenia to. 29 juli 2010 14:51

Jøje meg. Serenia og Morroklomp er tildels enige om noe!

(mann 33 år fra Oslo) to. 29 juli 2010 14:53 Privat melding

Serenia - Thats it, SV herskerteknikk er alt du har å komme med...jesus blir det aldri slitsomt å måtte skrive sånt..la meg fullføre resten for deg :
* Jeg synes synd på deg, stakkars deg, må være trist å være deg, blabla insert noe sv greier.
* Hvilket mijø henger du i? skift omgangskrets !!"!!"!!

Og sett på repeat :)

Skjult ID med pseudonym Serenia to. 29 juli 2010 14:54

Nei, Russell. Svært få kvinner steller seg godt, kun for seg selv. Jeg kler meg feminint osv, fordi jeg vet det drar de mennene jeg vil ha. :)

Skjult ID med pseudonym rotte to. 29 juli 2010 14:55

Rotte enkel kost Rotte ostebit trenge.

Skjult ID med pseudonym Serenia to. 29 juli 2010 14:55

Jeg skrev da ikke noe om miljøet ditt, Russell?
Ikke at jeg synes synd på deg heller, bare at du har mye å lære. Tror ikke det er spesielt trist å være deg, heller.

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 29 juli 2010 14:56

Heldigvis konkluderer jeg med at jeg omgir meg med menn som kan si flotte ting til kvinner.
På lik linje konkluderer jeg med at jeg er glad jeg kan si flotte ting til menn.
:-)

Skjult ID med pseudonym Serenia to. 29 juli 2010 14:57

Mange kvinner PÅSTÅR at de steller seg kun for seg selv. Det er ikke politisk korrekt lenger å være feminin og ønske seg en gentleman.

(mann 33 år fra Oslo) to. 29 juli 2010 14:58 Privat melding

Men hvorfor tror du det? Du er anonym person som forteller en person som står frem med bilde at personen har mye å lære, når du først er den store strategen der selvfølgelig ikke kan stå for hva som skrives noe annet ville jo vært latterlig, hva er det jeg skal lære? At mennesker er jævlige mot hverandre? at det meste du ser er make believe bullshit? eller si det og fullfør hva du skal pisse på meg for så det blir et snev av logikk i det og ikke bare en hul stereotypisk setning som kvinner alltid komme rmed når de er tomme for argumenter.

Skjult ID med pseudonym hmmm to. 29 juli 2010 14:59

@Serenia
Vi er jo ikke i gamle dager nå.
Men siden dere liker den gammelmannstanken om gentelmenn, så drar dere med dere gammel "tradisjon".
Da må jo vi også få lov til det.
I dagsen samfunn forventes det at jenter også jobber.
Men vi likte godt husmor rollen dere hadde tidligere i gamle dager, så den tar vi med oss videre.
Likestilling, kapishj :-p

Skjult ID med pseudonym hmmm to. 29 juli 2010 15:05

@Russel
Det høres forvridd ud at en ikke skal gi kompliment og si at hun er søt eller datteren er fin.
Om en har mastergrader i sosiologi og psykologi og sier at det sier vi ikke i norge.
Da må en jo diskutere og finne ut hva er galt med det og hvorfor ikke sett ut ifra mastergrader i sosiologi og psykologi utdannelsene bedre vitere.

Norske jenter liker å høre at dem er pene og norske foreldre liker å høre at datteren dere er pen. Basta!!

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 29 juli 2010 15:07

For å spørre slik, Russell:
De hendelsene og holdningene som du beskriver....er det slik DU ønsker at det skal være?
(Spørsmålet kan forsåvidt gå til alle dere som opplever at det er slik)
:-)

Skjult ID med pseudonym Serenia to. 29 juli 2010 15:07

Haha, hmmm. En utekveld pr måned som betaling for alt husarbeidet? Høres litt urettferdig fordelt ut. Dersom mannen bidro økonomisk på samme måten, dvs betalte alt av mat, huslån, bil osv for sin lønn, så kunne jeg gjerne jobbet full stilling i tillegg til husarbeidet. Det hadde jo betydd at hele min lønn gikk til morro for meg selv. Les; spa, fine kjoler, manikyr og sånt noe.

