Alle innlegg Sukkerforum

DET ER IKKE VIKTIG FOR MEG

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Backclash ma. 2 aug. 2010 00:30

Det er ikke viktig for meg hvilken utdannelse du har.
Det er ikke viktig for meg hvilken jobb du har (nå).
Det er ikke viktig for meg hvor gammel du er.
Det er ikke viktig for meg hvor pen du er.
Det er ikke viktig for meg hvor høy du er.
Det er ikke viktig for meg hvor tynn du er.
Det er ikke viktig for meg hvor smart du er.
Det er ikke viktig for meg hvor mange barn du har.
Det er ikke viktig for meg hvor store bryster du har.
Det er ikke viktig for meg hvor små føtter du har.
Det er ikke viktig for meg hvor pene hender du har.
Det er ikke viktig for meg hvor glad du er.
Det er ikke viktig for meg hvor flink du er til å lage mat.
Det er ikke viktig for meg hvor lidenskapelig du er til å kysse.
Det er ikke viktig for meg hvor dyktig du er på å knulle.

Det eneste som virkelig teller er din evne til suksessivt å åpne ditt indre følelsesliv og dele det med meg i et rikt reportoar av kosing, overalt, når som helst og aller best hele tiden. Dette er den eneste kvaliteten hos en kvinne som virkelig er viktig for en ordentlig mann.

Altelintet.

Skjult ID med pseudonym optimist ma. 2 aug. 2010 16:04

Denne likte jeg bedre :)

Skjult ID med pseudonym raptus ma. 2 aug. 2010 16:22

Vrøvvel fra ende til annen.

Skjult ID med pseudonym MrSpiff ma. 2 aug. 2010 17:00

Da bør jo det være håp Altelintet.
Du tar hva som helst, så lenge de har følelsesliv som de deler og er glad i å kose.

Jeg vil anbefale deg i å poste med navn/bilde, så jentene med følelser de vil dele og som er glad i å kose, kan kontakte deg.

Skjult ID med pseudonym Backclash ma. 2 aug. 2010 17:23

@MrSpiff,

Ikke for å hovere eller noe, men det er antagelig ingen her på sukker som har kommunisert og datet flere jenter enn meg og jeg kan fortelle deg at så langt har jeg ikke funnet ei eneste jente som er istand til å åpne seg og vise et flik av sin sårbarhet. Ikke en. Ja, det er håp. Jeg har nemlig ei under trening, i form av brevkurs, for på sikt å makte denne øvelse. Resten har jeg avskrevet som følelsesmessig avstumpet.

Altelinte3

PS: Hvis jenta trenger bilde først for å påbegynne den initielle sjekkefasen, så er hun avskrevet allerede før hun har begynt. Hun er følelsesmessig avstumpet. Jeg så en film for et par dager siden som viser hvor lite som skiller et følelsesmessig avstumpet nek og et som evner å dele av sitt indre følelsesliv. "The Notebook". Det er et klassisk romeo/julia kjærlighetsdrama som var på nippet til å gå galt og det ville om ikke han tok hele ansvaret for at det skulle gå godt. Morsomt nok fikk hun i filmen en passende straff også.

PS2: Ja, det er virkelig en gråtefilm så selv om dere ikke begriper det filosofiske meningsinnholdet kan dere få rikt utbytte av denne. Den får gjennomspylt tårekanalene, hvis dere har den minste grad av evne til innlevelse (psst. empati)

Skjult ID med pseudonym MrSpiff ma. 2 aug. 2010 17:35

Nå vet jeg ikke hvor empatisk det er å kalle noen et følelsemessig avstumpet nek.
Om du var empatisk, så hadde du forstått og godtatt andres følelsemønster uten å kallet dem avstumpet nek.
Det er ikke så mye av det du skriver, som vitner om empatiske evner i det hele tatt.

På meg (LES: Meg), så virker det som om du har narssisistiske trekk, på måten du omtaler andre og deg selv.

Men for all del.
Lykke til med "treningen".

