Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Thomas fr. 6 aug. 2010 11:52

Hvordan skal jeg finne et balansepunktet der vi begge finner hverandre like attraktive?
Jeg har aldri sett så mange fine damer på ett sted som på sukker, og tross kun et greit utseende fikk jeg meg en date ganske rakst da jeg startet her for 4 måneder siden. Vi datet to ganger før det ble tydelig at dette ble en nettvenn og ingen kjæreste.

Deretter traff jeg en søt jente som man skulle tro var dattern til Arnardo. På første daten lo jeg så tårene trillet og vi hadde det skikkelig gøy. Neste gang vi skulle treffes fikk jeg sjøgang i hjertet og pulsen var 10% høyere p.g.a. konstant adrenalin. Hvordan dette skjedde vet jeg ikke, men det hadde uheldig effekt på meg og jeg ble like attraktiv som en sjøulke som går i land etter å ha ridd av en storm. Naturlig nok tok det ikke lang tid før jeg ikke hørte mer fra henne..
Nå har det gått et par måneder til og jeg skal møte en tredje jente som jeg melder veldig godt med og som ser ut til å være på mitt "attraktivitetsnivå".

Er det noen som har et godt råd til hvordan vi unngår å bare bli nettvenner? Hvordan skal vi være avslappet når det er såpass mye som står på spill?

Skjult ID med pseudonym Blå fr. 6 aug. 2010 12:17

Hvis du finner svaret, let me know...

For her sitter "kompis-emne" nr 1... Av en eller annen grunn er man "SÅ FANTASTISK, MORSOM og ALT", men, men , men, men, men og atter men..:) For noen andre....

Tror man (på diplomatisk vis) bare må være seg selv... og håpe at noen en dag vil se at "fantastisk, morsom og alt" er AKKURAT det de ser etter i en partner, og ikke en kompis:)

Lykke til:)

Skjult ID fr. 6 aug. 2010 12:40

:) ja snille deg legg ut oppskriften her om du finner en:)hehe men tror det er viktig og bare være seg selv,selv om ting til tider kan bli litt keitete når man sitter i en slik situasjon:) ååhh jeg vil au på date:) hehe

Skjult ID med pseudonym Thomas fr. 6 aug. 2010 13:11

Men er det ikke noe å hente på den effekten at man mye lettere får kontakt med det annet kjønn når man har en kjæreste, eller dater to for den sakens skyld?

Skjult ID fr. 6 aug. 2010 13:14

hehe:) jo til tider så tror jeg vi dunster ut en slags lukt som sier at jeg er ikke inntressert....får da er det liksom ikke måte på hva oppmerksomhet enn skal få til tider....

Skjult ID med pseudonym Mikke fr. 6 aug. 2010 13:18

Greit at jentene er søte og smiler pent på noen av bildene og det er masse bra jenter her men viktig å ikke overdrive, virkelig pene jenter ser du om du jobber med noe i forbindelse med moteshow.
Har selv vært i livvaktbransjen der jeg har vært på skift for diverse store moteforestillnger og det er en HELT annen verden.
Så viktig å tenke seg litt om før en velger å tilbe den vanlige kari nordmann fordi alle sier de er så pene i Norge og tigge med komplimanger og gud vet hva når de ikke når de faktisk fine jentene til knærne.

Skal jentene få skrive at utvalget er dårlig mtp menn og menn ikke steller seg eller ber menn skifte bilde her hele tiden må en nesten få påpeke at det er stooooooooooooooooooooooooor forskjell på en vanlig søt jente på sukker som mottar 30meldinger om dagen fra mannlige tiggere til amatør-catwalk modeller som går på catwalker lokalt og litt rundt i skandinavia for småpenger med fine runde stomper, plettfri hud og lange pene bein og nydelige ansikt og 182cm høy.

Skjult ID med pseudonym Thomas fr. 6 aug. 2010 13:40

Kanskje det beste er å date to damer? Eller en fast elskerinne må være det beste. Da er selvfølelsen god samtidig som man er litt mer selvsikker. Faktum er nå at jeg verken har det ene eller andre så jeg må bare stramme meg opp. Lykke til meg!

Skjult ID med pseudonym Blå fr. 6 aug. 2010 13:45

He he...

Kanskje det ender med at du faller for elskerinnen, også er DET kjøret i gang...sånne elskerinne-greier, ender sjelden godt:) hehe

Lykke til:)

Skjult ID med pseudonym Thomas fr. 6 aug. 2010 14:42

Har kun hatt en elskerinne og det varte ikke lenge for jeg forsto at det egentlig ikke var hennes plan.

Skjult ID med pseudonym Blå fr. 6 aug. 2010 14:54

Det er det som ofte er problemet:) Det går enten ene eller andre veien...

Men, det skulle ikke være noe problem å få en elskerinne her inne, slik det ser ut på diverse forumstråder:):)

Men er fortsatt litt usikker på om det å skaffe seg en elskerinne, skal måke veien til ekte kjærlighet:)

Skjult ID med pseudonym Thomas fr. 6 aug. 2010 15:21

Hun første ble en nettvenn, hun andre hørte jeg ikke mer fra. Hun tredje..? En nettvenn? Nei jeg skal gå for Gull denne gangen!

Skjult ID med pseudonym Blå fr. 6 aug. 2010 15:28

Det blir nok HELT TOPP!!!:):):)

*kjenner seg litt misunnelig*

(kvinne 44 år fra Sør-Trøndelag) fr. 6 aug. 2010 17:45 Privat melding

Ønsker deg masse lykke til med den tredje... å fungerer ikke det...keep trying :)