Alle innlegg Sukkerforum

Gamle kjente

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym stram lø. 21 aug. 2010 16:02

Er det noen som har sett gamle kjente fra nærmiljøet sitt her inne? Såg ei her inne som jeg vet godt hvem er og alltid sett på som ei normal og oppegående jente, men lot være å klikke inn på profilen hennes i frykt for at hun kanskje ikke likte at en fra nabolaget såg henne her. Og hva skjer? Jo, to dager senere er hun inne på min profil, og sender meg derpå følgende melding:"Fy faen (mitt navn)! Hva gjør du her inne? Trodde ikke du var slik en desperat gris at du holdt på med slikt som dette!"
Hva gir dere meg. Jeg har en normal profil med normale bilder. Jeg er vel ikke verdens peneste mann, men må nå vel få legge ut bilde av meg selv uten at noen som kjenner meg igjen skal kunne rakke ned på mine valg for det. Og hva gjør i så fall hun her inne? Nå skjønner jeg hvorfor mange vegrer seg for å legge ut bilde av seg selv...

(mann 39 år fra Oslo) lø. 21 aug. 2010 16:04 Privat melding

Sikker på at det ikke var et forsøk på humor...?

Prøv uansett å svar med samme mynt: "Hva jeg gjør her inne? Samme som deg, regner jeg med ;-P"

Skjult ID med pseudonym megvel lø. 21 aug. 2010 16:07

kvinnfolk:) ikke lett forstå seg på...enig, bare send spørsmål i retur. Kanskje skriv desperat kjerring istd for gammal gris:)

(mann 36 år fra Oslo) lø. 21 aug. 2010 16:10 Privat melding

snodig om det er ment som no annet enn humor når hun er her selv.

Skjult ID med pseudonym stram lø. 21 aug. 2010 16:10

Det ble gjort, og siden har jeg ikke sett henne her,så jeg regner med at jeg ble blokkert. Kanskje vissheten om hva hun holdt på med ble åpenbar for henne og det var mer enn hun kunne takle :):) hehehe

Skjult ID med pseudonym Mons lø. 21 aug. 2010 16:13

Mons tror det er mer bak denne fortellingen.
Mons tror 'ingen' katter er desperate i utgangspunktet.
Ord som 'desperat' blir ofte misbrukt,
samt tolket feil pga. et eller annet sjalusi drama,
eller 'menn/damer' kan være for direkte i 'noen' situasjoner, @Rotte. :)

Skjult ID med pseudonym vibe lø. 21 aug. 2010 16:25

Det var vel et (dårlig) forsøk på felipt, ironi kanksje til og med, siden hun er her selv. Men temmelig klnete, spør du meg. Ville i alle fall ikke tatt det personlig. Men interessant hvordan nettet eksponerer nye sider av folk man trodde var normale.

Skjult ID med pseudonym Exposure lø. 21 aug. 2010 16:33

Hmm jeg har aldri opplevd akkurat det. Har hatt mennesker jeg har gått på skole med innom profilen, bekjente av bekjente og jeg har blitt gjenkjent av sukkerbrukere på byen. Noe som var litt noia, siden jeg ikke kjente igjen henne med det første;)

Skjult ID med pseudonym tuppa lø. 21 aug. 2010 17:07

Jeg har bare hatt hyggelige meldinger med gamle kjente, og har flere fra nabolaget med profil her på sukker. Vanligvis klikker jeg forbi. Noen ganger har jeg vært innom eller fått besøk, og da er det alltid hei på deg, du er her du også..eller gøy å se kjente her inne og lykke til. Jeg ser ikke helt problemet jeg. jeg lurer litt på hvorfor noen i ett nabolag sender den type uttalelser til noen?

Skjult ID med pseudonym stram lø. 21 aug. 2010 17:29

@tuppa
kanskje ekkelt at noen vet noe om deg, hva vet jeg...mye rare folk

Skjult ID med pseudonym Bait lø. 21 aug. 2010 17:32

Var det exen din eller stram ? :P

(mann 39 år fra Oslo) lø. 21 aug. 2010 17:56 Privat melding

Jeg er åpen blant alle kjente om at jeg e på sukker.no.