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 2 aug. 2010 17:47

Jeg kjenner jeg er takknemlig for at jeg har noen sperrer mot å gå inn for å "åpne låvedøra på vidt gap" til mitt indre følelsesliv for hvemsomhelst. Jeg kjenner at det er en god egenskap for meg å ha en smule tilbakeholdenhet, så den som FÅR inntrede også kan være viss på at adgangen er berettiget, gjennomtenkt OG fortjent. ;-)

Mulig @backlash har det litt for travelt med å få dette innpasset hos hvemsomhelst kvinne, og ikke tilsvarende åpner sine egne låvedører. Da vil det bli vanskelig å få adgang hos en kvinne, samme pokker hvor empatisk man måtte fremstå.
:-)

*Å sette pris på et bilde har ikke med følelsemessig avstumpethet å gjøre. Det har med vurdering av om du har et tiltrekkende ytre for henne eller ikke å gjøre. Get real!*

Skjult ID med pseudonym Backclash ma. 2 aug. 2010 18:53

@MrSpiff,

Alt du skriver i ditt siste svar tilsier at du har et misforstått forhold til begrepet "empati". Empati er evnen til å sette seg inn i andres situasjon og stiller over hodet intet krav til SYMPATI som er noe helt annet. Jeg har ikke det minste behov for sympati med mennesker som låser seg selv inne for å være på topp når det gjelder empati.

Gjør hjemmeleksa di' til neste gang, begrepsforvirrede klovn.

Skjult ID med pseudonym MrSpiff ma. 2 aug. 2010 19:09

Om man har empati, så har man evnen til å forstå andres motiver for sin handling.
Om noen er et "nek" om de ikke åpner seg for deg, så har du altså ikke denne forståelsen.

Den største klovnen på forumet, er du for tiden.
Synd at du ikke skjønner det selv.
Men det har vel med narssisismen å gjøre.

Skjult ID med pseudonym Backclash ma. 2 aug. 2010 19:11

@Tingeling & "",

Jeg antar det var passende å be om å få definert hva det vil si å komme seg ut av klassen "følelsesmessig avstumpet" hos Altelinte3. Bare litt forforståelse. Jeg tror vi har kommet til at du er på utsiden av min målgruppe mht primære data og derfor ikke vurdert.

For å ta poenget med det samme. Jeg har aldri og kommer aldri til å gjøre krav på at jentene skal dele av seg selv slik at hun gir mer enn hun får tilbake. Dessuten ønsker jeg at hun skal være forsiktig slik at hun ikke favnes av nettene til de regulære psykopater her inne som benytter sårbare punkter for å utnytte jenter heller enn for å skape kontakt og nærhet. Det er virkelig ikke på dette nivå vi befinner oss. Det er slett ikke hensiktsmessig å åpne seg helt opp fra starten av. Det skal porsjoneres slik at det er symetri mellom partene. Det vil sørge for størt mulighet for psykotisk og mental kontakt.

Når jeg snakker om følelsesmessig avstumpede jenter så dreier det seg om de som ikke snakker om noe som helst annet enn overfladisk ræl. De som aldri imøtegår en innvending med obstruksjon eller bifall, men lar tema legges dødt. De som når de utfordres til å forklare hvorfor de ikke gir av seg selv trass deres opponent (meg) gjør det, gjør krav på at det så langt har vært symetri trass det meget enkelt kan demonstreres ikke å være tilfellet. De som må presses opp i et hjørne for å anerkjenne fakta.

Jeg vil til slutt bare sørge for å nyansere første mening i mitt svar. JA! DET ER EN RISIKO å gi av seg selv. Det er likevel uunngåelig om du ønsker deg noe mer enn et middelmådig overfladisk jallaforhold som leves i all hovedsak i det ytre. Det vil være tilfeller der du angrer bittert på å ha fortalt noe følsomt, når du oppfyller mine anbefalinger. Det vil være tilfeller hvor du er redd for at det skal kunne returnere til deg via andre kanaler. Hvis dette er risiko jenta ikke makter å håndtere så synes det ville være fint om de skrev dette i profilen sin slik at vi som er på søken etter et komplett menneske kan slippe å kaste bort tid på noe som ikke kan føre frem. Det tar gjerne femti meldinger frem og tilbake før det er mulig å konkludere at jenta er følelsesmessig avstumpet.

