Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Ida fr. 6 aug. 2010 13:25

Vi er to normalt slanke single venninner som har blitt ganske opptatt av dette med fett og vi er ikke enige der. Jeg mener at fett er viktig for å holde kroppen i gang og at produkter som bytter ut fett med mere karbohydrater i grunn er å lure seg selv. Venninnen min mener at det er lurt å holde fettinntaket så lavt som mulig fordi det er så mange kalorier i det. Nå her jeg lyst til å spørre dere som er single om to ting:
Hvem av oss har rett og hvis man er slank av natur, hvor viktig er det for dere single gutter at man ikke skal ha noe fett på kroppen?

Skjult ID med pseudonym vræææl fr. 6 aug. 2010 13:32

Fett er godt.
Det er mykt.
Det skaper former.

For mye fett er ikke noe, dvs for store formern :-o)

(mann 39 år fra Oslo) fr. 6 aug. 2010 13:32 Privat melding

Uten fett dør du, uten karbohydrater klarer du deg fint.

Så, du har rett :)

Og jenter skal ha litt fett på kroppen.;)

Skjult ID med pseudonym Thomas fr. 6 aug. 2010 13:38

Har hørt at man blir ketonforgiftet hvis man ikke spiser karbohydrater. Eller gjelder det bare diabetikere?

Skjult ID fr. 6 aug. 2010 13:39

heilt enige med ricardinho her,å det gjeller jo det samme for menn skal da være noe å ta i:) noe å ta i masse å være glad i pleier jeg å si:))

(mann 36 år fra Oslo) fr. 6 aug. 2010 13:41 Privat melding

Former er fint :)

Skjult ID med pseudonym Ullbein fr. 6 aug. 2010 14:17

Alt med måte sier jeg. Modelltynne jenter er estetisk pent, men usexy og guttete. Smellfeite jenter ser usunne og ekle ut.

Det beste er generellt en mellomting. Altså litt fett på kroppen, og helst en passe veltrent muskulatur.

Jenter som er smellfeite fordi de spiser junk og aldri trener, bør skaffe dere litt selvrespekt og behandle kroppene deres, som naturen har laget så pene og deilige, med litt omtanke.

Kom dere opp av sofaen, hiv ferdigmaten og brusflaskene i søpla og skru av TV`en, tafatte latsabber!!!

Du skal ikke trene og spise sunnt for å få drømmekroppen. du skal trene og spise sunnt fordi du HAR en kropp! Kroppen naturen har gitt deg er en fantastisk konstruksjon som fortjener å behandles med respekt og kjærlighet.

Skjult ID med pseudonym Ida fr. 6 aug. 2010 14:17

Dette har ikke med former eller ikke å gjøre. Kroppens utganspunkt er gitt så det er mengde fett oppå dette som er spørsmålet. Så langt ser det ut til at dere vil ha noe fett og det er derfor ikke noe mål å se magemusker etc. har jeg forstått riktig?

Skjult ID med pseudonym Ida fr. 6 aug. 2010 14:20

Likte den vinklingen Ullbein :-)
Dette med fett har bare blitt en greie vi ikke er helt enige om så fint å slå i bordet med gode argumenter herfra.

(mann 36 år fra Oslo) fr. 6 aug. 2010 14:21 Privat melding

Har absolutt ikke noe problem med jenter som har magemuskler :)

Skjult ID med pseudonym dante fr. 6 aug. 2010 14:21

Det er noe som heter "tynnfeit" også. Det er kvinner/menn som ser slanke ut med klær på, men som er nokså dissete i kroppen uten klær - ikke spesielt tiltrekkende synes jeg.

Ellers er jeg enig i at formfulle kvinner kan være en fryd, men litt fast i fisken bør man likevel være.

Skjult ID med pseudonym mulig fr. 6 aug. 2010 14:24

@Ida
Pupper er bra, meste parten av puppene består av fett.
Og samling av fett på det området der gir to former, nemlig to pupper.

Fett skal dekke over bein.
Bein er hardt og skal derfor dekkes med fett.
Fordi mykt er bedre enn hardt.

