Alle innlegg Sukkerforum

interessert -avmerkinga

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym heihei ti. 8 jan. 2008 20:27

hei,

hvordan funker dette med "interessert" -avmerkinga? jeg bruker dette på profiler der jeg syns jeg bør komme i kontakt med vedkommende, kanskje sende et par epost-er.

men på oversikten - kommer det fram at jeg har "gitt vedkommende hjerter" (!!) .. jeg vil jo ikke gi noen et hjerte før jeg kjenner dem..
hvordan bruker dere andre denne funksjonen?

Skjult ID med pseudonym Dingo ti. 8 jan. 2008 20:35

Er det jentelus du er redd for?

Skjult ID med pseudonym meg ti. 8 jan. 2008 20:37

Kan godt sette hjerter i hytt og pine, men tro endelig ikke at det er nok for kontakt. Mail må til :)))

Skjult ID med pseudonym felix. ti. 8 jan. 2008 20:52

Jeg har ikke fått hjerte!! He he.
Så hjerter sprer hun ikke rundt seg.

Skjult ID med pseudonym meg ti. 8 jan. 2008 20:57

jodda fia, den gikk inn :)

Men tenker at uten mail, en utfylt profil og gjerne med bilde kommer man ingen vei....

Skjult ID med pseudonym meg ti. 8 jan. 2008 22:14

Syns det er mange med profiler som er minimalt utfylt og uten bilder, men som sender hjerter... Det blir lite å forholde seg til, litt lite substans syns jeg....

Skjult ID med pseudonym heihei on. 9 jan. 2008 01:35

mm.. skjønner..
har gjort meg mine hjerte-sukk ..hehe..

takk for innspill

Skjult ID med pseudonym Focker to. 10 jan. 2008 16:32

Røde eller gule hjerter er bare tull, da er det bedre å sende en melding. Men de svarte (Ikke interessert) bruker jeg hele tiden. Etterhvert som jeg kikker på profiler og finner at noen er for unge, gamle, for tjukke, ikke ser bra ut eller har harry bikinibilder, så ryker de på et svart hjerte. Har flere hundre på blokkeringslisten nå. Og det beste er at man ikke fornærmer noen, de får jo aldri vite at man har blokkert dem.

Skjult ID med pseudonym jente75 to. 10 jan. 2008 20:59


Heisann!

Jeg bruker faktisk hjertene "aktivt" jeg... hvis noen har vært innom meg f.eks. uten å løfte en finger for å si hei.... og jeg han ser ut som en likandes kar ;-) så får hender det han et lite gult hjerte av meg... bruker det også for sortering.. enig med fia1965 at man markerer litt slik at de har noe å strekke seg etter.. *hehe*

Jeg har ikke markert mange, men de aller fleste jeg har markert har jeg faktisk fått en melding fra :-)
..og må innrømme at de få jeg har sendt brev til - har jeg fått svar fra ;-) kanskje jeg er heldig....

lykke til heihei

(kvinne 44 år fra Oslo) fr. 18 jan. 2008 15:42 Privat melding

Hei!
Jeg bruker sjeldent hjerter, men gule hjerter for meg = Hei! Har du lysst til å bli kjent?
Rødt hjerte gir jeg kun dersom det er noe helt spesiellt jeg legger merke til i en profil :¤)
Får jeg mail tilbake så er jo det helt topp.

Skjult ID med pseudonym gumleMåseg fr. 18 jan. 2008 23:22

Hei, foreløpig synes jeg det er litt ubekvemt at ekser og tidligere jobbkollegaer kan se profilen. Syns bilde blir i overkant "offentlig" . Tom Marthiesen har en morsom sang om han som leter etter partner og til slutt så er det bare søstra hans som passer inn. Her kan man jo faktisk risikere å bli matcha med søstra si..he he Kunne kanskje ønsket en funksjon der man kunne merke profiler privat for seg selv uten at noen andre kunne diverse hjerter. Jeg satte hjerter både her og der og opplevde plutselig at jeg sa "hei" til en masse jenter uten helt å vite hva jeg hadde gjort. Det kan jo virke som jeg er innbillsk om de skulle tolke noe ut av heiene. Det blir også for mye å administrere for et menneske i vanlig jobb å skulle gi koselig svar til flere jenter med kjemperutine på meldingsfronten. Om disse jentene tolker mangel på svar som en avvisning av dem, så er det jo trist for det er egentlig bare frustrasjon.

Gumle

(mann 36 år fra Oslo) fr. 18 jan. 2008 23:28 Privat melding

Bruker den for å "huske" profiler jeg syntest var bra, og for meg betyr disse gule hjertene mer eller mindre ikke noe særlig mer enn det. Kanskje en litt morro beskrivelse eller lignende. Jeg kan godt markere en profil som interessant uten å ta noen form for kontakt.

(mann 54 år fra Hordaland) ma. 21 jan. 2008 12:00 Privat melding

Har nettopp gjort meg til superbruker, og kan tenke meg en grunn til: Hvis ingen av brukerne er superbrukere er hjerter den eneste form for kommunikasjon som er mulig. Hvis to brukere begge har sendt hjerter til hverandre fungerer det som ekstra incentiv til å oppgradere, slik at de kan skrive til hverandre. Det kan nok være noe av tankegangen til Sukker også.