Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan være sikker?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Chico ti. 17 aug. 2010 20:14

Hvordan kan man være sikker på at man har funnet drømmedama? Hører flere kompiser sier de bare visste at dette var jenta di ville ha, men de vet aldri åssen de skal forklare det.

Er det noen her som kanskje kan prøve å sette ord på det så det blir lettere å forstå?

(kvinne 36 år fra Vest-Agder) ti. 17 aug. 2010 20:36 Privat melding

er vel kanskje når alt føles rett og alt klaffer slik man vil ha det i fra begge parter:)

Skjult ID med pseudonym Bollapins ti. 17 aug. 2010 20:42

Når alt føles rett? Når er det?

Alt føles aldri rett - i beste fall føles det lovende - i det øyeblikket jeg treffer noen. Jeg gir ikke ut tydelige flørtesignaler før jeg SELV vet om dette er en bra person. Og det eneste jeg vet etter 2 minutter, er om personenen er pen og litt om typen person.

I blant er jeg fristet til å sende flørtesignaler for å få dem interessert (en slags helgardering), men det føles litt falskt. Jeg vil flørte når jeg vet at jeg er interesseert i mer enn utseende til personen. Problemet er bare at han ikke vil treffe meg igjen - siden det ikke sa såkalt pang! Haha.

Jeg kan godt få det til å si pang. Men da må jeg bestemme meg for å spille skuespill på forhånd. Er det mange som føler at de gjør det ? Og kan det forsvares?

Skjult ID med pseudonym Egentlig. ti. 17 aug. 2010 20:47

Tror ikke folk flest er så fryktelig dype på det. De treffer noen der de begge blir interessert i omtrent like stort monn, og de har en del felles, og så er det gjort. Og så kanskje det utvikler seg videre derfra, og dermed føles det som det var 'meant to be'.

Kan nok skje den beste. ;-)

Skjult ID med pseudonym Chico ti. 17 aug. 2010 20:59

Hvordan opptrer en gutt flørtende egentlig?

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 17 aug. 2010 23:02

Som en apekatt eller mumlende?

Skjult ID med pseudonym Knarf ti. 17 aug. 2010 23:09

Hvordan opptrer en gutt flørtende...?

Si det. Selv tror jeg jo vet sånn nogenlunde hvordan man flørter. Men det er jo som oftest ubevisst. Liker jeg ei jente og kjemien er god, blir jeg vel automatisk flørtete...

Men det kan jo være interessant å vite hvordan jentene mener en flørtende gutt opptrer...?

Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 17 aug. 2010 23:11

Ser jeg på den mest "flørtete" kompisen min handler det vel mest om å komme med mer eller mindre dulgte hint om sengekos.

(mann 44 år fra Møre og Romsdal) on. 18 aug. 2010 19:58 Privat melding

At de sier at de bare visste at dette var dama de ville ha, er jo som regel et utslag av at den dama var den eneste som orka å se på de mer enn en gang, og da er jo vi menn solgt! :):):)