Skjult ID med pseudonym Mikke fr. 6 aug. 2010 14:25

Det er vel slik at de menn som ikke kan få de slanke pene jentene de vil ha trøster seg med at fett gir former og du må ha noe å ta i osv - Så av dem får du standard svaret der de trøster seg selv med de kanskje har tilgang på sex alikevel takket være litt tyngre jenter med mindre utvalg enn de slanke jentene, mens de som absolutt ikke kan få noen de vil ha må kompromissere og tar de tyngste.
Dette vil selvfølgelig bli svart på med noe svada om de lett kan få slanke og bare vil ha de store osv osv, men det stemmer ikke.

For meg så forsvinner formene om jenta har for mye fett, timeglassformen blir borte, puppene blir ubehagelig å se på og det er ikke noe godt å ta på noe som helst og det er vanskelig å få noen form for tenning.

Har vel vært på kanskje 55dater på 7år på nettet og 39-40 av dem har vært jenter som har vist seg å være ganske tunge og store selv om de har beskrevet seg som slanke og vist seg som slanke eller brukt bilder der de så slanke ut og alltid skriver at de er nettopp hjemme fra trening så synes jeg det er litt rart at de ikke ønsker å være slanke på ordentlig? Blir vel litt rart om jeg sier jeg er 198cm også kommer jeg og er 155cm? Er sikkert mange menn som gjør det samme men av de tyvetalls kamerater jeg har som driver med nettdating sier alle det samme, de blir såret og lei seg og føler seg lurt når de ser at det kommer en stor tung jente gående istedenfor den slanke jenta de så på bildene.

Skjult ID med pseudonym Mikke fr. 6 aug. 2010 14:28

Forøvrig så finnes det en side som tar for seg hvordan du kan kjenne igjen at jenta er stor om du driver med nettdating, og hvordan du kan unngå å sitte der med en stor jente som har sagt hun er slank og føle deg lurt og såret, den er genial og viser hvordan de tar bilde av seg selv og spesielt ansikt og hvordan de legger seg selv frem.

Skjult ID med pseudonym Ullbein fr. 6 aug. 2010 14:33

Gi meg en kvinne med passelig jevnt fordelt valpefett over hele kroppen, som er veltrent og sterk med en god kroppsholdning og et stråelende smil!:)

Gi meg en kvinne som skriver innlegg på sukkerforumet for å opparbeide seg mer hardtslående argumenter å bruke på neste venninnetreff!;)

Skjult ID med pseudonym Ida fr. 6 aug. 2010 14:34

Jeg er definitivt ikke stor og tung og ikke vinninnen min heller. Spørsmålet gikk på dette om det liksom skal være helt stramt, og grunnen til at jeg spør om dette er konsekvensen det har for oss kvinner: Nemlig at man er konstant gretten og har lyst på søtsaker. Det føles i allefall ikke ut som om kroppen er laget for det.

(mann 39 år fra Oslo) fr. 6 aug. 2010 14:36 Privat melding

@Ida: For min del er det ikke noe mål å se magemuskler. Men for "Mikke" virker det som om dette er veldig viktig. Da blir det opp til deg å bestemme deg for hvordan type du liker, en som ikke liker deg fordi magemusklene ikke er synlig, eller en som trives i ditt selskap og har mer enn nok med å fordype seg i øynene dine til å legge merke til at du ikke har en synlig six-pack. ;)

Vi er alle forskjellige, og man kan ikke gjøre alle til lags.

(kvinne 36 år fra Vest-Agder) fr. 6 aug. 2010 14:41 Privat melding

er så glad vi alle er forskjellige og at menn og har forskjellig meninger når det kommer til den delen av en jente kropp,er jo nesten så jeg får presentasjons angst av og lese noen av disse innleggene her.......

Skjult ID med pseudonym mulig fr. 6 aug. 2010 14:42

@Ida
En kan vel få i pose og sekk.
Kan vel spise søtsaker og likevel være trent osv uten å bli feit?
Det er kommer an på mengden en tar i seg og mengden en forbrenner.
Og det finnes ikke en måte so er riktig, fett eller ikke fett, en skal ha begge deler, nemlig VARIASJON :-)

Skjult ID med pseudonym Mikke fr. 6 aug. 2010 14:45

Ida jeg tror nok ikke folk er forskjellige der, men en må jo ha noe å trøste seg selv med eller så ville jo alt gått til helvete, både menn og kvinner elsker pene slanke jenter...det er grunn til at de får millioner av kroner for å vise seg frem på en catwalk hehe.

