Alle innlegg Sukkerforum

Helgepappa

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym OsloMann30 ma. 16 aug. 2010 00:22

Jeg opplever ofte at jeg får negative tilbakemeldinger - og at en del av dere jenter ikke er interessert i å bli videre kjent pga at jeg er helgepappa for en gutt på 8år.
Dette skjer på tross av at det i profilen står at dere aksepterer kontakt også med menn med barn.

Er dere jenter "redd" for å involvere dere med menn som har barn fra før - eller bruker dere det bare som en unnskyldning for å slippe ytterligere spørsmål om hvorfor dere ikke vil ha kontakt?

Håper på noen ærlige svar.

Skjult ID med pseudonym Z ma. 16 aug. 2010 00:29

Niks, ikke redd. Barn er en fin bonus. Men mulig dette er aldersbetinget - jeg er eldre enn deg.

Skjult ID med pseudonym Krølle ma. 16 aug. 2010 00:29

Litt teit hvis de ikke vil bli kjent pga dette, om profilen deres sier at det er greit. Kan ikke folk bare være ærlige?

(kvinne 38 år fra Oslo) ma. 16 aug. 2010 00:33 Privat melding

Kan nok være mange grunner, men de fleste synes vel det er vanskelig å avvise.
Føles kanskje som den enkleste måten å gjøre det på, da slipper de jo å si at "jeg er ikke interessert i deg."
Jeg har også satt at jeg er åpen for kontakt med menn som har barn. Men skal jeg være helt ærlig så føler jeg vel at da må det virkelig være noe veldig spesiellt med den mannen om jeg skal involvere meg.
Ikke fordi det er negativt å ha barn, men fordi det kan føles litt voldsomt.

Skjult ID med pseudonym X-Dr.Ruth ma. 16 aug. 2010 00:35

Om det er den egentlige grunnen er de jo ikke verdt å kaste bort mere tid og energi på damer som aldri ville bli god nok for deg og sønnen din.
Vi kan jo ikke tvinge folk til å forandre seg, ta det med ro, pust, det blir rett til slutt.
Du er jo en flott pappa og det vil vel de fleste gode jenter sette pris på, tenker jeg.
Masse lykke til :)

Skjult ID med pseudonym Marihøne ma. 16 aug. 2010 00:43

Enig med jente 79.....jeg har også krysset at jeg er åpen for menn med barn, men må nok innrømme at det skal litt ekstra til for at jeg skal la meg involvere.

Skjult ID ma. 16 aug. 2010 01:00

Foretrekker å møte en mann som ikke har barn fra før. Er barnløs selv, og ville sikkert tenkt annerledes hvis jeg hadde barn - og da særlig hvis jeg ikke ønsket flere. Da ville jeg også ønsket meg en mann som hadde fått de barna han ville ha. Men siden jeg ikke har barn, og ønsker meg barn med den jeg blir sammen med, synes jeg det beste er hvis vi stille likt og kan stifte familie sammen "fra scratch" . Ikke fordi jeg har noe imot å ta vare på hans unge(r) også. Jeg liker barn og hadde sånn sett bare syntes det var koselig.. Men hvis man blir sammen med en som har barn, blir man automatisk også involvert i hans tidligere forhold (til barnets/barnas mor, mormor og morfar, osv.), deres samarbeid om hvem som har barnet når, deres koordinering og fordeling av barna i helger og ferier etc., og ved evt. ekteskapsinngåelse, har det vel også en del juridiske implikasjoner. Det gjør ting litt mer komplisert. - litt større kabal å få til å gå opp - enn å bli sammen med en mann som ikke har slike bindinger, og ikke må dele seg opp mellom meg/våre barn og ex-kone/deres barn osv.

Når det er sagt: Å se en mann sammen med barna sine, sier veldig mye om han som person, og er en god test på om jeg ønsker ham som far til mine barn.

Skjult ID med pseudonym Oslomann ma. 16 aug. 2010 01:11

Jenter som får mange, mange henvendelser kan velge og vrake. De fleste opplever det nok som mer lettvindt med en kjæreste som ikke har barn fra før. Jeg tror du velges bort fordi det er så mange barnløse mannlige kandidater som kan gi damene et litt mindre komplisert liv enn hva en helgepappa kan.

