Alle innlegg Sukkerforum

Til dere som har vært på Sukkerdater

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym førstegang sø. 1 aug. 2010 14:46

Jeg skal ha min første kaffedate om ikke lenge. Det skal bli spennende. Men ettersom det er min første så er jeg helt blank og uten erfaring.
Det jeg kunne tenkt meg å høre om fra dere var litt om hva som får dere til å gå på en date, hvilke tanker som dere gjør dere opp før treffet osv.

Og jeg tenker også på denne "klisjeen" kjemien må være på plass. Hva ligger i dette med kjemi? Jeg vet jo selvsagt at er det totalt feil så trenger jeg ingen betraktninger rundt det.

Men det er jo så mange gråsoner, hvor det kanskje er et potensiale men det trengs tid for å finne mer ut om det.

Når jeg leser litt her på forumet så kan det fremstå for meg som at er det ikke full klaff på alle forventningene så er det over og ut, neste takk.....

Skjult ID med pseudonym hello sø. 1 aug. 2010 14:48

jeg skjønner ikke hvordan man skal drive å planlegge dater??:) jeg tar alt som det kommer og er meg selv, det pleier funke fett =)=) eneste tipset jeg har er å ikke ha store forventninger, så blir man som regel positivt overraska =)

Skjult ID med pseudonym førstegang sø. 1 aug. 2010 14:55

Store forventninger har jeg ikke - jeg er gammel nok til å vite at dette ikke er enkelt. Men målet mitt er jo og finne en partner av langvarig forhold.

Så visse kriterier syntes jeg det er greit og tygge litt på. Grunnen til innlegget mitt er at det er så mange som har samme målsetting som meg - og så mange dater som ikke blir noe mer enn denne kaffen.

Det er mer betraktningene rundt dette og hva som trigger dere til å gå på denne kaffedaten jeg ser som interresant. ;-)

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 1 aug. 2010 15:00

Det siste har du nok rett i, dessverre.

Før de første datene mine pleide jeg å være spent og nervøs, men etter å ha vært gjennom 20+ og jeg fortsatt er like singel så tar jeg det bare som det kommer. Men noen tips har jeg da tatt med meg - forsøk å holde blikkontakten, la henne snakke, vær interessert og ikke spar på de gode anekdotene. Og er jeg fornøyd, sender jeg en melding samme dag eller dagen etterpå og sier at jeg hadde det trivelig.

Nå skriver du ikke noe om kjønn og alder, det spiller selvsagt inn, så dette er tips rettet inn mot menn som såvidt er over sin første ungdom, men fortsatt har god tid igjen før den andre ungdommen slår inn.

Skjult ID med pseudonym førstegang sø. 1 aug. 2010 15:06

@ Morroklomp
Godt svar, og god fremstilling.
Det som er interessant er at jeg deler helt og holdent samme oppfatning, men jeg assosierer nok dette med et annet ord enn kjemi. :-))

Og det er flott å få slike tilbakemeldinger, om ikke det gjelder kaffedate men som et innspill på at det er variasjoner på hvordan vi oppfatter ordene som brukes titt og ofte.
Så jeg ville nok ha brukt betegnelsen " på samme nivå i livet ".

Alternativer er alltid greit å ha i bakhodet.

Med kjemi så tenker jeg mer på væremåte hos personen. De personlige egenskapene. Deler vi humor, lekenhet, alvor, tankemønster osv.

Skjult ID med pseudonym førstegang sø. 1 aug. 2010 15:08

@qwerty
uff, sorry. Jeg er en 48 år gammel kvinne.

Skjult ID med pseudonym Blahblah sø. 1 aug. 2010 15:14

Har man flyt og kjemi, så har man det. Hvis ikke så har man det ikke. Hvis man da ikke, ikke har det, for da har man det.

Skjult ID med pseudonym førstegang sø. 1 aug. 2010 15:48

Dette var nok ikke en særlig spennende tråd for de fleste. Men det jeg biter meg litt merke i, ikke bare i denne tråden men generellt, er at ingen lenger gidder å legge noe særlig i datene på en måte.

