Alle innlegg Sukkerforum

Iskalde damer

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ensomflink fr. 20 aug. 2010 07:52

Det er en del damer her som har en adferd som forskrekker meg. Først bakgrunnen: Da damene ikke starter å skrive med meg, må jeg skrive til dem. Og da de fleste aldri svarer, må jeg skrive til mange for å i det hele tatt få en sjanse til å starte en dialog.

Har oppdaget at en del damer her har denne rutinen: Man sender dem et vennlig og høflig brev som innledning til en dialog (ikke noe useriøst tullprat). Hun tar ett eneste besøk på siden min. Kanskje svarer hun kort at hun ikke er interessert. Deretter blokkerer hun meg! Det er en vesentlig del av damene som gjør dette, blokkerer meg veldig raskt og tidlig, uten at jeg har gjort noe som skulle provosere henne til en blokkering, og selv om matchtallet ikke er dårlig. Jeg oppfatter blokkering som en veldig sterk markering. Jeg trodde i utgangspunktet at det skulle brukes overfor folk som plager en. Men nei, du sender en eller to høflige mailer og du er blokkert!

Damene som gjør dette forekommer meg å være iskalde. Vet ikke om menn gjør det samme her, som mann kan jeg ikke vite det. Er det god folkeskikk å blokkere så raskt?

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 20 aug. 2010 08:01

Rotte vite alle norske tisper helt frigide.
Rotte heller satse på varm Thaidame.

Skjult ID med pseudonym blokk fr. 20 aug. 2010 08:02

Jeg blokkerer dem som er helt uinteressange bassert på bilde og profiltekst

Skjult ID med pseudonym pølse-per fr. 20 aug. 2010 08:24

Sukker burde bytte ut ordet "Blokker" med "Skjul" e.l. Det er ikke drastisk i det hele tatt, bare en måte å rydde litt i listen, som i sentrale strøk kan komme opp i tusenvis av personer.

(mann 47 år fra Oslo) fr. 20 aug. 2010 08:43 Privat melding

Noen av damene her inne får hundrevis av mail på kort tid. Disse damene er ikke ansatt for å svare skikkelig på alle disse mailene, og ettersom en del menn ikke tar et nei for et nei velger disse damene å blokkere i stedet for å begynne å inngå en kommunikasjon som kan bli en meget stor oppgave. De vil jo også bruke tiden sin på å finne noen de liker..
Det som kommer på Sukker når to-do listen tillater det, er en beskjed som vises når man forsøker å sende mail til de mest populære damene. Der vil det stå at disse er meget populære og at sannsynligheten for å få svar derfor er lavere.

Skjult ID med pseudonym Z fr. 20 aug. 2010 08:56

Nå er jeg ikke i den situasjonen at jeg får hundrevis av mail på kort tid, men jeg er jente, jeg får en god del mail tidvis, og jeg prøver å svare alle på en førstemail. Slik jeg ser det, tar det ikke lenger tid å klikke på automatsvaret enn å klikke seg inn på en profil for å blokkere vedkommende. Min erfaring er at det er prosentvis ganske få som vil argumentere etter et vennlig avslag. Og de som argumenterer, trenger jeg ikke lenger å forholde seg til. Jeg har enda ikke opplevd at noen blir direkte ufine, og om de skulle blitt det, ville jeg elegant klikket på "rapprteringsknappen" til sukker.

Så jeg er faktisk litt enig med deg, Trådstarter. Men jeg lar ikke være å blokkere for din del. Jeg lar være å blokkere for min egen del. Jeg føler meg litt "kynisk" når jeg gjør det noen ganger. Derfor gjør jeg det sjelden :-)

Men at noen bruker denne metoden, skal du IKKE ta personlig. Det er bare deres utsilingstaktikk!

Lykke til her inne da! :-)

Skjult ID med pseudonym Tingeling fr. 20 aug. 2010 08:57

Jeg er blant dem som har drøyt 600 blokkerte på mine lister. Det hender at jeg gjør slik TS beskriver, og blokkerer etter en melding på den måten. Men jeg blokkerer alle uaktuelle for å korte ned listene.
Og jeg opplever meg ikke som iskald eller uten folkeskikk av den grunn, men jeg ser ikke at mailkontakt er interessant. (Jeg har da fortsatt 1250 med match >90, talte de nå)
:-)

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 20 aug. 2010 09:02

Rotte heller motsatt problem Rotte slippe blokkere Rotte fjernet siste nå.

