Alle innlegg Sukkerforum

Merkelige krav

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym afro ma. 2 aug. 2010 03:44

Etter å ha lest ganske mange profiler , så finner jeg det merkvedig de kravene damer har til mannfolk. De skal være så og så høye, med den og den hårfargen og de og de interessene. Er liksom et bestillings ark for mannfolk. Hva skjer med kjemi og "den rette".

Etter min oppfatning, så er alle mennersker "riktige". Det som avgjør om man faller for personen er mange faktoerer. Smil , utstråling, måten man uttrykker seg på , det man prater om etc.. Hvilket er vanskelig å få frem på en nettprofil. Er det bare meg som føler det sånn eller det flere som deler denne oppfatningen?

(kvinne 44 år fra Sør-Trøndelag) ma. 2 aug. 2010 04:03 Privat melding

Nå har jeg ikke lest på damenes side, men på den motsatte siden er det mange krav ute å går der også.
Eller er det kanskje ikke krav...men forsøk på å svare så godt som man kan på match-spørsmålene?
det er vanskelig å lage en nettprofil....som å lage coveret til en film...det er likevel først når man ser filmen man vet hva den inneholder...

Skjult ID med pseudonym Tuppa ma. 2 aug. 2010 07:07

Jeg har mer inntrykk av at disse kravene kommer frem på forumet enn i profiler. Men jeg er kanskje eldre og søker tilsvarende alder hos menn. Det er mulig vi endrer ønskene etterhvert som vi gror til:)

Skjult ID med pseudonym Don Johan ma. 2 aug. 2010 08:27

eh norske menn krav? hahahahahah, har flere venninner her inne som ikke er glansbilder som alikevel får 100vis av meldinger i uken og tilbudt om alt mulig

Skjult ID med pseudonym kit ma. 2 aug. 2010 09:00

Lå nå folk få ha de kravene og ønskene de vil, så lenge de ikke klager over manglende respons

Skjult ID med pseudonym MrSpiff ma. 2 aug. 2010 12:47

Nå bør man vel for så vidt se forskjell på krav og ønsker.

Jeg ser ingen grunn til at en jente for eksempel ikke skal skrive at hun ønsker mannen er høy eller lav.
Om en jente f.eks. ikke liker høye menn, så mener jeg det er bra at hun skriver det.
Da vet man det og kan gå videre til neste om man er høy.

Det er først det fysiologiske man tiltrekkes (på nettet).
Jeg nekter å tro at TS klikker seg inn på en hver jente på sukker og skriver mange mailer, for å "gi denne jenta en sjangse til å vise hvem hun er".

Skjult ID med pseudonym Binders ma. 2 aug. 2010 13:37

Det er veldig stor forskjell på min liste over "sist besøkende" og "siste du besøkte"...
Kanskje flere som har det sånn? :-)

Skjult ID med pseudonym Gyda ma. 2 aug. 2010 14:51

Jeg kan da ikke se at jeg har noen krav eller ønsker hverken på høy-lav eller lys-mørk... Hadde vel noen ønsker på hvordan jeg ville mannen jeg søkte skulle ha av andre kvaliteter ....
men etter som tiden går og det er liten respons har jeg redusert litt etter litt. nå er vel ønsket bare stort sett: en mann.... uten at det hjelper heller c",)

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 2 aug. 2010 15:05

Husk at man blir bedt om å beskrive drømmepartneren - men det er forskjell på drømmepartner og drømmepartner.

Skjult ID med pseudonym raptus ma. 2 aug. 2010 15:13

Ja dem stille omtrent samma krava som jeg stiller når jeg går på en escorte side og prøver å finne den jeg har mest lyst å pule den dagen. Og blant dem så gidder jeg ikke altid å bruke noe tid det skal være jævlig bra og sånn er det her også når markedssituasjonen er så til de grader forrykket :)

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 2 aug. 2010 15:25

Min drømmedame er Marlene Dietrich anno 1930, men det er ikke veldig realistisk. Lurer på om dette med "drømmepartner" gjør at vi stiller kravene litt høyt.

Skjult ID med pseudonym nebbioso ma. 2 aug. 2010 15:32

som flere har nevnt (på ulike måter): "drøm" er ikke nødvendigvis det samme som "krav" eller "ønske som forventes innfridd". og det er ikke nødvendigvis det man leiter etter.

det finnes sikkert noen som beskriver drømmepartneren som noe de kunne støtt på i en fullstendig urealistisk drøm, antakelig i en god drøm og forhåpentligvis ikke i et mareritt.
sjøl har jeg beskrevet jenta jeg leiter etter, i stedet for en usannsynlig drøm. så får vi se - kanskje drømmen oppstår etterhvert :)

Skjult ID med pseudonym lille meg ma. 2 aug. 2010 16:35

Eneste kravet jeg har satt er at man ikke skal være opptatt. altså ikke allerede ha kjæreste/samboer/kone. Muligens det jeg har gjort feil da. Må jeg legge til masse krav for å i det hele tatt få post? hehe

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 2 aug. 2010 16:46

Personlig synes jeg at det å skrive at man hater Frp gir en pluss i margen.

Skjult ID on. 4 aug. 2010 01:53

Uansett hva man kaller det - "krav", "drømmepartner", "ønsker" e.l..: Det er da ikke noe rart at folk har preferanser for hvordan en partner skal være. Hvis ikke det var slik, kunne de jo bare laget et loddtrekning her på Sukker og delt ut en partner til hver og alle ville vært fornøyde :) De fleste kjenner vel seg selv såpass godt at de vet litt om hva de tiltrekkes av og ikk, eller hva de føler seg bekveme med og ikke. Hvis f.eks. en ganske høy kvinne vet med seg selv at hun føler seg lite feminin i selskap med en mann hun raver et halvt hode over, og derfor aldri har følt noen romantisk og/eller seksuell tenning på menn som er lavere enn henne - at sånn er det bare - er det like greit å gjøre klart med en gang at den man søker bør være så eller så høy.

Dette betyr selvsagt ikke det samme som at det ikke er mange faktorer og et komplekst puslespill som må stemme. At en kvinne er opptatt av høyde, f.eks., betyr jo ikke at bare mannen er høy, er saken biff.

Skjult ID med pseudonym Eel on. 4 aug. 2010 02:01

Høye damer er hottest, gjerne rundt 180. Sånn er det bare, det er skrevet i stein!

Skjult ID med pseudonym frkfryd to. 5 aug. 2010 11:32

Kanskje jeg er drømmedama di da @Eel..;)..............jeg er nemlig 180 cm.
Om det var det eneste kravet ditt er vi perfekt match;)

Skjult ID med pseudonym trimmtrab to. 5 aug. 2010 12:08

og hvis du kombinerer det med noe hun skrev i en annen tråd her også, Eel, så snakker vi butikk! ;D
*plystreplystre*