Jeg er selv helgepappa og har opplevd det samme, hadde en profil i mange år på finnenvenn som jeg fikk fint lite respons på. Tror jeg hadde fått mer av tilbakemeldinger på den hvis jeg hadde skjult farskapet mitt så lenge som overhodet mulig.

Skjult ID med pseudonym !!!! ma. 16 aug. 2010 01:37

Kanskje ikke svar på ts. Men jeg har to ekteskap bak meg med 2 og 3 barn - altså 5 etter god gammaldags regning. Etter siste forhold fikk jeg høre at det å innlede et forhold med en som hadde barn fra før angret hun på. Fordi det medførte så mye annet som kanskje tok fokuset av forholdet og som skapte hodebry for henne. Hun var 3 uker på vei da jeg traff henne men jeg så ingen begrensninger på at hun var gravid, jenta var jo flott og vi hadde det bra. I dag har jeg de tre siste barna boende fast hos meg. Men jeg tror nok at ikke alle jenter(gutter) tør å gå inn i den rollen å være "steforeldre" for det er ikke lett hvis man ser forskjell på dine og mine barn, barn er et gode og trenger kjærlighet og at vi voksne ser hvor flotte de er. Og har man ikke barn fra før så tror jeg det kan bli enda vannskligere å knytte bånd til andres barn fordi det alltid lurer en x i bakrunn

Mann 50

Skjult ID ma. 16 aug. 2010 12:06

jeg vil helst treffe en med barn ,har barn selv å syns det er lettere å komme i kontakt med ein som vet hva det vil si å ha barn:) men om han ikke sko ha barn så har ikke det heller noen betydning så lenge han kan akseptere at jeg har barn og at hun er like mye av meg som jeg er meg selv:)

Skjult ID med pseudonym Hmmm... ma. 16 aug. 2010 13:06

Jeg for min del ville aldri brukt det at du har barn som unnskyldning for at du kanskje ikke var den rette for meg:)
Syns det er feigt å bruke det... men tror allikevel det er det som er greia:)
Enkelt å i at det med barn er vanskelig, istedenfor å "såre" noen ved å si at du ikke er den rette....

Jeg syntes det er helt greit å møte noen med ET barn... Men er mer skeptisk til de med 2 og 3 (jeg er 30 år)...
Hvor skal jeg krysse av?? For det er jo greit med barn, men helst ikke mange:) *sorry x-reveur*

(mann 40 år fra Oslo) ma. 16 aug. 2010 13:12 Privat melding

@Hmmm... : Nå skal vi lære å telle.... En, to, mange......... To er ikke mange.... det er akkurat nok!!! :) Jeg får vel bare kansellere bryllupet da....

Skjult ID med pseudonym Oslomann ma. 16 aug. 2010 13:32

Veldig enig med Hmmmm. Det er stor forskjell om en potensiell partner har ett barn eller tre. Men, dette får vi ikke tatt stilling til ved registreringen som medlem her.

Når jeg har krysset av på positiv til damer med barn, er jeg selvsagt mest positiv til de som bare har ett barn. Damer med to barn ønsker som oftest ingen flere.

Skjult ID med pseudonym Hmmm... ma. 16 aug. 2010 16:47

X-reveur;)

Nå var det ikke ment som at du hadde for mange, men jeg regnet med at du på et eller annet tidspunkt ville kommentere at du hadde fler, og "hva med deg?" ;)
Derfor unnskyldte jeg meg på forhånd:)*klem* hihi

To er absolutt akkurat nok, derfor er det vanskelig hvis jeg vil ha noen selv, at noen allerede har to:):) *sant?*

(mann 46 år fra Østfold) ma. 16 aug. 2010 20:46 Privat melding

Ville tro det er enklere med en som har barn enten heltid eller deltid.
Slik tenker ihvertfall jeg fordi det da vil være større mulighet for dem å flytte en vise avstand fra faren for min del.
Nesten umulig å bli sammen med noen hvis begge har delt ansvar da kan man ikke flytte på seg noe særlig.

Skjult ID med pseudonym OsloMann30 on. 18 aug. 2010 18:48

Tusen takk for mange bra svar - og for ærligheten deres!
Setter stor pris på tilbakemeldngene.

