Alle innlegg Sukkerforum

Gå i dere selv, karer!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym kvinne lø. 7 aug. 2010 21:50

Det er etter hvert patetisk å se hvordan menn oppfører seg på nettet. Dere lager drømmeverdener og tror at de kan få tak i de vakre jentene som har alt de trenger. Og dette med at hun må være slank og ha deilige pupper går igjen hos dere alle. Beklager å måtte si det, men de fleste av mennene her inne vil aldri finne denne jenta de ønsker seg. Roten til virkeligheten er rykket opp og dere svever uten noen som helst virkelighetsoppfatning om hva dere selv har å tilby disse jentene dere søker.

Se dere selv i speilet gutter. Og se hva dere er og hva dere kan tilby. Men se med reelt blikk på dere selv denne gangen!

Skjult ID med pseudonym Zapp lø. 7 aug. 2010 21:52

Det går nok begge veier tenker jeg.....

Skjult ID med pseudonym jente 28år lø. 7 aug. 2010 21:56

ai ai ai:) juuhhuuu den likte jeg pseudonym:DD

Skjult ID med pseudonym kvinne lø. 7 aug. 2010 22:03

Ingen av mennene som tar selvkritikk annet enn å kritisere kvinner tilbake. Det viser jo bare poenget mitt med at menn i egne øyne er feilfrie og kvinner skal være mer perfekte. Ai ai ai.

(mann 38 år fra Sør-Trøndelag) lø. 7 aug. 2010 22:11 Privat melding

Don't feed the troll ;p

(mann 36 år fra Oslo) lø. 7 aug. 2010 22:13 Privat melding

@ kvinne
Nei, det har ikke noe med det å gjøre. Men slike poster som du slapp her, har like mye nytte som en isbit i helvete.
For det første, så er det sant at den absolutt reversibel, og siden du da ikke velger å generalisere, men kun går på det ene kjønnet, så går vi i forsvar.

Og for det andre, så tror jeg kvinner bruker mer effektive virkemidler for å få den oppmerksomheten de ønsker, og får.

Skjult ID med pseudonym rotte lø. 7 aug. 2010 22:15

Norske kvinner vanskelige.

(mann 45 år fra Hordaland) lø. 7 aug. 2010 22:18 Privat melding

En ting er at mange slike menn eksisterer også, men ofte kan det faktisk ha seg slik at når de er på byen eller en fest så får de seg de "fine" damene. Da er dette gjerne i samband med at de har en utstråling som tiltrekker de damene, mens her er det umulig å gi en slik type utstråling. Selv vet jeg mine begrensninger, men samtidig så er det hver og en dame å vurdere hva som er pent og kjekk osv. Selv mange av det jeg vil kalle dritfine damer sliter med selvbildet og tror selv de ikke er spesiellt pene, men i tillegg er det mitt syn som teller.

Er platinablond og store pupper pent? Det er også mange av de damene som selv tror de er noe spesiellt og tror de kan få hvem de vil.

Selv har jeg ingenting i min profil som forteller om dama skal være tynn eller tykk, små eller store pupper... Hun skal få meg til å føle meg verdifull og sexy, på samme måte som jeg vil at hun skal det. Kjemi er et komplisert begrep som krever ganske mange faktorer som skal klaffe, og ofte har jeg sett på både jenter og gutter i par hvor man selv lurer på hva den ene ser i den andre...

Skjult ID med pseudonym O.M.G lø. 7 aug. 2010 22:23

Hehe...Det sier kanskje litt om kravene deres!

