Alle innlegg Sukkerforum

Til ledelsen av Sukker.no

Vis siste innlegg
(kvinne 55 år fra Østfold) to. 12 aug. 2010 14:35 Privat melding

Jeg har merket meg at tråder fra dere med informasjon/dementi ofte blir spørsmålsatt av oss forbrukere med hensyn til om de er reelle eller ikke til tider.

Det samme gjelder tråder hvor TS kan bli beskyldt for at det er dere som står bak med hensyn til indirekte reklamering for Sukker.no eller annet.

En annen ting er at det finnes jo ingen sikkerhetsanordninger som gjør at nicket Sukker.no ikke kan brukes her på forumet og missbrukes. Det må da finnes en eller annen mulighet som et bedre alternativ til dette en det som nå benyttes?

(mann 38 år fra Sør-Trøndelag) to. 12 aug. 2010 15:00 Privat melding

Jeg påpekte også dette i tråden *Om menn og kvinners profilbilde* tidligere, samt ga ett par enkle alternativer.
Fikk vel ikke noe egentlig svar så langt.

(mann 47 år fra Oslo) to. 12 aug. 2010 15:50 Privat melding

Vi har nå lagt en sperre slik at ingen andre skal kunne bruke Sukker og Sukker.no som pseudonym.

Det er fint hvis dere tar slike ting som dette, som har med Sukkerledelsen å gjøre, med support ig ikke her på forumet :)

Skjult ID med pseudonym Skjult ID to. 12 aug. 2010 16:03

Det handler jo ikke bare om Support her. Men faktisk også om troverdigheten til at det er Sukker.no som er på banen med informasjon/dementier og at det det er faktisk forumet som benyttes. Da kunne det jo kanskje være en ide med en egen fane hvor begge deler kan tas opp. Slik at det er synlig i pleum og samme spørsmål ikke er nødvendig å rettes 25 ganger og et fasit svar kun da vil være synlig tilbake til den som har stillet spørsmålet.

Det er mulig at det er en ordning som kanskje finnes her på forumet allerede, men jeg har altså ikke fått med meg det.

Enn annen ting som også er litt missvisende for meg, og det er ingen kritikk, men når du besvarer mitt spørsmål nå, så kommer du opp som " fornøyelig, og har en match med meg på 79.

Hadde ikke jeg allerede hatt kunnskapen om at du var en bit av sukkerledelsen, så er ville jeg nok også vært litt i tvil om jeg fikk svar fra rett hold.

Men jeg tar oppfordringen din til etterretning.

Hilsen Papou

Skjult ID med pseudonym Sukker.no to. 12 aug. 2010 16:20

Jeg er en av de i Sukker som skriver under med Sukker.no. (hjelp nå holdt jeg på å poste sukk.no!)
Av og til er det greit å vise ansikt også, og da velger jeg Fornøyelig.
Grunnen til at vi har profiler her er for å følge med og teste funksjoner. Vi må jo følge utviklingen av eget produkt.

MVH
Morten Gulliksen som har kallenavnet Fornøyelig

(kvinne 55 år fra Østfold) to. 12 aug. 2010 16:23 Privat melding

Jeg har ingen innvendinger imot det faktum at dere har egne profiler for å følge både og teste funksjoner her på Sukker.no. Tvert i mot så er jo dette et must for å oppettholde kvalitet og innfrielse for oss velger å bruke dere.

Vi kjøper en tjeneste og forventer også at produktbeskrivelsen av dette holder mål.

Men poenget mitt er mer at jeg ønsker meg et klart skille mellom når det er ny informasjon/dementi i produkbeskrivelsen til tjenesten jeg har kjøpt er synlig og det er helt uten tvil at postene som kommer er nettopp fra selgers side.

Og som du skriver ovenfor så er det nettopp av viktighet for deg/dere å følge utviklingen av eget produkt. Jeg rettet også spørsmål i min neste postering om det finnes en egen fane som er spesifik for plenumspørsmål til sukkerledelsen som et alternativ til egen mail til support eller her i forumet.

Og ettersom jeg allerede har opprettet denne tråden, så kunne det jo være et unntak fra regelen at denne for denne gangen var muligheter å få svar på spørsmål.

Oppfordringen din om i videre sammenhenger sende spørsmål til support har jeg tatt til etterretning.

Takk for svar.

Skjult ID med pseudonym papou to. 12 aug. 2010 16:27

Jo bare en liten tilleggs ting med hensyn til profilen din. Det jeg også ville frem til er at når du poster på vegne av sukker.no, så er det jo heller ikke noe i veien for å ha en egen profil, uten nick og matchmåling til nettopp dette formålet heller.

(mann 39 år fra Oslo) to. 12 aug. 2010 16:39 Privat melding

Hvis det er lagt inn en sperre mot å kalle seg sukker.no, så er det jo ikke dette noe problem.

Uansett, jeg syns sukker gjør en god jobb og har en super tjeneste! Uten tvil den beste og mest brukervennlige norske datingsiden på nettet idag.

Og jeg jobber ikke for sukker, jeg er kun en ny og fornøyd bruker!:)

(kvinne 55 år fra Østfold) to. 12 aug. 2010 18:32 Privat melding

Gullit, sperren ble lagt inn etter innlegget mitt. Både acemeinc og jeg har testet dette med å poste under sukker.no. Det fungerte perfekt. Denne muligheten ble fjernet da etter vi postet dette og ergo så er disse innleggene som tilhörer i denne tråden borte.

(mann 39 år fra Vestfold) to. 12 aug. 2010 19:30 Privat melding

@Morten

Kan du ikke løse problemet så enkelt som å opprette en profil som heter sukker.no og legge sukkerlogoen som profilbilde? Deretter bruker alle sukkeransatte den profilen når de skal poste noe i forumet - uten å være anonyme

(Regner med at dere ikke begynner intern kranling om bildet ved et slikt tilfelle)

(mann 38 år fra Sør-Trøndelag) fr. 13 aug. 2010 00:12 Privat melding

@pgmp tor 12 aug 19:30

Til offisiell bruk på forumet må det være perfekt.
Den må i tillegg være åpen for alle som vil se på den.
Ha en kort tekst i profilen som sier at dette er profilen Sukker.no gir offisielle uttalelser på forumet med.
Og inkludere en link til *FAQ/Hjelp/Support* siden hvor det bekreftes at Sukker.no bruker den profilen for offisielle uttalelser på forumet.

Løser hele problemet med tvil om at det er en offisiell Sukker.no post/uttalelse innenfor de allerede eksisterende funksjonene.