Men jeg har jo sett enkelte perfiert bekjente (ala venninner av venner og kollegaer) er her inne. Folk jeg snakker med sånn fem ganger i året eller noe. Som regel styrer jeg unna de profilene av den enkle grunn at jeg lett kan få kontakt med dem gjennom mer gammeldagse kanaler. - og motsatt: hadde de vært interessert i meg på den måten så hadde de vel hintet om det de gangene vi tilfeldigvis møtes.

Skjult ID med pseudonym stram lø. 21 aug. 2010 18:01

@Bait
Hehehe, nei merkelig nok var det ikke henne....:) Det blir vel det neste....haha

(kvinne 45 år fra Oslo) lø. 21 aug. 2010 18:10 Privat melding

Hun hørtes veeldig konservativ&gammeldags ut..ikke ta deg nær av snevre menneskers syn på hvordan d-u skal leve ditt liv... Det er mye bedre å treffe en evt partner innpå her,-enn med øl-briller på by`n...mener jeg ihvertfall ;D

Og bedre å være aktiv for å finne seg en kjæreste,-enn å bare sitte passivt hjemme&glo på Tv eller moe i den duren.. ;D

Skjult ID med pseudonym stram lø. 21 aug. 2010 18:33

Må bare fortelle en historie om en kompis av meg nå når Tyril nevnte det om å sitte passivt hjemme og se på tv. Kompisen min hadde vært skilt et par år og ikke hadde han unger, så mye av tida han ikke var på jobb, satt han inne og så på tv. Så var det en dag at det var selskap hos naboen hans og stemninga var høy. Kompisen min var der også, god og skeiv, og litt nedfor etterhvert som alkoholen gjorde et godt innhugg i hjernecellene hans, så det gikk ikke bedre enn at han begynte å sippe litt om at ingen ville ha ham og det var jo da rettelig synd i ham. Naboen og festtilstelleren, som hadde sett seg rimelig lei på at den tidligere bestisen hans ikke var råd å få med på noenting utenomfjernsly lenger, fyrte seg opp og sa at han hadde kur for hvordan han skulle finne ei ny kjerring til ham og strøyk på dør. Fem minutter senere kommer han tilbake med kompisen min sin tv, dvd-spiller og tuner i hendene. "Dette", sa han "skal du få tilbake når det kommer kvinnfolk i hus igjen". Kompisen min så lenge på ham. " Det er pinadø greit det,du skal få se!" Snøvla han før han strøyk på dør. Vi andre tenkte at dette kom til å bli leven og venta oss det verste, men ingenting hendte, og resten av festen forløp slik fester pleier å forløpe.
Men tidlig neste morgen blei festtilstelleren vekt av kompisen min som ringte og sa at han ville ha tilbake tven og alt." Ja, men har du skaffet deg kvinnfolk da?"
"Ja, det har jeg, og er du kjapp så kan mora di lage frokost til deg også."
Så er nøden stor og du vet hvor alle bor, da kan det meste ordne seg. Det er vel ikke så overraskende at kompisen min har fått ha i fred tven og slikt etter dette. Forholdet mellom mor og sønn er jeg litt mer uviss på...

(kvinne 41 år fra Oslo) lø. 21 aug. 2010 20:02 Privat melding

Ja, jeg har sett flere mer eller mindre kjente her inne. Har vel bare tatt kontakt med én, men han er jo litt langt ute bekjent (eller hva? Hvis du leser denne tråden vet du nok hvem jeg mener hehe). En kamerat tok kontakt med meg her inne også, men det er på rent vennskapelig basis (han var gift med en veldig god venninne av meg). Har sett flere jeg gikk på vgs sammen med her inne også, men det er jo en del år siden jeg gikk på vgs, så det er vel ikke rart at noen av dem leter etter en kjæreste, heller.

Å bli omtalt som gris fordi man er her inne synes jeg var drøyt i hvert fall... Ok, så litt flaut er det å bli kjent igjen her inne, men overhode ingen krise. Jeg er singel, så hvorfor ikke?

Skjult ID med pseudonym Smartypant lø. 21 aug. 2010 20:28

Jeg blir helt imponert over hvor følsomme mannfolka her inne er. Rart det ikke blir noe på dere i grunn.

