Alle innlegg Sukkerforum

seriøse forholder

Vis siste innlegg
Skjult ID on. 18 aug. 2010 18:08

Tror dere det finnes virkelig seriøse mennesker når det gjelder forhold her inne slik som de påstander i profilen deres eller er det bare tull her inne på sukker.no?

Skjult ID med pseudonym rotte on. 18 aug. 2010 18:14

Rotte seriøs ja Rotte så uattraktiv at Rotte veldig heldig om Rotte finne totalt ei som forhold med Rotte vil ha.

Skjult ID med pseudonym Krølle on. 18 aug. 2010 18:17

Det er vel slik det er alle andre steder, både seriøse og useriøse. Det kan bare ta litt lenger tid før man finner den spesielle (:

Skjult ID on. 18 aug. 2010 18:19

Litt av en svar men uforståelig. Jeg tror ikke selv noen er seriøse i det hele tatt.

Skjult ID med pseudonym stray_ on. 18 aug. 2010 18:30

Jeg vet at jeg er seriøs, så da er det ihvertfall 1. Derfor er svaret ja :)

(mann 37 år fra Oslo) on. 18 aug. 2010 18:35 Privat melding

Noen av oss er seriøse ja :)

Skjult ID med pseudonym Lady on. 18 aug. 2010 18:41

Selvfølgelig er jeg seriøs:)

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 18 aug. 2010 18:44

Selvsagt er jeg seriøs, men det betyr ikke at jeg tar til takke med hvem som helst. Mistenker at mange av de man anser som useriøse egentlig bare ikke er interesserte.

Skjult ID med pseudonym Eleni on. 18 aug. 2010 18:47

Jeg tror det er noe i det qwerty sier. Folk er ikke nødvendigvis useriøse selv om de ikke er interessert i alle som tar kontakt med de..

Skjult ID med pseudonym Z on. 18 aug. 2010 18:53

Hadde jeg ikke trodd at det er seriøse på sukker.no hadde jeg ikke vært her.
Dessuten sier så godt som all erfaring at det er seriøse mennesker her, både menn og kvinner.

I tillegg velger jeg alltid å tro hva andre sier. Hvorfor skulle folk lyve? Det er jo ikke noe moro...

Skjult ID med pseudonym Mons on. 18 aug. 2010 18:59

Så hva er 'normen' - når man ikke er interessert?

5 stikkord:
'Stillhet'
'Intens'
'Fordomsfull'
'Uhøflighet (rude)'
'Dårlig kommunikasjon'

Konklusjon:
- Folk har for høye krav fordi de ser romantiske komedier
på TV/Kino/Serier som er 'kun' skuespill,
og det er ikke alltid realiteten, dessverre.

(kvinne 45 år fra Oslo) on. 18 aug. 2010 19:18 Privat melding

Jeg tror det er veldig viktig å spørre seg for litt i utgangspungtet...noen menn jeg har møtt på innpå her,- er midt oppe i skillsmisseopppgjør,har ikke fått ordna seg egen bolig enda,-de er ikke ferdig med eksen osv... også kaster de seg liksom utpå datingkjøret,-og virker veeeldig innterresserte&det er ikke måte på liksom,-også møter de seg sjøl litt i døra,-og finner ut at de vil være single en stund,komme iorden,bli ferdig med skillsmisseoppgjøret,-og eller de finner ut at de ikke egentlig har tid til å etablere et kjærsteforhold,-fordi de har deltidsansvar for barn,krevende jobber,hobbyer,eller andre ting de e-r opptatte av... eller de vil tilbake til eksen,-fordi de tross allt har barn sammen,-og vil prøve på en runde til...eller de er rett&slett ikke ferdig med eksene,-for når endel kvinner skjønner at eksmannen er på datern med en ny dame,-så blusser følelser&sånn opp igjenn...Derfor har jeg fått en veldig respekt for ekser&sånn.. så det er endel sjær i sjøen... Da er det like greit å spørre seg litt for først..så slipper man kantsje å kaste bort tid&krefter på menn som ikke er klare for et nytt forhold i utgangspungtet...

