Alle innlegg Sukkerforum

3 Bud for Gutter

Vis siste innlegg
(mann 31 år fra Oslo) on. 11 aug. 09:03 Privat melding

II. Make her jealous

Flirt with other women in front of her. Do not dissuade other women from flirting with you. Women will never admit this but jealousy excites them. The thought of you turning on another woman will arouse her sexually. No girl wants a man that no other woman wants. The partner who harnesses the gale storm of jealousy controls the direction of the relationship.

III. You shall make your mission, not your woman, your priority

Forget all those romantic cliches of the leading man proclaiming his undying love for the woman who completes him. Despite whatever protestations to the contrary, women do not want to be “The One” or the center of a man’s existence. They in fact want to subordinate themselves to a worthy man’s life purpose, to help him achieve that purpose with their feminine support, and to follow the path he lays out. You must respect a woman’s integrity and not lie to her that she is “your everything”. She is not your everything, and if she is, she will soon not be anymore.

IV. Don’t play by her rules

If you allow a woman to make the rules she will resent you with a seething contempt even a rapist cannot inspire. The strongest woman and the most strident feminist wants to be led by, and to submit to, a more powerful man. Polarity is the core of a healthy loving relationship. She does not want the prerogative to walk all over you with her capricious demands and mercurial moods. Her emotions are a hurricane, her soul a saboteur. Think of yourself as a bulwark against her tempest. When she grasps for a pillar to steady herself against the whipping winds or yearns for an authority figure to foil her worst instincts, it is you who has to be there… strong, solid, unshakeable and immovable.

Hva tenker dere :)

Skjult ID med pseudonym Smartypant on. 11 aug. 09:22

Det eneste jeg klarer å tenke på akkurat nå, er hvor punkt 1 har tatt veien...

Skjult ID med pseudonym varm on. 11 aug. 11:07

Synes det er utrolig kynisk.

Hva er hensikten? Kontroll? Makt? Å få noen hekta?

Hvis du ønsker et likeverdig og fint forhold, er dette definitivt IKKE veien å gå.

Dette er snakk om avvisning i praksis og er ufint.

Skjult ID med pseudonym varm on. 11 aug. 11:08

Tror forresten samme oppskrift kan brukes på gutter. Det er uansett sjofelt.

(mann 31 år fra Oslo) on. 11 aug. 11:36 Privat melding

Jeg har ingen bestemt mening om det, bare synes det er interessant med kjønnsosiologi.

Hensikten er å få jenta til å like gutten, da jenter forsvinner om du bare er snill mot dem.

Skjult ID med pseudonym Salta on. 11 aug. 11:41

Hvorfor skrive på engelsk ? skriv heller på Norsk da vel........

(mann 41 år fra Oslo) on. 11 aug. 11:44 Privat melding

Jeg tenker vel at de fleste ønsker å være sammen med en de beundrer - og én andre beundrer. Da må man jo gjøre noe fornuftig med livet sitt og ikke bare være en overromantisk dott som søker bekreftelse.

Skjult ID med pseudonym Dandy Andy on. 11 aug. 12:35

Jeg likte alle 16. At nummer 14 er populær blant kvinnene er uomtvistelig.

XIV. Fuck her good

Fuck her like it’s your last fuck. And hers. Fuck her so good, so hard, so wantonly, so profligately that she is left a quivering, sparking mass of shaking flesh and sex fluids. Drain her of everything, then drain her some more. Kiss her all over, make love to her all night, and hold her close in the morning. Own her body, own her gratitude, own her love. If you don’t know how, learn to give her squirting orgasms.

Om bud 10 tas til følge kan nok mange bli nødt til å tenke gjennom hvordan de forfatter meldingene sine:

Stop using the words hot, cute, gorgeous, or beautiful to describe girls who turn you on. Instead, say to yourself “she’s interesting” or “she might be worth getting to know”. Never compliment a girl on her looks, especially not a girl you aren’t fucking.

http://roissy.wordpress.com/the-sixteen-commandments-of-poon/

(mann 31 år fra Oslo) on. 11 aug. 12:45 Privat melding

Jeg liker ingen av dem og synes det er det nerdeste av det nerdeste hvit self-improvement vestlig autist kultur har å tilby til menn, men annerkjenner jo at det er sant.

Skjult ID med pseudonym varm on. 11 aug. 14:11

Jenter forsvinner ikke om man er snill. Det er en myte, tror jeg.

Men tror faktisk det er mer omvendt.

Skjult ID on. 11 aug. 14:17

Dette fungerer mot sin hensikt på meg i hvert fall. I den grad en person jeg har vært sammen med var slik,. var det en solid turn-off og gjorde at følelsene mine for ham ble ødelagt og at jeg avsluttet forholdet. Forsøk på å gjøre meg sjalu, f.eks. oppfattet jeg som at han hadde dårlig selvfølelse, var "liten" og stakkarslig, dvs. han mistet sin mandighet i mine øyne. Og han ble også tydelig usikker når han oppdaget at det ikke hadde den ønskede virkningen, og begynte å gjøre mer og mer desperate forsøk på å få kontroll over meg, som imidlertid bare gjorde at jeg sfant ham enda mer ynkelig og umandig....Det hele endte med at han fortsatt, lenge etter at det er slutt, "forfølger" meg og på stadig mer "finurlige" måter prøver å få meg tilbake v.h.a smiger og trusler sånn ca. annenhver gang.

Skjult ID on. 11 aug. 14:40

Er enig med deg som tror det er en myte at dame ikke synes snille menn er attraktive. Grunnne til at denne myten oppstår, er muligens at noen tilsynelatende "snille" menn, fremstår som å ha litt dårlig selvfølelse og mangle litt integritet, snarere enn å være genuint snille fordi de faktisk liker deg og har følesler for deg og står for det de sier og gjør.