@"", det er en meget effektiv måte å tiltrekke seg oppmerksomhet å være nøyaktig i sin beskrivelse av "drømmedama". For det første fordi de som oppfyller alle ønsker vil føle seg svært spesielle. Det er den viktigste begrunnelse. Dertil har jeg at de som ikke oppfyller noen av kriterier, men hvor

Skjult ID med pseudonym sooky ma. 2 aug. 2010 19:16

elsker the notebook, kall meg gjerne en klisje, men jeg får hvertfall flushet tårekanalene jevnlig ;)

Skjult ID med pseudonym Backclash ma. 2 aug. 2010 19:20

@MrSpiff,

Hør her'a, vesle spirrevipp. Du har ikke maktet å imøtegå essensen i min posting.
Forstår du det?

Det du skriver inneholder forøvrig intet fornuftig meningsinnhold. Det er ræl.

Skjult ID med pseudonym X-dreamer ma. 2 aug. 2010 19:24

@sooky: Du bor jo i Bergen.... Gå ut se mot himmelen..... og du får flushet øynene dine i et sett... :)

Skjult ID med pseudonym sooky ma. 2 aug. 2010 19:33

Innvandrere og studenter finner du no i alle kriker og kroker, gutt. Forstår heller ikke hva som er negativt med å være en av de to heller. Men mennesker som vil noe bedre med livet sitt kan vel være litt skummelt og truende for noen kansje.

Ellers vil jeg si at det er fantastisk mye kjefting og kverulering her inne, ganske så underholdende egentlig, men det får meg til å lure om det bare er følelsesmessige avstumpede ( ;)) hissigpropper her inne....?

Skjult ID med pseudonym sooky ma. 2 aug. 2010 19:40

Thanks ;)

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 2 aug. 2010 19:50

@backlash
Jepp, vi vet begge godt at jeg ikke er vurdert i Alteintets målgruppe.
Ei heller er han i min. Og det er helt i orden.
:-)

Så...hvordan definere "følelsesmessig avstumpethet"?
Nå tenker jeg ikke på måten det kommer til syne på, da det kan være en subjektiv vurdering. (jmfr påstand om overfladisk ræl...som kan variere fra person til person hva nettopp dette ER.)

Og ja, det er definitivt en risiko å gi av seg selv. Men jeg vil påstå at man bør være seg såpass bevisst at man ikke gir mer av seg selv enn man har "råd til" å miste. Man har aldri noen garanti for å få tilbake det man gir. Man kan heller ikke forvente dette.
Det skrives mye her i forum om å Gi og få...evt Gi og ta.
Med hvilken rett kan man forvente at man skal få (ta)...selv om man gir?

Skjult ID med pseudonym Backclash ma. 2 aug. 2010 20:08

@sooky,

I såfall er det en sunn klisje du er. Filmen er meget god. Også når du ser forbi romeo-julia-undertonene og -å-jeg-klarer-ikke-bestemme-meg overtonene. Forøvrig synes jeg fortellermetoden kommer frem på en meget fin måte siden den smelter inn i historien på en naturlig måte.
Det irriterer meg likevel at dere jenter ikke aner hva kjærlighet er for noe, men innbiller dere det dreier seg om hvor moe dere blir i knærne eller hvor mange tårer dere gråter inn i hodeputa om kvelden etter en krangel. Dere synes aldri å klare å hvile deres elsk på egen overbevinsing, men støtter den alltid på hans hengivenhet til dere, eller som hun sier i "Stormfulle Høyder": "Den eneste grunnen til at du elsker ham kommer av at han elsker deg" (om jeg får tillatelse til å sitere med moderne tilsnitt)

Forresten, jeg har en følelse av at du forsøker å legge an på meg sooky. Har du lyst å leke i PM så er det bare å starte med å sende første melding Altelinte3.

Skjult ID med pseudonym Josef K. ma. 2 aug. 2010 20:23

He he, psykotisk kontakt...

