Alle innlegg Sukkerforum

Hva vil dere egentlig?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym C. sø. 8 aug. 2010 18:01

I lys av så uendelig mange tråder som er startet her med type "stakkar meg, ingen svarer....", velger jeg å høre med dere;- hva vil dere vi skal gjøre da??? Når ørten mannfolk (eller kvinnfolk) tar kontakt og vi ikke er interessert. Høflig standard svar har jeg forstått ikke funker (noe jeg er enig i), at man ikke svarer er uhøflig (noe jeg ikke er enig i da dette hadde vært en greit svar for min del), og om vi svarer kort på mails tolker mange at da er det likevel sjans... Når en da svarer "takk takk" på typiske " du er søt" meldinger, bør jo det ringe en bjelle om at en prøver å være høflig (for jeg har blitt irettesatt flere ganger for at jeg er uhøflig når jeg ikke svarer), men ikke er interessert. Men den taktikken har jeg prøvd ørten ganger, og det resulterer utelukkende med nok et svar. Når jeg igjen svarer kort på det de spør om, uten å spør tilbake om noe tolkes dette heller ikke som jeg er uinteressert. Så hvordan skal jeg si at jeg takker for kompliment, men ikke er interessert, uten å virke hverken arrogant eller tråkke på noen? Tips anyone? Jeg kan seff snakke med noen jeg ikke er interessert i, men det skaper jo bare falske forhåpninger...

Skjult ID med pseudonym Moffe Pigg sø. 8 aug. 2010 18:20

Hvorfor i all verden tenker du at et "standardsvar" ikke virker ("og det er jeg enig i", skriver du).

"Takk, men jeg treffer allerede noen" - "takk, men jeg er ikke interessert nå" - til og med varianten : "Jeg tror ikke vi passer sammen" - alle disse er da mye bedre enn bare ikke å svare?!..

Er man først her inne og prøver seg, må man også tåle en avvisning. Men bare å ignorere en mail, det blir lett uhøflig. Og det synes jeg er mye mindre hyggelig enn et ærlig og greit "nei takk".

Jeg tror forresten du kokketerer litt...

Mofffe Pigg

Skjult ID med pseudonym C. sø. 8 aug. 2010 18:36

For min del dersom jeg hadde tatt kontakt med noen jeg gjerne hadde en 92 i match med og fikk svar "beklager, men jeg tror ikke vi passer så godt sammen" hadde jeg funnet mer ydmykende enn om han ikke hadde svart.. Jeg så i en annen tråd at flere var av samme oppfatning. Ikke vet jeg, derfor jeg spør da vet du :)

Hva kokketerer jeg???

Skjult ID med pseudonym papou sø. 8 aug. 2010 18:45

Dette på matchtall blir jeg mindre og mindre klok på. Nå skal det sies at det er unntak fra regelen hos meg, men jeg har til tider både lettere og mer sammenfallende dialoger med de som har lavere matchtall - enn de som faktisk skal passe meg som hånden i hansken.

Skjult ID med pseudonym Bananflue sø. 8 aug. 2010 18:58

Jeg fikk ett avslag som jeg syns var greit. Da sto det:

"Takk for hyggelig melding. Jeg har noe jeg må finne ut av her, men takk for oppmerksomheten . Håper du finner lykken her på sukker!"

Den var god syns jeg. Positiv og ikke avvisende. Syns det er bedre å skrive det enn å si at man ikke passer sammen.

Skjult ID med pseudonym C. sø. 8 aug. 2010 19:13

Nå prøvde jeg meg på standarsvar med mulig åpning, fordi jeg synes det andre avslaget er helt kleint... Så skal jeg se om det funker :)

(mann 46 år fra Akershus) sø. 8 aug. 2010 19:25 Privat melding

Hei!

