Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym tjohei sø. 8 aug. 2010 11:29

Jeg er en av de som til tider kan være noe distre og glemsk. Og jeg synes det hadde vært greit med en eller annen merking av de jeg har tatt kontakt med før. Noen bytter jo bilder og tekst slik at det plent umulig å vite om dette er noen jeg har sendt mail til før. Hva mener der andre?
Og jeg vet at man kan skrive notat på sidene til folk, men det bli jo ikke helt det samme...

Skjult ID med pseudonym rooney sø. 8 aug. 2010 11:33

bruk hjerte til det:P

Skjult ID med pseudonym tjohei sø. 8 aug. 2010 11:37

svart da eller? Det er jo en ide det...

Skjult ID med pseudonym rooney sø. 8 aug. 2010 11:41

ja vist du ikkje likte ho svart, ellers går jo gult og rødt

Skjult ID med pseudonym mmm sø. 8 aug. 2010 12:41

De som er interessante merker jeg med gult, så prøver jeg å jobbe meg igjenom den lista(prøver å holde fokus på en av gangen). Går det ingen steder, eller får aldri noe svar så blir det blokkering. Så videre på neste.

Rødt hjerte går til de som er hyggelige(men ikke nødvendigvis går noe lengre med, eller at det var planen om det heller)

Skjult ID med pseudonym tjohei sø. 8 aug. 2010 12:51

Jeg ser den, det er mere de jeg sender til og som man ikke hører fra som jeg ikke er interessert i å sende til en gang til om en stund..hvis du skjønner.

Skjult ID med pseudonym Binders sø. 8 aug. 2010 13:02

Er det derfor menn beholder hjertene på meg til evig tid... Jeg har faktisk lurt på det!
Selv fjerner jeg hjerter jeg måtte sette etter en ukes tid om jeg ikke hører noe når det har lest profilen min (eller får hjerte tilbake). Men jeg har god hukommelse... Kanskje ikke alle menn som har nei, for jeg har opplevd å få samme henvendelse fra samme.

Skjult ID med pseudonym betteroff sø. 8 aug. 2010 13:04

Lagre meldingene til de du skriver med da vel... Men hvis du ikke hører fra dem du skriver med på en stund, så er det ofte en god grunn til akkurat det.

Skjult ID med pseudonym mmm sø. 8 aug. 2010 13:06

@tjohei, de bare blokkerer jeg. Så er de borte for alltid. :) Eller til du unblokker dem. Blokkering = svart hjerte såvidt jeg har skjønt.