Skjult ID med pseudonym sooky ma. 2 aug. 2010 20:30

Haha ,herlig å høre hvor generalisert vi kvinner alltid blir, og blir vi satt mer i bås nå, tror jeg at jeg begynner å raute snart....

(kvinne 38 år fra Hordaland) ma. 2 aug. 2010 20:33 Privat melding

@altelintet

Du er sikkert en sjarmerende type, men jeg er redd jeg kansje er litt for følelsesmessig avstumpet for deg. Og kansje du er en liten dråpe for kvinnediskriminerende for meg.......

Skjult ID med pseudonym Backclash ma. 2 aug. 2010 20:49

@Tingeling,

Med det samme en inngår en avtale om å gjennomføre en samtale med henblikk på å vurdere om det er utsikter for et langvarig forhold har en implisitt samtykket til å utvise symetri. Den eneste grunn for at den ene part gidder å høre på den andre er fordi den ene skal få snakke etterpå. Den eneste grunn til at den ene er villig til å gi av seg selv er fordi neste gang er det han som skal få motta. Med det samme en av partene ikke makter å oppfylle avtale så skylder vedkommende å betale den pris det står under paragrafen som omhandler avtalebrudd. Når dette ikke er presisert så skal der benyttes kutyme.

Jeg tar utfordringen på strak hånd. Her er forklaringen av "overfladisk ræl" og mennesker som praktiserer slikt:

Det finnes tre grunnleggende ulike mennesketyper:

1) De som i hovedsak snakker om ting. Om kjolen i butikken, den nye bilen til naboen og når gresset skal plippes.

2) De som i hovedsak snakker om andre. Om kjendiser og deres utskjeielser, den nye konen til naboen og den ufordragelige gutten over gaten.

Mennesker som befinner seg i hovedsak i disse kategorier skal betraktes som overfladisk-ræl-mennesker.

I tillegg finnes det en nulte kategori. De som snakker om visjoner og ideer og hvordan realisere slike.

Kun 1 av 100 mennesker befinner seg i nulte kategori. De er således mer sjeldne enn Mensamedlemmer, uten sammenligning forøvrig.

Skjult ID med pseudonym X-dreamer ma. 2 aug. 2010 20:50

@sooky: Jeg er ikke avstumpet.... Hva med meg??? Ta en Dreamer du!!!

Skjult ID med pseudonym Backclash ma. 2 aug. 2010 20:54

@Josef K.,

Jeg har ventet på deg, Idioten. Begge vi to vet at det skulle ha vært "psykisk", men jeg lot være å rette det. Etter nærmere ettertanke så ga det bare ennå mer mening med "psykotisk". Hva er psykotisk egentlig? Jo, å forkaste virkeligheten med vilje. Altså, å kaste seg på håp og drømmer og det er akkurat der en bør være med en potensiell kjæreste. Ja, det er fint om det kan være litt realisme, men helst så lite som mulig, bare slik at liv kan opprettholdes.

Er det ellers noe du lurer på, Idioten?

Skjult ID med pseudonym rotte ma. 2 aug. 2010 20:54

Rotte tenke Lecter quid pro quo.

Skjult ID med pseudonym rotte ma. 2 aug. 2010 20:56

Rotte ønske litt mer fargerike skjellsnavn.

Skjult ID med pseudonym Backclash ma. 2 aug. 2010 20:56

@sooky,

Jeg er redd du har rett etter å ha sett bildet ditt. Det er ganske tydelig at du er et overfladisk nek med en dybde på størrelse med sølepytt. Jeg vil tippe at det vi i høyden kan få til sammen er en kort høstferieflørt. Veldig kort.

Skjult ID med pseudonym sooky ma. 2 aug. 2010 21:14

Tusen takk for at du ser rett gjennom meg backlash! du er en ordentlig menneskekjenner du, og jeg er et overfatisk nek, men fy så gøy jeg har det....Har du? :D

Skjult ID med pseudonym sooky ma. 2 aug. 2010 21:16

@ X-dreamer

En drømmer høres bra ut, tar gjerne en dreamer jeg!