Når det er sagt,-så er det jo mange hyggelige&flotte menn innpå her som er seriøse også ;D

Lykke til...

Skjult ID med pseudonym hmhm on. 18 aug. 2010 19:28

Er også seriøs, men ikke desperat finnes han ikke her så er det greit også.

Skjult ID med pseudonym Z on. 18 aug. 2010 19:28

Jeg tror du har rett i det du skriver når det gjelder svært mange menn og sikkert også kvinner her inne, Tyril :-)
Men at mange av disse er oppriktige i utgangspunktet tror jeg, det er bare at de trenger litt tid til å finne ut av ting.
Man kan tro at man er ferdig med noe fordi man så gjerne ønsket at man var det. Så viser det motsatte seg.
Dette er likevel verken uærlig eller useriøst i mine øyne.

Skjult ID med pseudonym :o) on. 18 aug. 2010 19:43

Tror nok det er litt av hvert her inne... men selv søker jeg med oppriktighet, et seriøst forhold.. og regner også med det finnes noen seriøse, av det motsatte kjønn.... men tror kanskje at "fruktfatet " kan være litt for stort her inne... litt vanskelig å bestemme seg for hvem man skal kontakte, for å kunne bli seriøst kjent med....

Skjult ID med pseudonym Oline on. 18 aug. 2010 19:44

Jeg er litt sånn der både- og jeg, med litt av hvert i begge ender, med noe her og noe der, på en måte om du skjønner. Akkurat som Z, hmhm og Tyril skriver; at der noe litt av hvert her og der med både det ene og litt av som henger i løse luften.

(mann 45 år fra Hordaland) on. 18 aug. 2010 19:53 Privat melding

Tror nok de fleste som er her er seriøse i utgangspunktet. Enten de er her får å finne en flørt eller et langvarig forhold. Ute i IRL må vi ta direkte kontakt med en person som vi synes virker interessant, for så å finne ut om vi passer sammen med den personen eller ikke. Her inne derimot, har vi hengt opp "reklameplakater" av oss selv med hvem vi er, hva vi gjør, hva vi liker osv osv.

De som ikke er seriøse her skinner veldig fort igjennom...

Skjult ID med pseudonym tereza on. 18 aug. 2010 19:58

Må nok si meg litt enig med tyril. Har vært på forskjellige datesteder de siste 4 årene (litt til og fra)... sukk. Og har truffet ganske mange menn. Etter hvert lærer man å undersøke de riktige tingene veldig tidlig. For min erfaring er dessverre at svært mange sitter på sukker i en litt fortvilet situasjon f.eks rett etter ett brudd (gjelder både menn og kvinner antar jeg...) det er en fin "flukt" å drømme seg bort på sukker , maile litt, få oppmerksomhet, spenning.... og så når de har fått fangsten i havn så viser det seg at de overhodet ikke er klar for noen ny. Jeg har opplevd direkte løgner om sivilstatus o.s.v .... vær obs på de nyskilte... for det er mange av dem her inne (og de som fremdeles er godt gift ... men de avsløres jo fort...) Jeg er en voksen dame (snart 50) og har vel litt livserfaring så etter hvert skjønner man tegninga før man lar seg rive med!

(kvinne 45 år fra Oslo) on. 18 aug. 2010 20:34 Privat melding

Hei du som går under pseudonym Z...

Neida,-jeg tror at også de mennene som ikke er ferdige med tidligere forhold,skillsmisser,eller vil tilbake til eksene sine er seriøse følelsesmessig i øyeblikket,-og liker å drømme litt/leke med tanken på et nytt forhold&sånn,- de er bare oppe i en gedigen livskrise som er flokete&ugrei,- og jeg syns oppriktig synd på de altså... men for oss andre som virkelig er klare for å gå inn i et seriøst forhold,-og bruker mye tid, krefter&energi på chatting,lange telefonsamtaler&datinger ,-og vil ha en kjæreste,-er nok ikke det noen god mix...
Så derfor syns jeg det er greit å spørre seg for litt,-selv om jeg er ukomfortabel med å spørre&grave&sånn(det føles liksom litt uhøflig&innvaderende liksom)...men jeg har jo også forstått at det e-r heeelt nødvendig...viktig å beskytte seg sjøl også...
Håper du skjønner hva jeg mener her...

