Alle innlegg Sukkerforum

Sikkert bare jeg som er rar:)

Vis siste innlegg
(mann 44 år fra Møre og Romsdal) fr. 30 juli 2010 17:46 Privat melding

Hva er det med damer og menn som har flere unger fra før?
Har ofte hørt frasen fra kvinner med barn "at det er ikke så lett å finne en mann som godtar meg når jeg har barn fra før." Tror egentlig dette utsagnet passer bedre på kvinner selv, at det er kvinner som har mest problem med at en eventuell ny partner har barn fra før. Og hva er det med dette "må være 100% ferdig med tidligere forhold". Har en barn med noen, må en jo skjønne at en viss kontakt må en jo ha med en eks uten at det betyr at en ikke er ferdig med vedkommende på kjærlighetsplanet. Hadde syntes det ville vært veldig rart å ikke kunneomgås med barnas mor selv om vi er ferdig med hverandre på andre måter...

Skjult ID med pseudonym J23 fr. 30 juli 2010 18:00

Enig. Nok av utfordringer i et forhold om man ikke skal finne noen med unger fra før av. Vil heller lage en egen familie enn å prøve å gli inn i en annen. Når det er sagt er jeg uansett ikke klar til å bli en mor ennå, og ihvertfall ikke en stemor.

Skjult ID med pseudonym lille meg fr. 30 juli 2010 18:05

Tror det ofte er vanskelig å takle hvis man selv ikke har barn.
Det at man må tåle at barna kommer først, og ta hensyn til de. Og det faktum at personen man er sammen med har et stort bånd til en annen person, noe som alltid vil være der.
Tror den siste delen nok er værst for de som sliter med sjalusi.

De fleste ønsker jo å være nummer en for kjæresten, og den han/hun setter høyest. Men vi som har barn selv vet ihvertfall at barna alltid skal komme først. vel de fleste av oss.

Men om man er en slik person som ikke takler dette med å bli en steforeldre og dette at partneren ikke bare kan kutte exen ut av sitt liv så er det jo flott at de vet det på forhånd, slik at ingen kaster bort tiden sin.

Jeg mener nå at man kan være 100% ferdig med et tidligere forhold selv om man har kontakt med exen jeg da.

Skjult ID med pseudonym marini fr. 30 juli 2010 18:32

Det står altså at du bør være FERDIG med tidligere forhold, så vidt jeg forstår er det ingenting i setningen som tilsier at du ikke kan omgås moren til dine barn, der det vil være naturlig :-)

Skjult ID med pseudonym Lingeting fr. 30 juli 2010 18:34

J23:
Modent! Hurra!
Jenter som deg trenger Norge!
Unge gutter som har levt et liv tidligere, som innebar å få barn, med viten- og vilje eller ei, og som tar ansvaret sitt som far i ettertid, nei slike gutter vil vi ikke ha!!
Applaus til voksne J23!

NOT!!!

Skjult ID med pseudonym Frk Frøken fr. 30 juli 2010 18:39

Egoistisk å mene at en person må være "ferdig" med tidligere forhold. Seff må forholdet være over når det gjelder kjærlighet/sex , men samtidig så har de vært en del av livet (kanskje i flere år) så damer eller menn som legger dette som et krav for sin kjæreste har jeg ingen forståelse for. Stoler du ikke nok på din bedre halvdel enn at de må få lov til å ha kontakt med hvem de måtte ønske så er ikke det noe kjekt forhold, mener nå jeg...

Skjult ID med pseudonym marini fr. 30 juli 2010 18:42

Dette går på semantikk, altså hvordan man tolker "ferdig" med. Jeg forstår uttrykket slik at man ikke har følelser for noen lenger, slike følelser som finnes mellom en mann og en kvinne som fremdeles elsker hverandre.

Skjult ID med pseudonym Papou fr. 30 juli 2010 18:45

For meg er å være ferdig med tidligere forhold ( barnets far) ensbetydende med at jeg er ferdig som kjæreste og partner.