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 2 aug. 2010 21:27

@backlash
Ja, dersom du forutsetter at disse 1 av 100 utelukkende mestrer å snakke om visjoner og ideer, har du antagelig helt rett. Heldigvis har jeg ingen slike i min omgangskrets. Jeg vil påstå det viser en viss grad av sosial impotens å ikke mestre smalltalk. Og det er en himmelvid forskjell på å mestre smalltalk, og å være en smalltalker. Alt til sin tid, er nok en grei rettesnor.
:-)

Skjult ID med pseudonym Backclash ma. 2 aug. 2010 21:35

@sooky,

Det begriper du vel at jeg ikke kan ha. Vi dyptgripende mennesker, vi som ser betydelig mer enn hva dere gjør, kan jo ikke ha det like gøy som dere. Det er jo innlysende.

Skjult ID med pseudonym Backclash ma. 2 aug. 2010 21:36

@Tingeling,

Jeg antar at den eneste måte du var istand til å få til en vinkling imot meg var ved bedragersk vis ignorere innholdet i teksten min hvor det står "i hovedsak".

Jeg har tydelig vist at jeg både setter pris på og evner å praktisere pludring. Selv ikke i slike primitive disipliner har dere nek noe å stille opp med.

Vær vennlig i fremtiden å lese meg med god vilje, okay, skrulla?

Skjult ID med pseudonym sooky ma. 2 aug. 2010 21:39

@backclash

Hva er det du ser gjennom ditt tunnelsyn da? Jeg tror det eneste du får med deg er det evinnelige surret i ditt eget hode....Og, klart det, særlig gøy tror jeg ikke du har det. Men det er aldri for sent å lære, vet du ;)

Bare til å begynne å åpne seg opp det!

Skjult ID med pseudonym Che ma. 2 aug. 2010 21:46

Er det slik du diskuterer med mennesker i real life @Backlash?
Kaller dem kjøtthuer, idioter, spirrevipper m.m?

Skjult ID med pseudonym X-dreamer ma. 2 aug. 2010 21:48

@sooky: Da kan vi være forum-kjærester!!!!!! Herlig..... Ikke bry deg med Altelintet - han har sikkert bare problemer med bergensere - han som alle andre her på forumet untatt meg......

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 2 aug. 2010 21:48

@backlash
Neida, på ingen måte vinklet slik. Da har jeg vært utydelig...
Utelot det helt bevisst, nettopp fordi jeg registrerte at du skrev "i hovedsak"...og at det da taler for seg selv.
Mitt poeng var heller at de få som ikke mestrer _annet enn_ dybdeprat i mine øyne er i stor grad sosialt inkompetente. Jeg har èn person i min omgangskrets som trives best med å samtale på det nivået, og jeg blir mildt sagt sliten av å skulle snakke "fra sjel til sjel" hele tiden. (altså ikke alltid, men størsteparten av tiden)
Det er definitivt givende, men det krever også noe mer engasjement og tilstedeværelse.
Og DET var poenget mitt. Balanse...
:-)

(mann 40 år fra Oslo) ma. 2 aug. 2010 21:49 Privat melding

@Tingeling: Du er blitt "skrullehue" igjen!!! :) Herlig...

Skjult ID med pseudonym Backclash ma. 2 aug. 2010 21:51

@sooky,

Det er ikke sant at jeg har tunnellsyn bare fordi du påstår det skjønner du, veslemor:-)
Jeg kan likevel ha en viss forståelse for at du liker å dulle deg inn i en slik overbevisning.

Jeg anser det å være selvfølgelig at du har noe å lære meg, så det er intet behov for å legge slik trykk på dette, søta.

Ja, du har helt rett. Det dreier seg kun om en beslutning. Din overfladiskhet er hverken genetisk eller miljøbetinget. Det handler utelukkende om beslutning. Det er også årsaken til at det er en viss rekruttering fra klassen "de som nekter å gi av sitt indre følelsesliv" til klassen "de som velvillig deler av sitt indre følelsesliv", skjønt, jeg innrømmer ikke slik klasseskift å ha forekommet før jeg ser tydelige tegn på at så er tilfellet.

