Alle innlegg Sukkerforum

Får ikke legge bilder til i album

Vis siste innlegg
(kvinne 43 år fra Rogaland) on. 11 aug. 23:54 Privat melding

Hei

Jeg har lyst til å lage meg et album, men når jeg klikker på "legg til bilde" så skjer ingenting. Hva gjør jeg galt?

Skjult ID med pseudonym Johnny to. 12 aug. 13:48

Morsomt navn du har da...hva betyr det?

Skjult ID med pseudonym Hmmm... to. 12 aug. 13:55

Tror jeg ville sendt en melding til support, de kan sikkert hjelpe deg:)

Skjult ID med pseudonym Blahblah to. 12 aug. 14:55

Johnny.... antar hun er en kommende sykepleier, derav navnet...

Skjult ID med pseudonym hjelpPÅvei fr. 13 aug. 17:07

Bare å prøve flere ganger til det går. Hadde problemer selv, men etter jeg hadde lagt inn det samme bilder 5 ganger funker det. Sikkert en bug.

Skjult ID med pseudonym ruggen fr. 13 aug. 17:13

når jeg trykker "Legg til bilde" tar det ca et halvminutt før bildet kommer opp. så kanskje du bare må bli tålmodig, eller prøve en annen nettleser.

Skjult ID med pseudonym strandboms fr. 13 aug. 18:52

Hvis du har en treg nettforbindelse tar det ganske lang tid før bildet kommer opp. Jeg med mitt utrolig "raske" mobile bredbånd fra Telenor måtte vente 3 min før det siste jeg lastet opp, kom fram.

Skjult ID fr. 13 aug. 19:04

Jeg har rett og slett gitt opp etter siste versjon kom. Synd men sant! Har prøvd et utall ganger nå, så jeg gidder ikke bruke mer tid på det. I mitt tilfelle er det formatet som bestandig er feil. Men veldig rart, for bildene er på FB også, og der er det ingen problemer!

Skjult ID med pseudonym pgmp fr. 13 aug. 21:15

En oppgradering av flash kan hjelpe på mange problemer med albumfunksjonene.
http://adobe.com -> trykk på [Get flash]

Skjult ID med pseudonym Nerd lø. 14 aug. 13:16

Trikset synes å vente og ha god tid etter at hvert bilde har lastet opp.

Har sittet på nyeste flash og fiber og måtte vente 1 minutt ca. Var da blitt mektig irritert og prøvd mange ganger først. Begynte å tro at bildene manuelt ble godkjent.