Alle innlegg Sukkerforum

Match - søk

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym sykkelmann to. 19 aug. 2010 21:21

LItt frustrasjon. Jeg får kjempematch på damer som bor flere 10 talls mil unna. Hvordan unngår jeg det? jeg har forsøkt å endre, men det hjelper ikke...

Også, hvis man er så overfladisk at man "bare" søker en flørt/elskerinne....hvordan søker man etter det? Såvidt jeg ser kan man ikke søke etter andre som søker det samme? Det er matchen som avgjør, og da går pilen til punkt 1.....ikke helt presis kan man vel si.

glad for alle seriøse svar. Vittigheter, frekkheter, spydigheter og såkalte morsomheter kan Du spare til en annen tråd :-)

Skjult ID med pseudonym qwerty to. 19 aug. 2010 21:24

Du kan søke fylker under matchsøk, men du kan ikke søke direkte på hva folk er ute etter, Sukker mener sikkert at det utelukker folk som de ikke vil skal utelukkes. Du kan selvsagt sette "varighet" og andre variabler som kan betegne dette på høyt, men du vil ikke få hva det er de søker.

Skjult ID med pseudonym Oline to. 19 aug. 2010 21:26

Be dem flytte nærmere deg. Kan desverre ikke gi deg noe bedre råd. Kanskje blokkere de som bor miiiilevis unna, så rykker de nærmeste frem i køen? "Du er 15... 11... 8... 5.... 4....3....2... 1 mil unna, og rykker stadig fremmover"

Skjult ID med pseudonym hingsty to. 19 aug. 2010 21:33

Begrense søket til ditt eget hjem-fylke.. og vips..
så popper de resterende opp innen en radius av..en vakker kveldes-tur på sykkel muligens..

Skjult ID med pseudonym sykkelmann to. 19 aug. 2010 22:04

alt det der er forsøkt, men takk for innspill