Skjult ID med pseudonym Ida fr. 6 aug. 2010 14:50

Jeg trodde dere menn ikke synes catwalkdamene var så attraktive? Håper du har rett Ricardinho.
Da har heg ett spørsmål til: Hvor mange av dere menn liker Kate Moss og kunne tenke seg å ha en dame som ser sånn ut som kjæreste? I følge Mikke så skulle det være alle!??

Skjult ID med pseudonym yeehaw fr. 6 aug. 2010 14:54

Kroppen trenger både fett, karbohydrater og protein for forbrenningen/stoffskiftet. Ingen av stoffene er skadelige for kroppen i normale mengder.

Fett inneholder mer energi enn karbohydrater, men fett - i likhet med protein - reduserer sultfølelsen, dvs. du er mett lengre. I tillegg vil ikke fett kreve insulin for å gå inn i forbrenningen, noe karbohydrater derimot gjør (det betyr at belastningen på bukspyttkjertelen reduseres). Inntaket av karbohydratrik kost vil mao. gjøre at man over tid tar inn flere kalorier enn om man har litt fett i kosten. For mange vil økning av fettinnholdet i kosten samtidig med en reduksjon av karbohydratinntaket på sikt gi en vektreduksjon.

Et problem i dagens kosthold er at inntaket av karbohydrater blir i overkant høyt for gjennomsnittsmennesket, derfor legger folk på seg. Det er også viktig å huske at ikke bare mat, men også drikke - særlig alkohol og brus/coladrikker - innholder massevis av karbohydrater. Å leve på salat (med 2 dl dressing på) og å drikke to glass hvitvin til har lite for seg hvis vektreduksjon er målet.

Forøvrig: Det er greit å huske at fett er et metabolsk lite aktivt stoff (i denne sammenhengen), slik at det tar syv til ti døgn å få "bilringene") til å gå over fra lagervare til fett i en kjemisk form som kan inngå i forbrenningen. Det finnes altså ingen kur for å gå ned ti kilo på fjorten dager. Det lar seg rett og slett ikke gjøre rent kjemisk. Slankekurer som lover det inneholder som oftest litt av avførende og vanndrivende midler.

Et lesetips: "Fedmefaktor. Nøkkelen til mat og vektbalanse" av Briger Svihus (veterinær). Boken rydder litt i begrepene og gir mange nyttige tips som Statens Ernæringsråd ikke bryr seg med.

Takk.

(mann 44 år fra Oslo) fr. 6 aug. 2010 14:56 Privat melding

Fett som mat: I ett balanser kosthold så bør man få i seg litt av det også. Lavkarbo dietter er jo veldig i vinden om dagen. Dersom man har insulinresistens eller forhøyet insulin i kroppen, kan det lønne seg å kutte ned på karbohydrater(evt spise riktig karbohydrater).

Fet på kropp: Jeg klarer ikke å si at jeg har noen mal jeg. Ekstrempunktene begger veier er jo kanskje noe jeg vil unngå, men tilslutt er det vel hele pakka som er det som teller?

Skjult ID med pseudonym Ida fr. 6 aug. 2010 15:03

Jeg har forstått at det er stor forskjell på fett som på kotteletten og fett i form av oljer. Men dette har kanksje bare med hvor sundt fettet er og ikke om man blir tykk av det?

Skjult ID med pseudonym Mikke fr. 6 aug. 2010 15:06

Ida - Men hva skal de si da? Skal de bli mislikt av alle kvinnelige bekjente, mor og søster og alt som går av kvinner fordi de sier de liker stramme pene glade slanke unge jenter ? Nei de må mase om former og trøste seg litt, istedenfor å brenne alle broer så spiller de strategisk og øker sjangsen for sex.
Kvinner kan gå rundt og si at de liker høy og mørk eller den skuespilleren osv osv men det blir litt verre for menn om de skal si at jentespretten på 18år og 50kg og 174cm som spretter rundt med nydelige former og hvit hud som blir rød av den minste berøringen er det de ønsker seg mer enn alt på jord? Ja da kan de vel regne å miste venner og få en oppsigelse i posten....det er IKKE likestilling når det gjelder hvilket kjønn som kan si hva.