Skjult ID med pseudonym petita to. 29 juli 2010 15:10

Nei det hadde den jo ikke, husmor betyr bare å gjøre livet komfortabelt for familien, ikke deg selv ;P Ellers blir du fort en av *de derre hjemmeværende som bare sitter på kafe*

(mann 33 år fra Oslo) to. 29 juli 2010 15:10 Privat melding

Tingeling - Nei langt ifra, jeg synes det er trist når f.eks narkomane kan gå på en gruppe som fysisk ikke kan forsvare seg så lett som menn kan(kvinne med barnevogn) og mennene på bussen bare sitter der som om de er oppdratt til å ikke bry seg, det får meg ofte til å tenke på at autisme må være veldig utbredt i Norge.

Men samtidig blir det feil å fortelle f.eks gutter at de må være snille mot jentene når de er små, da ødelegger du deres sjangser for å få en kjæreste før de er 30år noe som ikke akkurat er fair mot gutten.

Skjult ID med pseudonym hmmm to. 29 juli 2010 15:15

@Serenia
Her snakker en ikke om lønn for strevet, en utekveld er aldri nevnt ;)

Mannen jobber og damen jobber.
Er fellesutgiftene på 30 000,-
Har mannen utbetalt 25 000 og hun 20 000.
Så kan han betale tja 17 000 siden han tjener mest og sitte igjen med 8 000
Og hun kan betale resten å sitte med 7 000.

Så helt greit bruk 7 000 i mnd på spa, fine klær, sminke og slikt om en ikke er enig å spare til kjekke felles ting :=)

I dagens samfunn skal jo mannen være med barna også, så han tar jo dem for det vil han jo, mens hun er husmor, samt tar seg av bilene og annet han føler for som ikke går under rollen til husmors rollen ;)

Skjult ID med pseudonym Haraball to. 29 juli 2010 15:18

Jeg lever nå i troen på at det ordner seg for snille gutter og jenter.
Det Russell sier er etter min oppfatning riktig hvis man er ute etter dame for natta.
Det er viden kjent at jenter er mer tiltrukket "bad guys" en "good guys" men i det lange løp håper jeg vi "good guys" vinner ;)

Skjult ID med pseudonym hmmm to. 29 juli 2010 15:18

@Russel
Morsomt:
"Men samtidig blir det feil å fortelle f.eks gutter at de må være snille mot jentene når de er små, da ødelegger du deres sjangser for å få en kjæreste før de er 30år noe som ikke akkurat er fair mot gutten."

Til dere under 30, her har dere forklaringen på hvorfor dere er single. Dere ble fortalt at dere skulle være snille mot jentene.
Mens de andre som ikke har fått hørt dette er, badboys og er ikke single. Men blir single når dem passerer 30, fordi da har jenter tatt til fornuft og godtatt at gutter skal være snille mot dem :-p

Ergo, glad for å være singel nå, for da ser jeg frem til et forykende langt forhold fra 30 og til slutten :-)

(mann 42 år fra Hordaland) to. 29 juli 2010 15:22 Privat melding

ja enkelt og greit er dem det, men det er nok desværre forskjell, er du i ørkenen så kan du pisse rundt leir plassen så holder hyenene seg borte pga testestoron lukten desverre jenter her kommer dere til kort som mye annet pla tekninkk, spikerbanking, benkpress, sykling, skiopping langrenn og ellers alle andre mattematiske oppgaver og fysiske utfordringer, la dem leve i en illusjon. De har store problemer i dag når det gjelder forholdet underkastelse og kontroll.

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 29 juli 2010 15:23

Jeg er blant de som involverer meg, dersom jeg blir vitne til episoder der noen utsettes for noe. Uten å beskrive dette, siden det også tilhører sjeldenhetene at det skjer. Jeg synes generelt at folka her i byen (Oslo) er hyggelige, omtenksomme og høflige. De som ikke er det, tilhører minoriteten.
Jeg synes vi trenger slike som deg, Russell...misforstå meg riktig når jeg svarer på innleggene dine. Jeg blir bare så forbauset over at du (og flere) opplever at samfunnet vårt er slik, og at majoriteten er utrivelige, frekke, slemme osv...
Vi trenger jo at flere VISER omtenksomhet, generøsitet...er hjelpsomme og hyggelige.
Er det ikke det vi alle vil, da? Eller tar jeg totalt feil nå?
:-)

Jeg har også stor tro på å oppda barna våre til det samme. Til å være snille, omgjengelige og høflige. Men det vil ikke dermed si at de skal oppdra til å være selvutslettende tøffelunger som ikke har selvstendighet eller egne meninger.
See the difference?
:-)

Skjult ID med pseudonym Serenia to. 29 juli 2010 15:24

Det kan også være en fin fordeling, hmmm. Dersom det innebærer at hun skal ta alt husarbeidet, bør det også innebære at han skal være SKIKKELIG gentleman, ta med blomster og sjokolade til damen. Gjerne et smykke i ny og ne. Pluss et par, tre utekvelder hver måned. *glise*

(mann 42 år fra Hordaland) to. 29 juli 2010 15:25 Privat melding

hallo her i oslo tenker alle meg meg meg, i stavanger treffer du ekte velkommenhet.