Jeg mener dette kan deles i to. De som sender en flørt eller bare tekst som f.eks. "skal vi bli kjent", de trenger man ikke svare hvis man ikke er interessert (noe man sannsynligvis ikke blir på grunn av det). Men de som virkelig legger litt sjel i å skrive et brev, et personlig og informativt brev, de mener jeg oppriktig fortjener et svar uansett interesse eller ikke. Det er de som er de seriøse aktørene her inne, og som virkelig vil bli kjent med personen de skriver til. Når han/hun bruker lang tid på et brev for å vise interesse, så fortjener han/hun to minutter tilbake. Det tror jeg de fleste er enige i. Og om interessen ikke er der, og personen svarer tilbake, så er det sikkert bare for å takke for ærligheten.
Personlig svarer jeg alle sammen, alt etter hva de skriver, men jeg dømmer ingen andre for at de ikke gjør det. Men da må man være oppmerksom på at man kan bli kalt kald, uhøflig, overlegen, selv om man overhodet ikke er det. Dette gjenspeiler dessverre det virkelige livet utenfor disse kontaktsidene, der fordømmelse brer seg i alt for stor grad. Men alle har rett til sin oppfatning, mens andre klager på disse igjen. Vi blir aldri fornøyde!
Så til dere som VIL ha svar: Se på hva dere sender og hva dere vil før dere klager!
Og dere som ikke svarer: Se på interessen dere er vist, og svar/ikke svar deretter. Kanskje det gjemmer seg en gullklump bak et bilde dere ikke er heeelt fornøyde med!

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 8 aug. 2010 19:39

Jeg har et standardsvar; Takk for melding, men du er nok noe i eldste laget.

Noen fordeler skal man ha ved kun å få meldinger fra de på 50 +. *S*

Skjult ID med pseudonym pgmp sø. 8 aug. 2010 19:48

En av de første jeg skrev til her på sukker sendte et avslag tilpasset meldingen hun fikk. jeg skrev tilbake og takket henne for den hyggelige avvisningen. Siden har vi holdt kontakt og blitt ganske godt kjent. Etterhvert har jeg funnet ut at hun hadde rett i første avvisning - vi passer ikke sammen. Men nå er hun interessert i meg i steden!

Skjult ID med pseudonym C. sø. 8 aug. 2010 19:58

@Dragefukt; tror jeg skal lage et standardsvar jeg også, bare der må det stå "takk for melding, men du er nok i yngste laget", skikkelig cougartown her inne ;) lol

Skjult ID med pseudonym nooby-doo sø. 8 aug. 2010 20:23

Kort, presis og høflig avslag ville jeg foretrukket. Ikke fortsett med å svare daffe svar for å være "snill" og håpe vi tar hintet, det vil bare være frusterende og vil sikkert også resultere i flere "Hva er det som feiler jentene her?!"- tråder på forumet ;)

Skjult ID sø. 8 aug. 2010 20:24

"Takk for hyggelig melding, men jeg er ikke interessert" , eller noe i den duren, pleier å fungere bra, synes jeg :-) Ikke prøv å begrunne hvorfor du ikke er interessert - bare si at du ikke er interessert, for det kan liksom ingen argumentere imot. Min erfaring er at hvis jeg prøver å begrunne "avslaget", er det alltid noen som mener at denne begrunnelsen ikke er "god nok" eller som kanskje føler at de er blitt feilbedømt, og da får de behov for å stille spørsmålstegn ved grunnene mine (som selvsagt er subjektive), forklare at de ikke er sånn, beskylde meg for å trekke for raske konklusjoner, eller rett og slett bare begynne å kverulere. Noe de på sett og vis kan rett i, selv om det egentlig handler mest om at den personen ikke kan ta en avvisning. Uansett, da er det lett å føle at man blir (nok et) svar skyldig, selv om det er en menneskerett å avvise noen man ikke er interessert i. Så ikke si noe som kan brukes mot deg! ;-)

MEN: Svare synes jeg man bør gjøre (med mindre man får en ufin henvendelse), og også vise en viss takknemlighet for vist interesse.

Det bør også være et tydelig, utvetydig avslag - altså man bør si det direkte på en eller annen måte. Det holder ikke f.eks. å bare svare "uten å stille motspørsmål" og håpe at den andre leser dette som at man ikke er interessert. Å ikke stille spørsmål betyr ikke nødvendigvis for alle mangel på interesse. Det er i hvert fall ofte jeg bare skriver og forteller om meg selv, eller at jeg i stedet henger meg på noe den andre skrev og skriver om lignende temaer, uten å stille spørsmål. Dette gjelder faktisk kanskje spesielt hvis den andrefaktisk interesserer meg, elelr sktiver om noe som fenger meg, slik at "praten" går så naturlig at det ikke blir nødvendig å finne på masse spørsmål for å ha noe å snakke om. Og det at den andre forteller noe, tror jeg like mye kan føles som en invitasjon til selv å fortelle, som det å bli spurt.

