Alle innlegg Sukkerforum

Jenter og svar ?!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym sydenmann to. 12 aug. 2010 12:48

Hva er det med jenter som ikke svarer? Får dere så utrolig mange meldinger fra gutter generelt at dere ikke gidder å svare på en pm?? Hvis personen som prøver å kontakte og dere ikke finner han interresant, da er det vel ikke værre enn å sende en ferdig generert - tror ikke vi passer sammen' melding. Eller er det for mye å forlange??
Jeg er 26 år, relativt kjekk, par kilo for mye, men veltrent. Har kansje ikke så mange smilebilder, men ihvertfall ett og innholdet i profilen er helt normal.
Er det kansje at jeg har krysset av at jeg har barn?? Da må jeg si at det er mange shalow jenter her inne og da for dere endre på om dere vil date aleneforeldre eller ikke!

jeg kan godt skjønne at dere ikke gidder å svare slibrige mld og gutter uten bilde....
Mange som skriver at de vil ha gutter med respekt og høflige etc. fungerer ikke bare en vei!!

Skjult ID med pseudonym Datsyuk to. 12 aug. 2010 20:47

Respons eller ikke, man bør svare de seriøse som bruker litt tid på å vise interesse. Det fortjener de! :)

Skjult ID med pseudonym qwerty to. 12 aug. 2010 20:49

Hvor mange tråder finnes det egentlig om dette temaet nå?

Hvis det er viktig for deg at hun svarer og hun ikke gjør det, ja, da kan du i hvert fall konkludere med at hun ikke er noe for deg.

Skjult ID med pseudonym Exposure to. 12 aug. 2010 21:02

Jeg antar at TS er en ny bruker?
Slik er det på nett;) Det er et bruk og kast mentalitet som råder hos enkelte
. Mange jenter jeg har skrevet til har ikke giddet å kikke på profilen min en gang, så det sier vel sitt;)

Skjult ID med pseudonym Datsyuk to. 12 aug. 2010 21:22

qwerty og Exposure har helt rett. Tenk sånn at hvis hun ikke svarer, så er hun ikke verd din oppmerksomhet! :)

Skjult ID med pseudonym smilende to. 12 aug. 2010 21:48

skulle jeg svart alle... så hadde jeg måttet sette av noen timer pr dag..... Vil helst bruke fritiden min på noe annet, eller helst den ene riktige.

Har prøvd å svare: takk for brevet, men tror ikke du er det jeg leter etter.... Og da fått svar som: Tror du at du er for bra for meg du da liksom, eller: Nei du var jo egentlig ikke så pen alikevell og så den: Ja du er vel bare her inne for å bygge opp selvtilliten din du!

Så, hva gjør man?

Skjult ID med pseudonym Datsyuk fr. 13 aug. 2010 11:44

Smilende: Fortsetter å svare! Du gjør en god jobb med det, og når de da tar til motmæle, så er det DU som kan gå med hodet høyt hevet, og de som synker lavt. Og slik skiller du klinten fra hveten. :)

Skjult ID med pseudonym lilly fr. 13 aug. 2010 12:19

Jeg har ikke fått så mange svar jeg eller... Men får jeg melding av noen jeg ikke passer med, sender jeg melding om at jeg tror ikke du er den jeg leter etter. Men takker for en hyggelig melding....Vet ikke om det er slemt eller ikke jeg.

Skjult ID med pseudonym Datsyuk fr. 13 aug. 2010 12:22

lilly: SÅNN skal det gjøres ja!!! :) Hvorfor er ikke alle damer som deg her inne? ;)

Skjult ID med pseudonym lilly fr. 13 aug. 2010 12:27

@ Darsyuk : Hadde alle vært som meg, hadde sukker blitt lagt ned :P hahahahaha......

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 13 aug. 2010 12:28

Jeg leser med jevnlige mellomrom hvordan damer får spydige kommentarer etter å ha sendt et avslag. Og selv om det sikkert er et mindretall, så skjønner jeg godt at folk ikke vil ha slike meldinger i innboksen sin. Så heller enn å klandre dem som ikke sender deg et svar som uansett ikke vil føre noe mer, bør man klandre de neandertalene som ikke tar et nei for et nei.

Skjult ID med pseudonym Datsyuk fr. 13 aug. 2010 12:41

qwerty: Jeg ser den. Og spydige kommentarer forekommer jo i RL også, så jeg skjønner at de vil unngå det. Kanskje i stedet for å irritere oss over manglende svar, så kan vi bruke energien på neste jente. Men så er det de som ikke får svar som også sender spydige brev også da, og da er man like langt, selv om de da kanskje er i mindretall. Det er mange forskjellige personligheter her inne, fra greie til ugreie, seriøse til useriøse, sjenerte til aggressive, og det er bare sånn det er. Tror aldri vi får et fasitsvar på dette med svare/ikke svare.
lilly: Forklar?? Ble nysgjerrig jeg nå... ;)

Skjult ID med pseudonym kit fr. 13 aug. 2010 12:46

TS. Uteblitt svar er også ett svar. Jeg forstår ikke den manien en del har med å få avvisninger. Vil dere ha en grunn?