Skjult ID med pseudonym rotte to. 29 juli 2010 15:29

Rotte underkastelse og kontroll like.

(mann 33 år fra Oslo) to. 29 juli 2010 15:31 Privat melding

Tingeling - Tøyser du nå? Jeg har sett tonnevis av slike episoder og hver eneste gang er det alltid en liten jente som kaster seg inn eller vil hjelpe til, mennene står der bare lamslåtte.
Når det gjelder oppdragelse så vil jeg påstå at det er direkte overgrep å forlange at norske guttebarn skal oppdras til å behandle jenter bra, da er du direkte med på å ødelegge den guttens liv, jippi da får han 25år med pc, poker og ...counterstrike/world of warcraft?

Skjult ID med pseudonym Serenia to. 29 juli 2010 15:31

*konkluderer med at Serenia og hmmm ikke er en match made in heaven*

Skjult ID med pseudonym hmmm to. 29 juli 2010 15:34

@Serenia
Så lenge mannen også får 3 utekvelder ;)
Og hun kjøper et smykke og klokke i ny og ne og tar med maskuline gaver til mannen.
For det virker jo at jenter aller mest liker med den gentelmanns dealen er penge forbruket. Mest penger på seg selv og la mannen betale for damen. Noe som er veldig egoistisk. Og i tillegg flere utekveldelder for å slippe å være med mannen, fortsatt veldig egoistisk. Men ønsker en å være egoistisk så blir likestillingen at mannen skal også være egoistisk. Hørtes nesten ut som oppskriften på det perfekte bruddet.

Men det er jo dagens kvinner som snakker og det er jo veldig vanlig at hun dumper mannen og statistikkene peker jo i den rettningen så det er jo ikke rart det går slik det går. Og det er jo det jenter ønsker :-)

Skjult ID med pseudonym Serenia to. 29 juli 2010 15:36

Er det mer egoistisk at mannen bruker mest penger enn at damen tar alt husarbeidet?
Utekveldene var SAMMEN. Det er jo hele poenget.

Skjult ID med pseudonym petita to. 29 juli 2010 15:39

Konkluderer med at menn er håpløse og det blir opp til oss kvinner, som vanlig, å ta vare på dem mens vi passer nøye på at de ikke oppdager det :)

Skjult ID med pseudonym hmmm to. 29 juli 2010 15:41

@Serina
Hehehe er det sammen, ja men da kan en jo ha flere ute dager :-)
Mannen skulle jo ta ungene, bilene og det andre ikke husmorsarbeidet vettu ;)

Og mannen hadde 8 000 å bruke å hun hadde 7 000 å bruke. Rettferdig.

Vil hun at han skal kjøpe smykke til henne for 3000 tre ganger i året, så burde han kunne forlange klokker for samme sum 3 ganger i året. Enkel likestilling.

Skjult ID med pseudonym Serenia to. 29 juli 2010 15:43

Så lenge han tar halvparten av husarbeidet, ja. Hun sørger selvsagt også fo ungene, at bilen er ren osv. *gir hmmm et kyss, sånn at han tier stille*

(mann 40 år fra Oslo) to. 29 juli 2010 15:45 Privat melding

Russell : Jeg mener jeg behandler jenter veldig bra og jeg har spilt masse poker, counter strike og world of warcraft opp igjennom årene, men jeg vil ikke si at jeg har hatt et dårlig eller ødelagt liv.
Jeg har hatt mine forhold men har nok ikke gått fra den ene dama til den andre som "bad guys" har en tendens til å gjør,. Mine forhold har nok bare vart litt lengre, en hva typiske "bad boy" forhold har gjør

Skjult ID med pseudonym hmmm to. 29 juli 2010 15:50

@Serenia
Da begynner en vel å nærme seg nåtiden ;-)
Er slikt jeg vil ha det ihvertfall.
En deler på alt, er sammen om alt, rettferdighet, sidestillinger, fornuftig fordeling osv.
En er jo trossalt i sammen og da skal en jo gjøre alt sammen.