Skjult ID med pseudonym frk.singel fr. 20 aug. 2010 09:40

Jeg hører med til de som bruker blokkerings knappen. Dette gjør jeg ene og alene fordi jeg trenger å holde oversikten. Jeg vet ikke alltid hvem jeg har tenkt jeg skal skrive til, eller om jeg skrev og ikke fikk svar. Men venter som regel noen dager ja.
HAr også en venn her inne som jeg har blokkert, fordi jeg ikke ser poenget at han skal lyse mot meg øverst på listen. Vil heller gi plassen til en som kan ble en kandidat.

Så for meg heter det "rydde opp i listene knappen" Brukte også hjertene på en slik måte før, men skjønte jo at vi legger litt ulik betydning i det.
Skulle gjerne hatt muligheten til å sortere til mine egne lister, uten at profil eieren viste dette.

Blokkere høres hjerte rått ut, som svært mye annet ved nett dating. Den er ikke ment slik fra min side og jeg ville gjerne hatt et snillere ord for det.

Ojsann, det med at man får beskjed om at man henvender seg til en meget populær person kan jo bli
spennede. Det kan jo slå dårlg ut for oss på rest plassene.
Ser det for meg, en som henvender seg til meg, jeg har ikke lyst å svare han og etter noen timer kommer det sint brev fra han om at siden jeg er så lite populære burde jeg være takknemlig for at han skriver til meg, og jaggu burde jeg ta meg tid til å svare han og :-))

Nåja vi får se. Jeg er veldig for at man prøver ut nye ting jeg.

Skjult ID med pseudonym pgmp fr. 20 aug. 2010 10:56

Den [rapporter ufin] knappen burde også finnes i meldingsbildet
Også tror jeg den funksjonen som varsler om man sender til de mest populære kanskje heller bør basere seg på andelen svar vedkommende sender enn på antall meldinger mottatt

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 20 aug. 2010 11:03

Så ikke alle jente kalle SteinR boler og kaste ting på SteinR, altså?

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 20 aug. 2010 11:05

Rotte anbefale SteinR si til jente at SteinR homo være, det mulig hjelpe.
Eller Rotte anbefale SteinR oppføre seg om kvinne luft være, det også blokkering.

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 20 aug. 2010 11:07

SteinR ikke plaget av sint lynsjmobb med høygafler fakler?

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 20 aug. 2010 11:08

Rotte hehe blokkeringer og sjekkingens paradokser.

Skjult ID med pseudonym Arne fr. 20 aug. 2010 14:29

Hvis man ikke tåler forskjellige former for avvisninger så har man vel ikke noe her inne å gjøre? Hvorfor skal man på død og liv innlede korrespondanse med folk man ikke ser på som interessante? Nå har jeg ennå til gode å blokke noen, men må nok innrømme at jeg "hopper" over en del av de mailene som kommer inn da jeg fort innser hvem jeg er interessert i og hvem som er uinteressante.

Skjult ID med pseudonym Datsyuk fr. 20 aug. 2010 14:58

Jeg siterer Support her inne da jeg spurte de om det:

"Blokkering er det samme som 'Merk uinteressant'."

Skjult ID med pseudonym SnakkSant fr. 20 aug. 2010 20:40

Jeg blokkerer de brukerne som jeg vurderer som ikke aktuelle for meg. På den måten får jeg se andre profiler med god match - og personer som kanskje er mer riktige for meg. Jeg blokkerer forresten ingen uten å ha sett på profilteksten/matchtreet. Det er leit hvis noen tar seg nær av dette, men for meg handler det om å bruke min tid her inne effektivt. Jeg har lyst til å finne en kjæreste, ikke bare rote rundt i de samme profilene hele tiden.

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 20 aug. 2010 20:48

Det er såvidt mange medlemmer på Sukker at man uansett ikke kan regne med å komme i dialog med alle, så hvorfor ikke gjøre det enklere for seg slik at man sitter igjen med de mest aktuelle?