Holdningen er ; jeg er meg selv bare, og dersom jeg skal vurdere noe hos deg så må du overraske meg.

Jeg skjønner jo da at det vil bli vanskelig å gå ifra en date med gode følelser videre. Og som du qwerty skriver at du var litt spent og nervøs de første 20 datene, men nå er du mer avslappet.

Indikerer ikke det på en måte at du nå har gitt opp litt og som jeg skrev, sparker ballen litt over til daten din?

Her ser jeg litt faresingalene, iallefall for min egen del. Nå blir det sjeldent snakket om hvor mange dater vedkommende har hatt tidligere i mailer. Det er snø som falt i fjor og smeltet for lengst.

Men om det er slik at mine eventuelle fremtidige kaffedater har resignert litt i denne verden, og jeg blir på en måte bare nok et skudd i blinde, og litt opptil meg og være den som overbeviser.... ja da har jeg nok mange gode dater og glede meg til *ler for meg selv her over mine egne betraktninger*

(mann 40 år fra Oslo) sø. 1 aug. 2010 15:51 Privat melding

Jeg hadde ikke planlagt noe før den daten jeg skulle ha nå sist.....

Møttes utenfor 3 brødre. Tilfeldigvis stod det en sykkeltaxi der. Jeg forsslo å ta en sykkeltaxitur, og dro til en restaurant - spiste en god middag. Dvs. jeg var så lodden av nerver at jeg fikk ikke så mye i meg. Dama var pen, og det virket som at hun likte meg og.... på en måte.... Grunnlag for enda mer nerver.... Følte det var et tidsspørsmål før jeg klarte å kuke dette til på verst tenkelige måte... Samtalen gikk stort sett greit... Gjorde alle de tingene man ABSOLUTT ikke skal gjøre og snakke om på en date....

Og nåh... treffer jeg fortsatt samme dama.... sååå.... når jeg klarer å ha to-tre-fire dater uten å ha den minste anelse om hva jeg skal gjøre på en date - så kan alle..... For er det en ting jeg IKKE kan så er det å date... Jeg har IKKE peiling.... men så lenge man kan ha det koselig i hverandres selskap - så er det jo positivt tror jeg... :)

Skjult ID med pseudonym førstegang sø. 1 aug. 2010 15:59

@x-dreamer

Jeg må jo si at det høres mye mer festlig ut med date som kuker det til *lol* Det gir jo iallefall grobunn for at vedkommende er menneskelig og også kan føle seg både vel og utilpass i samme situasjon.

Et punkt som jeg kanskje tror er en fallgruve for meg, er dette du nevner med å ha en 3-4 på gang hele tiden.

Nå sier jeg bare kanskje, for det er mulig at dette blir vane for meg også etterhvert :-).

Men jeg tenker litt med meg selv, vil jeg sammenligne litt når jeg vet det er flere på listen?
Bli mere lay back ettersom det er en neste mann på listen?

Usj, vet jeg kanskje tenker litt for mye for dere drevne datere, men som sagt det er første gang nå snart.

Skjult ID med pseudonym X-dreamer sø. 1 aug. 2010 16:07

@førstegang: Jeg presiserer at jeg kun dater ei jente - men har hatt flere dates med henne... :) Jeg har det sånn tvingende nødvendighet å forholde meg til ei jente.... Eller så blir det bare tull..... For jeg er en hukommelse som ingen misunner meg...... og det å skulle jobbet parallelt med flere hadde vært oppskrift på en himla katastrofe for meg.... såååå da dater man en - og finner ut av ting.... :)

Skjult ID med pseudonym førstegang sø. 1 aug. 2010 16:12

@x-dreamer

Haha, festlig, vel da er det jo håp.... ser nå at du skrev du var ingen god dater for jenta til tross for at dere har møtt hverandre opp både 3 - og 4 ganger.