Skjult ID med pseudonym mulig fr. 6 aug. 2010 15:07

@Ida
Kate Moss:
http://www.withamymac.com/news/wp-content/uploads/2009/12/kate-moss.jpg
Ekkelt med sener/muskler i halsen
Ekkelt med kragebein
Ekkelt når skuldrene ikke er runde
Ekkelt med for slanke armer
Ekkelt når en ser bein på brystkassen
Ekketl uten pupper
Ekkelt når ribbein er så tydlige
Ekkelt med tydelige hoftebein
Ekkelt når lår er like tykke som leggene
Stygg hårfarge
Likte ikke fjeset
Stygge klær

Skjult ID med pseudonym Ida fr. 6 aug. 2010 15:14

Menn jøss da Mikke. Kan godt være at det frister når det grenser mot det pedofile, men spørsmålet kommer fra en dame på 27 som faktisk har fått litt sol på kroppen og er god og gyllen etter en herlig sommerferie. Når vi snakket om fett var det etter å ha sett en del forskjellige lettkledde kvinner med svært forskjellig tykkelse på "huden". En så direkte syk ut og hvis noen menn tenner på slikt så er det faktisk skremmende. Har du ikke noe greie på fett siden du stadig må ta dette såpass ut av sammenheng?

Skjult ID med pseudonym Ida fr. 6 aug. 2010 15:37

Er det flere som tenker som Mikke her?

Skjult ID med pseudonym mulig fr. 6 aug. 2010 15:43

@Ida
Hmm har du sett mine innlegg?

Og jeg kjenner meg ikke igjen i Mikke.
Er mann og kan få de der tynne ekle damen, de normale og de svære.
Velger og vraker, og ender opp med en mellomting som er fin og se på, har former og er god å ta på.

Skjult ID med pseudonym ricardinho fr. 6 aug. 2010 15:49

@yeehaw: Du trenger ikke karbohydrater i kosten. Bare fett og proteiner trengs.

@Ida: Jeg har sluttet å bry meg så mye om metta og umetta fett. Alt fett i kroppen din er metta fett, så hvor farlig kan det være?

Skjult ID med pseudonym Mikke fr. 6 aug. 2010 15:55

Innlegget er bugfikset.

Ida - Kate Moss ville ikke fått komme i nærheten av de jeg snakker om, hun er godt betalt men rangereres ikke spesielt høyt.
http://u.nu/6qhfe
Ser ikke hva som er så feil her? Men forstår selvfølgelig at det er ubehagelig for en mann å måtte innrømme at han liker det han ser forann en kvinne som er klar til verbalt angrep.

Nå tror jeg ikke du er en jente men mer en kar som vil lage litt debatt så du får jo viljen din:)

Fett er svært enkelt, kutter du ut karbohydrater som du ikke trenger på noen som helst måte og spiser bare fett og protein spiller det liten rolle hvordan type fett du inntar, etter at du har mistet det meste av vann vil du oppnå ketose og kroppen brenner ditt eget fett som energi og vil du miste vekt. Du vil lukte såpeaktig og din urin vil lukte annerledels, gjerne litt som honnicorn. Bruker du p-piller som er en kraftig anabol steorid vil dette faktisk gjøre vekttapet raskere og gjøre det lettere for deg om du ønsker å gaine muskler.

(mann 36 år fra Oslo) fr. 6 aug. 2010 15:55 Privat melding

Viktigste er vel til syvende og sist at man er fornøyd med seg selv.... Vaskeball eller vaskebrett!

(mann 44 år fra Oslo) fr. 6 aug. 2010 15:59 Privat melding

I fare for å bli satt i bås som en som bukker og skraper for damene(både de i familien og utenfor).