Skjult ID med pseudonym Z on. 18 aug. 2010 20:38

Tyril
Helt flott at man kan spørre hverandre om dette, snakke om dette og komme til bunns i forventninger hos den andre. Mitt poeng var bare at mange ikke helt VET at de ikke er over det de nettopp har gått ut av. En skilsmisse f.eks krever sin mann og sin kvinne og har ofte etterdønninger man ikke helt selv var klar over at man hadde. Man undervurderer begrepet tid. Man undervurderer også muligens det å trenge litt tid for seg selv også og roe seg litt helt personlig. Derfor mener jeg at det er ikke alle menn som mener å verken leke med jenter, utnytte jenter eller at de ikke er seriøse i utgangspuntet. Det er mer sånn at veien og behovene blir til mens man går....muligens?

Og derfor kan jeg ikke gå med på at slik atferd betegnes som uærlig selv om det for oss kan FØLES uærlig.

(mann 55 år fra Akershus) on. 18 aug. 2010 20:51 Privat melding

@ Tyril det er meget fornuft og sannhet i det du skriver. Jeg er helt med på det,når det gjelder jenter(gutter har jeg ingen erfaring med). dem som er midt i krisen,drømmer mye,alt er ennå relatert til eks"n på godt og vondt. Noen vil ha en anerkjennelse på at dem fortsatt er attraktive og at andre kan begjære dem,noen er bittre og vil "hevne" seg. Det burde kanskje vært en "karantene" tid,slik at en var kommet litt videre og blitt trygg på seg selv før en henvendte seg til noen som gjør det helt klart at dem ønsker et seriøst og varig forhold. Utfra egen erfaring vet jeg at 3-4 mnd.etter et brudd var ikke jeg seriøst interessert i noe seriøst forhold,men sex,nærhet og bekreftelse på at jeg hadde draget. Ting tar som regel tid,men det finns unntak selvfølgelig... jeg tror nå at de fleste her på sukker er seriøse i en eller annen slags form.

Skjult ID med pseudonym LuckySix on. 18 aug. 2010 20:51

Jeg må vel si meg enig i både Tyril og Z her... For min del er jeg vel i den kategorien Tyril vil putte meg nyskilte i. Er separert og snart skilt. Men må si at jeg kjenner meg selv ganske godt, og kan si at jeg er veldig klar for å gå videre i livet. Interesser for min X er lik null, men det er klart at man av og til sørger over en tapt familie. Det betyr ikke at man ikke er klar for et seriøst forhold. Tvert i mot kan det være med på å lege sår og se fremover. Dette forutsetter da også at kjemien er der, og allt er som det skal være...

Hadde du spurt meg for 6 måneder siden så hadde jeg nok ikke vært klar for så mye seriøst. Da var man vel mer ute etter litt trøst og intimitet, mer enn et forhold. Mange baller i luften med å skaffe seg det en trengte for å føle seg "hjemme" på en ny plass. Mange forandringer som skulle håndteres. Barn som skulle bli vant til at far bodde en annen plass osv.

Men i dag hvor rutinene er kommet i hus, følelser på avstand og borte, så kjenner jeg at jeg har genuint lysst til å våkne opp med en kvinne og gi et; god morgen kyss. Er det en drøm? Nei, det er et ønske...

(kvinne 45 år fra Oslo) on. 18 aug. 2010 20:55 Privat melding

Jeg tror at det er lurt å spørre seg litt for bare,-og for min del,-ser jeg heldst at en evt.mann jeg skulle innvolvere meg med,-er ferdig med skillsmisseoppgjøret sitt,har fått være singel en stund,kommet litt iorden,-og fått litt alene-tid til å bearbeide saker&ting,- og sånn.. min mening etter å ha feila litt på den fronten for å uttrykke meg slik...