Er det ikke bedre med stillhet i stedet for "Nei, jeg liker ikke deg fordi du er for tynn/tykk."

(mann 46 år fra Akershus) fr. 13 aug. 2010 13:16 Privat melding

Sol: Tror du bommer litt her!!! Les mitt siste innlegg litt bedre så ser du hva jeg mener!! For det står klart og tydelig: ...i stedet for å irritere oss over manglende svar, så kan vi bruke energien på neste jente." Og jeg skriver at jeg kan være enig med qwerty, og IKKE noe om at jeg skal/vil/må ha svar. Forstår du nå? :)

Skjult ID med pseudonym lilly fr. 13 aug. 2010 13:20

Tror vel egentlig det er likt med svar av gutter og jenter jeg :)

Skjult ID med pseudonym SMRT fr. 13 aug. 2010 13:39

Kanskje de ikke kan lese?

(mann 39 år fra Oslo) fr. 13 aug. 2010 13:47 Privat melding

Sukkkkkk...jeg er relativt ny her, og har allerede rukket å bli skikkelig LEEEEEEEI av å lese forumposter om dette IDIOTISKE temaet.

HVILKEN ROLLE SPILLER DET FOR DEG OM EN JENTE AVVISER DEG ELLER IKKE SVARER????????????????????????????

Hva pokker er vitsen med å bruke energi på noe så meningsløst som å kritisere at jenter på en datingside ikke svarer på mailer????????????????????????

Hvis en jente ikke svarer deg, betyr det at du der og da ikke er interessant for henne å ha kontakt med. Hvis nesten ingen jenter svarer deg, betyr det at profilen din ikke funker. Hvis det først er tilfelle, glem henne og fokuser på de som svarer isteden. Hvis det andre er tilfelle, gjør noe med profilen din inntil du får akseptabel svarprosent.

Skjult ID med pseudonym grim fr. 13 aug. 2010 13:47

HTFU! Its the internett!

Skjult ID med pseudonym Binders fr. 13 aug. 2010 14:21

Kit
- helt alvorlig - om noen skrev at jeg ikke var hans type fordi jeg var for tykk, så ville jeg personlig foretrukket det framfor stillhet. Begge dele er avslag, det er vi helt enige om. Den ene varianten blir bare avklart så mye raskere enn den andre, og jeg kan bruke energien min på andre ting. En mann som er svært vekt-opphengt er neppe noe for meg. Men samtidig: Hadde jeg fått 10 sånne avslag i måneden, så hadde jeg vel slanket meg, da! ;-) Men jeg tåler stillhet fint også. Skjønner godt at man ikke orker å argumentere! Så det hadde aldri falt meg inn å krangle på et avslag.

Å skrive om avstander som grunn har jeg gitt opp. Folk synes tydeligvis ikke Trondheim/Oslo er noe problem når de er i Oslo en gang måneden med jobben, og dessuten har hytte på Sjusjøen? Hva er da problemet? ;-)

Skjult ID med pseudonym Smartypant fr. 13 aug. 2010 15:51

Jeg hører med til de som ikke fatter at det går an å ergre seg over manglende svar. Anse deg selv som avvist inntil det motsatte er bevist. Problem solved.

Skjult ID med pseudonym Smartypant fr. 13 aug. 2010 15:54

Evt. kan jo de som insisterer på å bli avvist avslutte meldingene sine med PS! Dersom du ikke er interessert, vennligst send en melding om årsak, samme hvor ydmykende denne måtte være. På forhånd takk.

Skjult ID med pseudonym Smartypant fr. 13 aug. 2010 15:56

PS! Lite ville glede meg mer ennå fortelle et fleskeberg at hun er for feit. Men jeg prøver å la vær til vanlig, av respekt for de som er tynnhudede, til tross for et heftig spekklag.

Skjult ID med pseudonym Binders fr. 13 aug. 2010 16:12

Hehe smartypant... Ja, jeg skjønner det. Lurt! For jeg tror ikke jeg er representativ. Så det var ikke ment som et generelt råd... jeg tror mange IKKE ønsker å vite grunnen og særlig ikke hvis hvis den går på vekt, høyde og utseende osv. Men jeg blir faktisk glad når jeg skjønner at jeg får sannhet servert selv om jeg ønsket at virkeligheten så annerledes ut!

PS. Egentlig ikke så dum tankemåte: "Anse deg som avvist, inntil det motsatte er bevist... "

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 13 aug. 2010 17:06

Rotte aldri avvise noen. Alle norske kvinner Rotte avvise.