Skjult ID med pseudonym C. sø. 8 aug. 2010 20:47

@moffe pigg; jeees, dette er ikke en tråd hvor jeg ønsker å si jeg får oh så mange henvendelser... Poenget med tråden var at mange klager for de ikke får svar i ørten tråder, en annen tråd står det at de ikke ønsker standard avslag, men heller at en ikke svarer, og når jeg ikke svarer får jeg "kjeft" av de jeg ikke svarer. Ville bare ha noen oppklaringer i hva dere egentlig ønsker :)

Jeg får ikke mer meldinger enn andre her inne og kjenner jeg blir litt provosert om du tror tråden er for å brilliere over det. Skulle jeg være så selvopptatt hadde jeg vel stilt spm med fullt nick, ikke anonymisert.

I det virkelige liv løper jeg ikke bort om noen er interessert i meg, selvsagt ikke. Jeg forteller på en høflig måte at jeg ikke er interessert. Men jeg har aldri blitt møtt på samme måte der, som jeg gjør her inne når jeg sier jeg ikke er interessert. Enkelte blir svært provoserte og gir seg ikke... Det opplever jeg kun her.

Medmennesklig er jeg da absolutt, hvis ikke hadde jeg aldri startet tråden. Og når man er inne på medmennesklighet og respekt, er det å kalle det brilliering, eller finne noe galt med andre som starter tråder?

Skjult ID med pseudonym Moffe Pigg sø. 8 aug. 2010 20:54

@C

Ja, hvis du hadde svart "vi passer nok ikke sammen" til en med matchtall 92 hadde du gitt et rimelig dumt og lite gjennomtenkt svar, det er jeg enig i...

f.eks. Bananflua og Datsyuk ovenfor gir enkle, greie og gode eksempler på respektfulle svar / avvisninger.

Ville du i det reelle liv (utenfor nett) bare løpt vekk og sagt "ææææ!..." hvis en mann / kvinne viste interesse for deg - fordi du ikke visste hva du skulle svare eller hvordan du skulle håndtere det? :))

Når du skriver at det ikke er noe problem for deg ikke å få svar, så henger det kanskje sammen med at du sier du får så mange henvendelser? En fra eller til blir et luksusproblem.
Men tenkt over at det kanskje blir anderledes fort en som nesten ikke får noen?

Du prøver liksom å fremstille de som klager over at de ikke får svar som noen sutrekopper, og det synes jeg er lite sympatisk og lite gjennomtenkt.
Jeg har ennå ikke sett noen her som i alvor skriver (slik du hevder) :
"Stakkars meg, jeg får nesten ingen svar".
Og jeg vet ikke hvorfor du ønsker å fremstille det slik?...

Jeg har derimot sett flere som er frustrert over det de oppfater som uhøflighet og lite empatisk adferd.

Tenk over at en som skriver til deg kanskje har lagt arbeid i et langt brev til deg. Den personen vil kanskje oppleve det sårende at du ikke en gang gidder å svare? Og på toppen av det hele skal du liksom fremstille ham / henne som en sutrekopp her på forumet? Hva sier dette?

Vanlig høflighet er det å ha en viss sosial samvittighet her inne på nett, selv om anonymiteten gir en illusjon av å være uten sosialt ansvar.
Det å behandle andre som du ønsker å bli behandlet selv, er ellers en god rettesnor overalt.

Når det gjelder dette med at jeg synes du kokketterer, så har det med tonen i innlegget ditt å gjøre... litt sånn
"hva skal jeg gøre med alle beilerne liksom, det er så mange"....

Vær isteden litt takknemlig for at det er mange som - i første omgang - synes du ser ut som en de ønsker å treffe. Takknemlig nok til å si takk for mailen, og sende dem et svar.

Du har tross alt lagt ut din profil på en dating nettside. Det handler vel også litt om å ta konsekvensen av det?

Skjult ID sø. 8 aug. 2010 20:54

Vil selvsagt ha et tydelig svar som er jeg er interessert/jeg er ikke interessert. Hvor vanskelig kan det være?