Skjult ID med pseudonym tereza on. 18 aug. 2010 20:55

Huff ... uenig der Z.... om man ikke har såpass kontakt med seg selv at man vet om man er på "null" og "klar" eller ikke så vel....
Tror særlig menn har en tendens til å fortrenge sorg ved å kaste seg uti nytt eventyr. Det er riktig at mange undervurderer det å trenge tid for seg selv, men at den de kurtiserer skal forstå det av seg selv med en gang og bare godta det og unnskylde det.... nope ... du har nok ikke investert følelser i en av den sorten skjønner jeg....

(mann 46 år fra Østfold) on. 18 aug. 2010 20:56 Privat melding

Sikkert like mange som er seriøse her inne som i den virkelig verden.
Utfordringen er at mann fortere går lei her innen og løper til den neste.
I den virkelig verden har mann lengre tid ofte til å bygge relasjon og bli kjent mann har kanskje felles venner som kan gjøre prossen lettere.

Skjult ID med pseudonym Z on. 18 aug. 2010 20:59

tereza
Jeg sier ikke at den de kurtiserer skal forstå det av seg selv med en gang og bare godta det og unnskylde det. Og OM jeg har sagt det, har jeg uttrykt meg uklart.

Jeg sier bare at om en mann etter en tid med en kvinne han helt sikkert liker godt, føler at noe kræsjer i ham, og begynner å kjenne på disse tingene jeg allerede har nevnt, så er det forståelig. For meg. Kanskje nettopp fordi som du sier at kanskje særlig menn har en tendens til å fortrenge sorg (eller bearbeide?) ved å kaste seg uti nye eventyr. Men om det er dette som skjer, så er jeg slett ikke sikker på at det er en kalkulert greie fra mannens side.

Jeg tror faktisk på at de aller, aller fleste menn har ærlige hensikter når de involverer seg. Men det er meg.

(mann 55 år fra Akershus) on. 18 aug. 2010 21:13 Privat melding

tereza det gjelder ikke bare menn,dere har en egen evne til å fremstille det slik at bare menn hiver seg utpå med en gang,men det er vel kanskje fordi det er bare menn dere møter som er i den "modusen".Dere jenter bruker samme opplegget.
@ Z *

Skjult ID med pseudonym tereza on. 18 aug. 2010 21:27

@Mr.Pusten ... hvis du leser mitt første innlegg så ser du at jeg skriver "... gjelder både menn og kvinner" Men det er faktisk forskjellige måter å komme seg ut av brudd på for de forskjellige kjønn ... Menn bearbeider nok oftere med å hive seg uti det med en ny... mens kvinner oftere sørger seg ferdig før de gjør det... uten å generalisere for mye, ... sorry, men det er nok vitenskapelig bevist det der.
Men for all del en mannlig sukkervenn var kjæreste med en dame herfra som hadde vært separert i over tre år (!) og han gikk på en riktig smell da det viste seg at hun heller ville fortsette å være gift,.... det har vært mange historier om dette her på sukker når det gjelder både kvinner og menn ... så man bør vel bare finne ut fort om ekser og ekteskap - for det kan fort bli et problem for den som satser på noe som bare er Waste of time!

Skjult ID med pseudonym Z on. 18 aug. 2010 21:29

Hva mente du med @Z Mr. Pusten? Var ordene til meg eller venter jeg på en fortsettelse? :-)

(mann 55 år fra Akershus) on. 18 aug. 2010 21:33 Privat melding

Jo er enig med deg hvis det er slik at jenta vil bryte forholdet,den dagen hun sier at det er slutt så er det slutt,da er hun ferdig med det. Der er nok ikke vi gutta like bastante og konsekvente.. Men ei jente som bare får beskjed at nå er det slutt reagerer mer likt en gutt.
Ja burde lest det første inlegget ditt,men leser som regel bare de siste..
FERDIG med ekser er et krav! hehehe