Alle innlegg Sukkerforum

Dropp idiotiske standardavslag!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Dag ti. 3 aug. 2010 16:09

Hvis jeg sender en melding til en jente og hun ikke er interessert, hvorfor skal hun skrive at hun "ikke tror vi passer sammen"?

Åssen kan hun vite noe om det? Basert på en lynrask kikk på en profil? Skjønner godt at jentene ikke alltid gidder eller har lyst å sette igang en flørt, men da må det jo være bedre å bare la være å svare? Er jo det de fleste gjør, men fortsatt er det noen som sender idiotiske standardavslagene.

Plis, bare la vær å svar isteden!

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 3 aug. 2010 16:19

En utrolig effektiv måte å unngå standardavslagene?
Skriv det på meldinga til dama, vel?
"Dersom du ikke er interessert kan du droppe idiotiske standardavslag!"

Garanterer at det må bli en vinner. ;-)

Skjult ID med pseudonym papou ti. 3 aug. 2010 16:21

@Dag
Jeg ler, har også fått et par slike av menn. Og det er da selvsagt ut ifra en profil og albumsbilder kan dette stadfestes med engang.

Men det er greit med en tilbakemelding syntes jeg, og folk må da kunne finne på noe mer fantasifullt enn noe slikt. ;-)) Går faktisk ann å være så ærlig og si at de ikke har funnet den store interessen av hva våre profiler forteller om oss - kan gjøres på en ok måte det uten at noen blir såret eller lei seg.

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 3 aug. 2010 16:25

Rotte ønske avslag ellers Rotte prøve igjen med mail/chat Rotte vite de ikke like Rotte utseende Rotte profil ulest.
Rotte se enkelte ha andre grunn enn uinteresse til ubesvar.

Skjult ID med pseudonym sooky ti. 3 aug. 2010 17:21

@ Dag

Jeg har latt være å svare på mail/flørt hvis jeg ikke er interessert, med det resultat at enkelte sender meg samme flørten opp til flere ganger. Så kansje standardsvarene kommer nettopp fordi disse jentene har vært borti det samme, og vil spare seg og deg flere mail?

Ganske så høflig og tidsbesparende spør du meg!

Skjult ID ti. 3 aug. 2010 19:31

jeg svarer uannsett.
og jeg selv foretrekker et "standardsvar" framfor ikkeno svar.
og @dag
du kan vite ut ifra bilde/profil om det ikke er noe for deg.
f.eks meg selv...: jeg vil ha en IKKErøker,og en som ikke vil ha flere barn.
er vedkommende røker og ønsker flere barn...ja,da er vedkommende ikke egnet for meg og mine ønsker.

Skjult ID med pseudonym C. ti. 3 aug. 2010 20:05

@Dag; haha, jeg er helt enig, de aller fleste av oss skjønner tegningen etter vi ikke får svar. MEN når jeg ikke svarer enkelte av de jeg har en anelse om ikke får mest oppmerksomhet her inne, blir de dødelig fornærmet og skjeller meg ut for jeg er uhøflig... Jeg har valgt en mellomting (som regel) og svarer veeeldig kort og enda mer kjeeedelig, som gir inntrykk av at jeg ikke er interessert, men jeg slipper å bli skjelt ut for jeg er uhøflig (men hvem har sagt man må være høflig med alt og alle?), samt jeg slipper å ydmyke vedkommende med det grusomme avslaget :)

Hvordan kan man si man ikke passer sammen? Det er en fin måte å si "jeg likte ikke profilen, eller bildet ditt, såeh, jeg står over" :) Om man har 92 i match og får avslag er det på en måte naivt å tro noe annet ;)

Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 3 aug. 2010 20:38

C.:
Det kan jo være enkelte formuleringer eller interesser som gjør at man ikke regner med at en passer sammen, da, så som fritidsinteresser, religion, fremtidsplaner osv. Man kan for eksempel ha 92 i match, men dyprødt blad på for eksempel "varighet", "vil ha barn" eller andre ting som er viktig for en.

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 3 aug. 2010 20:53

@kremt
Ja, dersom det er så vanskelig for deg å si nei til noen på en ok måte, er det jo absolutt en mulighet å slenge dritt i stedet.

Skjult ID ti. 3 aug. 2010 21:09

ikke hør på ts :)
Det er da mye bedre å få ett standardsvar svar enn å sitte der å lure på om det kommer en melding eller ikke.