(mann 55 år fra Akershus) sø. 8 aug. 2010 00:24 Privat melding

@ TS kvinnen
En må nok holde kroppen vedlike og shipshape om en forventer å få en dame i den kondisjonen på nett... på byen eller andre steder ute i livet er det kanskje ikke så nøye der kommer sjarm,humor og andre faktorer inn i bildet.
En del av dem som er her ønsker drømmepartneren,og drømmepartneren til menn eller kvinner den er perfekt i ens egne øyne. Første uttagning på nettet går på utseendet (detsverre)for mange "perfekte" med dårlige bilder faller utenom. Noen liker tynne personer,andre kraftige og noen liker feite personer,alle har vi hver vår smak og det må vi bare respektere,noen liker tilogmed en av samme kjønn...
Når det gjelder pupper......så er alle pupper i naturlige former og fasonger vakre og en del av jenta,så lenge hun ikke må kaste dem over skuldren for å vaske seg under armene....
Tror nok det at vi fleste her på sukker kan ta og se oss i speilet hver dag,og summere opp på fredagen hva slags person vi har sett hele uken...

Skjult ID med pseudonym papou sø. 8 aug. 2010 00:49

Egentlig ganske så interessant. Den ene dagen så er det en slik tråd hvor det er mannen som klager på oss kvinner og neste dag så er det oss kvinner som klager på mannen.

Det har vært mange tråder som har omhandlet dette med nettdating og profilkrav. Det eneste jeg på en måte har kommet frem til er at mange profiler ikke er overrensstemmende med person bak i det hele tatt.

Nå er jeg kvinne og har derfor kun tilgang til mannlige profiler. Så uten at jeg kan påstå noe så er jeg overbevist om at dette er samme oppfatning som også menn kan ha.

Å skrive en profil som skal fortelle i tekst om mennesket bak er ikke lett. Jeg klarer ikke å putte hele meg inn i i profilen. Men jeg forsøker så godt jeg kan og gi noen et blikk på hva som finnes. Men tilbake til dette med at jeg har erfart at profiltekst og dialog ikke har vært helt i forbindelse med hverandre. Ofte har svaret tilbake vært at, uff nei jeg er litt dårlig på slike ting, jeg har kanskje snappet opp noe som jeg oppfattet der og da som nødvendig i en profil, eller at jeg syntes det passet for meg på en måte.

Slank kvinne, kan for oss kvinner bety han skal ha sylfide, men for en mann så kan slank til tider bety opptil noen kilo ekstra, men hun er allikevel slank i hans øyne.

(mann 55 år fra Akershus) sø. 8 aug. 2010 00:54 Privat melding

Det er nok mer enn riktig det papou... :-)

Skjult ID med pseudonym papou sø. 8 aug. 2010 01:16

Kan jeg kuppe tråden i et kort øyeblikk og spørre hvor Mr. Pusten har skjult sitt fagre ytre og fremstår nå som å være helt i det blå? *ler*

(mann 55 år fra Akershus) sø. 8 aug. 2010 01:22 Privat melding

hehehe,jeg har gått i dekning papou

Skjult ID med pseudonym papou sø. 8 aug. 2010 01:23

Noen som har vært ute etter deg også? *lol*

Skjult ID med pseudonym Bredeli sø. 8 aug. 2010 02:44

Gå i deg selv, TS! Skyld ikke på oss fordi du har blitt gammel og uattraktiv selv. Det lages slike tråder av deg og dine likesinnede hver eneste dag.

Vi menn klarer oss VELDIG bra her!:-)

Skjult ID med pseudonym Driver sø. 8 aug. 2010 05:41

Tusen takk, TS, dette har jeg aldri tenkt på! Godt at noen er klarsynte og intelligente nok til å åpne øynene på oss alle sammen!

(mann 44 år fra Oslo) sø. 8 aug. 2010 13:38 Privat melding

Jeg forstår ikke disse oppgulptrådene, enten de kommer fra kvinner eller menn.

Hva er det egentlig TS ønsker? Hun er åpenbart irritert på disse mennene her inne som hun mener stiller for høye krav. Men da er jo det allerede en type mann hun uansett ikke kunne tenkt seg. Hvorfor kan hun ikke bare konkludere med at ok, de der er ikke interesserte/interessante.

Hva bryr det henne at en mann, som hun i utgangspunktet ikke vil ha, siden de åpenbart er inkompatible, stiller krav som hun (tilsynelatende) faller utenfor? Det er mengder av folk her inne i alle mulige fasonger og aldre og attraktivitetsnivåer og livssyn og innstillinger.