Er for øvrig veldig skeptisk til en "populær"-advarsel - jeg skriver nemlig stort sett til de upopulære, og da vil jo kanskje flere skrive til dem... :(

(kvinne 45 år fra Oslo) fr. 20 aug. 2010 21:09 Privat melding

uffda...det hørtes ikke hyggelig ut..-jeg syns det er greit å svare alle uansett,-og jeg har da blokkert noen,-de er t.o.m øverst på"matchlista"mi,-men jeg ble så lei tilslutt av å ha billder av menn som liksom skulle være innertiere,-og som ikke har tatt kontakt på 4mnd eller svart på henvendelser fra meg,-så da bare sletta jeg alle sammen..(hehe) Jeg har inntrykk av at menn md lavere matctall liker meg bedre igrunnen...(ikke det at jeg har så stor tro på matchtall,-men.... ) :O

Skjult ID med pseudonym Nåja fr. 20 aug. 2010 21:10

@SteinR:

Syns ikke det er rart at damer sier "hei" selv om de har blokkert deg. De fleste på sukker syns sikkert du er kjekk, men steiler av profilteksten (hvorfor ikke bare kjøpe en dørmatte på IKEA til 15kr, liksom). Jeg antar du ikke har med profilteksten på byen??

(mann 44 år fra Østfold) fr. 20 aug. 2010 21:48 Privat melding

Syns ikke profilen til SteinR var så gal.
Frisk og grei, rett fram. Føler han seg som en konge, er det hans rett å gjøre akkurat det...

(mann 55 år fra Akershus) fr. 20 aug. 2010 22:03 Privat melding

Hehehe,for noen problemer dere har! Har stengt hele kiosken jeg,ikke mere snop og hente der etter stengetid.

Skjult ID med pseudonym Nåja fr. 20 aug. 2010 22:55

@Haeggis:

Men du er vel heller ikke i målgruppen...?

Skjult ID med pseudonym Høna gal lø. 21 aug. 2010 00:03

Jeg blokkerer ingen, men svarer heller ingen ;)
Ok, nr 1, jeg kan gjøre noe m profilbildet, andre bilder osv. først. Jeg får så mange teite spørsmål, forslag at jeg gidder ikke svare. Ja, jeg kan legge inn bildet av Morra mi, så slipper jeg unna en del spørsmål, men på den annen side blir jo det feil.Konklusjon?: legge inn det dårligste bildet av meg selv å håpe at en mann begynner å skrive om seg selv og har et dypt ønske om å bli kjent m meg? ;)

Skjult ID med pseudonym Bait lø. 21 aug. 2010 00:18

Hmmm jeg syns det er greit å blokkere de som er uinteressante, enig i at det kan virke litt kaldt, men hva er vitsen, de fleste folk er her for å skaffe seg en partner og ikke for å bli venner, jeg blokker ofte de som har lureprofilbilder, ser bra ut på profilbilde men ikke ellers, så jeg ungår å dumpe inn på siden dems en gang til, da slipper de og å sende brev til meg og så bli skuffet. Ergo jeg gjør de egentlig en tjeneste :)

Skjult ID med pseudonym Høna gal lø. 21 aug. 2010 00:33

*bait
Hva er lureprofilbilder?

Skjult ID med pseudonym Bait lø. 21 aug. 2010 00:46

Det finner du fort ut, har du ikke opplevd å få melding fra ett virkelig nydelig fjes, fyllt inn med velltrent og lovord, så ser du enten i albumet, evt legger til på facebook, eller i hverstefall møter personen og tenker "hvem faen er det der" da vet du hva lureprofilbilde er :P

Skjult ID med pseudonym Høna gal lø. 21 aug. 2010 00:50

* Bait ..."føler" m deg!
Enda så har du ikke gitt opp ;)

Nei, da juger jeg heller litt.....og sier at jeg er småfeit og gal, men så er jeg veltrent og søt ;)

Skjult ID med pseudonym Bait lø. 21 aug. 2010 00:53

haha Bra humor det da!

