Alle innlegg Sukkerforum

En sukkerhistorie

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lykkelig to. 12 aug. 2010 01:53

Ikke gi opp folkens! Har hatt 2 spennende år her inne på sukker. På den tiden har jeg skrevet ~3000 meldinger, møtt 47 på date, møtt 47 hyggelige jenter som i de fleste tilfellene er mye søtere i virkeligheten!, 18 jeg har møtt flere enn 2 ganger, hatt sex med 7 (2 på første date...), 16 jeg har avvist, 21 som har avvist meg, 10 hvor kontakten bare har forsvunnet i det blå. Utrolig irritert på meg selv for alle skuffelsene jeg har opplevd, som jeg har latt gå så dypt inn på meg, avvisninger fra jenter man nå (som man har truffet den rette) ser at man aldri ville fått det fint sammen med. Mange søvnløse netter over jenter som virkelig ikke fortjener en så bra som meg selv :) Er så veldig mange fisker der ute, bare å komme seg videre så fort som mulig. Både gutter og jenter skriver med flere, så vær litt kynisk i begynnelsen, og treffer man noen der ting føles riktig la profilen ligge død og vis at man vil gjøre et ærlig forsøk. Har nå hatt en fantastisk sommer med ei sukkerjente jeg traff for 3,5 måned siden, og føles på ingen måte bortkastet å ha brukt noen hundre timer her inne.

Lykke til i jakten!!

forelsket mann32
(låner profilen til kamerat for å legge inn melding i forumet her inne)

Skjult ID med pseudonym snupp to. 12 aug. 2010 02:09

Gratulerer og lykke til fremover!
Man må prøve og feile her inne, som alt annet man foretar seg i livet :)
Rom ble ikke bygget på en dag!

Skjult ID med pseudonym Dude to. 12 aug. 2010 06:34

Dette var da en riktig så fin reklame for sukker.no.

"Lånte profilen til en kamerat", hallo i luken...

Heter du Morten?

Skjult ID med pseudonym rotte to. 12 aug. 2010 08:14

Rom ble fortere i ruiner lagt enn Rom bygd.

Skjult ID to. 12 aug. 2010 08:44

Hahaha, jeg blir mer og mer nysgjerrig på hvem denne gnageren er...:-) Unnskyld avsporingen - og gratulerer til deg som har funnet kjærligheten!.

Skjult ID med pseudonym Dude to. 12 aug. 2010 09:00

Den som lever i håpet, dør i fortvilelse

(kvinne 45 år fra Oslo) to. 12 aug. 2010 09:04 Privat melding

Gratulerer... jau jeg har også veldig tro på nettet,-altså... Selv om det kan være en jævlig krevende prossess på alle måter... flott at du skriver om din sit. innpå her,-for det gir håp til oss andre ;D

Skjult ID med pseudonym Fornøyelig to. 12 aug. 2010 13:01

Jeg vil gjerne understreke at denne tråden ikke er skrevet av noen av oss i Sukker. Jeg, og garantert de andre i Sukker, sov kl.02 i natt da dette innlegget ble postet.
Det som er litt symptomatisk er at det betviles her på forumet.. Man skal nemlig merke seg er at dette er ikke en unik historie. Langt der i fra. 125.000 kunne ha skrevet den.

Grunnen til at den er svært sjelden her på forumet, er jo selvfølgelig at de som finner noen, ikke skriver her. Det gjør at dette forumet til de grader er ubalansert i oppfattelsen av sjekkingen her på Sukker - i en negativ retning.
Det har vært 250.000 gjennom sukker de siste 6 år hvorav altså godt over 100.000 av disse er godt fornøyd! Hvis man ser bort i fra de som er aktive på Sukker i dag, vil jeg tippe at svært mange i den andre halvdelen (som ga opp uten resultat) gjorde dette av to årsaker: Grovt tippet vil jeg anta at 70% slurvet og hadde for dårlige bilder og tekst. De resterende 30% hadde rett og slett var urealistisk kresne, med dertil høye forventninger.
Nå skal man ikke undervurdere konkurransen på Sukker, for den er stor, men hvis man jobber godt med profilen og bildene bør de fleste ha mulighet til å lykkes hvis de ikke gir seg.
Vi er flere som godkjenner bilder og gitt det faktum at de skal forsøke å få en kjæreste med det bildet, er alle enige at det er helt utrolig hva folk laster opp .
Bildene er ofte svært uskarpe tatt med mobilkamera totalt uten omtanke av motivet utover det at ansitet, eller deler av det, er innfor utsnittet. Mange ser også direkte sure ut. Vi sensurer ca 30% av alt som lastes opp så dere ser stort sett bare glansbildene her :)

Det som er viktig å huske på, er at uansett hvilket attrativitetsnivå den enkelte ligger på, så er det noen år der melom 20 og 40 et sted hvor man er på topp i sitt EGET LIV. Og det er da man har størst mulighet til å lykkes i forhold til ens genetiske forutsetninger. Ikke glem det. Det er mange som er i sine beste år akkurat nå her på Sukker.
Det må være utrolig kjedelig å tenke på at man ga seg etter f.eks ett eller to år på Sukker i sin beste alder når man sitter der som singel pensjonist.

(mann 40 år fra Oslo) to. 12 aug. 2010 13:15 Privat melding

Jeg skal faktisk forsvare sukker.no.... Har jo funnet "lykken" flere ganger ved nettdating. Lykken har jo endt med at jeg da nå er singel - men har hatt 2 "nettstartede" forhold i totalt 11 år av livet mitt - og det er ikke uten grunn at jeg velger sukker som sjekkearena.... Det er nettopp fordi veldig mange andre også gjør det.... Når jeg da nesten blir "henrettet" for at jeg av og til kan virke litt motløs på forumet - så får det bare stå for egen regning... Synes jo advarselen som er kommet når man legger inn nye innlegg her er litt fornøyelig..... Vi er jo en gjeng som sitter på gjerdet her inne på sukkerforumet - eller restetorget som det også refereres til...

Men - faktum er vel at fortvilelsen ofte blir litt mer påtatt når man kommuniserer den på forumet.... Men - igjen - har faktisk fått dates på bakgrunn av innlegg på forumet også.... for jeg er stort sett snill! :) Og rotte og jeg skal til Asia.... snart... om litt..... Jeg bare venter på at rotte skal bli ferdig å nappe løk...... så reiser vi....

(mann 39 år fra Oslo) to. 12 aug. 2010 13:35 Privat melding

Har en kamerat som har funnet lykken her inne - for ca. et halvt år siden.

Men han hadde mye artige - og noen litt skumle - opplevelser med jenter herfra i et par års tid før det ;)

Har også noen venner som påstår de kjenner par som har møtt hverandre her inne.

Så vi kan vel konkludere med at joda - det klaffer nok for folk innimellom. Men at det ikke er så veldig mange av dem som skriver i forumet!