Alle innlegg Sukkerforum

Dating på nett

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym krsand sø. 1 aug. 2010 17:54

Slik jeg ser det er forumet noe av det beste med Sukker. Men i hvilken grad blir det sensurert?
Det finner jeg ut nå, for dette emnet handler om vår vurdering av de norsk datingsider... unngår det sensur?

Har mange synspunkter omkring dette. Starter med det positive, nemlig det at Sukker senker kostnaden for hver måned. :-)
Bare det alene er egentlig nok til å være best, ivrigheten etter å tjene penger er generelt stor innenfor denne bransjen...

Ellers er ordet fritt. :-D

Skjult ID med pseudonym Adso sø. 1 aug. 2010 18:03

så si oss hvilke side dette er da vel :p jeg vil gjerne ha ti ganger så mange dates også :)

Skjult ID med pseudonym Arne Anka sø. 1 aug. 2010 18:04

Hvis du drev en nettbutikk, hadde du ønsket diskusjoner rundt alle de positive tingene ved dine argeste konkurenter på dine egne sider? Selvsagt ikke.

Ang å finne flere dates på andre sider er det nok slik at det er umulig å si at XXXX er best for ALLE. Hvor den enkelte får best resultat vil jeg tro varierer. Hvem som får kalle seg best burde jo være den som passer best til flest.

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 1 aug. 2010 18:04

Min erfaring er at det er lettere å få kontakt med damer på andre sider, men jevnt over opplever jeg at de jeg kommer i kontakt med her er lettere å få i tale og også mer seriøse. Egentlig merkelig all den tid også ikke-betalende kan ta kontakt med betalende her og all den tid prisen er lavere enn de fleste andre steder.

Når det gjelder forumet ville jeg ikke betalt fem øre for det... Jeg husker imidlertid at det på en nå nedlagt tjeneste var et skikkelig forum, av phpBB-typen. Jeg brukte det lite, men der virker det som det var mange interessante og givende diskusjoner.

Skjult ID med pseudonym Omni sø. 1 aug. 2010 18:11

phpBB?

(mann 40 år fra Oslo) sø. 1 aug. 2010 18:19 Privat melding

Jeg driver veldig mye selvsensur på dette forumet....

(mann 49 år fra Østfold) sø. 1 aug. 2010 18:19 Privat melding

Bare en type programspråk for den typen forum. Er skikkelig tunge forum i den kategorien.
Bare qwerty som briefer med kunnskap ;) Denne typen er helt ok synes jeg, men lite oversiktig, slik at gamle temaer ofte blir borte og kommer i retur av nye personer til stadighet.

Det er lettere å komme i kontakt andre steder fordi de ikke er direkte dating sider og er mindre press og forventinger. Men når det kommer til selve datingen er det nok på sider som denne det seriøse begynner.

Ellers opplever jeg også at det er lettere å flørte på andre steder, kanksje mest fordi man får presentert seg mer personlig der i forhold til her hvor man kun har tekt og profilbilde. Uten noen mulighet til å være 'levende' Men så er jo heller ikke dette et nettsamfunn, selv om mange formelig 'bor' her :P

Skjult ID med pseudonym krsand sø. 1 aug. 2010 18:50

Takk for seriøse kommentarer! Hører gjerne fra mange fler!

Har etpar selv også, om det er seriøst får andre vurdere:
+
Profilbilder: mens andre nettsteder lar det være opptil hvilket ben moderator sto opp først med, lar Sukker medlemmene selv avgjøre hva som er ok. (innenfor sømmelighetens grenser)

-
GIF-animasjoner. Har selv brukt mye tid på å lage noe kreativt, men her på Sukker funker de ikke. Synes det bør være opp til medlemmene om man ønsker sånt i profilen sin eller ikke.

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 1 aug. 2010 19:10

Takke seg til at vi slipper gif-animasjoner her. Noe av det jeg liker med Sukker er at alle profilene har lik layout slik at man vet hvor man skal se etter hva,

(mann 38 år fra Sør-Trøndelag) sø. 1 aug. 2010 19:25 Privat melding

Lik layout er egentlig veldig bra, gjør det ryddig.
Men jeg hadde også helst sett ett skikkelig forum, dette er strengt tatt en dårlig og uoversiktlig løsning.
Animasjoner og sig's synes jeg blir litt masete så det kunne godt blitt deaktivert om vi hadde fått ett slik forum.
Forøvrig burde den chatfunksjonen (som krasjer og er ustabil hele tiden, spesielt hver gang man prøver å sende en link) blitt erstattet med web basert IRC.
Eller ganske enkelt noe som faktisk funker og er stabilt.
Man trenger vel strengt tatt ikke si noe positivt eller negativt om andre tjenester.
Er jo bare å opprette (gratis) kontoer på alle og kjøre dem parallelt for bredere dekning, for så å betale for den man tror funker best for seg.