Alle innlegg Sukkerforum

Hva med det første møtet?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym småskremt fr. 6 aug. 2010 22:44

Hei alle sammen.

Skal ha mitt første møte med en sukkermann nå snart. Det er jo morro, men så lurer jeg på om dere har noen tips.

Jeg er ikke ekstermt sjenert, men litt. Jeg lurer derfor på hva som han være lurt i forhold til det første møte. Vi har skrevet sammen en stund nå, både her og på face. Planen min var egentlig å bare be han på besøk her hjemme hos meg. Vi har 5 felles kjente på face, så jeg vet at dette ikke er en skummel øksemorder fra nett ;)

Saken er at jeg frykter den stille tiden, ja at vi går tomme for ting å snakke om liksom. Den pinlige stillheten som så ofte kommer når en prøver å si noe lurt.

Tenkte kanskje det var bedre med et annet type møte hvor en ikke er så utsatt for slikt? Vi er begge i midten av 30 årene.

Noen tips, folkens?

Skjult ID med pseudonym PikenVell fr. 6 aug. 2010 22:57

jeg ville ikke hatt et første møte hjemme. hjemme har du ingen steder å flykte om ting skulle være helt feil..
eller om han har andre intensjoner enn deg med treffet. ofte kan en aktivitet hjelpe om man er redd for å gå tom for ting å si osv. i begynnelsen.
og, ikke ha for høye forventinger

og lykke til :)

Skjult ID med pseudonym småskremt fr. 6 aug. 2010 23:07

Ser uansett ingen behov for å flykte. Vi vet såpass mye om hverandre nå, både gjennom kommunikasjon, og ikke minst div kontroller mellom felles venner at jeg uansett garantert ikke kommer til å klikke av denne karen. Om ikke annet så får jeg en ny venn, og det er helt greit :) En venn til har jeg plass til.

Takk for svar, @pikenvell, men har du noe forslag til aktivitet da? Selv har jeg tenkt kino...og det er jo helt fjernt. da får vi jo ikke snakket. Pokker at det ikke er vinter. Da kunne vi kjørt slalom. Det hadde vært helt genialt. Hmmmmm. Hjææælp!

Skjult ID med pseudonym PikenVell fr. 6 aug. 2010 23:16

ser den med at det kanskje ikke er behov for å flykte, men du vet aldri altså, kjemi man har på nettet kan fort fordufte i virkeligheten..
ehm, mye man kan gjøre.. fantasien min er ikke på topp just nu, men, gå en tur, klatre, spille billiard, bowling, spille en form for sport.. øl smaking, vin smaking, whiskey smaking, kokkeleringskurs.. mye man kan finne på, og trenger ikke være super kreativt. men er kanskje litt lettere å ikke være sjenert da, enn om man sitter på en cafe og stirrer på hverandre.

Skjult ID med pseudonym Pirion fr. 6 aug. 2010 23:30

Det går jo an å møtes et setd og bare rusle en tur for å prate og ta det derfra.
Har hatt noen hyggelige dater langs Akerselva som har endt opp på kafe/restaurant etter hvert.

Skjult ID med pseudonym rulleben lø. 7 aug. 2010 01:16

Er det første dere tenker på ved en førstedate: flyktmulighet?
Her er det tydeligvis to som har en relasjon i form av facebook-venner og pratet mye sammen og i voksen alder.

@småskremt: inviter han hjem! Du gir meg inntrykk av at dere har såpass kjemi, kontakt og ønsker det samme, uten at en pnlig pause skal by på problemer. Den kommer i de fleste førstedater, uansett sted man er. Et alternativ kan være en ettermiddag i en park, på en øy eller lignende med med teppe og brakt mat/drikke hvor muligheten for å fortsette daten hjemme er en mulig.

Skjult ID med pseudonym ricardinho lø. 7 aug. 2010 01:38

@småskremt: Vær deg selv, og inviter ham på det du vil :) Hvis du er i din komfortable sone så har du alle muligheter for å gi et bra inntrykk av deg selv, og til dels styre daten. Ikke vær redd for stillheten. Som regel varer den ikke evig =)

(kvinne 28 år fra Oslo) lø. 7 aug. 2010 01:57 Privat melding

@ TS

Ta sjansen på å invitere ham hjem til deg! Det gjorde jeg, og det funka! :)

(mann 42 år fra Oslo) lø. 7 aug. 2010 11:47 Privat melding

Hva med denne? Skal dere til deg, kan dere lage mat. Pizza er enkelt og greit, dere lager det sammen og krangler litt om hva dere skal ha på. Dere har et par vinflasker, smaker og sjekker ut gården den kommer fra på nettet. Så blir dere brisne og alt blir plutselig interessant å snakke om. Topp moro.

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 7 aug. 2010 19:53

Hjemme-hos dater funker!

Skjult ID med pseudonym småskremt sø. 8 aug. 2010 07:54

Takker for tips, ser at jeg fortsatt står på et besøk i heimen, men om noen skulle komme på noe annet lurt, så kom med det ;)

Enig med @rulleben. Uansett så "kjenner" vi hverandre såpass godt at vi sikkert uansett klarer å holde ut sammen i en kort stund.

@Cena83. Dårlige på å gi av seg selv? Hva mener du da? Skal nå forsøke å være som jeg pleier jeg. Så må det jo bare stå til... Jeg får vel lade meg med noe spørsmål i bakhånd som jeg kan kaste ut om det stopper seg ;) Hva vil dere gutter bli spurt om på en slik date egentlig? Og hva forventer dere at jenta legger ut om seg selv?

Utover det, ha en fin søndag alle :)

Skjult ID med pseudonym Skjultdame sø. 8 aug. 2010 09:34

Hva med å ha et par filmer på lur, sånn at du kan foreslå å sette på film hvis det skulle bli litt lite å snakke om?

Noe jeg pleier å gjøre før førstedater, er å tenke gjennom et par tre tema som er greit å snakke om med alle. Det er sjelden at jeg har behov for å snakke om disse, men jeg blir mindre nervøs for pinlige pauser og vet at om de skulle oppstå så starter jeg på et av temaene;)

Tror at spørsmålet om hva gutter vil bli spurt om på en slik date og hva de forventer at jenta legger ut om seg selv vil være veldig individuelt. Tror mitt beste råd til deg er - vær deg selv. Jeg tenker alltid at det er viktig å være seg selv på første date, om ikke gutten liker meg slik jeg er så er det like greit å finne ut av det på første date enn å kaste bort tiden på flere dater;)

Lykke til!