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 13 aug. 2010 17:09

Rotte opplyse uekte rotte 17:06.

Skjult ID med pseudonym Datsyuk fr. 13 aug. 2010 17:50

@Sol: Da viser du til alt jeg har skrevet, ikke verre enn det. :) Og det er da ingen grunn til å bli så provosert! Mye av det jeg har skrevet har vært med blunk og smiletegn, for jeg tar da det ikke så tungt om jeg ikke får svar. Hadde jeg skrevet til deg (noe jeg sikkert har gjort siden du har fake nick), ikke fått svar, og SÅ skrevet igjen og skjelt deg ut, ja DA skulle du ha fått kjeftet på meg så mye du vil. Fortjent kritikk og kjeft, konstruktiv kritikk, tar alt med ydmykhet jeg.
Hvis jeg har truffet et ømt punkt hos deg, så beklager jeg. Så nå kan du endelig bruke energien på å svare de som er verd din oppmerksomhet, i stedet for å irritere deg over at noen mener noe du er uenig i. ;) (et blunk så du skjønner ironien i den siste setningen). :)

Skjult ID med pseudonym tjaa..... fr. 13 aug. 2010 18:07

Jeg har vært på sukker i snart 3 år både som betalende medlem og ikke . På de 3 åra har jeg møtt 2 jenter fra sukker så no gidder jeg ikke å betale mere..

Skjult ID med pseudonym Exposure fr. 13 aug. 2010 19:08

Jeg har et veldig avslappet forhold til dette med å få svar eller ikke. Hvis vedkommende ikke svarer, så er vi allerede ganske grunnleggende forskjellig, så da er det like greit. Hvis vedkommende ikke svarer og heller ikke gidder å ta seg en tur innom profilen min, så jeg er TAKKNEMLIG for at hun ikke svarte. Jeg mener, hvis vedkommende dømmer en person kun etter profilbildet og et par linjer (som riktignok må være helt orginale, unike, morsomme og alle synonymer) så vil jeg ikke ha noe med dette menneske å gjøre:)

Skjult ID med pseudonym Pirion fr. 13 aug. 2010 19:22

@Exposure - Helt enig
Eneste grunn til å ønske et avslag må vel være å få en raskest mulig avklaring for så å kunne gå videre...
Det er jo greit nok, men null respons etter en dag eller to er jo også en bra indikator.

@Sol - Synes fremgangsmåten din vikrer ryddig og grei :I

Selv svarer jeg ikke alle, og det er heller ikke alle som svarer meg.
Det synes jeg er helt greit.

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 13 aug. 2010 19:48

Rotte buhu.

(kvinne 57 år fra Oppland) fr. 13 aug. 2010 22:00 Privat melding

er jo samme veien for oss jenter..mener jeg. men får man ikke svar så ja da er han/hun ikke intressert. skal vel ikke gi opp på en gang...
syns at det er greiet at gi svar selv men ønsker ikke vedkommende si fra så okey..

Skjult ID med pseudonym betteroff fr. 13 aug. 2010 23:06

Hva er det med jenter som svarer? Får dere så utrolig få meldinger fra gutter generelt at...?

Skjult ID med pseudonym Datsyuk lø. 14 aug. 2010 03:44

@Sol: Men kjære verden da. Er det nødvendig med et personangrep på den måten (jeg mener da at du dømmer meg ut i fra noen innlegg her inne som ikke representerer hvem jeg er)? Jeg prøver simpelthen å få fram at jeg bryr meg ikke om jeg får svar eller ikke, men at det er høflig. Og siste innlegg fra meg så prøver jeg da visserligen å forklare det. Jeg bruker smile- og blunketegn til å forklare det også, men ennå så klarer jeg å irritere deg...
Jeg kalte ikke deg falsk, og mener ikke det heller, så langt i fra. For alt jeg vet kan du være den triveligste jenta i hele verden. Jeg ordla meg dårlig, og det tar jeg kritikk for. Så unnskyld for feil ordbruk. Jeg mente bare at jeg kanskje har skrevet til deg siden du ikke står fram med hvem du er (jeg kritiserer deg IKKE nå for at du bruker pseudonym, og har absolutt ingenting i mot det) sånn at jeg vet om jeg har skrevet eller ikke.
Og jeg sa heller ikke at du bruker å kjefte på folk som skriver til deg, men at du hadde vært i din fulle rett til det om JEG hadde plaget deg med ufyselige/stygge/ufine brev.
At du ikke ville svart på brev fra meg uansett er du selvfølgelig i din fulle rett til. Og din begrunnelse er helt grei den, hvis du tror du kjenner meg ut i fra det. Ser jo at det står "...blant annet pga...", så det er jo flere faktorer som spiller inn. Så jeg regner da med at du har vært innom min profil, og hvis jeg kalkulerer bort dem jeg har skrevet til... Do the math, he he. ;)
Men summa sumarum: Jeg er enig med deg i at du skal få gjøre hva du vil, jeg kommer ALDRI i verden til å dømme deg på grunn av det. Jeg bryr meg ikke om jeg får svar eller ikke, det hele startet med om det var høflig eller ikke. For jeg er en veldig glad gutt som ikke tar meg selv så høytidelig (jeg sier IKKE at du gjør det heller, for det er jeg rimelig sikker på at du ikke gjør), og jeg vil bruke min tid på ei/de som faktisk viser interesse.
Jeg har forstått din frustrasjon, og respekterer og godtar den. Så nå håper jeg du har forstått hva jeg mener, så vi kan legge dette dødt mellom oss. Det er for barnslig og irrelevant til å bli uvenner over. Så la oss gå videre, smilende, og satse på at vi begge finner noen vi kan bli glade i her inne. :)