Det blir jo vanskelig å vaske gryten sammen, begge holder på samme oppvask kost. Den andre kan tørke og sette på plass. Også kan en bytte på rollene, for at det ikke skal bli urettferdig ;)

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 29 juli 2010 15:53

At det er et overgrep å oppdra unge menn til å behandle kvinner bra?
Nei, vettumeghva!

(mann 33 år fra Oslo) to. 29 juli 2010 15:56 Privat melding

Ja det vil jeg påstå og hva slags mot argument er vettumeghva for noe? Jeg tror de fleste jenter heller vil ha et dask i fjeset og på rompen og bli kalt hore og dratt litt i håret enn at en står der og sier hvor fine de er og åpner døren for dem.

Skjult ID med pseudonym Haraball to. 29 juli 2010 15:59

Riktig morroklomp, Men det virker ikke som Russell helt har skjønt det. Man kan faktisk ha spilt endel pc spill osv men likevel ha sosiale antenner

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 29 juli 2010 16:06

Da hadde til og med JEG blitt voldelig, Russell. Om noen hadde gått ut fra at jeg ville blitt behandlet slik!
Og dersom du forfekter en slik holdning....mener jeg du direkte oppfordrer til overgrep mot jenter.
Intet mindre!
Jeg trenger faktisk ikke å poste et motargument mot idiotiske påstander.

(mann 33 år fra Oslo) to. 29 juli 2010 16:08 Privat melding

Hehe morsomt hvordan det traff deg så intenst, hore vs mamma ..its gotta be rough.

Forfekter? hvor har jeg sagt det? Jeg har sagt hva jeg tror jenter synes, jeg forfekter ingen holdningen i det hele tatt og for min del er livet bare et stort skuespill der alt bare er piss fra ende til annen, det eneste som virkelig kjedlig er at jeg hvit og da må en spille til den store Oscar.

Skjult ID med pseudonym hmmm to. 29 juli 2010 16:09

Enig med Tingeling.
Det jeg tenker på er HVORFOR...
Hvorfor vil ei jente blitt dasket i fjeset eller rompen? Er det noe seksuelt bak det, sm kanksje?

Skjult ID med pseudonym m i i e to. 29 juli 2010 16:11

Er det ikke slik at det er individuelle forskjeller også da..Med god kommunikasjon finner de fleste ut hva som er realistisk å forvente av hverandre? Er forventninger milvis fra hverandre blir det også vansklig å få til ett forhold uten store konflikter.

Skjult ID med pseudonym hmmm to. 29 juli 2010 16:17

Sier sier bare:
Er det rart det er krig
Er det rart det er diskrimenering
Er det rart at det mobbes
Er det rart det er vold
Er det rart det er krenkelser
Er det rart, nei ikke i det hele tatt, folks holdninger bidrar til det og tydligvis er det slikt en ønsker det.

Skal en ikke gi barne skikkelig oppdragelse hvor en skal være glad i andre, være snill og grei og alt som er bra. Kan en sidestille det med dem som hjernevasker og dem som oppdrar terorister.

Skjult ID med pseudonym R to. 29 juli 2010 16:20

@TS - "Til jentene: Blir det for mye av det gode? Er det likestillingen / selvstendigheten deres som får seg et knekk når en mann prøver å varte dere opp eller hva er greia? "

Nei, det blir ikke for mye for min del. Bring it! Liker gentlemen og liker å bli vartet opp, det er da virkelig ikke særlig ofte det skjer... Selvstendigheten min får overhodet ingen knekk av å bli behandlet skikkelig, det ville vært veldig merkelig.

Skjult ID med pseudonym The One to. 29 juli 2010 16:33

Tror nok det er missforståelse angående hva jenter er ute etter hos Bad-guys i forhold til Nice-guys. For det første finnes det svært få jenter/kvinner som ønsker å bli behandlet dårlig av mennene. Dette være seg både fysisk og psykisk. Det damene ønsker seg er motstand og ikke en gutt/"mann" som logrer med halen hver gang hun sier noe. Dette er de såkalte Bad-guysen flinkere en Nice-guyene å vise i praksis og derfor jenter/damer lettere faller for dem i en startfase.

Menn som tør å stå opp for sine meninger og som har selvtillitt har alltid vært attraktive i kvinners øyne og slik tror jeg det vil være i fremtiden også.

