Alle innlegg Sukkerforum

hvordan tolke det??

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym skogsmus.. to. 19 aug. 2010 13:24

jeg har pratet lenge med ein her inne,vi møttes mange ganger ,vi tilbrakte noen netter sammen hadde det veldig koseligt,praten gikk lett og latteren satt løs:) så spurte jeg bare sånn av nyskjerrighet om ,vi var venner med fordeler eller om det lå noe i lufta som etter vært kunne bli noe mer.....ingen svar å få ,ikke en lyd i fra han siden....om han ikke vil ha noe mer kontakt med meg,så hvorfor ikke blokke meg fra sukker og ta meg vekk i fra msn og andre plasser vi har hverandre....er jeg bare heilt ut på jorde teit nå eller hva synes dere?????

hilsen ei litt forvirra skogsmus:)

(kvinne 45 år fra Oslo) to. 19 aug. 2010 13:56 Privat melding

Ja,-jeg skjønner godt at du ble forvirra av han der... Han har åpenbart noen skjeletter i skapet sitt,-og du trykket åpenbart på et ømt punkt hos han... veldig kjipt å oppleve sånne ting,altså... men man må jo bare være den man er,-og ta sjansen på at det går bra,- men jeg tror det er endel menn her med endel "issues",-og da vet man jo alldri helt...
Hadde jeg vært deg,-så hadde jeg spurt han på mail om hvorfor han bare forduftet på den måten..? Spørsmålet var jo helt uskyldig i grunnen,-så... Men hvis di ikke får noe svar,-ville jeg bare slettet han vekk&bort.. For min del,-er det en bra måte å legge håpløse menn bak meg... man bare sletter&poff,-....gone...
Jeg tror det er lurt å ikkle dvele for mye ved sånne mennesker...legg de bak deg,-og kom deg videre...der låter kanhende kynisk,-men når fyren åpenbart ikke er hypp på noe forhold,-eller hva det nå kan være,-hvorfor kaste bort mer tid på grublerier rundt sånne menn? Lykke til iallefaLL ;D

Skjult ID to. 19 aug. 2010 15:01

Nei, du er ikke på jordet.

Han høres ut som en feiging. Kjipt å møte sånne. Ikke noe å samle på.

Skjult ID med pseudonym hingsty to. 19 aug. 2010 15:20

To tre muligheter. TS

Du er en av flere han suser rundt med/ evt nyter han å suse og lete opp nye til stadighet.(noen av de i dagens norge)

Han er gift/i samboerforhold lykkelig/ulykkelig og vil bekrefte sin ID.

Et mindretall er vel så sære og redde for tilbud om en framtid i det etablerte gode liv av ulike grunner..
(men de finnes jo)

Hingsty anbefaler å gå videre, det finnes utallige muligheter og søkende individer..
og du har jo en fordel som kvinne i denne sammenheng..

Skjult ID med pseudonym Lady to. 19 aug. 2010 17:02

@ TS

Menn uten baller er ubrukelige:) Hopp elegant videre:)

Skjult ID med pseudonym frk.singel to. 19 aug. 2010 17:03

Synes det er han som er helt på jordet jeg!
Kunne godt ha sagt fra ja. Han ville vel bare leke seg litt så lenge det gikk, og er en feiging når du du vil lodde stemningen for hva dere har sammen.
Hadde jeg vært deg, hadde jeg blokkert han fra sukker og msn og alle de andre stedene dere har sammen som du sier.
Legg han i glemmeboken og håp at neste er litt mere tæl i ;-)

Skjult ID med pseudonym The One to. 19 aug. 2010 17:38

@TS

Det er selvfølgelig feigt å ikke svare på henvendelsen din, men jeg er litt usikker på om jeg er enig med det de sier over her. Hadde han vært ute etter et løst forhold med fordeler som du sier kunne han jo bare svart ja på det og tatt det som det kom. Jeg tror kanskje han er i tenkeboksen og spørsmålet ditt kom litt brått på han. Gi ham litt tid og dersom han ikke hører fra seg så er det bare å forkaste ham. Det er mitt råd.

Skjult ID med pseudonym skogsmus.. to. 19 aug. 2010 17:43

tusen takk til dere som har svart:) ja er litt i tvil på hva jeg skal gjøre og tenke og tro,hadde jeg ikke synest noe om dene karen hadde jeg ikke gitt han en tanke til,men jo jeg likte faktisk dene gutten ....

så tror jeg skal prøve meg på det som The one sier her,vente litt å se,kan jo være jeg kanskje kom litt brått på med det spørsmålet .....å om ikke så er jo blokkerings knappen grei å ha:)

klem fra takknemlig skogsmus

Skjult ID med pseudonym hingsty to. 19 aug. 2010 19:11

Kankje vi var litt strenge her-over.

Det kan umulig finnes mange menn som utnytter situasjonen, prosenten er iallefall helt sikkert lavere på nett-steder en snittet forøvrig.

Jo da kan jo stakkaren behøve litt tid til å tenke seg om i denne moderne verden. mulig gutten er et Amys-medlem og lever litt på "50-tallet".

For han har jo ikke vært til sengs med din lystige kropp og kommet nok inn på deg til å ta egne valg..

gi gutten litt tid... masse tid...bare å sitte pent på kjøkkenet og vente.

Hvor blendet kan man kan bli av å være litt betatt ??

Skjult ID med pseudonym Hotmum to. 19 aug. 2010 20:50

Han ønsker ikke å binde seg til deg, har fløyet til neste blomst, men vil holde mulighetene åpne hos deg siden han vet at du er litt betatt av han og sannsynligvis kommer når han kaller.

Har vært borti arten..... Han har fått dame, vært single, og nå ny dame, og han har fortsatt ikke hverken blokket meg eller slettet meg som venn på fb. Merket fort når han var single, for da var han på hugget med en gang, men lot meg ikke lure av den.....

Nå har han kommet seg inn i et nytt forhold som sagt, men jeg ligger fortsatt både som venn på FB og på msn. Jeg sletter han ikke, for for meg er dette blitt en lek nå, men på mine premisser.

Og trust me; jeg er over han for lenge siden :)))

Skjult ID med pseudonym skogsmus.. to. 19 aug. 2010 21:09

mye muligt du sier her er sandt:) men nå har det seg slik at jeg har ikke kommt til han når han har kallt på meg som du sier her,men nå som du sier det på den måten så er det mange biter som faller på plass,som jeg burde ha sett tidligere:)

takk får et bra tips;))hihi

Skjult ID med pseudonym jsau to. 19 aug. 2010 21:11

Skogsmus.

Kanskje du har falt i samme bås som meg. jeg har iallefall møtt mange karer, som jeg i bunn og grunn ville bli bedre kjent med som eventuelle kjærester.. Men samtidlige har jeg fått så godt kjemi med, at det har resultert i sex veldig fort, og det føles som om vi har kjent hverandre mye mer enn bare noen få dater. Så den fella jeg har gjort er iallefall å være litt for easy, og blir like forbanna overraska når jeg ikke hører så mye fra de lenger!
Sukk!

(mann 55 år fra Akershus) to. 19 aug. 2010 21:15 Privat melding

@ Ts
Nei du er ikke helt på jordet,du har bare truffet på en merkelig skrue. hadde tøflet meg videre jeg da.

Skjult ID med pseudonym skogsmus.. to. 19 aug. 2010 21:18

:) jo da mye muligt vi har gjort samme feilen dær...har liksom snakkt sammen heille veien til jeg kom med det spørsmålet ,så blei det bom stille ...men men hans tap;) hehe