Alle innlegg Sukkerforum

Hoppe etter Wirkola?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Maggs lø. 14 aug. 2010 23:15

Jeg har snakket med og datet en jente en stund nå som virkelig matcher meg på alle mulige måter. Det hele var som tatt ut av en film. Interesser, verdier, humor, film etc etc.
Dog, for litt siden ble hun litt fraværende og tilsto at det hadde dukket opp noe med eksen som distraherte henne. Jeg ville egentlig trekke meg ut etter at jeg fikk vite dette, men hun insiterte på at hun bare trengte litt tid og syns at det hadde vært utrolig trist om jeg ble borte for henne. Så jeg har gitt henne litt tid mot at hun lovet at hun skulle holde meg oppdatert og alltid være ærlig med meg. I dag våknet jeg derimot opp til en forandret relationship status og hun hadde blitt sammen med kar som ikke var eksen hennes.

Naturligvis gjør dette at jeg kommer over henne mye raskere, men hadde situasjonen vært annerledes og det av en annen grunn ikke ble noe, så hadde jeg nok slitt med å komme videre.

Har du opplevd at du har datet en person som matcher deg så godt, som hadde alle kvalitetene du søker ++, at dette gikk ut over neste mann?

Skjult ID med pseudonym Oline lø. 14 aug. 2010 23:41

Kjære deg!
Ikke vær så naiv. (Dritt)jenta har bare brukt exen som påskudd og unnskyldning, og sannsynligvis løgn for å date andre, eller for å titte rundt neste hjørne for å se om det finnes noe som kunne toppe den daten dere hadde, og 'bruker' den mest idiotiske unnskyldningen/løgnen av alle; å la exen styre livet hennes.
Gjør deg selv en tjeneste: Ikke kast bort tid og tankeenergi på sånt møkk. :-)

Skjult ID med pseudonym rotte lø. 14 aug. 2010 23:46

Rotte buhu til Afrika dra.

(mann 40 år fra Oslo) lø. 14 aug. 2010 23:50 Privat melding

Jeg skjønner ikke dette med å date mange på en gang..... All ære (?) til de som klarer det - men jeg mener man skal være eksklusiv i en datefase.... i alle fall om man leter seriøst etter noen å bli sammen med. Men - opplevde jo at min første sukkerdate ville date "andre" for å se om hennes følelser virkelig var reelle..... Jeg mener - trenger man andre for å få bekreftet sine følelser overfor andre - så er det bare ikke riktig... Og da går man videre - UTEN å dobbel/trippel date.... Jeg bruker ikke så mange dater på å finne ut om det er noe poeng i å gå videre med en date.... Det er en del ting som skal være på plass rimelig umiddelbart for at jeg skal satse.... og jeg snakker ikke om sex på første date... bare slik at det er presisert..... Jeg er seriøs som bare det jeg.....:)

Skjult ID med pseudonym rotte lø. 14 aug. 2010 23:51

Rotte opplyse uekte Rotte 23:46.

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 14 aug. 2010 23:54

X-reveur:
Etter utallige avslag blir man kynisk - dessverre...

Skjult ID med pseudonym Nordlys lø. 14 aug. 2010 23:56

Det er jo ikke et ukjent fenomen at hvis man dater for raskt etter et brudd kan man ende opp meg å "bruke" noen selv om man trodde man var over x'en.
Men det høres jo ærlig talt ut som om hun du var ute for her bare løy. Ikke noe å spare på med andre ord.

Skjult ID med pseudonym X-Reveur sø. 15 aug. 2010 00:01

Q: Ser den..... Jeg er litt redd jeg ikke tar veldig på vei lenger når jeg blir avvist selv av jenter jeg liker.... Men det kan jo være for at jeg nå møter opp kun med intensjon om å bli kjent med et nytt menneske..... (egentlig ikke helt sant - for om jeg liker dama - tar det meg ca. 26 sekunder å knote det til....)

Men - det er lettere å bli avvist andre gangen - enn første.... osv... Det å avvise andre veien - synes jeg er like vanskelig alltid......

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 15 aug. 2010 00:05

X:
Exactimondo!

Men det er lett å tro det gjelder alle, og da er det også lett å ta så lett på det, tenke at pokker, jeg kan like gjerne spille dobbelt, trippelt osv. Jeg vet at jeg ikke klarer det, jeg begynner å blande dem og makter heller ikke å gå helhjertet inn for det dersom jeg har en backupplan klar. Men jeg tror likevel dette er grunnen til at mange dobler i jakten på det perfekte.

Skjult ID sø. 15 aug. 2010 00:55

Min far hoppet etter Wirkola faktisk, hoppet lengre gjorde han og....

Skjult ID med pseudonym Mr.pusten sø. 15 aug. 2010 01:02

hehehe,når jenter trenger litt tid...da er du finito ute,no more... Enkelt og greit.

Skjult ID med pseudonym Maggs sø. 15 aug. 2010 02:16

@Oline
Nå er jeg heldigvis en kyniker på mange områder, så hun er strøket ut i min bok og dette kommer på ingen som helst måte til å ta fra meg nattesøvnen:) Enkelt og greit. Du har nok rett og jeg burde vel stolt på magefølelsen da hun begynte å snakke om x'en.

@Mr.Pusten
Hehe, jeg er med på den. Falt vel litt for den søte og uskyldige bønnen om at hun ikke ville miste meg;)

(mann 55 år fra Akershus) sø. 15 aug. 2010 02:22 Privat melding

Hehe,Maggs den faller vi alle for...et lite øyeblikk

Skjult ID med pseudonym betteroff sø. 15 aug. 2010 09:10

@Mr.Pusten:
Er det sant? Finito? (OK, jeg vet.)

Min siste story: Dette ble litt for intenst for meg... Trenger en pause... Må tenke litt... Kanskje vi kan treffes etter ferien og se? Ferien er over og her sitter jeg og venter... Dvs jeg venter vel egentlig ikke, men noe inni meg nekter likevel å gi opp alt håp. Jeg er håpløs...

Skjult ID med pseudonym LuckySix sø. 15 aug. 2010 09:19

Ja, vi har vel vært mange som har tråkket i den salaten.... Har også hatt en tendens å få høy intensitet med damer jeg liker spesielt godt, og da blir det som å løpe 60 meter. Ting går veldig fort og er over på et øyeblikk... Så nå trener jeg kondis og utholdenhet i stede...

Skjult ID med pseudonym X-Reveur sø. 15 aug. 2010 11:19

@betteroff: Det sa den første sukkerdaten til meg også...... La oss se dette an til etter sommeren...... har ikke sett a siden... Sikkert samme dama - for hun kjørte garantert femdobbelt opplegg.... hehe Måtte treffe andre for å sjekke om det hun følte var "riktig"......