Alle innlegg Sukkerforum

Si meg...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Hm lø. 31 juli 2010 10:21

Har alle menn over 40 gått helt i hi ..eller?

Ikke en eneste mail eller et svar er det mulig å få. Synes dere burde skrive til oss damene som er superbrukere og som er seriøse og som virkelig er interessert i å finne drømmeprinsen vår :)

Men, kanskje jeg har misforstått, dere er kanskje ikke så veldig interessert i et etter seriøst forhold, men heller et "løst" et.

Sett i gang og skriv, for vi er faktisk mange flotte damer som ikke har postkassa full til enhver tid, og som faktisk gir dere et svar. Prøv da vel - dere ville nok bli positivt overraska :)

Nå sletter jeg alle menn som jeg ikke hører fra innen 3 dager, pass på så det ikke er deg, for jeg kan lover at du går glipp av ei skikkelig bra dame og andre virkelig bra damer. Jeg oppfordrer alle damer i samme situasjon som meg om å gjøre det samme. Ikke noen vits å sitte på gjerdet og vente, er de ikke interessert i skikkelig damer så bort med dem, over til neste!!

(kvinne 28 år fra Oslo) lø. 31 juli 2010 11:00 Privat melding

Skriv heller et par hyggelige og fornuftige innlegg i forumet UTEN pseudonym, så skal du se at det endrer seg! Det er mange seriøse mannfolk her inne, men også damer i 40-årsalderen må innse at de kanskje har lagt lista noe høyt. ;)

Skjult ID med pseudonym Hm lø. 31 juli 2010 11:06

tja, en legger ikke lista for høyt om en sender mail til de en liker. Og hvem er det som bestemmer at en legger lista for høyt?

Og Husmus jeg tror ikke at om en skriver med fullt pseudonum er ensbetydende med mail, heller motsatt tror nå jeg i noen tilfeller, men det kan jeg ikke si sikkert. Kanskje du kan det - ja, for Husmus du er jo stadig frampå med bilde, og du har jo vært her en stund du og.

Skjult ID med pseudonym Hm lø. 31 juli 2010 11:09

Hærlig popcorn10, send og svar litt da :) Et spørsmål til deg: Hjelper det å sette fjeset sitt på forumet, får du flere mail, svarer du oftere til de som sender mail til deg og som du har sett her??

(mann 51 år fra Akershus) lø. 31 juli 2010 11:11 Privat melding

Jeg har ikke gått i hi. Det er jo midtsommer. :-)
Kanskje du kunne 'lete' blandt de med svargaranti, for svarer ikke de som har meldt seg på i den 'gruppa' der innen en uke så nåde dem. :-)

Skjult ID med pseudonym Hm lø. 31 juli 2010 11:17

Svargaranti - ikke alle som der som tar det seriøst. Nei, nå er det slutt på å vente, det gidder jeg ikke. 3 d er det de får, burde kanskje sette et døgn etter at mailen er lest. For får du ikke svar rimelig fort, så er de ikke interessert. Ja, så har du de som gir svar og som sier de skal skrive mer seinere, bort med dere og.

Nå skal det gåes for resultat og ikke denne evinnelige ventinga, hiv dere med damer, tenker en del menn da vil forte seg litt ja..

(kvinne 28 år fra Oslo) lø. 31 juli 2010 11:22 Privat melding

@TS
"Og Husmus jeg tror ikke at om en skriver med fullt pseudonum er ensbetydende med mail, heller motsatt tror nå jeg i noen tilfeller, men det kan jeg ikke si sikkert. Kanskje du kan det - ja, for Husmus du er jo stadig frampå med bilde, og du har jo vært her en stund du og."

Ja, jeg har vært her en stund, men så fant jeg pine meg kjærligheten gjennom forumet også! :) Nå får jeg ikke sjekkemail, men det er jo fordi jeg har sagt at jeg ikke vil ha det. Forresten, ingen vits i å komme med "Hvorfor er du her da? Kom deg bort fra Sukker", for jeg er ingen konkurrent, og alt er avklart med han jeg dater (som forsåvidt også er her på forumet). :)

Det var et velment råd dersom du har en anonym profil. Du trenger jo ikke å vise bildet ditt dersom du ikke vil, men du kunne gjort slik mange av de andre damene her inne gjør, nemlig bruke nicket ditt som pseudonym.

