Alle innlegg Sukkerforum

Skribleri skriblera

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym nothing fr. 6 aug. 2010 13:01

"The great question that has never been answered, and which I have not yet been able to answer, despite my thirty years of research into the feminine soul, is "What does a woman want?""
-Sigmund Freud

Har nå sent et par mailer til forskjellige jenter og resultatet er mer eller mindre null respons. Det er jo da tydelig at jeg gjør noe feil, og ettersom flere av jentene jeg har skrevet til ikke engang har klikket inn på profilen min er det enten mailen som er problemet eller så ser jeg bare helt jævlig ut.
Jeg stiller vel strengt tatt det samme spørsmålet som Freud, bare at det jeg lurer på er hva er det dere jenter vil ha i en mail? Skal jeg vise til ting jeg har lest i profilen din for å vise at jeg har tatt meg bryet med å lese den, eller skal jeg gjøre en intro av meg selv(er vel strengt tatt det som profilen min er til, eller?). Skal jeg skrive om hva jeg kjenner meg igjen hos i din beskrivelse av drømmepartneren din, eller skal jeg skrive hvorfor jeg valgte å skrive til akkurat deg(føler at den blir nesten litt hoven/arrogant, men men).
Jeg vet at det ikke finnes et enkelt svar som gjelder for alle, men det må vel være en mal som klarer å fange interessen hos de fleste, ihvertfall når det kommer til det skriftlige.

Skjult ID med pseudonym papou fr. 6 aug. 2010 13:08

@nothing
Jeg tror ikke du vil finne noe fasitsvar for innlegget ditt. Og du er ikke alene om dette. Dette skjer med et stort antall brukere av Sukker. Et råd jeg fikk, har nå vært her to måneder snart, var at i nettdating er du nødt til å være hardhudet.

Avslag, eller mangel på sådan opptrer i alt fra høflig til arroganse. Stå på bare.

Skjult ID med pseudonym sooky fr. 6 aug. 2010 13:42

@nothing

Jeg kan bare snakke for meg selv, men hvis du sender en kort mail, hvor du kun komplimenterer henne for hennes utseende, trenger du ikke regne med svar. Bruk det gjerne som en åpning hvis du ABSOLUTT må. Men prøv å hold det litt morsomt, henvis gjerne til noe du har lest fra profilen hennes, og prøv å skrive noe catchy som hun bare MÅ svare på...

Typen av "jeg blir varm av å se på deg" eller "jeg bare må bli kjent med deg" funker relativt dårlig...

Lykke til! ;)

Skjult ID fr. 6 aug. 2010 15:15

Det er ikke nødvendigvis noe feil med måten du tar kontakt på. Selv får jeg meldinger fra hyggelige gutter, men svarer ikke pga at jeg snakker med en del allerede. Det er klart jeg kunne sendt en melding tilbake og forklart meg.