Jeg har vært singel i 2 år nå - og håper virkelig å kunne finne en bra jente som det funker meg, enten her inne eller utenfor nettet.
Jeg vet selv jeg er en bra fyr - har god jobb og god økonomi........

Noen bra jenter i Oslo eller omegn som er åpen for en bra mann på 30 år som er helgepappa for en herlig gutt??

(kvinne 45 år fra Oslo) on. 18 aug. 2010 19:39 Privat melding

Jeg syns det kjempepositivt at en mann tar ansvar for barnet/barna sine... For det viser at han er en fornuftig fyr,med ansvarsfølelse,omsorg&sånt... Det er veldig viktige egenskaper...ikke syns jeg det er avskrekkende å være"stemor" selv heller(liker bare ikke selve ordet" stemor"...men det er en annen diskusjon..) Men kantsje kvinner som ikke har barn selv syns at det er litt skremmende å være i et forhold med stebarn? Eller hvis hun har barn fra før,-så blir det vanskelig mht ulike måter å oppdra mine,dine,-våre barn?... En innterressang problemstilling,-syns jeg...
Jeg kunne kantsjeskjønt at det kunne vært problematisk å etablere et forhold hvis du f.eks var en alenefar...muligens...

Men at det er så stor avesjon mot å etablere forhold til deg som helgepappa,-stiller jeg meg u-forstående til...?

Men det er klart at hvis du blinker deg ut f.eks mye yngre damer enn deg selv(som endel menn tenderer til her på sukker,- så er de kantsje i en helt annen situasjon enn deg i livet,-(festing,venninder,ut på¨by`n,reising osv...)
I norge modnes mange sent virker det som,-og ungdomstiden er blitt veldig lang her til lands... så det er klart at når man får barn sjøl,-modnes man mye fortere på alle måter enn mange yngre elller jevnaldrende,-og ting blir mer komplisert... men det er klart at i 30årene får det å ha barn en helt annenstatus for kvinner...(tror jeg,-da...bare en teori jeg har ..mye mulig at jeg tar feil,men...) Lykke til...(sikkert mange som er mer modne&syns det er grei med helgepappaer ;D

Skjult ID med pseudonym Tazoslo on. 18 aug. 2010 21:08

Nå har jeg satt opp at barn år greit, men dette er fullstendig aldersbetinget da jeg selv ønsker barn.

Min "grense" går rundt 5 års aldern. Jeg kunne ikke tenke meg å bli sammen med noen som f.eks har barn på 10+ da dette er en helt annen situasjon enn opp til f.eks. 5 år, også sett i sammenheng med aldersspriket på eventuelt nye barn.

Skjult ID med pseudonym Hmmm on. 18 aug. 2010 21:37

Helgepappa vs. deltidspappa.

Jeg er kvinne, 33 år gammel og ønsker selv barn. Etter litt selvpåført stress (iik, 33 år gammel, tikk takk) har jeg åpnet opp for at kanskje drømmemannen allerede har barn. Jeg generaliser og forenkler her, men i utgangspunktet så tenker jeg at fyren virker bedre hvis han er deltidspappa i stedet for helgepappa. Det kan selvfølgelig være mange gode grunner til at helgepappa er best, men må jo innrømme at jeg lurer på hvorfor far ikke vil være så mye som mulig sammen med barnet sitt?

Er det en slik mann jeg ønsker?

Skjult ID med pseudonym lillemor on. 18 aug. 2010 22:36

@Hmmm

Helgepappa vs. deltidspappa.

Det kan i noen tilfeller ha noe å gjøre med at enkelte mødre ikke ønsker at far skal være noe mer enn helgepappa.

Og når det kommer til samværsrett sitter vi mødre med litt mer makt enn fedrene....

Det er også økonomisk gunstig for den ene av foreldrene å ha barnet mer enn den andre pga da får man dobbel barnetrygd, skatteklasse 2, samt har krav på mer i bidrag.

Det er nok dessverre for noen en motivasjon for å ha barnet mest mulig.

Skjult ID med pseudonym snuppi to. 19 aug. 2010 01:26

Enig med hmmm at det virker skremmende med helgepappa!
Har truffet en helgepappa selv, og et var med god grunn at han "bare" var helgepappa... så derfor er jeg og skeptisk til det.