@ for eksempel Petita, Dragefrukt, Miie, Papou, Pernille77:
Har dere merket noe forskjell på antall meldinger før og etter at dere viste ansiktene deres i forumet?

Skjult ID med pseudonym popkorn10 lø. 31 juli 2010 11:23

@Hm
Nei, jeg tror ikke det hjelper nevneverdig, men nå limer ikke jeg inn trynet mitt her for å 'markedsføre' meg selv heller. Noen ggr glemmer jeg anonymknappen, og andre ggr bare for å vise hvem jeg er. Ingen grunn til å spekulere om bilder i forumet har en skjult agenda.
Og nei; jeg skriver ikke til folk som følge av et synlig fjes her i forumet.
-men jeg svarer de som skriver til meg, om ikke annet av ren høflighet.

(mann 51 år fra Akershus) lø. 31 juli 2010 11:28 Privat melding

@Husmus:
Det var han som ikke liker hundehår under sokkene, ikke sant? I tilfelle veldig herlig. :-)

(kvinne 28 år fra Oslo) lø. 31 juli 2010 11:31 Privat melding

@ popkorn10
"Det var han som ikke liker hundehår under sokkene, ikke sant? I tilfelle veldig herlig. :-)"

Hehe, det er JarlH, ja. Han har hatt hundehårsfri i nesten hele sommer, så nå er han klar for noen nye måneder med uendelig mange sokkeskift! :p

Skjult ID med pseudonym Hm lø. 31 juli 2010 11:35

Husmus, hvorfor gidder dere å være her da hvis det er den store kjærligheten? Og nei, jeg ser ikke på deg som en konkurent, vi ser forhåpentlighvis ikke etter samme aldersgruppe.

Vil forøvrig minne om at dette ikke er en jattetråd.

(mann 40 år fra Oslo) lø. 31 juli 2010 11:36 Privat melding

Alle menn over 40 er i Seljord på countryfestival... sammen med Cabben!

Skjult ID med pseudonym popkorn10 lø. 31 juli 2010 11:38

@hus...
Han ga inntrykk av å være en fin fyr her på forumet, og flørtingen deres var ganske avslørende. :-)
En liten solskinnshistorie, lizzm. :-) Kanskje du kunne gi han sånne blå overtrekkssokker de har på sykehus i julegave? Da kan han være hos deg hele tiden, uten å måtte bekymre seg for hårstråene. ;-)

Skjult ID med pseudonym Hm lø. 31 juli 2010 11:39

Ok, det er ikke min smak i musikk, så de få som er igjen her deler kanskje noe av den samme musikksmaken. Det er jo noe :)

Skjult ID med pseudonym Husmus lø. 31 juli 2010 11:46

@ Hm

Jeg er her inne fordi jeg skriver en del profiltekster og førstemeldinger for folk her inne som tar kontakt med meg. :)

Sånn, da er jeg ferdig med å skrive i tråden din! - Men spør du mer, så får du svar, og da blir det mer småprat.. ;) Hehe!

Skjult ID med pseudonym Binders lø. 31 juli 2010 11:50

Jeg synes det var hyggelig å høre jeg, husmus! :-)

Selv brukte jeg mye nick og bilde i forumet før, men fikk aldri noe ekstra meldinger av den grunn tror jeg... Eller jo, mange vennskapsmeldinger - og noen av dem vil jeg i dag kalle for venner. Men romantikk? nei..

Kvinner over 40 sliter her inne. Kan absloltt virke som mange menn over 40 har gått i hi (men har tilgang til nett der og får LEST meldinger - bare ikke svart ;-) Det er menns marked over 40. Mens for grunppen under 40 er det definitvt motsatt.

