Alle innlegg Sukkerforum

Arbeidssøkende

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Arbeidsløs sø. 8 aug. 2010 11:06

Jeg er en jente på 23 som har alltid tenkt mitt når det gjelder arbeidsløse mennesker. Dette forandret seg da jeg flyttet og ble arbeidsløs selv.
Jeg kom i snakk med flere gutter jeg selv tok kontakt med og fant en god tone med alle sammen. Det vil si før de spurte om hva jeg jobbet med.
Guttene sluttet å svare på den siste meldingen, der jeg skrev at jeg for tiden var arbeidssøkende men gledet meg til å begynne å jobbe igjen.

Er jobb en avgjørende faktor når man skal finne seg kjæreste? Hva tenker dere om dette?

Skjult ID med pseudonym dilli 28 sø. 8 aug. 2010 11:08

er selv arbeidsledig i vente på og komme meg inn på skole,ser ikke noe problem så lenge det ikke er pengene deres vi er ute etter..klarer fint å brød fø meg selv og mine:D

Skjult ID med pseudonym Blahblah sø. 8 aug. 2010 11:15

Rimelig enkelt å få seg en strøjobb, så det viser jo en viss mangel på innsats. Og når det kommer til karrierevalg så kunne jeg aldri vært sammen med noen som ser seg tifreds med å være kassadame på rimi. Man må jo ha litt ambisjoner her i livet.

Skjult ID med pseudonym mmm sø. 8 aug. 2010 12:14

For meg er ikke arbeidssituasjon avgjørende, dog jeg kunne aldri vært sammen med noen som ikke gadd å gjøre noe. Man kan alle være uheldig å bli arbeidsledig/permittert. Firmaer nedbemanner, går konkurs, flytter ut av landet, osv. Det som er viktig for meg er at de har noe de brenner for(en hobby eller noe).

Skjult ID med pseudonym Salta sø. 8 aug. 2010 12:14

For meg har det ikke noe å si om hu er arbeidsledig bare hu har lyst og komme i jobb igjen så fort som mulig. Om hu er kassadame på Rimi eller om hu er noe annet spiller ingen rolle så lenge hu trives på arbeidsplassen og sammen med kolegaene

Skjult ID med pseudonym papou sø. 8 aug. 2010 12:20

Dette er en situasjon som en haug med flotte mennesker er i,har vært i og kommer til å komme i.

Vi på sukker er alle på en startstrek. For å finne noen vi kan gå, løpe, eller spurte sammen med frem til målstreken. Jeg er helt sikker på at du er i jobb langt før en målstrek med sukkerkrav er nådd.

Lykke til og stå på. Det er hovedsaken uansett. :-)

Skjult ID med pseudonym Binders sø. 8 aug. 2010 12:27

"Du må ha en jobb du trives med... !"
Dette går igjen i mange profiler... så ikke bare må man ha jobb, men man må trives på jobben. For hva da? for å kunne få kjæreste? Det er så dumt! Jeg leter etter mennesker. Jeg klarer fint å se forbi hva de gjør og ikke gjør i øyeblikket.... Den siste jeg var sammen med var arbeidsledig (ufrivillig). Jeg ante ikke det før etter 7 timer på date! Han var ufattelig lettet for at jeg ikke spurte hva han drev med før det. Det var visst sjeldent.

Jeg synes vi identifiseres alt for lett med hva vi gjør... Hva med å se mer på hvem vi ER i stedet... ?

Skjult ID med pseudonym pgmp sø. 8 aug. 2010 12:28

Sikkert mange som hører et varsko om golddigger hvis vedkommende er arbeidsledig. For de attraktive er det da lett å hoppe videre til neste.

Skjult ID med pseudonym acmeinc sø. 8 aug. 2010 12:28

@Salta) - søn 8 aug 12:14
Godt sagt.

Og finner man en jobb man trives med vil det være veldig positivt langt utover selve jobben ;)

Skjult ID med pseudonym mmm sø. 8 aug. 2010 12:30

Papou: Jeg er helt sikker på at du er i jobb langt før en målstrek med sukkerkrav er nådd.

Den gav meg en god latter. :)

Skjult ID med pseudonym papou sø. 8 aug. 2010 12:34

@mmm
Bare hyggelig å kunne påvirke et par lattermuskler på en søndag.. :-))

Skjult ID med pseudonym Hmmm... sø. 8 aug. 2010 12:38

Jeg ble nylig arbeidsledig på eget initiativ, da jeg var kommet til et punkt hvor jobben ikke ga meg noe som helst positivt, og jeg følte at det var helt feil å være der lenger...Som daglig leder...

Jeg bruker mange timer hver dag på jobbsøking, og å bevisst legge opp til gode søknader. Det å søke jobber er en jobb i seg selv.
Jeg kunne sikkert funnet en midlertidig jobb, i kassa på kiwi(om så er), for å tjene penger sålenge, og kanskje jeg må det etterhvert, i påvente av napp på en av "drømmejobbene". Men jeg er heldig å ha økonomisk mulighet til å ikke trenge det akkurat nå i sommer...Så jeg kan benytte tiden til å søke på de jobbene jeg virkelig vil ha.