Skjult ID med pseudonym Moffe Pigg sø. 8 aug. 2010 20:58

@C :

Beklager, jeg fikk inntrykk av at du stilte et spørsmål, og da antok jeg - tilsynelatende feilaktig - at du også var innstilt på å få svar som kanskje var på tvers av det du mener selv.

Hvis det ikke er tilfelle, har jeg problemer med å forstå hva som er poenget med tråden din?....

(Innleggene våre er forøvrig kommet i feil rekkefølge, fordi jeg rettet på mitt )

Skjult ID med pseudonym rotte sø. 8 aug. 2010 21:04

Rotte så stygg uattraktiv lite vits for Rotte å sende litt lengre åpningsmail Rotte funnet ut har.

Skjult ID med pseudonym C. sø. 8 aug. 2010 21:11

@ Moffe Pig; Jeg stilte spørsmål, og forventet dermed svar på tross av egne oppfatninger, selvsagt. Jeg reagerer bare på måten du prøver å fremstille meg, som et kaldt, lite empatisk og brillierende kvinnemenneske. Det stemmer absolutt ikke. Det har forresten aldri skjedd at noen har skrevet et langt brev til meg om hvem de var og hva de sto for uten at jeg har svart. Jeg er ikke uten hjerte... De jeg gjerne har avslått er menn som til stadighet sender mails, på tross av at jeg har sagt jeg ikke er interessert. Når jeg får en flørt, skriver jeg typisk "takk takk, hyggelig" eller ett eller annet også, jeg er ikke så kald som du skal ha det til.

Og om det hadde vært slik at jeg klaga for jeg fikk så mange henvendelser er jeg enig i at jeg ikke hadde noe her å gjøre. Men jeg synes det er kjempe hyggelig med henvendelser, men jeg skal ikke si nok en gang grunnen til jeg startet tråden. Jeg så som sagt trådene som nevnt i forrige innlegg, samt mottok en svært ufin mail fra en jeg meget hyggelig avviste. Han fremstilte meg ganske på samme måte som du gjør nå, fordi jeg ikke er interessert....

Synes det er kjempe kjekt å få mail og kunne gjerne snakket med dem alle, men da holder jeg dem jo for narr. De ønsker jo å bruke sin tid, og fortjener noen som er genuint interesserte :)

Skjult ID med pseudonym Moffe Pigg sø. 8 aug. 2010 21:22

Ja, der ser man hvor lett ting kan å lyde anderledes enn man mener på forum :)

Skjønner hva du sier, og det lyder jo bra. Synes også det er ille om du får pes og hets for avvisning - hvorfor blokkerer du dem da bare ikke?

Jeg ville aldri skrevet en andre gang til en som sier hun ikke er interessert, man har da litt stolthet.
Men det er vel en personlig sak. Plager noen deg videre da, synes jeg der må være helt fair å skrive "ryk og reis" og blokkere evt. også rapportere dem.

Du tolker meg nok dessuten mer negativt overfor deg enn jeg er - jeg har for eksempel overhode ikke skrevet at du ikke "har noe her å gjøre" - erru gæern, hvordan skulle jeg kunne si eller mene noe om det? Jo flere damer her jo bedre, er min oppfatning! :)

Det jeg skrev, var for å antyde at det ikke bør komme som noe sjokk at du får mail fra menn, når du legger ut profilen din på en nettside for dating, eller hva nå man skal kalle dette her :)

Så godt ord igjen, du er sikkert en ålreit dame, aldri ment noe annet.

Moffe

(mann 18 år fra Oslo) sø. 8 aug. 2010 21:35 Privat melding

Jeg synes folk må ta dette med nett-dating for det det er. Noen vil gi svar og andre ikke. Det er også ganske rart synes jeg at mag skal ta seg nær av og ikke få svar. Nett-dating er og forblir overfladisk! Smil og gå videre!

Skjult ID med pseudonym Leif-Frode sø. 8 aug. 2010 21:37

Nettdating er og forblir ikke overfladisk hvis du får napp... :)

(mann 18 år fra Oslo) sø. 8 aug. 2010 21:40 Privat melding

HA HA!

