Alle innlegg Sukkerforum

hyller.no

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym iEndre sø. 8 aug. 2010 05:09

Syns det er morsomt med jenter som klager over menn hvor overfladiske vi er.
Jeg titter over profilene som popper opp hos meg, og det er jo hyller som fint kan presenteres i hvilken som helst IKEA katalog.
Du har billy, Lack og Birgit og Johan. Førskylda blir lagt over til oss, bør dere kanskje ta en prat med deres medsøstre hvorfor de overdimensjonelle forespørslene oppstår? Jeg var idag innom en profil som kun hadde et bilde, det var ikke av fjeset, men av hennes to heller (ganske perfekte) to venner. Men det var det ho hadde å tilby! Ingen tekst, ingen andre bilder enn to brystvorter og en profil!
Kost først for deres egen dør, før dere whiner om vår!
Uten at jeg vet det, så er det sikkert nok av manneprofiler som flexer nok, rett fra treninga, men ikke tro at de er representantene for vår rase, samtidig som jeg ikke tror frøken tøs er deres representant.

Men samtidig følte jeg at innlegget var legitimt når jeg kommer på et utested hvor to jenter kommer fra pimp&ho party, og fortsatt går i korsett og strømpeholder! Det gir liksom heller lite fantasi hvordan de ser ut på Sandaker!

Fred ut, og natta!

Skjult ID med pseudonym Driver sø. 8 aug. 2010 05:20

Rotekopp!

Skjult ID med pseudonym aquaman73 sø. 8 aug. 2010 11:30

Nå er det egentlig litt ut å være kvasifeminist for å få oppmerksomhet fra damene. Særlig når du har et profilbilde som viser at du er vannvittig opptatt av utseende selv.

Skjult ID med pseudonym betteroff sø. 8 aug. 2010 12:32

@iEndre: Du måtte klikke deg innom den profilen du også :D

Skjult ID med pseudonym Nordlys sø. 8 aug. 2010 20:53

Helsike! Høres ut som om jeg har gått glipp av nok en superprofil! ;-D