Alle innlegg Sukkerforum
(mann 61 år fra Akershus) ma. 7 jan. 2008 09:51 Privat melding

Har dere lagt merke til hvor mange som skriver i tråder om at man ikke finner noen !

Mange ønsker seg en yngre partner . Jeg skriver i min profil "" kanskje vi burde ta en titt i speilet så forstår vi mer og aksepterer....at også vi faktisk er blitt eldere enn 35 år....selv om vi føler oss som 35 :) " og det er nok ofte slik det er....20 åringene får hendvendelse fra 30 åringer.....40 åringer får hendvendelser fra 50-55 åringer osv....kan det være en årsak til at ikke mange finner noen??...for de man søker er mer interessert i sin aldersgruppe, eller yngre ??.

******************************************************

Generelt i samvær med mennesker:
Så observerer jeg at det å være noe crazy, stand up morsom mann i min alder, energisk m.m. er ikke bare enkelt, fra folk på min alder får jeg ofte følelsen at jeg som er såpass voksen, ikke skal være barnlig og sprø.....yngre ser igjen nærmest på deg som en som "prøver" å være kul og ungdommelig....men så finnes det mennesker midt i mellom som er raus og har få "tagger" i seg selv...som jeg pleier å si.....disse synes å slappe mer av, mindre forutintatt i sine holdninger og tar deg slik du sier du er............ :)


(kvinne 50 år fra Vestfold) ma. 7 jan. 2008 10:19 Privat melding

Jeg har hatt to forhold med menn som var atskillig eldre enn meg. Den yngste av dem (som var ca femten år eldre enn meg) var "gammal gubbe" på nesten alle områder i livet. Ikke gikk det an å ta ham med ut på byen, for da klagde han på "denne forferdelige 'dunk-dunk-musikken'," og ikke likte han noe som var gøy.

Senere ble jeg sammen med en som var nesten tjue år eldre enn meg (!). Som kjæreste føltes han faktisk nesten som en jevnaldrende - uten at jeg føler meg spesielt gammelmodig. Han var utadvent og sosial, likte å gå på konserter og ta en tur innom puben for å være sammen med venner.

Det viser bare at alder er veldig relativt. Men bortsett fra det er jeg veldig enig med deg, og jeg opplever det egentlig som litt forstemmende at ganske mange menn som er tre-fire år eldre enn meg, anser MEG som for gammel! Da er det noe gærent, føler jeg.

Skjult ID med pseudonym Mann ma. 7 jan. 2008 11:59

Interessant tråd det der.For vi menn ønsker litt yngre kvinner og kvinner ønsker seg litt yngre menn.O g da er det jo ganske enkelt å innse at å finne en match nesten er umulig.
Etter selv å ha vært singel i 4 år,har jeg i korte perioder vært medlem hos mange nettmøteplasser. Og min erfaring er at veldig mange som er her på sukker ,også er på de andre plassene.Og har vært på det markedet konstant i mange år.
Og da må man spørre seg om dette for mange er blitt en hobby eller kun et tidsfordriv,eller om kravene til en ev. ny partner er så store at drømmekvinnen eller drømmemannen bare er en fantasifigur.

Må presisere at jeg har stilt det spørsmålet til meg selv også.For har merket at jeg er i overkant kresen.

Kanskje på tide å stikke fingeren i jorden å innse at mennesker ikke kan være fantasifigurer, med egenskaper fra et eventyr.

(mann 61 år fra Akershus) ma. 7 jan. 2008 12:10 Privat melding

interesant observasjon "Mann"....jeg har tenkt på det samme etter og ha lest en del tråder, og profiler på andre lignende sider.....kanskje det er sånn man er skrudd sammen, og mener at selv om man er så og så gammel i alder så er man det ikke likevel, så derfor søker man i yngre partnere ??

Skjult ID med pseudonym Mann ma. 7 jan. 2008 12:19

Jepp....du vet det er en grunn til at gamle gubber på et aldershjem fremdeles plystrer etter de flotte sykepleierne.For "gutten" i dem er der fremdeles,selv om skinnet er litt falmet.

Egentlig tror jeg ikke alder behøver å være pekepinn på tilstand,modenhet eller fysikk hos et menneske.Tror personkjemi er det viktigste av alt når man velger partner.Men som regel hjelper det at man befinner seg på omtrent samme sted i livet.

Skjult ID med pseudonym Mann ma. 7 jan. 2008 12:19

Jepp....du vet det er en grunn til at gamle gubber på et aldershjem fremdeles plystrer etter de flotte sykepleierne.For "gutten" i dem er der fremdeles,selv om skinnet er litt falmet.

Egentlig tror jeg ikke alder behøver å være pekepinn på tilstand,modenhet eller fysikk hos et menneske.Tror personkjemi er det viktigste av alt når man velger partner.Men som regel hjelper det at man befinner seg på omtrent samme sted i livet.

(mann 61 år fra Akershus) ma. 7 jan. 2008 13:02 Privat melding

sant tårnsvalen...alder kan være relativ men vil tro at det er større sjanse for at f.eks 2 personer ...45 åringer eller der om kring, har flere sammenfallende interesser og erfaringer......bare det å ha store barn i den alderen og så begynne sammen med ei dame 28 år gammel som vil stifte famiiie og få barn...det var en ting men mange andre "aldersbetingede" greier vil jeg tro er problematiske....vanskelig å si slikt bomastisk og derfor gjør jeg ikke det men..men :)

(kvinne 50 år fra Vestfold) ma. 7 jan. 2008 14:28 Privat melding

@ perfekt:

Jeg ville også trodd at jeg hadde passet veldig bra til en 45-åring. Men veldig ofte opplever jeg jo at 45-åringen anser MEG som for gammel. Get real og ta en kikk i speilet, tenker jeg da. Eller er det virkelig slik at en 40-årig kvinne betraktes som eldre enn en 45-årig mann???

(mann 61 år fra Akershus) ma. 7 jan. 2008 15:00 Privat melding

hmmmm....men om man ser bort fra dette å få seg en partner og tenker generelt på det å møte mennesker så har jeg ofte ingen agenda annet enn å ha det artig, le, danse og more meg sammen med andre ute....men opplever jevnlig og bli satt i "bås"......altså man arresteres av....ja hva er det,,,,er det fordommer/forutinntatthet ??? jeg sier ikke det er det, jeg spør......hva er det som gjør at en 28 åring kan fortelle en vits, men gjør en 48 åring det....så er det lissom ikke passende ??.