(kvinne 38 år fra Hordaland) ma. 2 aug. 2010 21:59 Privat melding

@ X-dreamer

Haha, jeg tror nok at problemet til altelintet stikker litt dypere enn hat for Bergensere, skjønt jeg forstår godt hvis han føler seg litt truet av oss, da vi jo ER ganske overlegne som mennesker. Det er nok det at jeg er kvinne. Det kan nok virke litt ekstra truende at jeg har såpass mellom ørene, at jeg ikke er redd for å bli utpekt som en hjerneløs høne ;)

Skjult ID med pseudonym sooky ma. 2 aug. 2010 22:02

@altelintet

ja , jeg forstår jo at du er en av de som "velvillig deler av sitt indre følelsesliv", men det jeg ikke er så sikker på er om det taler til din fordel!

:D

Skjult ID med pseudonym rotte ma. 2 aug. 2010 22:15

@Che, de ord der under vanlig høflig (relativt sett) dagligtale bruke.

Skjult ID med pseudonym Backclash ma. 2 aug. 2010 22:20

@sooky,

Jeg ser ikke bort ifra muligheten for at Bergensere generelt er mer intelligente enn befolkningen forøvrig. En mulig plausibel forklaring består i et rikere genetisk utvalg fra Hansatiden. Dessuten kjenner jeg en rekke Bergensere (riktignok bosatt på østlandet) som er godt over snittet når det kommer til intelligens som langt overgår statistikk fra landet forøvrig, til å bekrefte en slik hypotese.

Jeg ser heller ikke bort ifra at du tilhører den statistikk som løfter landsgjennomsnittet, men så langt har du ikke vært særlig overbevisende, skjønt, jeg skal innrømme at du har styrt klart alle de vanlige retoriske blundere som er så vanlig her inne. Dette leder oss til en alternativ forklaring på min oppførsel. Kanskje er det slik at du har funnet ut at det ikke tjener til din fordel å dytte din intellektuelle sparphet foran deg i søken etter make og at du av denne grunn trenger å bli kraftig provosert for å lette litt på dette lokk du satt på deg selv. Kanskje det er hva jeg holder på med og ikke praktisering av min *abnorme frykt* for kvinner. Har du hatt særlig suksess med å antyde at menn som er litt slem med deg, egentlig har fryktsomme, eller er dette bare en teknikk du benytter for å bane vei ned i underbuksa mi'? Uansett hva ditt motiv er håper jeg du også tennes av min overlegne hjerne.

(kvinne 38 år fra Hordaland) ma. 2 aug. 2010 22:32 Privat melding

@altelintet

Du har rett i at det ikke lønner seg for en kvinne å "dytte sin intellektuelle skarphet foran seg i søken etter en make", det tjener derimot veldig godt hvis hun ønsker å kvitte seg med en beundrer. ( Ikke at jeg skal dra alle dere menn over en kam nå, det finnes selvfølgelig unntak).

Jeg setter stor pris på en diskusjon, men når diskusjonen går over i sjikane mot andre fordi de mener noe annet, eller rett og slett ( som i mitt tilfelle) har "feil" profilbilde, da går diskusjonen over i ren morro for min del.

Når det kommer til å bane min vei ned i underbuksa di, må jeg desverre takke nei, jeg foretrekker underbukser som har evnen til å le av seg selv, og respektere meg for den jeg er som person, ikke på bilde ;)

Skjult ID med pseudonym X-dreamer ma. 2 aug. 2010 23:40

@sooky: Jeg er et hederlig unntak.... Du kan ikke kvitte deg med forum-kjæreste bare timer etter at vi har funnet hverandre... selv om jeg beunderer deg....

Skjult ID med pseudonym Backclash ma. 2 aug. 2010 23:58

@sooky,

Jeg har lagt merke til hvor dårlig det slår an å være klok kvinne på sjekker'n, men si meg, de menn du mister med dette, er det virkelig menn som kan være bra for deg, under den presumpsjon at du tilhører den nevnte gruppe? Hva får skarpe kvinner til å skjule sin skarphet? Behov for tilfredsstillelse på veien til den rette?