Jeg tror nok at mange sitter med en forutintatt tanke om arbeidsledige...at de er late, og ikke viser innsats..noe jeg mener er veldig feil...( Såklart finnes det de som er late, og ikke gidder, men tror nok de fleste VIL jobbe...)
og at kanskje spesielt gutter tror ei jente er litt "golddigger" hvis hun ikke jobber... og at de er redde for å ende opp med en sofapotet som sover halve dagen, og ser på Dr.Phil resten...hehe...

Skjult ID med pseudonym papou sø. 8 aug. 2010 12:50

Hvorfor gjøres alt så vanskelig, når det kan gjøres så enkelt.

Om det er en profil som tiltaler og vedkommende forteller han/hun er arbeidsløs, så skriv noen spørsmål rundt dette til vedkommende da. Hvordan skal ellers svaret kunne gis med rett fasit?

For som hmmm sier her, denne arbeidsledighen er jo en ønskesituasjon for de fleste. Kunne bevist ta seg en lang ferie og lage seg en egen arbeidsdag med jobbsøking.

Så arbeidsledighet idag kan være alt fra lat til bevist.

Skjult ID med pseudonym Binders sø. 8 aug. 2010 12:50

Mitt eneste problem med å være sammen med en arbeidsledig, var at han hadde så mye ledig tid til å tenke på meg. Litt hyggelig det selvfølgelig, men 4-5 SMSer på jobb hver dag, blir faktisk slitsomt. Man har jo ikke tid til å sitte og svare og finne på små dikt tilbake... det kan fort bli litt skjevt. Men arbeidsledighet var ikke grunnen til at jeg takket for meg.

Skjult ID med pseudonym Hmmm... sø. 8 aug. 2010 12:53

@Papou..

Var det der ironi, eller? Vanskelig å lese ut ifra hvordan du skriver...

Skjult ID med pseudonym papou sø. 8 aug. 2010 13:03

Hmmm, nei overhodet ikke. Det var rett og slett for å si heldige deg. Jeg skulle gjerne vært i en slik situasjon hvor jeg hadde muligheter til å si opp en jobb jeg ikke følte jeg hadde mer å gi i - for å ha muligheter slik som deg. Med å ta en lengre ferie og så benytte denne til å finne en nye utfordring uten at det gikk på helsa løs med de daglige forpliktelsene.

Og jeg er veldig glad for at du spurte en gang til uten å høvle meg ned. For her er det kun snakk om et kompliment til deg med at du har stått på i livet ditt og fått denne mulighten.

Dernest for å si at jeg også gjerne skulle vært i en slik situasjon selv - men den muligheten er ikke til stede for meg. Så istedet for å bruke janteloven her, så er jeg rak nok i ryggen til å si, hipp hurra for deg og nyt det. :-))

Skjult ID med pseudonym papou sø. 8 aug. 2010 13:07

@Linn1982 - signerer innlegget ditt.

Skjult ID med pseudonym Hmmm... sø. 8 aug. 2010 13:21

@Papou

:):) Jeg spør alltid, før jeg høvler:) hehe... Følte bare det var litt enten eller...hihi

Tusen takk:) Det er nok kanskje ikke så mange som får den muligheten:) og er glad jeg har fått den, og tatt den:)

Derfor mener jeg at man skal ikke ta alle arbeidssøkende som late sofapoteter, men at de fleste har en eller annen grunn:)
Tror jeg hadde vært et MYE mindre hyggelig menneske å date, hadde jeg vært i en jobb jeg absolutt ikke likteog var misfornøyd med hverdagen, enn nå som jeg er arbeidssøkende:):) Nå er jeg jo HAPPY:) og som dere alle vet, ingenting er mer attraktivt enn lykkelige mennesker;)....hehe

Skjult ID med pseudonym papou sø. 8 aug. 2010 13:26

Hmm, det var det jeg mente med det er mange årsaker for en arbeidsledighet mellom lat og bevist.

Lat = forklart i innlegget til Linn
Bevist = forklart av deg.

To forskjellige kommunikasjonsmåter = samme resultat.

Ja og i tillegg så kan du også være stolt over nettopp det du sier, å ha tatt muligheten når den kom, ikke minst våge og ta den.

Skjult ID med pseudonym Hmmm... sø. 8 aug. 2010 13:29

Takk for deeeeeeeeeeeet;o)

Fra meg og:):) Lærer fort, "vi arbeidssøkende";)

Skjult ID med pseudonym papou sø. 8 aug. 2010 13:33

*ler høyt her* Bare hyggelig jenter.

Skjult ID med pseudonym pgmp sø. 8 aug. 2010 14:21

Helt enig, Linn