Skjult ID med pseudonym popkorn10 lø. 31 juli 2010 11:52

@Hm
Kjøper den, legger merke til nå at tråden er grønn.
Men du Hm... Etter at jeg svarte deg har det vært en dameprofil på 43 år innom meg. Den er helt bildeløs, og fåmelt med noen 7-8 stikkord om sin personlighet og en variant av "vil du vite noe så send meg en melding" nederst under jobb- og interesser.
Dersom dette er deg kan du ikke helt uten videre forvente at du oppnår noen førsteprioritering heller. Det må nok litt mer 'markedsføring' til enn som så. Les i andre tråder her så vil du se at de seriøse er ganske unisont enige om det. :-)

Det er kun ment som et godt råd altså, ikke som en grunn til at du skal skyte fra hofta. :-)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt lø. 31 juli 2010 11:53

Husmus; jeg får ikke flere meldinger, men det er signifikant forskjell i antall besøkende på profilen når jeg skriver i forumet i forhold til når jeg ikke gjorde det.

Skjult ID med pseudonym popkorn10 lø. 31 juli 2010 11:55

@Hus...
Husk å vurdére blå overtrekkssokker til Jarl da. :-)

Sånn. Back too green.

(kvinne 50 år fra Buskerud) lø. 31 juli 2010 12:11 Privat melding

Jeg har heller ikke fått flere meldinger etter at jeg har vist frem fjeset her inne. Jeg tror også at det kanskje kan få noen fra å skrive? -Eller så er jeg bare ikke attraktiv nok i sukkerhaugen :)

Uansett..jeg trenger bare melding fra en, om det er han jeg har lyst til å bli kjent med:)

Skjult ID med pseudonym rotte lø. 31 juli 2010 12:15

Rotte ikke så gammel Rotte likevel i hi.

Skjult ID med pseudonym popkorn10 lø. 31 juli 2010 12:21

@rotte

Rotter bygger reir, -rottereir... Harem med andre ord, så hvorfor klager du? ;-)

Skjult ID med pseudonym rotte lø. 31 juli 2010 12:25

@popkorn10, med harem masse hannrotte overflødig bli.

Skjult ID med pseudonym Hm lø. 31 juli 2010 12:40

Du popcorn10, det er nok ikke meg som var innom og kikka. Jeg er eldre og har både tekst og en haug med bilder. Hadde det vært meg så hadde jeg nok sendt deg noen ord uten å skjemmes over det :)

Der ser dere, det er ikke hjelp i å vise seg her, det er bare det at vi kvinner over 40 ikke er unge nok, og det har jeg skjønt lenge. Men, jeg har ikke gitt opp enda. Som sagt trenger jeg bare en mail fra den rette, good thinking miie. Resten sletter jeg, er det flere kvinner her inne som henger seg på?

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 31 juli 2010 12:56

Problemet med menn over 40 er at de plutselig blir yngre. (Ref en annen tråd)

Skjult ID med pseudonym kit lø. 31 juli 2010 13:18

pgmp, det innlegget var vel skrevet av en bitter kjerring... Mitt profilbilde er fra mai 2010, det bør holde.

Poenget er som binders er inne på. Selv om jeg tror hun overdriver litt. Menn og kvinner har veldig forskjellige utvikling på kjærestemarkedet i forhold til hvordan årene går hvis en ser på antallet menn/kvinner. Jentene starter som de overlegent sterkeste, i de yngre årsklassene er det en stor overvekt av menn. I de eldre, er det en stor overvekt av kvinner. Bare de grunnlegende tallene vil tilsi at kvinner sliter mer og mer, mens menn får det lettere og lettere. I tillegg ser det ut som det er lettere for kvinner å godta menn som er eldre enn dem selv enn omvendt.

Personlig var verden mye bedre når jeg kom ut for andre omgang rundt 40 etter å vært ute siden midten av 20 årene. En kvinne som opplever det samme vil tilsvarende ha en veldig negativ opplevelse av hvordan verden har blitt.

Skjult ID med pseudonym Hm lø. 31 juli 2010 13:33

Det er ikke alle damer 20+ som går for eldre menn 40+, jeg gjorde ikke det da jeg var i 20 årene. Jeg går forts ikke for menn veldig mye eldre enn meg selv, ganske enkelt forde jeg ikke tiltrekkes av de. Når menn 40+ går for veldig yngre damer så vil de før eller siden bli forlatt, ellers kan man vel si at de damene som ikke har klart å skaffe seg mann og barn før fylte 35 er ofte så desprate at de tar det som byr seg. En del menn på over 40 har jo ofte et problem og det er at de stagnerer, de går for yngre for mentalt sett for å matche seg selv mentalt sett. De mennenne er ikke aktuelle for meg allikevel. Og nå kit kan du si det du pleier å si bitter gammel kjerring...