Skjult ID med pseudonym hingsty lø. 21 aug. 2010 00:55

Halv-fet veltrent sødmende (små-gal) høne..Nå ble hingstys uskikkelige mule.. nyskjerrig her..

Skjult ID med pseudonym Bait lø. 21 aug. 2010 00:57

Rart hvordan en post kan utvikle seg fra "iskalde damer" til "halvfeite høner" hehe

(kvinne 39 år fra Vest-Agder) lø. 21 aug. 2010 01:06 Privat melding

Blokkere noen som besøker profilen er ikke bra. Ikke blokker noen som er ikke stygge mot deg ellers de som du føler deg tiltrukket kommer til å blokkere deg av samme grunn som du gjorde det med de som var uintressant for deg

Skjult ID med pseudonym høna gal lø. 21 aug. 2010 01:10

@hingsty
Ta ikke meg, men heller søstrene mine, de er mye større enn meg ;) Og da snakker vi "kjempehøner" ;)

@Bait
Bedre m ei halvfeit høne i hånda enn 10 på taket ?

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 21 aug. 2010 01:11

Ordet "blokkere" er kanskje litt misvisende, det burde nok heller stått "skjul". Men, fortsatt, jeg skjønner ikke hva som er galt med det. Jeg er her for å finne meg en kjæreste, men det er nok av profiler som er opprettet av damer jeg med en gang ser at det er svært lite sannsynlig at vil kunne bli min kjæreste eller som jeg i det hele tatt ønsker å finne det ut av med. Så hvorfor i all verden skal de dukke opp på mine matchlister? Og hvorfor skal de dukke opp på hennes, når en eventuell henvendelse fra henne vil bli besvart med "høflig avslag"?

Jeg skulle ønske flere blokkerte meg, jeg. Jeg har ikke tall på hvor mange som har vært innom profilen min og jeg så har tatt kontakt med uten annet enn maks et høflig avslag. For meg er det bortkastet tid, egentlig, særlig siden jeg stort sett bare skriver med en person av gangen. Så det hadde vært mye bedre om de hadde blokkert meg så jeg slapp det.

Skjult ID med pseudonym Bait lø. 21 aug. 2010 01:15

@Høna gal
Jeg tipper du sitter med høna og hingsty men en halvfeit, så da vil jeg heller ha dere på taket enn i hånda akkurat nå.

Skjult ID med pseudonym høna gal lø. 21 aug. 2010 01:18

og så ser vi hvordan ord utvikler seg...

Skjult ID med pseudonym hingsty lø. 21 aug. 2010 01:25

Høne-lille..
hingsty er et varsomt noget uskikkelig dyr..
men med mage-mål.. så beskrivelsen som er kommet frem gjør nok dyret mer enn nyskjerrig i den tilstand dyret befinner seg i.. å presentere sine søsken som mer spennede er litt irrelevant for den små-rampete uskyldige hingsty ikveld..

Høne-lille er nok mer enn godt nok kvalifisert til hingste-temming om hun skulle føle for det..
sant ikke??

Skjult ID med pseudonym Kull lø. 21 aug. 2010 01:25

Noen bare MÅ kommentere at andre "syter" her inne og kalle det syting. Det kalles syting det også, akkurat som jeg syter over de som syter over sytinga! ;)

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 21 aug. 2010 01:31

Og jeg syter over at Kull syter over de som syter over sytinga.

Skjult ID med pseudonym Kull lø. 21 aug. 2010 01:34

Da er vi enige om at alle syter! :P

(kvinne 42 år fra Vestfold) lø. 21 aug. 2010 01:34 Privat melding

God "folkeskikk" kan det vel neppe kalles, men nå har du jo fått en del svar som tyder på at den praksisen har lite med folkeskikk å gjøre. Jeg tror man med fordel kan bruke mindre energi på det man ikke liker og heller betrakte deg selv som jegeren, der det er DU som skal finne noen DU liker. Hva andre gjør er deg revnende likegyldig (med mindre du er emosjonelt involvert i vedkommende). Her er det DU som er sjefen. Hvem DU liker er det sentrale, ikke hva andre synes om deg

Skjult ID med pseudonym høna gal lø. 21 aug. 2010 01:38

@ hingsty....
Høna di er her vettu ;)

Kommunikasjon er viktig, i alle settinger ? Jeg tuller litt da, men skulle ønske jeg fikk en seriøs meliding i innboksen min? Hvis jeg er 174, er det smart av en type på 160 å skrive til meg da? Ja, han kan skrive....men...jeg har faktisk skrevet en seriøs greie og får litt useriøse henvendelser. Og hvis jeg er over 40 år, hvor stor er sjansen for at jeg svarer dere menn på 20-25? Hallo? Jeg fikk faktisk napp av en på min alder.....men han var så opptatt m å selge leil så jeg tror han solgte meg også?

