Alle innlegg Sukkerforum

Nettdating

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym She ma. 9 aug. 2010 11:54

Nettdating har tatt av de siste årene. Jeg har drevet med det til og fra i snart 8 år, fra da nettdating ikke var "godkjent" for andre enn supernerder. Og, jeg vil si det var mye lettere å treffe folk da, da var det ikke var vanlig med bilder og sånne fancy sider. Selvfølgelig var faren for at man ble lurt av folk som utga seg for å være noe annet også stor, dog jeg aldri hadde den opplevelsen.
Men nå, nå har vi så ufattelig mange kriterier at det nesten er umulig å finne noen, det kryr av folk, så folk som ikke matcher deg ved førsteintrykk avfeier man og søker videre til neste profil.
Jeg fikk en skikkelig aha opplevelse her for noen uker siden, Jeg traff en kompis av en vennninne, han var kjempe hyggelig og morsom å være sammen med, jeg viste ting om han, som i utgangspunktet gjorde han uaktuell å date. Krav jeg har satt til personen jeg skal date.
Og disse kravene har tydeligvis ingenting å si,for nå dater jeg denne fyren.
Vi har tilogmed hatt kontakt på nettet, og jeg har avfeid han fordi han ikke oppfylte "kravlisten" min.

Vi får så mange muligheter til å luke ut alt av småting vi ikke ønsker at nettdating nesten er blitt værre enn kjøttmarkedet på byen..

Skjult ID med pseudonym Even ma. 9 aug. 2010 12:00

Men hvorfor sier du ikke noe om hvordan du mener man bør takle disse utfordringene bedre?

Skjult ID med pseudonym She ma. 9 aug. 2010 12:13

Jeg aner fortsatt ikke hvordan man skal takle dette bedre, jeg har jo fortsatt ingen interesse av å snakke med noen som i utgangspunktet ikke interesserer meg. Utstråling og sjarm kommer sjeldent like bra fram på papir..

Skjult ID med pseudonym Dude ma. 9 aug. 2010 12:29

Ingen problemer her, alle får! :D

Skjult ID med pseudonym Even ma. 9 aug. 2010 12:40

Personlig tror jeg løsningen er enkel: ha kontakt med flest mulig, få dem over på telefonen, og så begynner du å finne ut mer om de interesserer deg. Ikke kast bort så mye tid her inne, dette er bare for å etablere en kontakt med noen som kan være interesserte.

Treff mange forskjellige og ha kontakt med mange på telefonen. Det er en grei måte å takle utfordringene du nevner tror jeg.

Skjult ID med pseudonym papou ma. 9 aug. 2010 12:41

For meg er mine " krav " i min profil, mer retningslinjer som forteller om hvordan jeg som person er og ergo da noe som forteller vedkommende om de finner dette på bølgelengde med seg selv.

Jeg har ingen krav til utseende, høyde, vekt, utdanning eller yrkesvalg. Dette er meg rivende likegyldig dersom kjærligheten treffer.

Men jeg er alenemor i voksen alder til en sønn på 9 år. Uten at jeg har utdypet dette mer i profilen enn denne ene setningen, så mener jeg det er fortellende nok til at jeg har vanskeligheter med å flytte til Nord-Norge f.eks . Og selvom både kjemi og alt skulle klaffe, må jeg ta hensyn til at det er ikke bare meg selv som skal hensyntas.

Ergo så må jeg la en god kandidat fare av disse hensyn. Det blir jo også i mange tråder nevnt at vi er for kravstore slik at mange potensielle store kjærligheter blir passert. Ja mulighetene for det finnes, men det er ikke alltid at det er kynisme som ligger bak, eller at dette kan plasseres i en bås med hensyn til kjøttmarked.

Skjult ID med pseudonym Even ma. 9 aug. 2010 12:42

Hvis du raskest mulig får kontakt i virkeligheten trenger du ikke kaste bort så mye tid. Så ikke se så mørkt på det!:)

Skjult ID med pseudonym papou ma. 9 aug. 2010 13:00

@Even
Jeg ble litt usikker på om svaret ditt er direkte til TS eller på generellt grunnlag. Men jeg tolker TS som det hun gjerne vil formidle er at det kan være veldig lett å fraskrive seg gode kandidater pga en kravliste hun har satt.

Og at hun på en måte blir litt overrasket over seg selv - fordi disse kravene hun har i profilen ikke er helt stemmer med sin overbevisning allikevel. :-) og ergo funnet noen som er upassende men i RL passende.

Skjult ID med pseudonym Even ma. 9 aug. 2010 13:40

Ser den, og derfor tror jeg mer på å få kontakt med flere folk i virkeligheten.

Ikke stille så mye krav her på nettet, fordi det fører til at man stenger for seg selv.

Skjult ID med pseudonym Egentlig. ma. 9 aug. 2010 14:47

Tror snart det har blitt like vanlig å ha en nettdating-profil som å ha en Facebook profil...
Ser en del jenter/damer her som ikke akkurat trenger å anstrenge seg for å treffe noen 'der ute' ihvertfall. Men det er jo bare bra egentlig; the more the merrier, eller noe sånt. :)

Skjult ID med pseudonym She ma. 9 aug. 2010 20:20

@papou helt riktig!

og disse "kravene" jeg snakker om er ikke i forhold til utdanning og utseende, men foreksempel barn og andre livsstils situasjoner..