Skjult ID med pseudonym The One to. 29 juli 2010 16:35

..... og en ting til. Det ble spurt om hva motstykket til Gentlemann var. Det er en Lady, og det er dessverre etterhvert like vanskelig å kjenne igjen dem som Gentlemannen ;-)

(mann 33 år fra Oslo) to. 29 juli 2010 16:37 Privat melding

Hvem er det som alltid sletter innleggene mine, har blitt beskyldt for å gjøre det selv i 2år nå men har fremdeles aldri slettet noe som helst, litt irriterende at anonyme brukere kan si hva som helst og kalle meg alt mulig og sende meg trussler i innboksen min som jeg melder fra om mens mine innlegg blir slettet så fort de sier noe om kvinner som ikke er akseptert.

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 29 juli 2010 16:39

Vet du, Russell?
At dersom man ikke reagerer på slike utsagn vil jeg påstå man er rimelig nedsnødd.
Og hva DU tror jenter synes er tydeligvis ikke representativt for "de fleste"...det er jo ganske klart.
;-)

Hadde jeg blitt dasket på rumpa, kalt hore og slept etter håret inn på en restaurant på date, hadde jeg plukket frem peppersprayen. Jeg ER treffsikker! ;-)

*Jeg setter pris på gentlemen som gir kompliment, jeg. Ære være Haraball for at han beviser at de finnes!
Og jeg nekter å tro at jeg er i mindretall om å tenke slik.*

Skjult ID med pseudonym Papou to. 29 juli 2010 16:40

Etter å ha lest denne tråden så har jeg iallfall full forståelse for at singellivet eksisterer i høyeste grad.

Her er kun snakk om hvor jævlige det ene kjønnet er opp mot det andre og at det ikke finnes vanlige normale gode mennesker lenger.

Det blir skyldet på det ene etter det andre og ingen gidder liksom å gå i seg selv og stå inne for det som er mest riktig for hvert enkelt individ.

Oppdra ikke gutten din til å ta å være snill mot jenter Russel. Jeg har en sønn som er 1 år yngre enn deg og han er oppdratt til å være snille mot mennesker og behandle jenter pent.

Han også sier at " drittsekk " stempelet trekker mer, så der skal du ha rett. Men istedet for å følge strømmen og gå imot sine egne overbevisninger så holder han fast med å være den litt snille gutten.

Og han får seg dame for det. Når det gjelder eksempelet med at folk sitter i ro og ikke tør å gripe inn så skal du også få min støtte idet. Men her igjen så handler det også om at folk er redde, for disse typene. Øyne lukkes i ad mass. Om dette er riktig er en helt annen sak. Og om du ikke redd for å bryte inn i slike situasjoner så fortsett med det. Dere trengs.

Men litt tankeendringer kan også være på sin plass hos deg *lol*

Skjult ID med pseudonym rotte to. 29 juli 2010 16:41

Så derfor Rotte bare få engangsdate.
Rotte notere ikke rumpedaske hårslepe horekalle førstedate Rotte vente andredate.

Skjult ID med pseudonym Serenia to. 29 juli 2010 16:43

For en lady er det slett ikke vanskelig å gjenkjenne en gentleman, the One.

(mann 33 år fra Oslo) to. 29 juli 2010 16:44 Privat melding

Hvorfor skal tankeendring være på plass hos meg? Hva gjør dine tanker bedre enn mine? Er ikke det, det samme som Hitler sa om Jødene? At deres mentale egenskaper ikke strakk til?

Folk forstår ikke et kvekk av hva jeg sier i denne diskusjonen, jeg snakker om kulturelle betingelser i Norge som er helt på trynet og ikke tar hensyn til at det faktisk finnes to kjønn og det er det mest tabufiserte du kan diskutere med noen da motsvarene blir at du må skifte tanker, miljø og gudene vet hva men ingen i er stand til å analysere det og gi meg et godt svar. Det er rart at voksne mennesker med høyere utdannelse ikke kan si noe annet enn "skift miljø".

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 29 juli 2010 16:46

Kan vel bare signere Serenias siste her...;-))

Skjult ID med pseudonym Serenia to. 29 juli 2010 16:47

Kanskje svaret er deg, Russell?

Skjult ID med pseudonym The One to. 29 juli 2010 16:48

@Serenia

Smiler, det tror jeg deg på. Det jeg egentlig mente var at det er færre av ladyene akkurat som det er av Gentlemennene. Og ja de finnes, ser dere hver dag jeg :-))

En annen ting er at en Gentlemann kan også gi kvinnene den motstanden de ønsker, men selvfølgelig penere innpakket en Bad-guyens.