Da får man også litt følelsen av at han ville tatt hvem som helst som var villig til å være sammen med ham, at han liksom bare gjør det han til enhver tid tror han må gjøre for å få noen, i stedet for å være en person med litt karakter og integritet.

Da føler man seg heller ikke spesiell for ham; det gir ikke en følelse og en trygghet på at han"aktivt" har valgt akkurat deg fordi du er du og han er han og dere passer sammen og fordi han stiller noen krav til den han skal være sammen med. Det gir helle ikke en følelse av at han er spesiell. Han er bare en veldig formbar deigklump som man egentlig ikke vet hva vil og føler, og som antagelig ville oppført seg likt mot nesten hvem som helst annen kvinne som, unnskyld uttrykket, forbarmet seg over ham. Og som man dermed kunne byttet ut med en hvilken som helst annen "karakterløs" fyr.

En "ekte snill" mann derimot, som er snill fordi han virkelig liker deg og seg selv, er noe helt annet :-)

Skjult ID med pseudonym Johnny on. 11 aug. 14:48

Skjult ID: Bra du gir et eksempel på åssen de fleste jenter i virkeligheten tenker.

Disse hersketeknikkene funker på NOEN FÅ jenter, of de funker jævlig dårlig på majoriteten. Selvsikre jenter ser rett gjennom det og blir kalde som is. Særlig hvis dette er oppførsel du prøver å "spille" for å tiltrekke deg jenter.

I "Game" miljøet er det noen gutter som driver på sånn som jeg kjenner veldig godt. De kjennetegnes stort sett av 3 ting:

1) De må gjennom en endeløs mengde avvisninger før en eller annen tilfeldig jente, vanligvis full, gidder å ha sex med dem.

2.De ser henne vanligvis aldri igjen, og har omtrent aldri langvarige relasjoner.

3) De er generelt noen misfornøyde og triste typer, som opplever lite mening i livet sitt.

Skjult ID med pseudonym Rolf on. 11 aug. 18:14

Vi mennesker er flokkdyr og er avhengige av et hiearki. Det vil si at en balanse er umulig å oppnå, det er ikke slik vi fungerer. En god balanse er i beste fall 60%/40%. Den snille personen vil da i starten typisk ligge på 40% og hvis du fortsetter å være snill vil det ende med 80%/20% som igjen gjør det til at hun har mistet all respekten for deg og dumper deg.

Det har vært gjort et eksperiment der en middels attraktiv mann fikk mye oppmerksomhet fra hotte damer. Disse damene var innleid og med på eksperimentet, men det innteressante er at i de andre damenes øye var denne mannen plutselig en av de mest populære. Flere fine damer gikk bort for å prøve å sjarmere mannen. Sier jo litt om hvordan damer tenker. Jeg mener, jeg kunne aldri ha jakta på en dame bare fordi vennene mine synes hun er hot.

Skjult ID med pseudonym Herregud on. 11 aug. 18:31

Noen av svarene her er så teite.

Alle punktene fungere, så lenge man bare gjør det på en finurlig måte, om du oppdages i å gjøre disse punktene med vilje, ja da vil du bli en taper i øynene deres. Men gjør du det "ubevisst" og lekent, da fungerer det som et helvete :P

Skjult ID med pseudonym Herregud on. 11 aug. 18:34

@aleccore: Det er to forskjellige typer "spandere drink" på, selv om begge har samme ønskede ending. Hvis man utfører spanderingen på en måte som opfattes om du ønsker å få oppmerksomheten hennes, for å få prtet og blitt bedre kjent, da blir det smiger, men selvfølgelig, bare spander 1 drink, blir det flere, da er det mistenkelig.

Og om du liker lammekjøtt så er det bare å sjenke 16 åringene som popper opp på diverse utested, som aldri har fått en gratis drink i hele sitt liv... -.-

Skjult ID on. 11 aug. 19:26

@Herregud

For min del gjør det igrunn ingen forskjell om noen følger disse punktene på en "finurlig" eller mindre åpenbar måte. Gjør han det på en "finurlig" måte, oppfatter jeg ham som ikke interessert (nok) i meg, og da mister også jeg automatisk interessen for ham. Jeg blir IKKE mer interessert i en som ikke er interessert i meg! Og gjør han det derimot på en lett gjennomskuelig måte, oppfatter jeg ham som stakkarslig osv., som jeg skrev i et tidligere innlegg.

Men for all del - det fungerer sikkert på noen jenter/kvinner. Men det tror jeg sant å si er jenter/kvinner som er litt skadet psykisk, f.eks. som har vært utsatt for mishandling/overgrep og lært at de "fortjener" dårlig behandling eller at kjærlighet og dårlig behandling/ydmykelse/påføring av smerte henger sammen (kan være mer eller mindre masochistisk, og ikke nødvendigvis i rent seksuell forstand selv om hun er det i psykologisk forstand). Eller kanskje det kan fungere en kort stund med en mer sunn jente/kvinne, dvs. til hun skjønner at dette har med den personen hun er sammen med å gjøre (et trekk som kommer til å repeteres til det kjedsommelige så lenge de har et forhold til den gutten/mannen), og ikke med henne, tilfeldigheter eller situasjon å gjøre. Og den dagen en mer "skadet" jente/dame evt. får hjelp og skjønner at hun fortjener bedre, vil hun finne seg en bedre partner.Og de som i utgangspunktet er normalt sunne personer med et OK selvbilde, vil antagelig helt fra begynnelsen tiltrekkes av dem som gjør dem godt.