For de som får ett svar i nye og ne, så er det kansje ikke så farlig, men for oss andre som svært sjelden får ett svar, så er det faktisk mye bedre å få ett ett standardsvar enn å bli fullstendig oversett.
Det gjør faktisk noe med selvfølelsen når man over lengre tid ikke får ett svar engang..

Og til ts som ikke liker standarssvar. ...
Hvorfor er det så farlig? Kan du ikke bare tolke det som at damen ikke er interesssert og så gå videre? Spiller da ingenting hva som står i meldingen. Du vet jo hva som menes uansett.

Skjult ID med pseudonym megvel ti. 3 aug. 2010 23:08

ifølge den testen om sosial iq så skulle man si til en man ikke var intresert i at man alt var innvolvert med noen... Så da prøvde jeg den vrien...Konklusjon: De som blir lett fornærma blir det uansett måten man avviser på....Så da fortsetter jeg gjøre det på den mindre intelligente måten.... i`ll do it my way:)

Skjult ID med pseudonym Kongesnabb on. 4 aug. 2010 14:21

Helt enig med TS!

Standardavslag er meningsløst. Etter at jeg har sendt melding til en jente glemmer jeg jo bare meldingen uansett, og kanskje senere ser jeg henne igjen og tenker "åja...hun svarte ikke nei...kan jo være alle slags grunner til det".

Og kanskje hun ikke svarte fordi det passet litt dårlig da, men hun blir interessert senere. Da kan hun jo sende en melding uten å ha ødelagt noen sjanser for seg selv.

Hvis hun ikke svarer signaliserer det klart nok at hun ikke er interessert i kontakt der og da. Det er ikke nødvendig å begrunne det, oftest er det ingen bestemt grunn - bare at hun der og da ikke har lyst!

Skjult ID med pseudonym Kongesnabb on. 4 aug. 2010 14:27

En ting til: hvem er det som går og husker på og venter på svar på en melding til en villt fremmed person?

Og til dere som omtrent aldri får svar fra noen: hvorfor gjør dere ikke noe med profilen deres?

(mann 40 år fra Oslo) on. 4 aug. 2010 14:36 Privat melding

Jeg mener: Er man på et sted som sukker.... hvor "alle" leter etter den ultimate kjærligheten.... så må man være forberedt på at man kan bli avvist.... Jeg synes aldri det er koselig å bli avvist... Jeg takler det sikkert dårlig - for blir jeg avvist - så har den avviste kanskjeen grunnleggende interesse.... MEN - det er faktisk tøffere rent psykisk for meg å måtte avvise.... Det er ikke noe god følelse det heller... (Jeg uttaler meg nå om når man faktisk har møtt et menneske....Ikke det at 197 jenter har latt være å svare på henvendelsene mine! :))

Skjult ID med pseudonym Beinulf on. 4 aug. 2010 15:13

Kan ikke dere som aldri får svar begynne å sende meldinger der det står under meldingen:

"Hvis du ikke er interessert i kontakt med meg, kan ikke du PLiiiiiiis gi meg en eller annen begrunnelse?

Da slipper jeg nemlig å gå å tenke på om du kommer til å svare etter at jeg har sendt meldingen til deg, og leve på et falskt håp som aldri blir innfridd. Et standardavslag er bra nok! Da får jeg i det minste en klarere bekreftelse på det jeg innerst inne vet - at ingen syns jeg er tiltrekkende.

PS: Hvis du gir meg en forklaring lover jeg også å slutte å forsøple forumet med innlegg der jeg klager over at jenter overser meg. Jeg skal bare glede meg over hvor opplysende det var å få et velbegrunnet og klart avslag isteden!"

Det er sånn ærlighet som får jentene litt våtere i hekken! ;)

Skjult ID med pseudonym X-dreamer on. 4 aug. 2010 15:19

@beinulf: Jaaaaa, kjempe god idè. Jeg tror nok alle jentene på sukker tenker at de skal gjøre forumet en tjeneste nå. At ikke noen hadde tenkt på du sier før.. :)

(kvinne 48 år fra Nord-Trøndelag) on. 4 aug. 2010 16:22 Privat melding

Bedre å få avslag enn å ikke få svar i heletatt:-)))