Skjult ID med pseudonym m i i e to. 29 juli 2010 16:48

Papou..jeg er så enig så enig..her dyrkes det som ikke er bra og kjønn settes opp mot hverandre igjen. De fleste er ganske greie. Særlig om man tar seg tid til å bli kjent:)

(mann 33 år fra Oslo) to. 29 juli 2010 16:51 Privat melding

Serenia - Hva mener du? Hvorfor er svaret meg? Jeg har hatt de kjærestene jeg vil ha og det har aldri vært noe problem for meg, jeg snakker om kultur og samfunn, meg selv er helt uinteressangt i denne diskusjonen.
Og seriøst det er alt? thats it? Er du anonym for det?

Skjult ID med pseudonym Serenia to. 29 juli 2010 16:51

Nettopp, the One.
En lady liker selvsagt penere innpakning. Fordi det er mye morsommere og langt mer interressant å parere.

Skjult ID med pseudonym Serenia to. 29 juli 2010 16:55

Svaret ligger hos deg selv, Russell. Du ber oss andre om å svare på ting, for deretter å gå rett i forsvar når vi påpeker at vi ikke oppfatter verden på samme måte som deg. Hvorfor er det slik, tror du?

Jeg er anonym, for å unngå stalker her inne. Ikke stalk3r, men en reell stalker. Av den typen du beskriver i noen innlegg tidligere, en av den typen som synes det er helt greit å kalle en dame for hore og gi en smekk dann og vann.

Skjult ID med pseudonym Papou to. 29 juli 2010 17:03

@Russel
Jeg har overhodet ikke nevnt et eneste sted i mine innlegg at mine tanker er bedre enn dine. Og sammenligne dette med Hitler og Jødene er et godt eksempel på hva jeg mener med endring av tankenivået.

Å bruke en slik " historisk grusomhet" som grunnlag for sammenligning, må du regne med å få mye pepper og du setter også en standard for deg selv.

Dersom du ønsker å formidle noe om dine egne meninger ( og det er ikke lett) i det skriftlige forum, og samtidig bli oppfattet som en med argumenter som er verdt å tygges litt på, vil du aldri oppnå dette ved å bruke provoserende uttrykk som dette eller tidligere utsagn.

Jeg kommer ikke med gode råd eller anbefalinger, jeg bare formidler hvordan jeg oppfatter en del av innleggene dine kontra det siste; hvor du skriver at du er opptatt av kultur og samfunn.

Som jeg også har skrevet; så er det også for enkel tankegang for meg å skylde på alt mulig annet for utviklingen som er eller har blitt eller skal bli.

For skal vi begynne et sted med holdningsendringer, er første bud for meg iallefall og begynne med meg selv.

Skjult ID to. 29 juli 2010 17:18

Jeg liker menn som er litt gentlemen, i den forstand at de er alminnelig høflige. F.eks. at han holder døren og lar meg gå inn først i stedet for å ture frem selv. Eller at han lar meg få det ene ledige setet på trikken hjem i stedet for å kapre det selv. Dette har egentlig med alminnelig folkeskk og hensyn til andre å gjøre, synes jeg, og jeg gjør ofte det samme selv - overfor både kvinner og menn og uavhengig av om det er en date, en fremmed, en venn, en gammel dame eller noe annet (f.eks. holder opp døren til butikken for den andre hvis jeg kom frem til døren først). I dating-/kjærestesammenheng synes jeg allikevel det er OK at mannen markerer fra første stund at han er den av oss som tar denne rollen og at jeg "slipper" (hvis ikke gjør jeg det av høflighetsgrunner). Jeg synes det er en fin måte å markere at han passer litt på meg.

Men om han begynner å dra ut stolen for meg, f.eks., synes jeg blir for mye av det gode. Det føles kunstig/overdrevet, stivt og pinlig.

