Alle innlegg Sukkerforum

Sjalu på Sukker?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Bananflue fr. 6 aug. 2010 14:36

Hvordan fungerer det egentlig for sjalu mennesker på sukker?

Har fått mail fra to jenter hvor de etter en liten stund lurte på om jeg snakket med andre jenter på sukker. Tenkte litt på hva jeg skulle svare og bestemte meg for å skrive at jeg snakket med andre. Etter det har jeg ikke fått noe svar tilbake..

Var det feil å være ærlig?

Skjult ID fr. 6 aug. 2010 14:39

noe feil og bli sjalu på noen enn bare snakker med her på nett da.......ærlighet varer lengst:) å blei de sjalu på det ,så kan du tenke deg hvordan de er til vanligt:)

Skjult ID med pseudonym nooby-doo fr. 6 aug. 2010 14:40

Skjult ID nappet ordene rett ut av mun.. eh tastaturet mitt!

(mann 36 år fra Oslo) fr. 6 aug. 2010 14:41 Privat melding

Takler dem ikke det her inne, så takler dem det ikke i Real Life heller...

Skjult ID fr. 6 aug. 2010 15:36

@TS

Jeg synes det eneste riktige er å være ærlig om slikt, som du var. Jeg sikter da ikke til på eget initiativ opplyse dem man skriver med her inne om at "du forresten, jeg skriver med noen andre enn deg også - er det OK?", men hvis noen spør. Egentlig bør alle ta det som en selvfølge, eller som ganske plausibelt, at de de skriver med her inne, har kontakt med flere samtidig. Så lenge man er på det "stadiet" det er å ha kontakt på nettet eller på datingstadiet, må det være lov - og forutsatt at man ikke later som noen av dem man dater er "eksklusive".

Noe annet er det selvfølgelig hvis/når man blir kjærester, eller innleder et mer eller mindre forpliktende seksuelt forhold. I førstnevnte tilfelle er det selvfølgelig både feil og unaturlig å drive både nettdating og dating med andre, og i sistnevnte bør man avklare og bli enige om spillereglene. I begge tilfeller er ærlighet det eneste riktige.

Jeg har tidligere også opplevd at jeg og han jeg traff på nettet ble forelsket i hverandre allerede før vi traff hverandre IRL (en forelskelse som vedvarte også etter det og endte i et forhold), og at begge av den grunn raskt mistet interessen for å skrive med flere samtidig. Men det er en annen sak, og det var da noe som bare skjedde frivillig/naturlig for begge.

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 6 aug. 2010 17:06

Rotte sjalu på alle andre.

Skjult ID med pseudonym Geir fr. 6 aug. 2010 17:13

Jeg pleier å svare, tja jo, prater med noen, men de er så jævlig kjipe. (Så legger jeg alltid til) Du er den eneste her inne som faktisk har klart å holde på interessen min i en lengre periode! Så det er jo positivt ;)

(mann 31 år fra Rogaland) fr. 6 aug. 2010 17:45 Privat melding

Er sjalu på deg for at du tydeligvis har mange å snakke med=P

Men kan ikke forstå at noen skal bli sjalu på akkurat det. Er vel det nettdating handler om; å kunne ha kontakt med mange samtidig, så lenge man ikke sier at "du er eksklusiv"(skrev jeg det ordet rett?)

Skjult ID med pseudonym L fartstid fr. 6 aug. 2010 18:09

Sjalu på nett? jeg har to nett. Et fra Meny og et fra Kiwi og det går veldig bra :-)

Skjult ID med pseudonym papou fr. 6 aug. 2010 18:11

Sjalusi finner jeg som andre merkelig, men deriomot så kan jeg ha forståelse for at det i tilfeller kan oppleves som skuffende.

Eget eksempel: Jeg hadde for en tid tilbake en lengre dialog gående med en kadidat. Vi gjorde også en avtale om å treffe hverandre for et kort möte.

I etterkant så viste det seg at jeg var på en liste, knappet inn som en date blant en rekke andre dater. Noen av disse gikk tydeligvis i vasken. Et par dager för vår avtale skulle finn sted, fikk jeg tilbakemelding om at en av datene hadde innfridd så vår avtale var kanskje ikke helt på sin plass lenger.