Det finnes mye pent å se på ute i verden(både av kvinner/jenter, biler, møbler, motorsykler, kunst i forskjellige former osv.) det er vi ikke uenige om, men det er allikvel ikke alt det jeg vil ha inn i stua mi. :) Da må det tiltale meg på en spesiell måte.

(mann 38 år fra Sør-Trøndelag) fr. 6 aug. 2010 16:03 Privat melding

@iEndre - 15:55
greit sagt

.
signert
.

Skjult ID med pseudonym yeehaw fr. 6 aug. 2010 16:12

@ricardinho

Som kjent trenger hjernen sukker for å fungere. Kroppen er faktisk tilpasset dette næringsmidlet.

Skjult ID med pseudonym Troll fr. 6 aug. 2010 16:28

Jeg tror et sunt og variert kosthold er det beste, litt fett, karbohydrater, og proteiner. Når dette er sagt ville jeg ha puttet inn en god del mer proteiner i kostholdet enn hva de fleste har. Feks, rundt 20-40 gram proteiner per måltid, og tilsammen en 150-200+ proteiner totalt for hver dag, resten av engergien ville jeg tatt fra karbohydrater og fett, og ikke overskredet mye det kroppens totale kaloribehov har per dag. For å få nytte nok av alle disse proteiner ville jeg selvsagt anbefalt endel styrketrening.
Da får du nok en kropp som de fleste menn ville digget ;D

Skjult ID fr. 6 aug. 2010 16:33

er så glad jeg er fornøyd med meg selv og slik jeg ser ut :) jeg har vært både stor som i 94 kilo og er nå slank og nede i 57 kilo ,men klart jeg er ingen supermodell og er veldig glad for det,knokler og bein som stikker ut over alt er ikke fint,ikke på dere gutter heller:)å har til dags dato ikke fått noen negative komentarer eller bemerkninger på hvordan jeg ser ut:)

Skjult ID med pseudonym ricardinho fr. 6 aug. 2010 18:12

@yeehaw

I så fall sluttet min hjerne å fungere for ca. en måned siden ;) Har vært i ketose minst så lenge, og har ikke noe behov for karbohydrater, enda. Og ingen har klaga på at jeg lukter såpe eller aceton, som Mikke mener vil skje ved ketose. Men denne dietten passer nok ikke for alle, mange sliter uten de kjære karbohydratene sine.

Skjult ID med pseudonym Tuppa fr. 6 aug. 2010 21:20

Det som passer for de fleste er å være i aktivitet og spise minst mulig bearbeidet mat. Er du i aktivitet klarer kroppen fint å nyttegjøre seg karbohydratene uten å omforme det til fett. De veldig aktive vil stort sett kjenne at musklene får mer "sprut" med karbohydrater i kosten. Noen mener de får mer stabilt energinivå når de driver med trening som varer lang tid (over 2 timer) ved å spise fett og proteinrikt. For inaktive, eller folk som sliter å gå ned i vekt, kan ketolysekurer fungere godt.

Ett naturlig kosthold med frukt, grønt og korn som gir karbohydrater ,sammen med en dose animalske produkter som gir mye protein og litt fett vil i passe menger gi oss de næringstoffene vi trenger. Sammen med en passe dose variert aktivitet vil det bidra til å holde oss sunne, og vekta på ett greit nivå.

Vi kan lage vitenskap ut av alt, men stort sett vet vi vel hva som fungerer godt for oss?

Jeg tror forresten jeg heller vil ha en mann som kan leve på en livsløgn og synes jeg er den beste i verden, selv om grunnen skulle være at han er en taper og ikke får den superslanke 18-åringen på 170 og 50 kg med ferskenhud og sprettpupper:) Jeg er ganske sikker på at jeg har en del annet å bidra med som gjør at han vil forsvare valget sitt til og med. På samme måte som jeg vil foretrekke han fremfor en superatletisk 22-åring med verdens nydligste kropp. Det handler ganske mye om å matche hverandre mentalt også. Jeg er veldig glad for at en del menn foretrekker damer som har sett det samme på barnetv som seg selv og som blir glad i pakkeløsninger basert på en helhet mer enn BMI.