Å bli spandert på når vi dater, bli fulgt hjem eller andre handlinger som jeg føler krever større "ofre" for mannen, liker jeg hvis det er en mann jeg er interessert i og føler jeg kan gi noe tilbake til. Det skal sies at da spanderer også jeg gjerne en middag på ham en annen gang (men følger ham neppe hjem). Hvis jeg derimot vet at jeg ikke er interessert i ham og ikke ønsker flere dater, kan slikt bli pinlig, eller jeg kan få følelsen av å utnytte ham hvis jeg "tar imot". Men det kommer litt an på tonen mellom oss og måten han gjør det. Hvis vi har hatt det hyggelig og praten går avslappet, og hvis det virker som det er en selvfølge for ham å spandere/følge meg, eller noe han gjør av høflighet eller fordi det er naturlig for ham, og uten at han forventer noe bestemt tilbake, er det OK:

(mann 33 år fra Oslo) to. 29 juli 2010 17:24 Privat melding

Papou - Hvorfor skal jeg endre minde holdninger og ikke du dine? Hitler mente han var overlegen alle, det er akkurat det du mener om meg siden du ikke ber meg men omtrent beordrer meg til å bytte tankesett, forandre meg osv.
Hva faen vet du om min holdning? Jeg sier ikke et eneste kvekk om hvordan jeg oppfører meg, så hva faen har det med å gjøre? Jeg skriver hva jeg observerer, hører og betrakter og mine tanker om det, ikke om hva jeg selv gjør mot noen.

Skjult ID med pseudonym Papou to. 29 juli 2010 17:35

@Russel, først og fremst syntes jeg ikke dette er en spesiellt hyggelig diskusjon lenger. Du går nå over til å personangripe meg og oppfatter det som om jeg personangriper deg.

Samtidig ser jeg at du ikke er villig til å lese innleggene mine for hva som jeg forsøker og formidle der. Jeg ser heller ingen grunn til videre å argumentere eller beskrive hva jeg ønsker å tilføre i denne tråden når det skal vris og vrenges til det ugjennkjennelige.

Jeg står fortsatt inne for utsagnet mitt om at det mulighetene for deg, meg og alle andre er litt bedre dersom sammenligninger med historiske skampletter, bannord, og beskyldninger som er tatt ut av det blå unngås.

ha en god dag videre alle sammen.

Skjult ID med pseudonym hmmm to. 29 juli 2010 17:44

Skulle til å skrive en melding, men lar være.
Sier meg heller enig i papou

Ha en god dag videre :-)

(mann 33 år fra Oslo) to. 29 juli 2010 20:08 Privat melding

Ja nettopp blabla, du kunne ikke si noe mot mine argumenter -- du har en sak, saken diskuteres men istedenfor går du på det du mener er personen som diskuterer saken sine holdninger og ber personen forandre dem, selvfølgelig er du en Hitler i mine øyne da.

Serenia ja det er fremdeles ingen som har kommet med et godt motargument, svaret ligger hos meg selv? så om jeg observerer en samhandling mellom to mennesker som jeg mener gjentar seg og er kultureltbetinget så ligger svaret hos meg selv om jeg utforstående? jesus hvorfor er det så vanskelig å si: Jeg er uenig fordi jeg mener den og den kausaliteten fører til det og det, nei bare rett på meg og mine holdninger.

(kvinne 55 år fra Østfold) to. 29 juli 2010 20:31 Privat melding

Jeg hadde ikke tenkt til å svare noe mer i tråden.

Men kall meg gjerne Hitler fordi jeg kun har sagt meg uening i hvordan du fremstiller sakens kjerne og med hvilke ordvalg du har brukt i innleggene dine.

Jeg har forsøkt flere ganger og formidle til deg at det er ikke dine argumenter eller hvordan du tenker som person jeg forsøker å si du bør endre deg på til tider.

Men hvilken ordbruk og fortolkninger du bruker til andre her i innleggene dine.

Det er lov å spørre en gang om det medfører riktighet i dine fortolkninger i innlegg, før du gyver løs på en person og sier at slik er det, for slik oppfatter og leser jeg det.

Jeg har nevnt til deg før at jeg syntes det kan til tider være vanskelig å fremstille sine meninger i skriftlig form, kun av den ene grunn at det ofte kan oppfattes totalt annerledes enn det jeg som trådskriver ønsker å formidle.

Min oppfatning som jeg har gjentatt til det kjedsommelige er at kanskje gode refleksjoner og argumenter du har drukner i måten du forteller dem på skriftlig. Og dersom du ønsker å formidle noe av erfaringene dine som er nyttige for andre, så ville det iallefall for meg være mye enklere om du endret tankemåten din på hvordan du selv ordlegger deg for å oppnå den effekten.

Som sagt jeg finner det ikke nødvendig å diskutere dette mer, og jeg ber om unnskyldning for at du har tolket mine utsagn som om du skal endre personlighet, det medfører på langt nær riktighet.

