Alle innlegg Sukkerforum

Bilde av barna deres

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym lurerlitt fr. 6 aug. 2010 02:52

Jeg lurer litt...

Ser det er mange som har lagt ut bilde av barna deres..og jeg undrer meg hvorfor?
Politiet selv advarer mot å legge ut bilder av barna på nettet pga av at det faktisk er mange galninger i vårt samfunn, desverre.
Derfor lurer jeg...

Er det noen av dere som har bilder av barna som faktisk har spurt barna : er det greit at mamma/pappa legge ut bilde av dere på internett. jeg vil legge det ut på en datingside fordi jeg har lyst å finne meg en kjæreste. Det at bildet av deg/dere ligger ute, betyr at mange fremmede menn og damer vil se dere....osv osv

Skjult ID fr. 6 aug. 2010 03:06

ser hva du vil frem til,men så lenge barna har klær på seg og ikke viser noe kropp så ser jeg ikke heilt det verst i det...

Skjult ID med pseudonym lurerlitt fr. 6 aug. 2010 03:20

nei sant det, var ikke noe med det jeg tenkte, men man eksponerer dem jo likevel for masse fremmede..å selv om de er barn så synes jeg kansje de bør respekteres om de synes det er okei eller ikke :)

Skjult ID med pseudonym papou fr. 6 aug. 2010 03:26

Jeg luer også på hvorfor?

Jeg er her på Sukker for å finne en partner til meg selv. Den jeg vil først og fremst vise frem er hvem jeg er, hva jeg kan fortelle om meg selv osv. som kanskje igjen kan bety at noen finner dette overrens med sine egne referanser i sin søken.

Mine barn har ikke noe med på nåværende tidspunkt og trenger å være del i denne pakken. Jeg har i min profil at jeg er mor til en 9 årig sønn som forklaring til hvilken pakkeløsning de leser om.

Når jeg vil vise frem min sønn til noen er det fordi bekjentskapet har kommet til et nivå hvor dette er nødvendig for neste skritt om jeg kan si det slik.

Jeg tror heller ikke at et datingssted er det optimale søkestedet for galningene du referer til.

Skjult ID med pseudonym lurerlitt fr. 6 aug. 2010 03:32

papou : nei det er ikke sikkert det optimale søkestedet, men likevel...er forresten så enig med deg ang når man "skal" presentere sine barn.
Takk for godt innspill :)