Alle innlegg Sukkerforum

Silent treatment

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Rocky ti. 17 aug. 2010 21:08

Hva er egentlig greia med etter en date. Man finner ut at det ikke var store suksessen. Også blir man bare stille.
Håper man at den andre tar et hint? Går bort av seg selv?

Er ikke noe av poenget med en date at man skal finne ut av dette?
Er det så ille å bare si med en gang, sorry dette funka ikke?

Usikker på om dette går begge veier, men er min erfaring med hunkjønn i alle fall.

Hva er deres opplevelser. Og hvordan avvikler dere slikt?

Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 17 aug. 2010 21:10

Tipper de ikke vil såre, eventuelt vil unngå å bli stilt til veggs på en ubehagelig måte - eller kanskje en kombinasjon.

Skjult ID med pseudonym PikenVell ti. 17 aug. 2010 21:11

jeg var på en date i våres, hvor forsåvidt gikk greit, men jeg var ikke interessert i å treffe han igjen, noe han heller tydeligvis ikke var, for har ikke hørt et pip i ettertid, har dog ikke kontaktet han heller..

det er vel vanskelig å være ærlig å si at, sorry, du er ikkeno for meg, lettere å bare ignorere vedkommende..

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci ti. 17 aug. 2010 21:13

Jeg er kanskje skremmende ærlig, men sier heller ifra med en gang.
Har desverre samme erfaring som deg med hankjønn...
Men det er det enkleste for en selv tror jeg, og den andre bryr vi oss kanskje ikke om, allikvel?

Skjult ID ti. 17 aug. 2010 21:14

Jeg synes også det er en rar greie. Når man har hatt kontakt på mail en stund, og så vært på en date. Og så blir alt helt stille. Jeg pleier å sende en melding som avslutter etter noen dager, men får da ikke svar på den heller.. Jeg er forøvrig hunkjønn, og kan derfor skrive under på at det nok går begge veier.

Skjult ID ti. 17 aug. 2010 21:20

sitter igjen slik nå,pratet leeenge med ein her inne,vi møttes,igjen og igjen og igjen,jeg ba han hjem til meg han kom sov over mange ganger,vi hadde det kjempe koseligt,var ute og spiste ,gikk turer og ja,så var jeg vel litt dum få jeg spurte om vi bare var venner med fordeler eller om det kunne være noe mer med i bildet,siden har jeg ikke hørt et ord....av respekt for hverandre så meiner jeg det er rett og si i fra med ein gang.....

Skjult ID ti. 17 aug. 2010 21:26

Jeg (hunkjøn) sier rett ut at jeg ikke føler det kan bli noe mellom oss.

Skjult ID med pseudonym hun ti. 17 aug. 2010 22:57

Jeg har lurt på det samme. Var på date siste uke. Før gikk praten lett her per mail. Så traff vi hverandre. For å begynne med gikk praten tregt, men det ble bedre etterhvert. Etter daten hørte jeg ikke et pip. Spurte han på mail hva han mente om daten sin. Fikk en svada svar og følte meg egentlig vraket. Eller om han følte jeg var ikke interessert? Hvem vet? And who cares? Ikke jeg i hvertfall!

Skjult ID med pseudonym yeehaw ti. 17 aug. 2010 23:04

Med noen går praten greit, enten man ser dette har noe for seg eller ikke.

Det har skjedd meg et par ganger at jeg blir fullstendig tom ganske brått og slett ikke vet hva jeg skal si eller snakke med denne personen om. Vedkommende interesserer meg bare ikke. Av høflighet går jeg langsomt over tørrpratmodus, selv om jeg kjenner daten ferdigsnakket.

Da er det greit å runde av på en pen måte og si at: dessverre, dette funket ikke for meg - og jeg ønsker ikke å fortsette å "prøve". Det er ekkelt å dumpe en kandidat på første daten, men når du gleder deg mer til å komme hjem til kveldsprogrammet på TV enn til å fortsette å bli kjent, da er det bare å trekke seg ut.

Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 17 aug. 2010 23:09

Hun:
Man forventer at det skal være roser og kirkeorgel ved første blikk, går praten tregt til å begynne med er det et bevis på at det ikke er det - så enkelt er det.

Skjult ID med pseudonym fp ti. 17 aug. 2010 23:54

Kan ikke huske jeg har fått komplett stillhet fra jenter jeg har møtt som ikke har vært interessert i noe mer. Har fått hyggelige, men direkte meldinger om at det ikke var noe spesielt å ta videre og synes det er flott å få slikt avklart fort.

Skjult ID med pseudonym Rocky on. 18 aug. 2010 14:51

Jens
Det spørs vel helt hva man legger i en 'date' Selv mener jeg en date er noe man gjør for å bli kjent.
Date=treffes.. Hva den inneholder er opp til hver enkelt. For meg er det like kos å gå en tur også sitte ved havet noen timer og prate, som å bruke mase penger på blomster, middag osv.. Hensikten og målet er uansett det samme.