Skjult ID med pseudonym kit lø. 31 juli 2010 13:40

hm, hvis du mener jeg pleier å si bitter gammel kjerring, bør du vurdere å gjøre en innsats for å bedre leseforståelsen din. Observerer også at du reagerte kun på ett lite bi-argument i innlegget mitt. Tross alt brukte jeg mesteparten av innlegget på andelen kvinner og menn i de samme årsklassen. Du konkluderte altså at innlegget mitt var ett argument for eldre menn, yngre damer. Deg om det.

Skjult ID med pseudonym Hm lø. 31 juli 2010 13:45

kit, jeg konkluderte ikke noe som helst. Jeg har bare registrert at vi damer over 40 ikke er attraktive nok for en del menn over 40. Heldighvis er det noen menn over 40 som vil ha oss jevngamle kvinner, og det er de jeg er interessert i å kommunisere med. Alle andre sletter jeg etter 3 d uten å blunke.

Skjult ID med pseudonym kit lø. 31 juli 2010 13:56

Ok, du konkluderte ikke, men fant det for godt å legge inn ett innlegg om akkurat det?

Poenget mitt i 13:18 innlegget var at det som fungerte greit for en kvinne på 25 fungerer ikke like bra når hun er 40. Forholdene er endret, og vanligvis er det greit å tilpasse seg de endrede forholdene og ikke sette seg ned og si at verden er urettferdig. Jeg leste ikke det første innlegget ditt som en observasjon. Det har mer lyden av verden er urettferdig. Inntrykket fra svarene i tråden er at jeg ikke er alene med den tolkningen.

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 31 juli 2010 14:12

@kit
Det var bare en spøk med referanse til en tråd som igjen refererte til en undersøkelse som viste at mange på datingsider begynner å lyve på alderen en gang i løpet av 30-årene.

Skjult ID med pseudonym Papou lø. 31 juli 2010 14:14

Jeg er en av de som Husmus forteller om, bruker alltid mitt eget nick og noen ganger med bilde og andre ganger uten bilde.

Der er jeg som popcorn, enkelte ganger viser jeg meg frem og det har noe med hva jeg skriver i innlegg.

Når det gjelder det med lite mail i postkassen så er vi mange kvinner som har opplevet dette. Jeg har nå en oppgang.

Jeg har sendt ut masse mail, noen får jeg tilbakemeldinger på iform av litt videre kontakt, og andre avslag tvert, og så har du den gruppen som aldri svarer tilbake. Det er nettdating har jeg funnet ut.

Så vil jeg også si at jeg setter veldig pris på at Husmus og JarlH fortsatt befinner seg på Sukker og her på forumet. Det er knallhyggelig at de har funnet hverandre, men jeg har også funnet meg jentevenner her på Sukker som jeg taster med. Så dersom en av disse skulle finne seg en kar så vil jeg være glad for at de fortsatt er her og kan taste.

Så for meg er disse to unge menneskene både hjelpsomme og hyggelige på hver sin kant og lyser opp i ellers både gode og dårlige tråder.

(kvinne 28 år fra Oslo) lø. 31 juli 2010 14:16 Privat melding

@ Papou

Tusen takk for hyggelige ord! :)

Skjult ID med pseudonym kit lø. 31 juli 2010 14:16

pgmp, ser den. Blir bare irritert når en generell observasjon av begge kjønn og aldersgrupper kun blir tillagt menn i 40-årene.

Skjult ID med pseudonym Hm lø. 31 juli 2010 14:35

kit, jeg har aldri sagt at verden er urettferdig. Jeg har derimot registrert at det er mange menn på over 40 som ikke er interessert i jevngamle kvinner. Intet mer og intet mindre kit.

Papou, hvorfor taster du ikke med venner på msn ell fb istedenfor? Jeg har og knyttet kontakter her inne, men vi forts å pleie hverandre på mer egnede steder. Dette er en dateside - og de som frekeventerer her inne bør vel strengt tatt være her av samme grunn. Ellers faller vel vitsen bort med sukker.

