Alle innlegg Sukkerforum

“jeg er nysgjerrig på deg”

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym frustrert fr. 20 aug. 2010 23:29

Slike meldinger er jo hyggelige å få… eller PM og flørter… Men hva i huleste handler det om når jeg responderer med en utelukkende hyggelig og positiv tilbakemelding for så å oppleve fullstendig taushet ???
Eller to - tre meldinger frem og tilbake med bekreftende interesse og så stille..??
Har jo skjønt at nettet er et sted hvor mange tillater seg uhøflighet over det som er normalt, men personlig opplever jeg å bli kødda med…
Hvorfor vise interesse hvis ikke man vil følge opp, eller være voksen nok til å si at man har kommet “på andre tanker” ???
Er dette mennesker som ute i den virkelige verden snur seg bort og går midt i en samtale..??

Det må være lov å ikke svare på henvendelser og “hjerter”, en del av “språket” her, men tar man et initiativ eller innleder en dialog, så forplikter vel det litt mer… ?
Jeg er anser meg for å ha en stor grad av toleranse, og kan forstå det meste, liker ikke å sette folk i “bås” og derfor blir det mer en bekreftelse på at det er mange uten ekte hensikter her.. Synd…

Hvis ikke man evner å avslutte det man starter, burde man finne seg en annen hobby enn å late som om man ønsker å date..
Trøsten er at jeg i hvert fall ikke har brukt tid og energi på det…
Men vært MEGET tett på å klikke “slem / ufin” , gjør det snart..

Sjærpings jenter !!!!
Et snev av høffelighet kan kanskje bidra til at nett - dating kan ha et anstrøk av seriøsitet....

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 20 aug. 2010 23:38

Skjerpings, gutt, dette er et nettsjekkested, her gjelder netsjekkeregler!

Skjult ID med pseudonym Egentlig. fr. 20 aug. 2010 23:41

Tror det er fordi folk bruker dette som et 'smørgåsbord'; de sender meldinger og flørter og hjerter i hytt og gevær, og så plukker de ut de mest interessante av de som svarer. Og det kan jo skje etter at dere har sendt et par meldinger frem og tilbake; plutselig svarer en kjekkas, og da er du luft.

Oops - jeg skulle være mer positiv, sa jeg jo.

Hmm...

Det positive med det er....... at du slipper å date disse folka?

(kvinne 39 år fra Vest-Agder) fr. 20 aug. 2010 23:41 Privat melding

Jeg er helt enig med ledetråden og er desverre ikke enig med deg, kjære qwerty

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 20 aug. 2010 23:47

Min holdning er i hvert fall at om hun ikke er interessert i meg så er det ikke noen grunn for meg til å være interessert i henne heller.

Skjult ID med pseudonym Exposure fr. 20 aug. 2010 23:48

@Egentlig
Jeg tror du er inne på noe der;)

Normal høflighet er ikke noe man finner på nett. Her det en bruk og kast mentalitet som råder.
Jeg blir ikke frustrert av det lenger, men ville foretrukket taushet eller et høflig avslag fremfor et svare uten så mye som et svakt hint av interesse.

Skjult ID med pseudonym Tazoslo fr. 20 aug. 2010 23:50

En interessant vri på et tema som er blitt tatt opp til det kjedsommelige. Tar man initiativ først og får svar, så bør man jaggu svare på dette første svaret.

På en annen siden så kan man ikke forvente å få svar på alle mailene man sender ut, selv er jeg litt lei av å føle at man må ta 2-3 mail ekstra etter et avslag for å forklare dette. Da er det enklere å bare la det ligge.

Skjult ID med pseudonym Binders fr. 20 aug. 2010 23:55

Jeg har ved et par anledninger sagt at "Nå har det vært stille lenge, så da antar jeg vi kan takke for praten og si at det var det? Men DA har de kommet på banen igjen, merkelig nok. Så i en startfase er det mange grunner til at det kan bli stille. Mange skriver med flere. I blant drukner en melding. I blant mangler meldingen noe konkret å svare på, og blir glemt av den grunn.