Kan ikke folk bare flørte med dem de liker, og som det er gjensidig med, der interessene og attraksjonen overlapper, og så la alle de andre seile sin egen sjø? Hvorfor mase om det her på forumet?

Blir du irritert på han/hun vilt fremmede som du så over frysedisken på ICA bare fordi vedkommende ikke umiddelbart viste interesse? Hva med billettkontrolløren på Rockefeller på den konserten? Hva med Bussjåføren? Han/hun kule som du passerte foran Paleet i Karl Johan?

Ikke? Nei, så klart, for det er tross alt ganske sjelden å finne en person som det virkelig sier klaff med. Bare fordi folk er her på Sukker fordi de er på leit, så betyr ikke det at de verken skal måtte forventes å tenne på flertallet her inne, eller at de skal måtte "prøve-deite" seg gjennom alt mulig rart av folk som dumper innom profilen deres. Folk har sine preferanser og sin intimsone og sin væremåte, også på nettet. Det at man er på en nettdateside betyr IKKE AT MAN ER FRITT VILT FOR ALLE OG ENHVER!!

Puh, måtte bare få det ut :o) I feel better now. I feel better than James Brown.

(mann 37 år fra Oppland) sø. 8 aug. 2010 16:00 Privat melding

Godt vi er forskjellige!

Skjult ID sø. 8 aug. 2010 16:13

Applaus til Joques!!! (fra en kvinne) Jeg kunne ikke sagt det bedre selv :-)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 8 aug. 2010 16:29

Enig med Joaques. Jeg forstår simpelthen ikke denne regelrette drittslenging en del folk her bedriver til tider. Hvorfor har man dette behovet for å rakke ned på alt man ikke vil ha?

Dessuten; vi har alle en verdi. Bare for at du eller du eller du ikke vil leke med den eller den, gjør dem ikke verdiløse. Skulle tro at en del her sitter på pidestallene sine og skuer utover laverestående mennesker ...

Skjult ID med pseudonym xx sø. 8 aug. 2010 16:51

Kanske kommer seg ut av sofa og slutter med potetgull og rødvin
Joggesko koster 500 .- og med den gyldene regel " trener "noen" ganger i uken , legg merke til 4 bokstaver i noen , indikere 4 x i uken , så få kanskje du også en slank kropp som alle ønsker :) og du slipper å gulpe opp tråder som denne
Amen

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 8 aug. 2010 16:52

Var den til meg?

Skjult ID med pseudonym papou sø. 8 aug. 2010 16:54

@psst Dragefrukt, jeg leser den som til TS

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 8 aug. 2010 16:58

Spiller vel forsåvidt ingen rolle hvem den var til. Anonyme reddharer som ikke tør stå for meningene sine bør man ikke kaste bort tiden på anyway.

Ha en strålende dag videre, papou. Nå skal jeg stikke og lage middag og fråtse i meg og bli enda feitere.

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) sø. 8 aug. 2010 18:33 Privat melding

Det er ETTER HVERT patetisk å se hvordan MENN oppfører seg på nettet. DERE lager drømmeverdener og TROR at de kan få tak i de VAKRE jentene som HAR ALT DE TRENGER. Og DETTE MED at hun må være slank og ha deilige pupper går igjen hos DERE ALLE. Beklager å måtte si det, men de fleste av MENNENE her inne vil aldri finne denne jenta de ønsker seg. Roten til VIRKELIGHETEN er rykket opp og DERE svever uten noen som helst virkelighetsoppfatning om hva dere selv har å tilby DISSE JENTENE dere søker.

Se DERE selv i speilet gutter. Og se hva DERE er og hva DERE kan tilby. Men se med reelt blikk på DERE selv denne gangen!

Til T.S.: Amen!

Skjult ID med pseudonym papou sø. 8 aug. 2010 18:39

@romling1

Nå føler jeg meg litt med baller og skjegg her, men er det ikke nettopp dette som går igjen i alle tråder da.
At kritikken som rettes mot menn fra kvinner, kan skytes tilbake igjen, dog kanskje fordekt under andre krav, som mannen føler er fullstendige og urimelig krav som de ikke kan innfri hos oss kvinner.