Skjult ID med pseudonym Blahblah lø. 31 juli 2010 14:36

Jeg styrer unna å vise meg frem da jeg til tider kommer med ytringer som jeg vet noen vil mislike. Såklart vil også noen(eller kanskje ikke :-) ) si seg enig i disse, men det vil uansett innskrenke utvalget. Jeg tror man ved noen setninger her kan komme uheldig ut da andre fort kan tro at ethvert utsagn er representativt for hvordan en er som person.

Skjult ID med pseudonym Hm lø. 31 juli 2010 14:39

Blahblah, godt sagt. tror ikke akkurat at menn over 40 ville stille seg i kø på innboksen min etter det jeg har skrevet, hehe..

Skjult ID med pseudonym ratatata lø. 31 juli 2010 14:44

Hm
Skjønner jeg godt. Jeg trodde selv at min alderspreferanse med tanke på kvinner skulle øke proporsjonalt med alderen min. Men jeg er nå 28 år og har jeg innsett at dette ikke er tilfellet. Maksalder er uansett noen-og-tredve hva gjelder attraktivitet (alltid unntak, men generelt). Har vært slik siden jeg passerte 20 tror jeg. Kanskje øker det litt, men absolutt ikke i takt med min egen alder. Dette er veldig synd, men det er rett og slett bare slik det er. Jeg kan ikke noe for hva jeg synes er attraktivt, og jeg klarer ikke gå inn i et forhold med noen jeg ikke tenner på seksuelt. Forhåpentligvis så er det mange som absolutt ikke deler mine preferanser på dette området.
Jeg antar at dette også gjelder for en del kvinner.

(mann 49 år fra Oslo) lø. 31 juli 2010 14:44 Privat melding

Her er en mann over 40. Still dere i kø :-P

Skjult ID med pseudonym kit lø. 31 juli 2010 14:49

Hm, så bra du har fått ett mer nyansert syn enn det du hadde i åpningsinnlegget ditt. Da het det "Har alle menn over 40 gått helt i hi ..eller?"

@Blahblah, det er ett poeng, men jeg er interessert i å date den ene, ikke flest mulig :)

Skjult ID med pseudonym Hm lø. 31 juli 2010 14:53

Mollerup, takk for den, godt at det er noen der ute i zyberverdenen som ikke trakter etter kun yngre damer. Jeg stiller meg selvfølgelig i køen, nå vedder jeg på at du får en drøss med mailer, og bare kan velge og vrake. Lykke til med kjærligheten.

Er det flere av dere over 40 som vil avsløre dere på denne tråden, feel free!! Kanskje dere og ender opp med fulle mailbokser og opplever å få svar i det minste. Stå på menn det er nok av oss tiltrekkende kvinner over 40 som vil ha dere jevngamle :))

Skjult ID med pseudonym Blahblah lø. 31 juli 2010 15:00

Kit
Problemet her er at den som kanskje er "den ene" vil sile deg ut fordi hun/han vil oppfatte ett eneste innlegg fra deg som provokativt, eller bare litt lite glupt. Alle kan tråkke i salaten på internettmaskinen også. Kanskje var dette utsagnet utrolig lite treffende mtp dine faktiske overbevisninger.

Skjult ID med pseudonym kit lø. 31 juli 2010 15:02

Blahblah, provokativ er ett karaktertrekk hos meg som må tolereres. Hvis hun ikke tåler det, er hun ikke den ene

Skjult ID med pseudonym The One lø. 31 juli 2010 15:11

@Hm

Du skal være klar over at dette går begge veier. Jeg har ikke bilde i profilen min så jeg forventer ikke svar, men de jeg henvender meg til i 40 årene svarer sjeldnere en de på 30 tallet. Det er egentlig litt rart syns jeg for ifølge det du hevder er jo de mye mer attraktive.

Skjult ID med pseudonym Blahblah lø. 31 juli 2010 15:13

Kit
Men det finnes flere måter å provosere på :-) Flørtende, ertende, komplett dust osv. Slik jeg ser det så trenger ikke min utvalgte dele alle mine meninger, og derfor så er det bede å starte fresht før jeg eventuelt kommer i kontakt med henne på tomannshånd. Jeg vil nødig at hun har plukket om saker og ting herfra i forkant. Kanskje leser hun enkelte innlegg ut av kontekst f eks også.