(mann 44 år fra Møre og Romsdal) sø. 8 aug. 2010 22:21 Privat melding

Kan du ikke bare svare at: " Hei, har sett på profilen din, og ikke nok med at du er lite pen, men det virker jo som om du har veldig lite mellom ørene som skulle tiltale meg også." Da blir det nok slutt. Kanskje de merker deg som ufin, men det hadde vært et avslag selv jeg hadde forstått. :):):)

Skjult ID med pseudonym Smartypant ma. 9 aug. 2010 09:45

@Jakob070
Haha, det hadde vært perfekt.

Om jeg får spesialkomponert svar, standardsvar eller ikke noe svar i det hele tatt på en førstemelding spiller virkelig ingen rolle. Jeg tar et hint uansett. Det jeg synes er langt merkeligere er når man plutselig ikke får noe svar på meldinger etter at man har meldt et par uker.

Skjult ID med pseudonym Steinar ma. 9 aug. 2010 10:19

Enkelt svar: Ikke svar.

Standardavslag er det dummeste og mest irriterende som finns.

Skjult ID med pseudonym Binders ma. 9 aug. 2010 10:43

Når den ene halvparten ønsker et avslag og den andre halvparten ønsker stillhet som svar hvis det likevel er negativt, (eller det er vel sikkert 2/3 som ønsker svar ut fra tidligere tråder, men uansett), så burde det kanskje være mulig å markere på profilen hva mann ønsker? Jeg sitter også ofte å vurderer hva akkurat denne personen foretrekker.

Jeg tror mange ville godtatt standard-svaret om det sto: "Takk, for meldingen, men din profil vekker dessverre ikke min interesse. Lykke til videre!" eller noe i den dur. Mange lar seg nemlig provosere av ordlyden om at "vi ikke passer sammen". Og med 99 i match er det klart det kan virke dumt. Men det betyr jo akkurat det samme!

Skjult ID med pseudonym Rilll ma. 9 aug. 2010 18:40

Sutrete å klage over mangel på svar. Smil og gå videre isteden!

Hvem er det som går og husker på alle man har sendt mail til uansett?

(mann 42 år fra Vestfold) ma. 9 aug. 2010 18:52 Privat melding

@Papou, så du mener 'sukker' testen
er bare tull og tøys? ;)
Vel, det er litt irriterene
at damer under 70 i match blir 'borte' he-he. -:))

Skjult ID ma. 9 aug. 2010 19:16

Jeg syns det er mest ok å sende et svar når noen viser sin interesse, men syns man bør si tydelig ifra dersom man ikke er interessert. Jeg kan heller ikke se at det er noe galt i å blokkere brukere. Det har ingenting å gjøre med at jeg oppfatter vedkommende som ubehagelig e.l., men om at jeg ikke ønsker å bruke tid på personer som åpenbart er feil for meg ved å snuble inn på profilene deres gang på gang.

For øvrig syns jeg ikke en høy match utelukker et svar som "jeg tror ikke vi passer sammen". Selv sjekker jeg f.eks. nøye bladet "ansvar". Hvis dette er veldig gult/oransje/rødt, så hjelper det ikke at resten av treet er grønt som en regnskog :-)

Skjult ID med pseudonym Datsyuk ma. 9 aug. 2010 19:18

For å si det enkelt: Får man ikke svar, så er ikke personen verd din oppmerksomet!!
Men jeg mener fortsatt at man bør svare. ;)

(kvinne 55 år fra Østfold) ma. 9 aug. 2010 19:39 Privat melding

@ihove
Om Sukker testen er tull og tøys, vil jeg ikke være den som " eier påstanden", men at at den har fallt litt feil ut i mitt tilfelle har jeg full tro på.

Og når det nevnes dette med matchtall så har jeg fått en svar melding fra en profil som falt under matchtallet med overskrift " ringer det i bryllupsklokkene her"

Jeg tror ikke du og jeg passer sammen.

Da kunne ikke jeg noe annet enn å sende tilbake: Nei, du har nok helt rett i at vi ikke passer sammen, da vi aldri har skrevet eller snakket isammen.

Men dersom du søker i hvem er online nå, så kan du velge alle og da får du til og med opp de med ingen match. *lol*

Skjult ID med pseudonym Doffen ma. 9 aug. 2010 22:19

Personlig syns jeg taushet er gull!:)