Det er ikke rettferdig av deg å påstå at jeg har sjikanert deg med begrunnelse i at du har andre meninger enn meg. Den tror jeg det er lurt av deg om du tygger pent i deg.
Forresten, hvorfor måtte du bytte ut det pene med det vulgære profilbildet?

Jeg må få beklage at jeg ikke kan by på selvironi i det monn du synes å foretrekke. Mitt problem består i at jeg aldri er istand til å si eller gjøre noe feil uten ved overlegg, og da blir det som å fortelle en vits, og man ler jo ikke av sine egne vitser. Det bør forklare hvorfor det er vanskelig for superintelligente mennesker å le av seg selv. Forøvrig kan jeg ikke fordra ironi som sådanne. Det er rett og slett patetisk å si imot sin oppriktige mening, og ennå mer slik om det benyttes som teknikk for å utvide sin horisont, hvilket er den vanligste bruken, for så å flykte ut kjøkkeninngangen med påstanden "haha, jeg mente det ikke. Det var ironi". Jeg klarer ikke å tillegge meg slik elendig selvbilde og jeg håper for din skyld at du klarer å endre ditt standpunkt til fordel for ironi.

(kvinne 38 år fra Hordaland) ti. 3 aug. 2010 00:03 Privat melding

@ X-dreamer

Jeg har da ikke kvittet meg med deg jeg....

Skjult ID med pseudonym The One ti. 3 aug. 2010 12:38

@Backclash, Altelintet....eller det pseudonymet du bruker.

Nå skal jeg fortelle deg en ting. Du hevder at du er en meget intelligent person og slik du utrykker deg her på forumet virker det som om det er ganske riktig. Det du desverre virker å ha manko på er EQ. For meg så virker det som om du er totalt blottet for hvordan du opptrer rundt/sammen andre mennesker. Dette bilde jeg har kan selvfølgelig være feil. Det kan jo være at du opptrer annerledes i virkeligheten og ovenfor de damene du kontakter på Sukker en her inne på forumet. Dersom du opptrer med snev av den arrogansen og det nedsettende syn du har på mennesker som ikke er lik deg er jeg mer overrasket om noen vil åpne seg for deg en ikke.

Jeg tror at du vil slite veldig lenge med å få damene her inne og andre steder, hvis du opptrer slik du har vist tegn til her inne, til å åpne seg for deg. Helt seriøst tror jeg at mye av din oppførsel her inne er for å provosere og litt for å ha det morsomt, men helt ærlig tror jeg ikke du klarer å slippe denne tonen helt ellers heller. Derfor slik jeg ser det kan det være din årsak til at damene ikke snakker om annet en overfladiske ting med deg. Tenk på hvilke signaler du gir og vurder om dette kan være grunnen til at du ikke finner damer som åpner seg og kan snakke om indre følelser evt. andre dypere emner. Tillitt er vel en nøkkelord her og du må vise deg tillitten verdig.

(kvinne 44 år fra Oslo) ti. 3 aug. 2010 14:25 Privat melding

jeg lurer litt på om Altelintet kun er kverulerende her inne for underholdningens skyld, eller om han (du) faktisk står for alt han (du) sier?

Skjult ID med pseudonym Backclash ti. 3 aug. 2010 20:00

@The One,

Hvis du med EQ sikter til den lære som sier en skal velvillig forkaste egne ideer til fordel for flertallet i en gruppe, så skal du med dette få tillatelse til å anta at jeg skylder EQ for en medium stor europeisk by.

Hvis du med EQ sikter til den lære som sier en skal la være å kalle folk ved sine rette navn hvis disse er av negativ natur, så skal du med dette få tillatelse til å anta at jeg skylder EQ for en middels stor kinesisk by.

Hvis du med EQ sikter til den lære som sier en kan vite noe om en persons arrogansekvotient uten å kjenne den samme persons kunnskap og visdom, så skal du med dette få tillatelse til å anta at jeg skylder EQ tilsvarende innbyggerne i Mexico by.