(mann 33 år fra Oslo) to. 29 juli 2010 21:52 Privat melding

Ja jeg kaller deg gjerne Hitler - Det eneste jeg har skrevet OM MEG SELV er at jeg sparket to nærkiser ut av en buss stappfull av andre norske menn som tilsynelatende ikke brydde seg om kvinnen eller barnevognen de gikk løs på og at jeg fikk kjeft for å prøve å hjelpe en jente med en veldig stor rullekoffert - Jeg kan ikke helt se hva som er galt med min holdning?????? Så ifølge deg skulle jeg bare stått der og sett på den svensk chilenske dama fått gris av to narkiser fordi i norge kan narkiser gjøre hva de vil mot hvem de vil de har det jo så fælt og bare dyttet kofferten vekk så jeg kom meg på først, sorry jeg forandrer ikke noen tanker eller holdninger der.

Resten av det jeg har skrevet er at ut ifra mine observasjoner, erfaringer og det jeg hører og har sett og itillegg fra min x-kjæreste som skrev sin hovedoppgave i psykologi om nettopp forhold mellom kjønn er at det er overgrep mot guttebarn å lære dem å behandle jenter bra da det mest sannsynlig vil gjøre at de vil leve et grusomt ensomt liv og utvikle en usunn agressjon mot jenter - f.eks schoolshootings som du har både i tyskland,finland, sverige, usa, australia og japan der gutter som skylder på mobbeforhold rundt jenter klikker eller trenden på utesteder du har der gutter slår igjen når jenter dytter dem på guttedokøen osv.

(kvinne 55 år fra Østfold) fr. 30 juli 2010 00:24 Privat melding

Og igjen så har jeg skrevet Russel, det er flott at du ikke er en av de som ikke lukker øynene og overser dette,som flesteparten gjør.

Jeg er også enig i at det er faktisk utrolig at du kan få en kommentar som du gjorde av såkalte oppegående mennesker men det ene og det andre i mastergrader.

Jeg har også sagt at jeg er ikke enig i tankegangen din rundt dette med oppdragelse av gutter kontra jenter.
Min sønn er oppgående og har draget på damer selv om han ikke oppfører seg som en bajas mot verken kompiser og jentevenner. Og dette gjelder for de fleste i hans krets.
Iflg. sannsynnlighets-teorien du henviser til her så må det være noe skikkelig spesielt med oss og i vår nærhet fordi det er et ikke-eksisterende fenomen.

Men jeg har tilgode og beskylde deg for ting mot meg personlig ved å kalle deg mindre passende betegnelser.
Jeg har også til gode å klandre deg fordi jeg har sagt meg uenig i måten du skriver på.
Jeg har også bedt deg om unnskyldning om noe i mine innlegg har blitt tolket feil og du har tatt disse opp som personangrep.

Og jeg har til gode med at du ikke vil akseptere min unnskyldning eller mitt ståsted som du påberoper deg din rett til å mene hva du vil.

Skjult ID med pseudonym bølle-per fr. 30 juli 2010 13:47

Norske jenter er i teorien opptatt av likestilling og selvstendighet. Men, det viktigste av alt er å opptre politisk korrekt. Disse tingene er det ikke alltid like lett å balansere mot hverandre.

Derfor treffer man utenlandske kvinner som er mer selvstendige enn de norske, men som har bevart sin kvinnelighet og sine kvinneidealer. De har et langt mer avslappet forhold til seg selv og sin egen rolle i parforholdet enn noen norsk kvinne har eller vil få.

Norsk kvinnepolitikk er støpt i en form fra 60 og 70-tallet. Kvinnekamp ble et spørsmål om ikke å rake seg under armene og slikt dill-dall. Det er fortsatt stuerent å hevde slike holdninger i feministmiljøene i Norge.

(kvinne 57 år fra Oppland) fr. 30 juli 2010 16:43 Privat melding

Haraball...sitter her og leser ditt innlegg. jøss fins det gentlemenn ennå...så fint
syns det er søtt og deilig å bli oppvaktet skikkelig en gang men det er noe som skjer så skjeldent.
fortsett å vær deg selv og vær getlemann.
trur nok det er mange fler en meg som oppskatt det som kvinne.

klem fra meg:))

(mann 40 år fra Oslo) fr. 30 juli 2010 20:52 Privat melding

Det var godt å høre Huldra
Gamle vaner er vonde å vende så kommer nok ikke til å endre hele min personlighet nå i en alder av 32 ;)

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 30 juli 2010 21:48

Gammel dame vond å vende.