Og denne personen er ikke lenger i mitt voksenliv, med vedkommende er pappa til mitt barn. Og det er det ingen som skal få lov til å forandre på. Fordelen for meg er at han er gift igjen. Det tror jeg vil underlette mye for meg i min søken nå her på Sukker.

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 30 juli 2010 18:48

Jeg leter i hovedsak etter ei dame uten barn, men jeg ser jo at alderen gjør det vanskeligere for hver dag som går. Det er imidlertid nærmest en betingelse for meg at hun i så tilfelle har et avklart forhold til barnefaren.

(mann 44 år fra Møre og Romsdal) fr. 30 juli 2010 18:54 Privat melding

Tror nok de fleste kvinner finner en helgepappa mer tiltrekkende(interessant) enn en det står deltidspappa på.
Mens de fleste menn blir litt skeptisk om det står helgemamma og ikke deltids- eller heltidsmamma.

Skjult ID med pseudonym m i i e fr. 30 juli 2010 22:45

Er det ikke fordeler og ulemper med alt da? Nå tenker jeg på å finne noen med/uten barn. Jeg ser for meg at det rent praktisk er mye enklere for en med barn å finne en uten. Det er enklere å få til treff og evt vurdering av bosted f.eks. På den andre siden forstår jeg den med like barn leker best tankegangen også.

For egen del kan jeg ha mange ønsker, men når det kommer til stykke er det mannen jeg møter som er det viktige. Mener vi at vi vil satse så gjør man det med tanke på hele pakkeløsningen og finner praktiske løsninger underveis.

Når det gjelder helgepappar/annenheverukepappa har jeg like god erfraring med de siste. De er ofte mer fleksible og sliter mindre med evigtung dårlig samvittighet i forhold til ungene sine.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt fr. 30 juli 2010 22:54

Det mest attraktive, i mine øyne, er desidert en heltids/50 %pappa. Fortrinnsvis med god kontakt med sin eks.

Like barn leker best og hele den greien der.

(mann 49 år fra Østfold) fr. 30 juli 2010 23:00 Privat melding

Jeg må nok desverre underskrive det TS skriver i åpningen her. Jeg har fått mange avslag på nettopp det grunnlaget. At jeg har barn. Jeg har riktignok 3 prinsesser. Men de er ikke en del av hverdagen noe mer en hva 'hennes' ville være. Så dette er fakta, for min del i alle fall. Det gjelder fra de som ikke har og de som har opp til 3-4 barn selv.

Noe jeg har litt forståelse for. Jeg ser heller ikke for meg å date en med allerede 3-4 barn.

(mann 40 år fra Oslo) fr. 30 juli 2010 23:01 Privat melding

@Dragefrukt: Hmm, jeg har sånn 50% avtale.... (i praksis muligens mer 70% på meg) Så hva sier du? Attraktiv eller....???

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt fr. 30 juli 2010 23:09

Fakin; 50 % må jo være et drømmescenario om man har den muligheten. :D

X: om jeg gir deg mine, sånn at du får 100 %, så er det veldig attraktivt. Men da slipper jeg å inngå i avtalen. Du som lærer savner vel de store barnemengdene, eller hva. Jeg bidrar gjerne. *S*

Skjult ID med pseudonym X-dreamer fr. 30 juli 2010 23:14

@Dragefrukt: Nå skal vi ikke.... du skjønner.... Det er veldig bra å.... Det jeg prøver å si.... Jeg har ferie! Har ennå 19 dager igjen.... og da får jeg masse unger...... Lurer på hvordan mulighetene for uføretrygd er..... Jeg mener - skal man få slikt noe så bør jeg få det før det blir fritt for olje.... Jeg har jo skjeve hornhinner og er nærsynt så jeg er sikkert overkvalifisert..

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt fr. 30 juli 2010 23:20

Ferie-perie. Det er snilt å hjelpe andre! Jeg har ikke hatt ferie i hele år! Dessuten er kidsa mine snille og godt oppdratte og hører på de voksne og gjør som de blir fortalt. :streng mor: De kunne sikkert bidratt i oppdragelsen av deg i samme slengen, så du bør ikke takke nei til dette enestående tilbudet!