Alle innlegg Sukkerforum

blir bedre kjent...

Vis siste innlegg
(kvinne 57 år fra Oppland) ma. 9 aug. 2010 09:17 Privat melding

hei alle menn...
sitter her på sukker og ser etter en mulig venn og kanskje en kjærest.

skriver med noen men ikke mange. en fin måte å bli litt "kjent" på men det jeg egentligen lurer på...
dere setter hjerten på oss jenter men når vi prøve å oppnå kontakt på chat for å slå av en prat for å bli enda bedre kjent. dere svarer jo ikke?? er vi ikke så intresant enda..satt dere et hjerte i reserve eller?

jeg er ikke noen prinssese eller en skjønhet...er bare meg selv. syns livet som snart 50 åring er herligt. men dere menn((ikke ALLE men mange)) gjør det ikke lett for en singel dame.
er dere redd for oss jenter som ønske snakke på chat? eller er det pga at vi klikker på dere? er det meningen at vi bare skal vente på at dere klikker på oss?
er jo en fin måte å spørre om mer og få svar direkte på chat. ønske jo få greie på så mye som mulig om vedkommende men som sagt...ingen av dere ønsker vist ikke det

Skjult ID med pseudonym papou ma. 9 aug. 2010 10:50

Vil bare nevne at denne Chatte-saken ikke fungerer helt som den skal.

Jeg har opplevet å avtale at vi skal gå over til chat, og selv om jeg står tilgjenglig som online, har superbruker medlemskap, så skjer det absolutt ingenting.

Så er det en runde for begge to å sjekke at ingen har huket av noe som kan være årsaken til dette. Men, nei alt er i orden, allikevel kommer personen ikke frem til meg.

Kan det være noe slikt hos deg?

(mann 40 år fra Oslo) ma. 9 aug. 2010 16:00 Privat melding

Chatten på sukker er oppskrytt... Du kan blant annet ikke søke på nick for å starte en chat, noe som er veldig gunstig om du har lyst til å chatte anonymt med en bruker som du har under 70 i match med... Forøvrig må man sitte å leite seg gjennom masse folk for å finne den man ønsker å chatte med - i tillegg til at når noen tar kontakt med en.... så blir man litt usikker på om PCen er på vei til å klikke - fordi den lager lyd - men du fatter ikke hvor lyden kommer fra.....

(kvinne 55 år fra Østfold) ma. 9 aug. 2010 16:49 Privat melding

@x-Reveur? Vel pent nytt bilde og nick iallefall :-)

Skjult ID med pseudonym nebbioso ma. 9 aug. 2010 17:02

chatten funker ikke for meg. dvs nettleseren lager lyd når noen prøver å kontakte meg, men hvis jeg trykker meg inn på "chattesiden" får jeg ikke opp noe chattevindu. og de som prøver å kontakte meg står vanligvis ikke på lista på denne sida, av ukjente grunner...

mulig det skyldes at jeg bruker google chrome som nettleser. men dette er det eneste nettstedet jeg har hatt problemer med, så jeg innbiller meg at det ikke er nettleserens skyld :)

(kvinne 57 år fra Oppland) ti. 10 aug. 2010 12:52 Privat melding

nei jeg vet ikke va jeg gjør for feil..syns jo det er greit å ta en prat der på chat men som jeg ser her av svarene er det ikke bare jeg som sliter.
sukker burde kanskje fikse på den chaten så den ble mer brukt da..så man kan søke på nick og chatte med dem man vill snakke med..

Skjult ID ti. 10 aug. 2010 12:59

vet au om at det er en del som ikke er klar over dene chatte siden.........

Skjult ID med pseudonym Milli ti. 10 aug. 2010 18:02

For de som ikke vet det så står man som pålogget i cirka 1 time etter at man har logget seg av (jeg opprettet til og med en ekstra, tom profil for å teste dette siden jeg ikke trodde det når noen fortalte meg det). Lukker man nettleseren uten å logge seg av så kan man står logget på "uendelig" etter hva jeg har lest, men det har jeg ikke testet selv.

Når det gjelder chaten så står jeg kun der hvis jeg på forhånd har avtalt at vi skal gå over til chaten. Det er altså ganske vanlig at de som står der chatter med "kjentfolk" allerede.