Alle innlegg Sukkerforum

argh...tia gar sa sakte....!!

Vis siste innlegg
(mann 43 år fra Oslo) ti. 17 aug. 2010 09:40 Privat melding

kjeder meg kjeder meg kjeder meg!!! sitter a venter pa flyet hjem....og det gar om 10 timer...juhuuu lissom....ikke kan man drikke heller, da blir det bare doflying hele flyturen uten a fa sove, jaggu sa jeg smor!

Skjedd noe spennende siste maneden da? noen som har finni noen? noen som har krangla enda mer? Gar stalkinga bra na som den er pa naert hold?

Skjult ID med pseudonym Z ti. 17 aug. 2010 09:56

Heisann :-)

Jeg har vært borte fra sukker i vel en mnd. og tro meg: Her er alt ved det gamle. Kanskje enda roligere?
Men det er det jeg ser da, håper det kommer andre som kan motbevise eller avkrefte det jeg mener!

God tur hjemover!

Skjult ID med pseudonym ruggen ti. 17 aug. 2010 10:00

Bruk de 10 timene på å surfe på sukkerforumet via Boingo.
Og husk å sjekke inn tidlig, så du kan velge deg en plass ved midtgangen - da slipper du å krabbe over den svære amerikaneren for å komme deg til doen.

Er det ei svær gressplen utenfor flyplassen?
Jeg sovna i sola på gresset mellom Stansted og SAS-hotellet, våkna opp skikkelig solbrent 7 timer seinere.
= Solbrent i England, det trodde jeg var umulig...

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 17 aug. 2010 10:31

@Z, nei Rotte mer rabiat Rotte fråde litt.
Z ellers gå glipp av underholdning fra Altelintet/TRS360/Backclash.

(mann 40 år fra Oslo) ti. 17 aug. 2010 11:13 Privat melding

Heyy....Sist jeg fløy til New York med KLM så var det en flyvert som pushet øl på meg hele tida..... Er en av de morsomste flyturene jeg har hatt.... Det ble stadig mer festlig å sitte på turistklasse på en måte..... Løsningen var jo å sitte ytterst.... Men du er vel en sånn som må sitte ved vinduet for å se ut - på absolutt ikke noe....

Forøvrig så er undertegnende muligens blitt enda mer singel og avvist enn hva en var før du dro....

Skjult ID med pseudonym Tazoslo ti. 17 aug. 2010 18:46

@ruggen - jeg har slutta med midtgang pa interkontinentale. her gar det i vindu og innsovningspiller. Er lei av at han feite amerikaneren skal pa dass for 5 gangen. Sa lenge jeg holder meg unna ollen sa folger jeg rytmen til de uttafor. Forovrig blei det litt shopping da jeg plutselig kom pa ting jeg kunne kjope - 1 time na!!

@rotte - mange damer til deg ;-p

@x - gidder ikke a sitte vinduet for a kikke, er ikke 5 ar heller. Innenlands er det midtgang for plassen, men her er det uansett god plass :-D men er det mulig det da, enda mer...?

@z - de som kan bevise det kommer vel ikke, men muligens de som kan prove a motbevise det ;-) skal prove ha en god tur, poppe en pille og zzzznorke hele veien....for man gar rett pa jobb imorra tidlig nar jeg landerr....wuhuuu....

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 17 aug. 2010 19:02

Så Tazoslo ha med mange damer til Rotte?
For Rotte ikke ha date siden påsketid vente neste date mars/apr 2012.

Skjult ID med pseudonym Tazoslo on. 18 aug. 2010 15:54

nja, spørs om jeg tok med noen til deg, men tror nok helt klart du har muligheter ja, til og med der jeg var hvor det ikke var like utbredt så finnes det stooore muligheta for de som ønsker slikt....

Forøvrig gikk flyturen som en drøm da det viser seg at Thai har en A340 på Osloruta si og ikke en gammal 747 haug som de har fra CPH og ARN. Enda bedre var det når det viste seg at jeg hadde en premium økonomi billett som gjorde at jeg fikk sitte på tilnærma businessklasse. Der har de tatt ut 3 seter som gjør at det er 2+3+2 og ikke 3+4+3. Fikk en hel midtrad for meg selv og rakk nesten ikke fram med beina til setet foran, nesten. Så da måtte man bruke fotskammelen istedenfor mens man bladde gjennom tingene man kunne se på på skjermen. Nye maskiner er jammen som himmeln å regne i forhold til kassene fra opp til slutten av 90-tallet.

Skjult ID med pseudonym rotte on. 18 aug. 2010 16:22

Rotte buhu.

Skjult ID med pseudonym X-Reveur on. 18 aug. 2010 17:03

@Taz: Før du dro var jeg jo "bare" avvist av ei? Nå er jeg avvist av tre.... som jeg faktisk har vært på date med.... vel og merke..

Skjult ID med pseudonym rotte on. 18 aug. 2010 17:12

Rotte sikkert bli avvist neste date mars/april 2012 også.
Men Rotte idet minste fremskritt håpe Rotte håpe få klem.