Tror heller det handler om at vi alle sjekker ut denne roten litt jeg, om den er i løse luften eller om den faktisk er plantet i bakken som den bør være.

Skjult ID med pseudonym Egentlig. sø. 8 aug. 2010 18:39

Da jeg var yngre var nok utseendet og 'spretten' kropp på dama viktig (fantasidama man ønsket å bli sammen med), men ettersom alderen har herjet litt med utseendet mitt etterhvert (selv om jeg visstnok ser yngre ut enn jeg er) er jeg blitt klar over at jeg ikke er perfekt selv(!), og søker derfor heller ikke perfeksjon i damer.

Det er vel ikke alle som har vokst fra seg fikseringen på det 'perfekte' kanskje, og 'selvfølgeligheten' i at det er det perfekte de 'skal ha' - og det gjelder begge kjønn.

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) sø. 8 aug. 2010 18:48 Privat melding

@dd Da har jeg bommet, om det er slik det oppfattes:-))

Prøv å les det igjen - og tar du ikke poenget da heller - da får jeg prøve på nytt..

(kvinne 55 år fra Østfold) sø. 8 aug. 2010 18:54 Privat melding

Ok jeg skal flashe bildet bildet mitt så det kanskje kan være synlig at jeg ikke har baller og skjegg.

Men Romling1, jeg har faktisk i min profil at jeg søker menn hvor du faller inn under. Og jeg vil påstå at min tilgang til mannlige profiler og dens tekster faktisk er større hos meg.

Dersom dette kravet med " deilige pupper" hadde flashet i trynet på meg i enhver mannlig profiltekst, ja da hadde mitt medlemskap og profil på sukker forsvunnet like fort.

Hvorfor, jo for jeg har ikke noen store deilige pupper, og allikevel er jeg på Sukker og i kontakt med menn..

Snålt ikke sant?

Skjult ID med pseudonym Driver sø. 8 aug. 2010 18:56

Men du kan fortsatt ha baller

Skjult ID med pseudonym papou sø. 8 aug. 2010 18:58

Om det er helt nødvendig for meg å bevise @ Driver så skal jeg nok komme frem til en anstendig løsning for jeg kan dementere dette også.... *ler*

Skjult ID med pseudonym Minney sø. 8 aug. 2010 18:59

Huff! Det er alltid trist når noen drar en hel gruppe mennesker over en kam. Hva med å heller fortelle konkret hva som har fått en til å bli "sint", og ta sinne sitt utover den ene (eller de fem) mennene som har slike profiler. Og komme med en ordentlig grunn til å faktisk bli sint. Hvis det kun er krav i profilene, så er jo ikke det noe å kaste bort ergrelse på. For har man problemer med hva andre søker i sine profiler, så er det jo en selv som eier det problemet, ikke de som legger ut sine ønsker og "krav" til partner.

Jeg har selv vært på Sukker en god stund nå. Men har faktisk enda til gode å se en manneprofil her som nevner noe som helst om hvordan puppene til en evt partner skal være. Bortsett fra en eller to ganger, og da var det innlysende at det var en spøk :)

Slike tråder, enten det er kvinner eller menn som starter dem, er med på å forsure hele Sukker. Vi er jo her for å søke en partner av et eller annet slag. Og hvor mange her inne ønsker en mann eller kvinne som drar alle av motsatt kjønn over en kam???? Er ikke det egentlig langt verre enn om man hadde skrevet om krav til pupper eller penis på sin egen profil.

Ikke at jeg ville funnet det særlig attraktivt om en fyr skrev seriøst om krav til pupper på dama. Men hadde han startet en slik tråd som dette (og ment det), ville det vært helt uaktuelt å i det hele tatt tenke et sekund på å ha noe med fyren å gjøre.