Skjult ID med pseudonym hoynok fr. 6 aug. 2010 21:23

Foretrekker en sunn kropp. Det betyr at bein ikke bør vises for godt, men også at jeg synes veekt over "normalvekt" er en uting...vekta forteller meg noe om personens forhold til kroppen sin.

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 6 aug. 2010 21:56

Ja Rotte vil ha.

(mann 29 år fra Oslo) fr. 6 aug. 2010 22:14 Privat melding

Fett inneholder 9 kcal per gram og karbohydrater inneholder 4, men du legger ikke på deg mer av den grunn. Fett har en helt annen påvirkning på kroppen enn det karbohydrater har. Karbohydrater påvirker blodsukkeret slik at kroppen må produserer insulin, som er utrolig fettdannende. Man legger ikke på seg fett av å spise fett, selvom man skulle tro det;)
Hvem som har rett blir litt vanskeligere i og med at det ikke finnes noen fasit. Jeg lever på lavkarbo og har som regel alltid overskudd, kroppens verdier og sammensettning er ifølge legebøkene: Perfekt.
Finn din greie og det som funker for deg;)

En sunn kropp er å foretrekke. Ikke for mye og ikke for lite:)

Skjult ID med pseudonym Ida fr. 6 aug. 2010 22:22

Mye interessant her og er meget enig i Tuppa. Det er det som er inni som teller i det lange løp og at kroppen er i god balanse.

Skjult ID med pseudonym vibe lø. 7 aug. 2010 02:35

ØØØ, Mikke, logisk brist så det ljomer, ref:
"Men hva skal de si da? Skal de bli mislikt av alle kvinnelige bekjente, mor og søster og alt som går av kvinner fordi de sier de liker stramme pene glade slanke unge jenter?"

Har du fått med deg at folk her på forumet kan skrive anonymt. T.o.m: Det betyr at folk kan skrive nøyaktig hva de mener, uten at deres kvinnelige bekjente, mor og søster vet en damn shit om det?
Så hvis mannfolk skal score poeng hos damer, skriver de ikke anonymt.

Ida, er ikke BMI på 20-24, justert for lett/tung bengyning og om man er bygger eller ikke, en grei referanse, kombinert med trening en tre-fire ganger i uken? Da vil vel fettprosenten, og diverse andre verdier, ligge på et akseptabelt nivå...?

Skjult ID med pseudonym Fett AS lø. 7 aug. 2010 22:26

Jeg har en fet fetter som har en seter hvor kjører en fet toseter med sin setter. Hver dag setter han av gårde og retter ut sine fete føtter og ler sin lette latter i sin toseter så måkene letter. Ett fett, sier min fetter når en fet måke som henger etter skvetter og detter. O du som metter liten fugl her haru en tre-retter siern og måka spretter. Nei, du tuller, den spretter ikke den ruller!

(mann 55 år fra Akershus) sø. 8 aug. 2010 00:00 Privat melding

Tull og tøv! Spis det du vil,og beveg deg deretter... En dame eller mann uten litt fett på skrotten er vel en som det bare blir tull og tøv med i fjellet på vinteren . Neida spis og nyt,vær aktiv og glad og du holder deg til en naturlig kroppsform.

Skjult ID med pseudonym Vagabond sø. 8 aug. 2010 00:59

tror Frelsesarmeen har et week end kurs på akkurat det der. Skynd dere og meld dere på!!

Skjult ID med pseudonym kameleonen ma. 9 aug. 2010 00:55

@Ida
Noen tanker om fett. Kortversjonen :-)

For mye karbohydrater = Høyt blodsukker = Høy produksjon av insulin
Insulin omdanner karbohydrater til fett
Fulle "sukkerlager" fører til at det resterende blodsukkeret blir lagret i fettceller.

Glucagon (protein) forbrenner fett

Livsviktig fett: Flerumettet: Fra fisk, nøtter og planter
Fett som virker negativt på koppen: Animalsk/Mettet fett

Gode kilder til karbohydrater: frukt, bær, blad-og rotgønnsaker. Helst rå.

