Alle innlegg Sukkerforum

Slalåm og carving

Vis siste innlegg
(mann 65 år fra Akershus) sø. 6 jan. 2008 16:21 Privat melding

På oppslagstavlen under sport og spill vil du finne en invitasjon til å delta på felles skikjøring. Tanken er å bruke dette forumet (diskusjonsforumet) til kontakt og informasjon om hvor vi befinner oss, for her kan vi kommunisere.

Jeg var i Wüllerløypa i Sørkedalen idag, men den var ikke åpen, til tross for mye snø. De sier at den vil åpne på onsdag. Derfor foreslår jeg at vi møtes første gang i Varingskolen i Nittedal. Kom gjerne med kommentarer og spørsmål her, eller på en mail til meg direkte.

Jeg håper at flere har lyst til dette.

Skjult ID med pseudonym Sabina ma. 7 jan. 2008 19:11

- La nå sukker få avgjøre dette da ;=)))))

(kvinne 41 år fra Troms) ma. 7 jan. 2008 20:02 Privat melding

synes ski og hotell weekender kan legges mellom oslo og bergen,feks hemsedal og geilo,så kan flere være med på moroa:-)

(mann 48 år fra Oslo) ma. 7 jan. 2008 22:42 Privat melding

Det blir hotellweekend og skikjøring fredag 29.februar. To dager med skikjøring og mye annet moro. Påmelding kommer snart. Det vil være på Spåtind og vi har plass til ca 150 stykker. Vi skal forsøke å være tidligere ute neste gang og få noe som ligger midt i mellom..

Skjult ID med pseudonym tigerdyr ma. 7 jan. 2008 22:46

Nogen søte jenter som vil lære en stakkers danske å stå på ski? :-)

(mann 65 år fra Akershus) ti. 8 jan. 2008 22:01 Privat melding

Det var veldig flott i Varingskollen i kveld, tirddag 8/1, så alle som var der denne kvelden har fått en fin skiopplevelse. Trærene var vakre og snøtunge, og tåken hang litt i bakken, så sikten var ikke så veldig god, (Dette er jo ikke langt unna Gardermoen:-) men godt flomlys gjør jo at konturer likevel kommer fint frem. Det var ikke kø, og det var lite folk i bakken, så det var gode muiligheter til virkelig å stå på nedover for de som ønsker det.

Vel møtt neste uke i Wûllerløypa i Sørkedalen, tirsdag 15/1 kl 18.30 foran trappen til varmestuen.

Skjult ID med pseudonym lady35+1 ti. 8 jan. 2008 23:44

Enig med Sunway77 - dere burde tilrettelagt for å få med entuasistene fra Bergen og resten av Vestlandet!! (Burde bedre måloppnåesle både mht matcherater og rent kommersielt).

Gode alternativer er Geilo og Hemsdal, eller også Hallingskarvet skianlegg (mindre, men gode muligheter for å få en sammensveiset gjeng - var der med DNT en gang).

Tigerdyr, ingen forventer at folk fra pannekakelandet er født med ski på bena, klart fjellapejentene vil forbarme seg over deg:-)