Så du kan jo bare spørre om Det var det? Hvis de da var veldig interessante for deg... Eller du kan, som Sol sier, konsentrere deg om de som svarer! :)

(kvinne 39 år fra Vest-Agder) lø. 21 aug. 2010 00:01 Privat melding

Det finnes foskjellige mennesker her inne . Ingen er lik. Du må stå på og ikke bli frustrert veldig fort eller kommer du til å havne med en som kan såre deg forferdlig. Jeg er helt enig med deg det du sier men man bør jo være sterk og forsiktig, ikke la utnyttede mennesker komme i ditt liv

Skjult ID med pseudonym Bait lø. 21 aug. 2010 00:08

Jeg skjønner godt hva du mener frustrert.
Men det er nok mange her som bare sjekker draget og responsen, og så mangler det jo noen dimensjoner i forhold til face to face sjekking, her har du som regel 2-3 meldinger på deg til å bevise hva du er god for.
Det er ikke akkurat lett, selv om du i virkligheten er en hysterisk morsom fyr klarer du neppe å få personen i andre enden til å skrattle og tørke tårer fra keyboardet etter et par meldinger.
Selv ble jeg egentlig drittskuffa når jeg kom inn her, har vanligvis ingen problemer med å prate og underholde noen en hel kveld, men her må man jo dra frem 4 ess fra ermet i første åpningskommentar og ennå to nye ess i hver runde, i tillegg må du seff ha noen modellbilder og et bilde av deg selv fra hver verdensdel, ett mens du kjører motorsykkel og kappkjører med james bond, og seff ett bilde hvor du holder rundt bestis din fra hollywood, for ikke å glemme et snapp shot fra the world famous vemorksbrua.
Og selvfølgelig står det ironisk nok på alle sider at de søker "en morsom kar" "med glimt i øye" "lurer du på noe så ta kontakt"
Det burde stå: søker en person med ett vanvittig fint profilbilde og verdens beste åpningskommentar!

Men ett lite tips (og dette er sant) sett inntekt til høy, da får du masse brev, trenger ikke bilde engang.

Skjult ID med pseudonym Høna gal lø. 21 aug. 2010 00:12

@frustert

Enig med deg!
Jeg har også fått flørter og mld hvor vedkommede er veldig "interessert". Jeg responderer og forteller om meg selv og vedkommede responderer igjen! Men, så blir det stille..... Kalde føtter? Eller, hva heter det? Cyber? Noen tenner kanskje bare på spenningen? Når alvoret kommer trekker hun/han seg tilbake? Ikke vet jeg...

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 21 aug. 2010 00:16

Bait:
Og hva skjer når de finner ut at du har en helt ordinær lønn, mon tro?

Jeg opplever faktisk ikke at det er så vanskelig å komme i kontakt med folk her. Jeg tror at mye dreier seg om profilen, men det er nok også en fordel å ta kontakt med de som ikke overstrømmes av mail (godt tips - se på utringningen).

Skjult ID med pseudonym Tazoslo lø. 21 aug. 2010 00:17

@bait - totalt irrelevant i forhold til tråden selvsagt, men når du sier det så spør jeg; Hva i all verden er høyt? Jeg ser at enkelte med lavere utdannelse innen helse og sosial o.l. skriver at de har høy inntekt. Jaha, har de egne firmaer ved siden hvor de soper inn flere hunder høvdinger ekstra?

Det noen mener er høyt vil for andre være middels, det noen mener er lavt mener andre er middels. Så lenge man ikke tenker forholdsvis likt så er den greia der håpløs.

Skjult ID med pseudonym Bait lø. 21 aug. 2010 00:25

@qwerty
Vel jeg kan stå for det, men det var ment mest som en test, selv om de aller fleste jenter ikke er ute etter penger, så er det selvfølgelig en positiv trygghet. men det er fakta mange gold-diggers her inne.

@Tazoslo
Skal jeg være helt teoretisk da, så ligger snittlønna i Norge på 420k, da vil jeg tro enhver hjelpepleier er lavtlønte, med mindre de kun jobber natt og masse overtid, med kanskje en jobb på si. :)

Skjult ID med pseudonym frustrert lø. 21 aug. 2010 00:47

Takker for så mye respons på så kort tid.. :-)

Vet det er et tema, og har skjønt greia for lenge siden, men synes vel alikevel ikke at vi skal akseptere at denne formen for å møte mennesker glir ut i noe hvor man kan frita seg for all respekt for andre mennesker..?
Men sånn er det jo og , når mange samler seg i et fora som er det mest ekstremt mangelfulle når det gjelder kommunikasjon...
Vi har valget mellom å gjøre det til en seriøs kontaktmåte eller ikke....