(kvinne 55 år fra Østfold) sø. 8 aug. 2010 19:06 Privat melding

Vet du Romling1, jeg tror faktisk jeg skal be deg om unnskyldning jeg. For når jeg leser innlegget ditt en gang til så ser jeg jo helt klart hva du sier og gjør.

Du rett og slett sparker ballen tilbake. Sorry.

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 8 aug. 2010 19:41

Tror TS er inne på noe vesentlig jeg, men at det gjelder begge kjønn......... folk vil ha mer enn de kan tilby selv.
Ergo vil en stor andel heller aldri finne noen, det er for få fantastiske mennesker til at alle kan få.

Mange har det dessuten bra som single, hvorfor da fire på kravene?
Og det er jo skummelt å bli kjent med noen, så det fungerer som en god grunn for å slippe også-

De som lider mest under dette, kan dra nytte av TS' råd.
Sannsynligvis er det de som har få single eller nære venner, altså er ensomme, eller de savner sex mest.
Altså sannsynligvis flere menn enn kvinner.

Skjult ID med pseudonym kit sø. 8 aug. 2010 20:19

TS er inne på noe og gir velmente råd. Sannsynligvis er hun en av de som kan dra mest nytte av rådene hun gir, da hun ikke får den responsen hun ønsker. Hun er tydeligvis ikke attraktiv nok for målgruppen sin. Etter debatter på forumet, tror jeg følgende råd kan passe:
-slå av på høydekravet. "Alle" kvinner skal ha en over 180. Trenger du egentlig en høy mann hvis du er lav selv?
-slå av på utdanningskravet, det er vel mulig å bli lykkelig selv om han ikke har høyere utdanning.
-slå av på alderskravet hvis du er rundt 40. Mange av dine medsøstre i "sex og singeliv" segmentet skal ha menn som ikke er eldre enn de.

Skjult ID med pseudonym ricardinho sø. 8 aug. 2010 21:32

@TS:

Jeg har ingen ting å tilby
Jeg har ingen spesielle fasiliteter
Tjukk i hu’e og tjukk i magan
Smekkelig feit og tynn i håret
Jeg begynner å få dårlige tenner
Det er ingen ting med meg som stemmer lenger
Jeg har ingen venner heller
Jeg har bare mine klamme hender

Send meg en melding om du kunne tenke deg noen klamme hender:
Som vil ta på deg
Som jeg tar på deg med
De vil ta på deg
De vil trekke deg ned

PS. Jeg er ikke kravstor ;)

Skjult ID med pseudonym Moffe Pigg sø. 8 aug. 2010 21:35

Ja dette var et fint og nyansert innlegg, som jo i stor grad åpner for at selv menn (!) - kan være forskjellige?.. :)

Skjult ID med pseudonym Deedee ma. 9 aug. 2010 02:13

Grunnen til at kvinner forblir single .

http://www.youtube.com/watch?v=Oe0rvkQ597w

(mann 39 år fra Oslo) ma. 9 aug. 2010 08:54 Privat melding

For ikke å glemme at hun må ha DEN stumpen da ;)

Skjult ID ma. 9 aug. 2010 08:54

Er enig med trådstarter. Mange menn er riktignok relativt trent, men de er lite attraktive. Derfor rart med disse mannfolka som krever uten selv å levere. Det holder ikke å være trent om du er "stygg". Og om du har lite å komme med ellers også vil dere forbli singel. Det er ikke andre sin feil at du er singel. Det er du som ikke er realitetsorientert.

Skjult ID med pseudonym Enig ma. 9 aug. 2010 09:22

Jeg er veldig enig med innlegger.
Jeg er veldig tydelig i min profil at jeg er veldig fysisk aktiv og ønsker en mann som er veldig fysisk aktiv.
Får masse mail fra Halvfeite menn som ligger i sofaen og drømmer om at noen tar dem med ut på tur. Blir umåtelig provosert av det, for ja, hva tror de at de har å tilby MEG?? Det slår dem ikke et øyeblikk!!!!!!!!!
Jeg har til og med skrevet at jeg vil ha en mann som bruker kroppen masse, og halvparten av de jeg får mail fra gjør IKKE det....
Så ja, SE DERE I SPEILET OG TENK PÅ HVA DERE HAR Å TILBY DE DERE TAR KONTAKT MED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skjult ID med pseudonym papou ma. 9 aug. 2010 10:44

