Alle innlegg Sukkerforum

Overfladiskhet på sitt beste?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ullbein ma. 9 aug. 2010 10:42

I starten er nettdating veldig overfladisk, og kan ikke være på noen annen måte. Man danner seg lynraskt et inntrykk basert på bilder og tekst blandt hundrevis på hundrevis av profiler. Det er så mange forskjellige spennende profiler man har lyst å bli kjent med at det kan være vanskelig å velge.

I praksis går ting ofte veldig raskt i svingene. Liker jeg ikke profilbildet hennes blir profilteksten sannsynligvis aldri lest. Og om den blir lest, drukner infoen lett i alt det andre, og glemmes. Sånn sett er sukker mye bedre enn andre nettjenester, mye mer brukervennlig. Du kan gå inn på profilen og kan veksle mellom å lese profilteksten hennes, og deretter gå til "post" og lese alt dere tidligere har skrevet. Ting er lagt til rette for å kunne gå raskt her på sukker, og hvorfor ikke la det gå raskt? Så har man kontakt med 15 forskjellige jenter samtidig, kanskje 30? Spørs hvor høyt tempo man er komfortabel med.

Poenget mitt er: I starten vil det være svært overfladisk. kommer hun gjennom første nåløye og blir prioritert til at jeg gidder å svare på meldinger, spørs det om meldingene hennes engasjerer meg. Hvis de engasjerer meg litt, kanskje jeg ønsker å finne ut mer, og hun blir oppgradert til telefoni. Kanskje jeg sender et par meldinger og så ringer jeg henne.

Og først nå er det jeg begynner å vurdere henne som et ekte fullblods menneske. Inntil nå har hun vært et mer eller mindre lovende prospekt for oppfølgning. På telefonen er hun straks mer menneskelig. vi får en følelse av kjemi. Kanskje liker vi hverandre og avtaler å treffes. Først nå begynner den virkelige kontakten. Nå kan man gå mer i dybden. Nå kan man bli bedre kjent med hverandre. Nå kan man utforske et spennende nytt menneske. Nå kan man oppleve følelser, spenning, flørt og morro. Men alt er avhengig av at man har kommet seg helskinnet gjennom de tidligere fasene, og at hun har kommet seg helskinnet gjennom. Noen ganger kan man hjelpe den andre til å komme seg helskinnet gjennom, selv om de også selv må klare noe.

Sukker.no er som en ny og litt ukjent maskin, som oppleves litt kompleks og frustrerende for de som ikke helt mestrer den. Men når man etter en god stund lærer seg hvordan maskinen funker, og vet hvordan de overfladiske fasene kan spilles effektivt, da er det plutselig en maskin som kan bringe mye glede og verdi inn i livet ditt. Og i livet til andre.

Nettdating er en ressurs - som kan misbrukes eller brukes bedre. Ressursen fortjener respekt.

Skjult ID med pseudonym Campus ma. 9 aug. 2010 15:55

Skjønner hva du mener, at man må gjennom endel etapper før det blir "for real".

Er vel best å ikke bruke så mye tid på det tror jeg, finne ut av ting raskest mulig.

Skjult ID med pseudonym Jimmy fr. 13 aug. 2010 16:09

Jeg tror mange reagerer på at alt er så overfladisk her i starten, men klart at det er jo en del av pakka. Kanskje det ikke passer for alle. Men jeg liker å skrive så for meg er det lettere enn å gå bort til noen på gata og si hei uten å kjenne til noe om dem.

Skjult ID med pseudonym blåbæret lø. 14 aug. 2010 02:35

Du skriver at i starten er nettdating veldig overfladisk og kan ikke være noe annet.

Det er måten DU håndterer det på som avgjør om det blir overfladisk eller ikke. Hopper du over det som står i teksten så er du helt klart superoverfladisk !!

Jeg syns altså at du går litt hardt ut her med å si at SÅNN ER DET. Hadde det ikke vært bedre å si at sånn er det for deg?