Skjult ID med pseudonym hingsty lø. 21 aug. 2010 01:45

Puuh.. godt å merke høna tilbake..
Du mener den spennede sjelen bak høne-lille som fenger..hingsty har ngen høne..
(bare låner litt... og "gir tibake "selvfølgelig)..
De finnes..og hingsty er ikke 20-30.. hingsty er bare litt leken når han kan..
Handler vel også om å kjenne sin besøkelses-tid.. noen engasjeler sin tid for egen-realisering..
andre mindre formelle tar seg tid til nære.. viktig for dyret..
skaulle det være noe mer til kvelds.. høne-frøken. .du altså...(positivt)

Skjult ID med pseudonym høna gal lø. 21 aug. 2010 02:07

tror egentlig Hingsty kan parkere.
Høna trenger "mannfolk"

Skjult ID med pseudonym høna gal lø. 21 aug. 2010 03:00

Høna tror kanskje at høne og Hingsty ikke snakker samme språk. Jeg er f ikke der. Du høres ut som en fjortis.
Jeg kan være verre enn en fjortis

Skjult ID med pseudonym hingsty lø. 21 aug. 2010 03:23

så sant så sant..små-kresne hingsty foretrekker lekne levende frøkner i 30 årene..
fremfår små-syrlige små-sære på 40+.
Da var vi jo enige på det punktet da høne-lille..

Skjult ID med pseudonym rotte lø. 21 aug. 2010 07:35

Rotte kanskje det nærmeste mann høna gal ha tilgjengelig akkurat nå.
Rotte alle lovlige aldre ta, cougars fint gå.

Skjult ID med pseudonym Ensomflink lø. 21 aug. 2010 09:30

Hei Rotte, fint at du får meg til å bli bevisst på sånne begreper som cougars, puma, MILF, manther. Fordi du skrev om cougars måtte jeg ta en tur på wikipedia. I følge wiki er jeg en manther.

Skjult ID med pseudonym møkkamann lø. 21 aug. 2010 11:08

Kunne aldri falle meg inn å blokkere dem som besøker profilen min eller sender meg mail selv om jeg ikke er interssert. (så lenge de ikke er ufine) Jeg tar det som et kompliment at noen liker meg uansett om det er en vakker kvinne eller ei jeg finner ekstremt uattraktiv. På andre måter i livet setter jeg pris på at en hund, ett lite barn eller en gammel dame viser meg tilitt. Hvordan kan jeg mislike at noen setter pris på den jeg er? Kan ikke alle dere som driver å svarthjerter skrive det i profilen. Synes det vitner om et mennesekesyn jeg ikke vil ha noe med å gjøre. Er helt sikker på at ingen virkelig flotte damer gjør det, de trenger ikke booste selvbildet sitt gjennom å luke bort dem som ikke er bra nok. Mindre attraktive damer som elsker oppmerksomheten de får på nett og tror drømmeprinsen vil dukke opp og redde dem fra deres miserable liv er nok de som bedriver dette. Loosers!. For ordens skyld opplevd å bli svarthjerta ytterst få ganger så dette er ikke noe problem for meg. Kunne derimot ha tenkt meg en funksjon der jeg kunne lage min egen liste over kvinner jeg kunne tenke meg å kontakte . Å sette hjerter liker jeg ikke da jeg røper min interesse og det vil jeg gjøre gjennom en bra førstemail.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt lø. 21 aug. 2010 11:12

Er mindre attraktive damer løsnere?

Jeg fatter ikke hvorfor alle skal drive på å skylde på de stygge menneskene hele tiden. Jeg er faktisk GREI!