Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 10 aug. 2010 21:21

Skulle ønske det var lov å surfe anonymt her, jeg. Jeg liker å ha kontakt med én av gangen, i hvert fall til jeg får et visst inntrykk av henne, men jeg ser jo stadig vekk at disse vakre kvinnene dukker opp i sidebanneret og på ymse lister, og klarer ikke å holde fingerene unna. Men når jeg først har vært på en profil og så hun på min så ligger det litt i lufta at det ikke er noen interesse. Eller?

Skjult ID med pseudonym pgmp ti. 10 aug. 2010 21:33

Du trenger bare å blokkere profilene etterhvert som du er innom dem, så ser de ikke at du har vært der. Du slipper også å se dem igjen.

Skjult ID med pseudonym Blahblah ti. 10 aug. 2010 22:02

Jeg tror faktisk for mange tenker slik. Jeg tror at jentene kanskje er småinteressert i og med at de først ser det stygge trynet ditt og likevel går inn og leser profilen din, og de tenker deretter at de selv ikke tør å skrive en mail, men håper at du gjør det, nå som du kan se at de har vært på din profil. Man må huske at jenter er feigere enn fy, uansett hvor fine de enn måtte være. Jeg har selv tenkt denne tanken, og overlater en eventuell første mail til den aktuelle jenta, uten hell, men tror dette er litt feil.

Skjult ID med pseudonym betteroff ti. 10 aug. 2010 22:28

Ingenting er feil. Eller jo. Kanskje alt. Nesten. Dette blir ihvertfall helt feil. For min del er det slik at dersom jeg har klikket meg inn på en profil, så er det fordi jeg er totalt uinteressert. Hvis hun jeg har vært innom senere klikker seg innom meg, så tror jeg det er fordi hun vil forsikre seg om at jeg også er helt uinteressant for henne. Så da har vi avklart det. Inntil videre fortsetter jeg å finne jenter som er uaktuelle for meg her inne.

Skjult ID med pseudonym Dude ti. 10 aug. 2010 22:41

Haha, qwerty prøver å få oss til å tro at han kun har 1 profil! jaja...

Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 10 aug. 2010 22:42

Betteroff:
Det var det jeg trodde!

Skjult ID med pseudonym betteroff ti. 10 aug. 2010 22:52

Dette er ikke et tips, men av og til hender det at, når jeg klikker meg inn på noen av disse jentene jeg ikke finner interessante, at jeg også følger opp med å sende meldingen:
"Vi passer ikke sammen, gjør vi vel? (Vennligst ikke svar dersom du ikke synes vi passer sammen.)"
Ganske ofte så bekrefter jentene dette ved å ikke svare. Og det er jo også en fin ting.

Skjult ID med pseudonym Blahblah ti. 10 aug. 2010 23:09

<-- se der ja qwerty

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 10 aug. 2010 23:10

Jeg er nå engang montert sammen så enkelt at jeg klikker innom både her og der, jeg.
Og av og til tenker jeg ikke på det heller...hvem jeg har vært innom. Heller ikke hvem som har vært innom meg... Og noen trenger da sikkert både en og to turer innom for å finne ut om de vil sende en melding, da eller senere. Er det egentlig noe problem?
Legger dere virkelig så mye i hvem dere er innom, og hvilke spor dere legger igjen, altså?

*Skjønner jo problematikken er stor for menn som kun surfer innom vakre kvinner...men dog?*

Skjult ID med pseudonym Dude ti. 10 aug. 2010 23:11

Har et ennå bedre tips, siden alle damer her er uintressante, lar jeg bare være å klikke på de, og da klikker ingen tilbake på meg heller.

Slik får jeg være i fred, og slipper å date uinteressante damer.

Skjult ID med pseudonym Campus on. 11 aug. 2010 08:07

Ja, kanskje det beste er å ikke klikke seg inn på noen profiler overhodet! lol

Men fra spøk til halvor: Det er en haug med jenter jeg ser på og ikke sender melding til, som jeg syns kan være interessante. Det er til og med jenter som sender melding til meg som jeg ikke svarer på, som jeg syns kan være interessante.

Hallo, dette er sukker. Man vet aldri. Sender hun meg en melding nr 2 som er morsom, kanskje jeg gir et veldig interessert svar, og der og da er interessert i å finne ut mer.

Dette er sukker. Man vet ikke. Noen leads virker lovende, men man har ikke tid der og da til å sjekke det ut nøyere. Noen leads sjekkes ut senere. Noen kjempeinteressante leads sjekkes aldri ut, uten noen som helst god grunn. Noen meldinger bare glemmer man å svare på.

Skjult ID med pseudonym nooby-doo on. 11 aug. 2010 08:18

Klikker meg inn hit og dit, høyt og lavt, ser heller ikke helt problemet med det. Profilene er jo der for å kikkes på.
Men jeg prøver å ikke gå inn mange ganger på noen som ikke er så interessant. Det kunne gjerne vært et symbol for hvem du allerede har besøkt under profilen. Jeg har ikke så veldig lyst å blokkere alle heller, det er jo mange nye som fyller ut og endrer profilene sine etterhvert.

Skjult ID med pseudonym rotte on. 11 aug. 2010 08:42

Rotte anonym uansett være Rotte som regel oversett eller svartehjertet om Rotte profil se.

Skjult ID med pseudonym pgmp on. 11 aug. 2010 11:16

Rotte hadde spart seg mye skrivearbeid om Rotte hadde latt alle sette svart Rottehjerte på Rotte. Sjekking etter selvelimineringsmetoden kan ha sin misjon.

Skjult ID med pseudonym papou on. 11 aug. 2010 13:11

*lol*

Nå er det jaggu meg galt om vi går inn på profiler også nå. Hvordan i huleste er det dette systemet funger?

Om jeg finner noen som tiltaler meg ut ifra et bilde, så går jeg inn på profilen for å finne ut om profiltekst og søken denne personen har er noe som kan måles mot min egen.

Og ja dette er synlig, jeg regner med at de som besøker min profil også kan tenke slik.

Grunnen til at jeg sender en mail kan være at jeg finner ting sammenfallende og det vekker nysjerrighet hos meg, om denne besvares eller ikke vet jeg ikke. Men for at personen skal kunne få sine spørsmål besvart med hvem denne personen som har sendt meldingen, så må han jo inn på profilen min.

Om jeg ikke får svar så regner jeg med at sammenfallingen jeg følte ikke stemmer i hans tilfelle.

Jeg har klikket meg inn på profiler også med begrunnelse av svar her i forumet. Noen som har gitt et godt svar og ergo bare da av nysjerrighet på hva som finnes i denne profilen, uten bedømming om det er noen jeg vil flørte med.

Så mitt råd til meg selv er; klikk i vei.

Skjult ID med pseudonym bollox on. 11 aug. 2010 13:23

*klikker snart*

Skjult ID med pseudonym rotte on. 11 aug. 2010 13:39

Profilkikkere pervo.

Skjult ID med pseudonym Dude on. 11 aug. 2010 15:33

Profilstalkers..

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 11 aug. 2010 17:33

Da var de tatt kontakt med, svar mottatt og plutselig melder jeg med tre personer jeg garantert kommer til å blande!