Skjult ID med pseudonym gud ma. 9 aug. 2010 16:39

Så kan man godt prøve å skille mellom fett 'på' kroppen og fett 'i' kroppen.
Fettet som legger seg rundt hjerte, lever, milt etc er særdeles usunt, og selv en tilsynelatende slank kropp kan ha større mengder med fett lagret rundt de indre organene. Det er i første rekke dette fettet man bør prøve å unngå, og beste måten å unngå dette på er å holde seg i fysisk aktivitet.
Alt i alt bør man tenke litt på energiregnskapet, altså antall kcal tilført kroppen vs antall forbrente kcal pr dag. En gjennomsnittlig mann har en hvileforbrenning på i underkant av 3000kcal pr dag. En gjennomsnittlig amerikansk mann har et inntak på rundt 4500kcal per dag, og beveger seg knapt. Er det rart han blir feit? Til gjengjeld har svømmeren Michael Phelps et inntak på 8000-12000kcal per dag, men han trener da også 5-6 timer hver dag, og har ikke markante problemer med kroppsfett.
Og som Exposure sier; spiser man fett så lagres ikke dette nødvendigvis som fett i kroppen. Sukker er derimot veldig gunstig for kroppen å lagre som fett...

Skjult ID med pseudonym Blahblah ma. 9 aug. 2010 23:25

Stikk å pump jern som vil angripe rævområdet. Hvis man er slank og veltrent så er det (for meg) det mest optimale. Men ikke for lite fett likevel, da dette kan f eks gi en synlig kvinne-six-pack <-- ikke digg. Altså slank og sunn, men veltrent og ikke dvask. (Mange jentr er slanke, men dvaske)

(mann 40 år fra Buskerud) ti. 10 aug. 2010 02:26 Privat melding

Heisann:-) Strenge dietter er ikke bra!! Vi skal ha fett, er meget viktig det. Det en derimot må skille på er hvilke typer fett vi får i oss. Sunne planteoljer, raps, oliven for å nevne noen. Omega 3 fettsyren er veldig viktig for en sunn velfungerende kropp. Animalsk fett, "fra dyreriket" er ikke bra. Det er dette som gir avleiringerr i blodårene!
Karbohydrater er også forskjellig, langsomme og raske. Velg vekk de raske,... SUKKER, loff, hvit ris, og vanlig pasta. Det finnes mange gode fullkornsvarianter som metter mer, og lenger.

Jeg synes hverken radmagre eller overvektige er attraktivt! Sunn og veltrent er attraktivt. Spiller liksom liten rolle om det er litt for mye, eller lite om en er velltrent, synes jeg da:-)
Jeg har forresten selv tatt av 20 kg på litt mer fornuftige matvaner, passe mengde trening og litt mindre posjoner. Spiser litt oftere enn før da. Dette har tatt meg to år! Har prøvd mye rart, men det eneste som virkelig fungerer på sikt er bare og være litt fornuftig. Les litt om kosthold og kos dere. Lykke til på veien mot en kjernesunn kropp:-)

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 10 aug. 2010 10:54

Rotte syne ManneNam burde være glad for ManneNam få oppmerksomhet fra kvinne i det hele tatt.

(mann 42 år fra Oslo) ti. 10 aug. 2010 11:10 Privat melding

Det er vanskelig å bli klok på dette med kosthold. Noen mener man må være forsiktig med fett mens andre sier animalsk fett er helt topp. Noen sier frukt er det beste som er, mens andre det stimulerer insulin som alt annet sukkerholdig.

Men jeg er lavkarbotype (avslappa) selv og det er noen ting jeg tror er ganske sant. Har man et kosthold med mye karbohydrater, kan fett bli et problem. Spiser man lite karbohydrater, kan man spise mye fet mat uten noe problem og da er ikke animalsk fett noe problem. Og ligg unna omega 6, dvs soyaolje, solsikkeolje, maisolje og margarin laget på dette.

Skjult ID med pseudonym hmm ti. 10 aug. 2010 12:33

@ManneNam helt sykt hvordan nordmenn er på akkurat det der, mens i utlandet får du tommelen opp og folk stopper å prater og gir deg komplementere. Jeg hadde aldri gått bort til ei feit dame utenfor macdonnalds og sagt at hei, den burgern der er farlig for helsa.