@ Enig

Ikke glem motpolen til strofen " like barn leker best " -

"motsetninger tiltrekker hverandre". Kan jo være at noen også mener det, men trenger en trekkpartner. ;-))

Skjult ID ma. 9 aug. 2010 18:08

@TS + heiagjeng

Tok akkurat en titt i speilet med reelt blikk til og med. Så akkurat likedan ut som sist jeg så etter.
Lever forøvrig drømmen som TS beskriver, og har et aldri så lite håp em det vil holde denne gangen...
Da hadde jeg vel kanskje noe å tilby, og jeg ser ikke bort i fra at det er flere menn som har det her inne...;)

Nå var det riktignok hun som tok kontakt med meg, så da passer kanskje ikke mitt tilfelle til det surmagede oppgulpet som denne tråden starter med.
Folk må få lov til å ha sine drømmer og prefereranser, og det må jo være lov til å prøve seg uten at det blir oppfattet som en fornærmelse av andre.
Selv om dette er personer som åpenbart selv er perfekte og har en fullstendig korrekt oppfatning av sin egen attraktivitet.
Tror nok de fleste menn her inne er fullstendig klar over hvor landet ligger. Responsen man får er som regel en meget god indikasjon på det.
Men igjen; Det må være lov til å PRØVE SEG!!!

Skjult ID med pseudonym betteroff ma. 9 aug. 2010 19:03

Bare det beste er godt nok. Når du våkner opp om morgenen,så spør deg selv: Er jeg god? Siden svaret på dette spørsmålet er åpenbart, så spør deg selv igjen: Hvordan blir jeg bedre?

Og bare for å sitere en god, gammel låt: anything goes tonight

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 10 aug. 2010 00:08

Men Papou,
de som mener at motsetninger tiltrekker hverandre, har kanskje gått feil hvis de er på Sukker?
Ikke at man ikke kan finne noen her med noen forskjeller, men her er gryunnhypotesen at man passer best med noen man likner, og motsetningene siles bort.

Ellers:
Jeg lurer forøvrig på hvor mange menn og kvinner som tenker "oj, denne damen/mannen/daten er bra, men skal jeg matche henne må jeg ... og ..."?
Er det noen som tar noen selvransakelser i blant, og skjerper seg, eller er det ubehagelig?

Selv må jeg si at jeg skjerper meg, når jeg treffer en som jeg opplever som veldig attraktiv.
Men for meg ser det ut som endel menn i alle fall (kanskje kvinner også), ikke engang prøver å gjøre det beste ut av seg selv, det virker ikke en gang som det streifer at de også blir vurdert.

Skjult ID med pseudonym papou ti. 10 aug. 2010 00:16

@Vibe

Det var en liten blanding av en vittighet og et sannhetens ord.

Vittigheten med at de innser at profilteksten faller helt feil ut i forhold til sin egen, og da satser på motpolen, motsetninger tiltrekker hverandre... så kanskje det er liten sjanse allikevel.

Eller at det kanskje var ganske så sammenfallende profiltekster, men at den ene nå var inaktiv på det sportslige pga andre situasjoner e.l. og derfor så det som positivt med en trekkpartner for å komme igang og på samme nivå igjen.

Du vet Vibe, til tider kan jeg være en kløne i det skriftlige forumet... *s*

(mann 29 år fra Oslo) ti. 10 aug. 2010 15:14 Privat melding

Åh. Jeg livnærer meg av bitterhet. Slike tråder liker jeg.

Skjult ID med pseudonym Hedonist ti. 10 aug. 2010 16:49

Endelig er mannens hegemoni på bitre foruminnlegg brutt. Hurra:)

Skjult ID med pseudonym kit ti. 10 aug. 2010 19:29

Hedonist, det er lenge siden "Sex og singeliv"-segmentet brøt hegemoniet :)