Alle innlegg Sukkerforum

til dere gutter her på sukker...

Vis siste innlegg
Skjult ID fr. 6 aug. 2010 13:06

bare lurer litt på hva dere gutter ser på når dere leser en profil? er det bildene,teksten vi jenter har skreve og ser dere på match talle???

Skjult ID med pseudonym nooby-doo fr. 6 aug. 2010 14:17

Litt av alt vil jeg tro!

-Matchtall fra ca 85 og opp.
-Skummer fort gjennom de første tekstlinjene og sakker farten dersom det er interessant og/eller godt skrevet.
-Jeg åpner alltid galleriet, og i de fleste tilfellene kikker jeg også gjennom bildene.
-Har begynt å sjekke autoteksten bedre, mest fordi jeg foretrekker jenter som ikke røyker.
-Ser også gjennom Interesser, musikk og humor.

Ser ikke i det hele tatt på matchtreet.

Jeg synes det litt vel tilbakelent å bare ha "Er det noe du lurer på så bare spør" istedenfor egen tekst.
Hvis jeg vil skrive en melding til henne begynner jeg å lete etter noe i profilen som jeg kan bruke som isbryter :)

Skjult ID med pseudonym Jimmy fr. 6 aug. 2010 14:22

Bilder i helfigur!

Det viser at jenta tør å stå for den hun er uten å prøve å gjemme seg bort. Jenter som kun har bilde fra halsen og opp gidder jeg ikke å bruke et sekund mer på, sorry.

Og det er ikke at jeg er veldig kroppsfiksert, det er at jenter som ikke tør å vise hvem de er i profilen er en turnoff.

Skjult ID med pseudonym Jimmy fr. 6 aug. 2010 14:23

Og jeg vet at jeg ikke er den eneste gutten som tenker sånn!:)

Skjult ID fr. 6 aug. 2010 14:25

takker for svar fra dere to:) så da kan ikke min profil være av den verste hehehe siden jeg både har egen tekst og helfigur bilde:) hehe

Skjult ID med pseudonym mmm fr. 6 aug. 2010 14:41

Profiltekst og matchtall er relativt viktig for meg. Bildene er også viktig, men ikke så viktig som de to første (fordi bilder kan lyve), der jeg ser etter da er blikket og utstrålningen.

Dog blir vel alt ett helhetsinntrykk.

Skjult ID fr. 6 aug. 2010 14:44

:D spennende og høre om hva dere ser etter:) takker for svar:))

Skjult ID med pseudonym Bananflue fr. 6 aug. 2010 15:44

Jeg klikker inn på profilen til jenter som har ett normalt bilde på forsiden. Med normalt mener jeg at det ikke er festebilde, på ski-bilde, eller grimaser eller liknende. Bilder kan lyve og jeg tenker at det er best å være så ærlig som mulig. Man skal jo vise frem seg selv og ikke ett glansbilde.

Jeg blåser litt i matchtallet.

Jeg liker også profilen til jenter som gjør meg nysgjerrig på noe ved dem så jeg slipper å starte en samtale utifra hvordan de ser ut. Jo ærligere profilen virker jo mer interessant er det å sende en melding. Kanskje man skal skrive mer om de tingene man vil bli spurt om?

Skjult ID med pseudonym SMRT fr. 6 aug. 2010 16:19

For at jeg skal ta kontakt først er fotogalleri et must. En god tekst likeså. Men det er gjerne galleriikonet som får meg til å klikke meg innom profilen. Liker jeg hva jeg ser, leser jeg profilteksten. Står det lite der, går jeg videre. Hun må evne å iallfall lire av seg minst ett litterært gullkorn. Det kan være prosa eller poesi. I don't care. Men hun må klare å uttrykke noe som skiller henne fra resten.

Er teksten intetsigende er profilen likeså. Og jeg vil sikkert ha klikket innom profilen din oftere enn hvis teksten var fin. Rett og slett fordi jeg har glemt deg så fort jeg klikker meg videre.

Skjult ID fr. 6 aug. 2010 16:26

intressant og lese her om hva dere gutter ser etter:) må jo si meg enige i noe av det selv:) men i noen tilfeller syns jeg noen menn,gutter,karer vet ikke hva dere foretrekker,skriver litt for mye så det blir litt lite spennende når en kan lese alt på profilen deres:) men som sagt ikke alle:))