Skjult ID med pseudonym kit lø. 31 juli 2010 15:24

Blahblah. Det er flere måter å lese innleggene på, og jeg er enig i at jeg ofte er provokativ.

Men akkurat i denne tråden vil jeg si jeg ikke har vært det. Jeg har brukt 2 argument. Det første og viktigste er at andelen menn per kvinne synker med alderen. Det er rimelig klart i følge tall fra SSB. De andre at mannen ofte er litt eldre enn kvinnen i ett parforhold. Det er vel heller ikke noen bombe. At Hm ut fra det siste går til ekstremer og snakker om 20 års aldersforskjell regner jeg med min ene ser er uredelig debattteknikk.

Skjult ID med pseudonym Papou lø. 31 juli 2010 15:38

@hm
Jeg er her av samme grunn som deg. Mine nye sukkervenninner er her også av samme grunn. Om jeg velger å sende en melding til de gjennom mailboksen på Sukker eller et annet sted er vel rivende likegyldig.

Tror ikke det vil redusere noe serverplass for andres inn eller utboks. Og for det andre så har disse nye venninnene mine faktisk vært til inspirasjon og glede i de dagene hvor mailboksen har vært tom.

Istedet for å bli irritert og beklage meg, så har jeg bare fått bekreftelse på at dette er helt normalt i vår aldersgruppe. Det har også hjulpet meg til å styre unna tanker om at det er meg eller menn det er noe galt med for at jeg ikke har vært interessant nok.

Skjult ID med pseudonym Blahblah lø. 31 juli 2010 15:49

Kit
Jeg snakker ikke om denne tråden i det hele tatt, bare på generelt grunnlag. Har faktisk ikke lest alle innleggene her engang. Og ikke noe mot deg heller, kun generelt for alle.

Skjult ID med pseudonym yeehaw lø. 31 juli 2010 17:42

Menn >40 har ferie akkurat nå. De fleste driver med det de ikke driver med resten av året (er på sukker, f.eks). Vi andre gjør oss bare kostbare.

:-)

Skjult ID med pseudonym vibe lø. 31 juli 2010 17:54

Jeg tror du, Hm, er inne på noe allmenngyldig jeg - at flertallet bør være litt mindre rigide.
Ved en anledning konvertere jeg profilen min til at jeg kun avr ute etter en elsker - fordi jeg ikke syntes det var noe særlig med kjæresteemner her, men at det var kjipt å tørke inn i min beste alder:) Resultatet avr mange henvendelser fra yngre menn. Men så føltes det feil det også, det var ikke "meg", og det sa jeg fra om, men så ble det til treff med to menn som uansett syntes det hadde vært ålreit å møtes. Begge ville møtes igjen, men jeg følte ingen gnist, så det ble med det - men jeg så at begge endret alderspreferansen etterpå!
Et lite boost for selvtilliten selvsagt - men det er ikke poenget: Poenget er at de oppdaget at de kan være på nett med damer some r et par år eldre, og finne dem attraktive.
JHeg tror faktisk at menn som kanskje har draget på halvbra damer på egen alder, vil kunne ha draget på superbra damer om de er villig til å strekke seg et år eller to oppover.

Men det sagt, så opplever jeg at du er litt "streng" her i tråden din, du virker rett og slett litt tantete. Kanskje det bare er her, og du er møkk lei og irritert, men er mye midlere og gladere når du mailer for å date? For på samme måte som smil til verden og verden smiler tilbake, blir det litt sånn at kulde ut gir kulde tilbake.

PS! Husmus, det går an å deaktivere profilen sin, og forsatt skrive på forumet, hvis du ikke visste om det. Men anyway; så hyggelig at dere har funnet hverandre, lykke til.

(kvinne 28 år fra Oslo) lø. 31 juli 2010 18:01 Privat melding

@Vibe

Kommer ikke til å deaktivere ennå, for jeg skriver med andre brukere her på et vennskapelig plan. :)

Skjult ID med pseudonym Driver sø. 1 aug. 2010 22:16

Skriv til meg du, TS!