Skjult ID med pseudonym Bjelle lø. 14 aug. 2010 10:04

Hva er det med gutter som repeterende sutrer over at jenter ikke svarer?

Venter i spenning på hvor lang tid det går før neste buuuuhuuu-tråd startes.

Skjult ID med pseudonym rotte lø. 14 aug. 2010 10:17

Rotte buhu.
Rotte egen tråd nå starte.

Skjult ID med pseudonym møkkamann lø. 14 aug. 2010 10:20

Grunnen til at jenter ikke svarer kan være at hun ikke er interessert, hvorfor trenger jeg ikke vite. Hun kjenner ikke meg og kunne godt ha fallt totalt for meg IRL. Den andre grunnen er at kvinner med attraktive profilbilder får enormt mye mail og det er fort å drukne i denne. Eksen min var på en datingside og fikk 200 mail i løpet av 4 dager. Jeg får kansje 1 førstemail i mnd.. Hun har altså 1500 ganger bedre respons enn meg. Normal litt smålubben dame på 42 (ikke bare 20 åringer som får mye mail), men veldig fotogen og med store pupper.
Til dere damer som får lite respons. Skift profilbilde, stasj dere litt opp og vis kløfta.....

Skjult ID med pseudonym betteroff lø. 14 aug. 2010 13:15

Det er kanskje litt for mye forlangt av en møkkamann, men dersom det finnes en møkkadame der ute, så ville nok menn som får lite respons sette pris på tips til hvilke bilder de bør legge ut for å kunne få oppmerksomhet. Kanskje vi da kan få slutt på disse sutretrådene her?

Skjult ID med pseudonym betteroff lø. 14 aug. 2010 16:46

@cc: Takker og applauderer for ditt gode bidrag!

Skjult ID med pseudonym Bjelle lø. 14 aug. 2010 16:58

Den laveste pannen, ser det ut for at du har @cc.
Betteroff henger seg på den ser jeg.

Kanskje dere burde lage en fellestråd, istedet for 500 tråder med akkurat samme emnet.

Enda bedre:
Kan sukker vennligst lage et forum, som for eksempel heter klagemuren?
Da kan de som har noe de vil klage på, få en plass å utfolde seg repeterende til det kjedsommelige.

Skjult ID med pseudonym betteroff lø. 14 aug. 2010 17:13

@Bjelle: Og ironi er...?

Skjult ID med pseudonym strandboms lø. 14 aug. 2010 17:16

Ironi er ikke anbefalt her inne da man verken kan se eller føle den andres sinnsstemning...

Skjult ID med pseudonym Gandhi lø. 14 aug. 2010 17:24

Kan ikke alle bare være venner, da?

Skjult ID med pseudonym rotte lø. 14 aug. 2010 17:43

Rotte tro forum klagemur være.

Skjult ID med pseudonym dhh lø. 14 aug. 2010 17:59

Bare etpar dager igjen som superbruker her så er jeg ferdig med sukker for alltid. Like dødt her som det var for etpar år siden da jeg brukte sukker sist. Vil tro det er så stor overvekt av menn her inne at man har like stor sjans som når man er ute på byn, dvs veldig liten.

Men kommer til å savne Rotte :-)

(mann 42 år fra Vestfold) lø. 14 aug. 2010 18:05 Privat melding

Å ha tålmodighet, viktig det. ;)

Skjult ID med pseudonym Datsyuk lø. 14 aug. 2010 18:15

@Sol: Du har helt rett, vi misforstår sikkert hverandre. Det virket bare som du ble litt irritert. Men det går an å bli uvenner uten å være venner først. ;)
Da skal jeg la denne tråden være så jeg slipper mer misforståelse rundt hva jeg skriver. Så unner jeg deg alt godt i din søken. :)