Syns selv det er vanskelig å vite hva som er best. Har to barn selv, og ønsker i utgangspunktet å treffe andre med barn, men ikke lett når jeg selv ikke er flyttbar og den andre parten sjelden er det da... Hele greia blåser liksom bort av seg selv etter en stund...

Skjult ID med pseudonym sønnpå8år to. 19 aug. 2010 13:19

Hei pappa,
jeg visste ikke at du også var her på sukker!
Si fra om du finner ei ungjente som kan passe meg bra. 16-18 år er passelig.

(kvinne 41 år fra Oslo) to. 19 aug. 2010 23:30 Privat melding

Siden jeg har to barn selv (på 3 og 5 år) er ikke det avskrekkende overhode... Eldstemann her ønsker seg en storebror hehe

(mann 40 år fra Oslo) to. 19 aug. 2010 23:41 Privat melding

@Hmmm: Jeg har aldri sagt at jeg har fått nok unger..... Jeg har derimot presisert at det er en sak som jeg finner ut når man kommer sammen med noen...... Og om dama sier at hun skal ha barn.... så er det jo klart at vi må trene litt masse før vi faktisk lager det..... Det er ingen som springer mataton uten å trene først... :)

(kvinne 41 år fra Oslo) fr. 20 aug. 2010 01:37 Privat melding

Selv om jeg har mine to små fra før er jeg hverken avskrekket flere barn med ny partner eller deres barn fra tidligere forhold. Dersom personen er "den rette" for meg (og barna mine) finner vi en løsning :)

Skjult ID med pseudonym OsloMann30 sø. 22 aug. 2010 20:44

Helgepappa vs. Deltidspappa

Jeg skjønner godt skepsisen som kan dukke opp ang helgepappa osv.

Men i mitt tilfelle er det ene og alene av praktiske årsaker - siden sønnen min bor 2 timer unna meg, og det derfor vil være feil at han skal være en uke her og en uke der - og dermed gå på to ulike skoler. (Vet ikke om det er mulig engang).
Hadde det vært opp til meg - ville jeg gjerne hatt sønnen min hos meg mye mer enn jeg har.

Men skjønner skepsisen - Men regner og med at noen som kan være interessert tør å spørre hva grunnen er om det skulle være noe de tenker på.

Skjult ID med pseudonym Hmmm ti. 24 aug. 2010 19:02

Hei OsloMann30,

Helt enig:) Jeg ville ikke latt være å bli kjent med en fyr bare pga helgepappa-status, men jeg ville nok etter noen dater prøvd å finne ut hvorfor det er slik for så å vurdere om jeg synes det makes sense. Jeg ønsker jo barn med en mann som tar ansvar, er der hver dag, deler fødselspermisjonen med meg osv og derfor vil jeg være veldig nysgjerrig på grunnen til at han "bare" er helgepappa.

Skjult ID med pseudonym Mann32Oslo ti. 24 aug. 2010 22:35

@Hmmm

Takk for svar.

Da skal du vite at er det noe jeg gjør - så er det å ta ansvar for sønnen min og jeg skulle selvfølgelig ønske at jeg kunne bodd sammen med moren hans og han fremdeles Men dessverre fungerte det ikke lenger.

Men er ferdig med det forholdet - men vi samarbeider veldog godt om oppdragelse osv.... :)

Skjult ID med pseudonym realist to. 26 aug. 2010 19:34

i utgangspunktet for å date menn med barn jeg, men menn med barn sliter ofte med en forpliktelsesangst som jeg aldri har sett maken til... Og at de vil ha flere barn? Det tror jeg ikke noe på...

Så nei, jeg mener at barn er ingen hindring...men da må han vise at han også tør å gå den lange veien som det er å etablere seg... en gang til... Og ikke bare gjemme seg bak at det er så slitsomt å ha barn og at det krever så mye av tiden hans. Kanskje han heller kan dele litt av den tiden med hun han har møtt?

Skjult ID med pseudonym Mann32Oslo to. 26 aug. 2010 20:14

I am ready frk Realist :)

Skjult ID med pseudonym realist to. 26 aug. 2010 21:12

Mann32Oslo så fint da, men hvordan finner man slike som deg i denne jungelen?