Selvsagt er dette kjempebra, men jeg fölte meg skuffet allikevel. Dette fordi jeg hadde brukt en del tid og kanskje lagt mindre vekt og interesse for andre kontakter i denne perioden.

(mann 42 år fra Vestfold) fr. 6 aug. 2010 18:15 Privat melding

Blir noen sjalue, fordi man treffer venninner/venn -
eller er i dialog med flere damer/menn,
så har de en 'case' dvs. et problem.

Skjult ID med pseudonym Blå fr. 6 aug. 2010 18:33

Tror jeg også tydligvis har vært på en slik liste:) men sjalu?

Nei, man ønsker såklart lykke til, og ser videre:) Vi er jo alle her med samme mål:)

Skjult ID med pseudonym pgmp fr. 6 aug. 2010 21:12

Jeg blir veldig sjalu på internett hver gang jeg oppdager at det har flere brukere enn meg. Ønsker meg et monogamt nett. Et som liker å hjemmekos med bare meg!

Skjult ID med pseudonym HDV fr. 6 aug. 2010 21:28

,`-D pgmp
Kanskje et mononett hadde vært tingen :)

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 6 aug. 2010 21:58

Rotte komme lage sensuell krøll på hale.

Skjult ID med pseudonym C. fr. 6 aug. 2010 23:34

jeg hadde aldri kommet på å tenke på om den andre snakket med andre eller ei. Det sier jo seg selv at en sjekker ut flere alternativer her inne. Er det mulig? Hadde vekket varsellys hos meg iallefall, jeg kan definitivt ikke være med en sjalu person, og det at de er sjalu allerede før du har truffet dem lover jo ikke bra. Greit å finne det ut såpass tidlig for din del tenker jeg :)

Skjult ID med pseudonym rosa fr. 6 aug. 2010 23:46

Nettdating er en risikosport, man snakker med flere, dater flere, har sex med flere samtid. Tåler noen ikke det så må de velge et annet forum å finne kjæreste på.
Sjalusi passer ikke på dette nivået .

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 6 aug. 2010 23:47

Sex med flere?

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 6 aug. 2010 23:48

Flere hender?

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) fr. 6 aug. 2010 23:52 Privat melding

Jeg ville ikke engang ha tenkt på å spørre en fyr om han skrev med flere her inne. Det tar jeg som en selvfølge at han gjør. Det motsatte (altså at han sa at han bare skrev med meg) ville vært langt mer skremmende.....samt at jeg da ville tenkt at han med stor sannsynlighet serverte meg en løgn.

(mann 55 år fra Vestfold) lø. 7 aug. 2010 11:29 Privat melding

Bra innlegg Minney :-)

Hvis man er i stand til å bli sjalu på en datingside, sier det vel mye om innsikten i hva dette dreier seg om. Han skal vel bare være glad han slapp å bruke energi på de jentene.
Hvis ikke ærlighet betyr mer, so... their lost tenker jeg.

En annen side er jo det at , rent personlig ser jeg ikke helt verdien i å sitte her å skrive over tid, medmindre det er brevvenner man ønsker. Hvis det er dating som er formålet, er det vel bare å møtes i den fysiske verden. Det er uansett der det skjer, ikke på nett.
Jeg vet med meg selv at jeg ikke gir 100% av meg selv, dersom jeg skriver med fler. Det har med fokus å gjøre.
Så hvis man sitter her å skriver i ukesvis med en drøss, bør man kanskje kjenne etter i seg selv om man egentlig vet hva man vil..

En sak med flere sider det her..

Skjult ID med pseudonym Binders lø. 7 aug. 2010 11:37

Enig med deg, Minney. Har nettopp opplevd en som sa han bare er interessert i å forholde seg meg. Men sannelig fikk ikke venninna mi tilfeldigvis en forespørsel fra samme fyren.

Så slutt og lyv! Oslo er ikke så stor by! Og jenter som ikke tåler sannhet må slutte å spørre etter den!
Det er selvfølgelig helt OK å snakke med flere når man ikke har møttes eller innledet noe som helst! :)