Qwerty
Spørsmålet var mer hvorfor det skjer og hvordan folk velger gjøre det.

Personlig liker jeg en gei og presis, dett var dett, Enn å begynne sende sms/brev man alikevel ikke får svar på. Det er jo svar i seg selv, men sårende. Jeg pleier derfor heller spørre mot slutte av 'daten' om hvordan dette har hvert og hvordan det føles. Kommunikasjon er alfa og omega for min del i alle fall. Derfor greit å strarte der. Føler jeg i alle fall. Ikke alle takler det heller. Noen trenger tid til å fordøye. Og andre, som beskrevet, tenker mer hva de skal se på tv.. hehe Men har også opplevd at hun kan svare at alt var kjempefint og vil møtes igjen, hvor hun på veien hjem finner ut at det ikke var slik alikevel. Da er det kanskje enklest med "silent treatment"

Skjult ID med pseudonym hun on. 18 aug. 2010 16:41

@Rocky
Jeg har en teori! Jeg tror at mange menn er generell feig når det kommer til stykket. De vil så gjerne finne drømmedama. Men når de sitter vis a vis "daten" sin, ha realiteten innhentet dem. Jeg er voksen og takler et avslag.....det må være da mulig å si på en hyggelig måte at dette her fører ingen vei.
Men menn velger ofte å tie stille, vil ikke såre eller ha konflikter. Tja kanskje er ingen svar det beste svar? Og jeg vil jo på ingen måte virke påtrengende eller desperat. Hmmmmm?????? Er det derfor det finnes så mange singler?

Skjult ID med pseudonym rotte on. 18 aug. 2010 16:46

Rotte gag som silent treatment.

Skjult ID med pseudonym SnakkSant on. 18 aug. 2010 20:03

Selv har jeg vært FRYKTELIG dårlig på å si ifra om at jeg ikke er interessert tidligere. Grunnen var at jeg var så fryktelig konfliktsky og redd for å såre noen. Men jeg skjønner jo i ettertid at det var en feig måte å gjøre det på og at det også bunnet i at det ville være ubehagelig for meg selv å si ifra. Nå er jeg blitt litt voksnere og mye mindre redd for konflikter, men lurer fortsatt veldig på hvordan man får avsluttet daten og der og da på en høflig og pen måte få sagt at det var hyggelig, men at man ikke er interessert - hvis dét skulle være tilfellet. Jeg syns det er vanskelig å ta opp temaet og har flere ganger gått i fella og sagt at det har vært hyggelig osv og ikke motsagt den andre parten når vedkommende ytret ønske om gjentakelse.

Noen forslag til hvordan man tar det opp ? Man bør jo unngå å spørre den andre parten om hva vedkommende syns - det kan jo hende at vedkommende syns daten gikk bra, og da er det litt ufint å først få personen til å si dét, for så å dumpe vedkommende.

Skjult ID med pseudonym LuckySix on. 18 aug. 2010 20:09

Det jeg må si jeg synes er passe bra dust, er når man har satt opp "ærlighet" som en av sine gode sider i profilen og at de forventer det samme tilbake. Så etter en date så kommer silent treatment for å slippe ubehagliheter med å måtte være: "ÆRLIG"

Skjult ID med pseudonym plutt on. 18 aug. 2010 20:57

Personlig så mener jeg at man bør si fra dersom man finner ut at det ikke er det rette. Om det nå er etter en date eller to eller etter lang kontakt her på Sukker. Gjør det alltid selv også (og jeg er hunkjønn).

De som bare blir stille er nok bare feige - det er min oppfatning. Bare en gang tror jeg at jeg har fått melding fra en fyr om at han hadde truffet en annen og ville satse på det. Det satt jeg veldig pris på, og han fikk også hyggelig svar med lykke til tilbake fra meg.

Skjult ID med pseudonym LuckySix on. 18 aug. 2010 21:09

Den er jo litt værre å si etter at man har datet en gang eller to Plutt. Da har man i så fall datet flere på en gang, og det, for min del, synes jeg er å holde den andre for narr...

Skjult ID med pseudonym frk.singel on. 18 aug. 2010 21:13

Når jeg fornemmer på en date at dette ikke gikk så bra, prøver jeg og avklae med engang, Men stor sett opplever jeg at mennene vil late som de skal hjem og tenke på det og så kommer beskjeden etterpå når de slipper se deg i øynene, eller oftest bare blir stille. Ta tar jeg kontakt og sier jeg skjønner teningen, jeg vil nemlig at det skal sies ikke bare forsvinne av seg selv.:-)

Skjult ID med pseudonym LuckySix on. 18 aug. 2010 21:21

Enig frøken. Har sendt noen "skjønner tegninga" meldinger selv... Hun ene prøvde selv med; "kan vi ikke være venner, for jeg synes du er så grei" etter en slik melding. Greit for meg, men har ikke hørt noe på 3 måneder, så tror ikke det er noe vennskap heller.....(hmmm, kanskje jeg skulle sende en melding for sikkerhetsskyld?? Neppe)