Skjult ID med pseudonym Bait lø. 21 aug. 2010 00:51

Savner gode gamle mIRC, kanskje det er trikset for å få napp her, bare sende et brev hvor det står: asl?
Hadde jeg fått en sånn melding fra ei hadde jeg daua av latter :D, men kanskje litt vel intern og nerdete humor, men "I like"

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 21 aug. 2010 00:59

Frustrert:
Det gjør det jo ikke mindre seriøst. Det som ville vært useriøst var å late som om man var interessert i noen man ikke var interessert i. Min kjepphest: At hun ikke er interessert i meg gjør henne ikke useriøs.

Skjult ID med pseudonym seriøs? lø. 21 aug. 2010 01:01

Noen forbinder Nettdating" som tidsfordriv" og bortkastet tid. Og...det går seff ut over oss seriøse! Noen har faktisk et forhold og bare logger seg inn på sider som sukker og match mens typen/dama er på byen. Det kan jeg faktisk bekrefte i 2 tilfeller. De bare "leker" m oss ...vi er tidsfordriv. Jeg sier ikke at alt håp er ute, men jeg ble temmelig overrasket når et vennepar sier det er kult å "leke" m oss single på nett når typen/dama er på byn.

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 21 aug. 2010 01:02

Med den prisen jeg er nede på nå tror jeg at jeg kommer til å beholde profilen min til jeg er forlovet eller noe...

Skjult ID med pseudonym Bait lø. 21 aug. 2010 01:04

Den var litt dyp nå kl ett om natten :P

Men man kan umulig tilfredstille alle, noen blir sure for at man ikke svarer, noen blir sure for at man svarer, noen blir sure for at de blir avvist kontant, noen blir sure for at man sender to meldinger når man ikke egentlig er interessert, noen blir sure for at andre sender tilbake når man ikke stillte et spørsmål, og så videre, burde lage en egen tråd som heter "noen blir sure for at...."

Skjult ID med pseudonym Bait lø. 21 aug. 2010 01:06

@qwerty
haha, typisk å få seg partner rett etter man har betalt for et 6mnd superbruker :P

Skjult ID med pseudonym xyz lø. 21 aug. 2010 01:11

Hmmm, En del med meninger om at man ikke bryr seg om dette temaet. Så hvorfor bryr de seg og skriver på hver eneste tråd om dette temaet da??

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 21 aug. 2010 01:14

Hadde jeg funnet en dame og fortsatt ha betalt for fem måneder, tror jeg jeg hadde dumpet henne! :P

Heldigvis er jeg på lave månedsbetalinger nå.

Skjult ID med pseudonym høna gal lø. 21 aug. 2010 01:24

@ qwerty
erru idiot eller? Du haddedumpa dama?

Skjult ID med pseudonym Bait lø. 21 aug. 2010 01:26

Nå skjønner jeg hva de mener med at noen ikke forstår sarkastisk humor :P

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 21 aug. 2010 01:27

Må jo få valuta for det jeg har betalt for. Legg ellers merke til (:P) etter kommentaren.

Men ellers har jeg fått høre på forumet i dag at jeg er en kråketå, hjernedød, nazi, umenneskelig, hjerteløs, uten empati og en jævla dust - så jeg er sikkert idiot også.

Skjult ID med pseudonym ruggen lø. 21 aug. 2010 16:36

Det er endel som ikke forstår (muntlig) ironi.
Skriftlig ironi er det enda færre som forstår.

De som bruker og forstår blunkefjes (f.eks. ";P", ":P" eller ";)") som hint om at de har brukt ironi, er ironisk nok de som ikke trenger hint for å forstå det. Mens de som faktisk trenger hintet, ikke forstår at det er et hint :)

Skjult ID med pseudonym Z lø. 21 aug. 2010 16:37

*humrer av ruggen*