Skjult ID med pseudonym stram lø. 21 aug. 2010 20:32

Ja ,det synes jeg å. Men sier vi at det blir noe, lurer jo alle på hvorfor vi er her.......:):)

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 21 aug. 2010 21:17

Nå satt jeg kart-markeringen min på barndomsadressen og tok et søk etter profiler innenfor 10km. Jaggu fant jeg barndomskjæresten!

Skjult ID med pseudonym SnakkSant sø. 22 aug. 2010 22:26

Jeg ville tolket dette som et forsøk på humor - siden damen er her inne selv og noe annet ville være å kaste stein i glasshus. Blokkeringen er i så fall merkelig, men kanskje hun reagerte på at du ikke svarte (?). Uansett, prøv å ikke la det gå inn på deg :-)

Sendte melding til en fyr jeg kjente èn gang, helt vennskapelig, men han svarte ikke. Etter dét pleier jeg å styre utenom profilene til kjente - av respekt for deres privatliv. Det er sikkert noen som er flaue over å være her inne og ikke vil at kjente skal se dem. Selv om vi er i samme bås ;-)

(mann 45 år fra Oslo) sø. 22 aug. 2010 22:41 Privat melding

Vel har nå bodd andre steder like lenge som hjemplassen og Når man kommer fra Nord og drar på besøk der tror jo de fleste at du er samme gutten som da du dro. Nei man er ikke det man har utviklet seg sett verden og så mange tusen mennesker at ja jeg har glemt hva du heter og så blir de fornærmet. Mennesker man en gang hadde noe kontakt med er litt ubehagelig å få på profilbesøk. Men det komer jo an på hvem det er traff nettopp ei her inne som jeg en gang kjente og var keen på som ung. like vakker den dag i dag men hun bor på feil plass. Traff og en gammel kollega som jeg likte svært godt da men da ver jeg i et forhold men turte ikke fortelle henne at jeg likte henne på den måten.

Skjult ID med pseudonym Baremeg sø. 22 aug. 2010 22:55

Du får se det positive i det. Nå vet at hun ikke er sånn som du trodde.
Tenk om du hadde skrevet til henne og hun hadde lurt deg. Det hadde vært værre.

Det hjelper ikke med et vakkert ytre hvis man har et hjerte av stein.
Glem henne, hun er uaktuell.

(mann 36 år fra Østfold) sø. 22 aug. 2010 23:22 Privat melding

Fant ei vennine jeg kjenner ganske godt her inne. Hun ble straks konfrontert på telefon he he:)

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 22 aug. 2010 23:26

Husker at det var ei jeg vurderte å ta kontakt med her en gang, men bestemte meg for å vente litt siden jeg var på vei over i ny jobb. Gjett hvem som jobbet der...!

Skjult ID med pseudonym rotte ma. 23 aug. 2010 13:15

Fordi det være noe feil med single.
Spesielt 2. sortiment, restlager, byttevare, resirkulert vare og mest spesielt defekt vare Rotte.

Skjult ID med pseudonym Mann ma. 23 aug. 2010 14:20

>> "Fy faen (mitt navn)! Hva gjør du her inne? Trodde ikke du var slik en desperat gris at du holdt på med slikt som dette!"

Denne linjen hører så bullshit ut, at jeg ikke kan få sagt det nok.
Om dette er tilfelle, så må dette dreie seg om en forstyrret jente (mot normalt).
Personlig tror jeg at du har diktet opp dette angrepet.

Kanskje du er ute etter "sympati-sjekking" på sukker?

La oss si at dette er tilfelle... Da hadde jenta i så tilfelle vært en "desperat grisejente" .

Som SteinR sier, hvorfor er det flaut å være her?
Det er like normalt å være her, som det er å sjekke på byen eller andre steder.

Skjult ID med pseudonym stram ti. 24 aug. 2010 22:09

@ Mann

Tosk! I og med at jeg har skjult hvem jeg er, hvordan er det da mulig med sympati-sjekking? Sympati-sjekking er like uaktuelt som sympati-knull...
Og det er en bråte med damer her som føler seg høyt hevet over oss vanlig dødelige som ikke er de vakreste glansbildene som har tråkka på jordas overflate. De anser ikke at deres tilstedeværelse her er av samme grunn som oss mindre pene; de er jo Guds gave til alle oss andre. Men det er også en bråte med damer her som er kjekke og trivelige og Guds egentlige gave til oss andre uten at de er klare over det selv.

Skjult ID med pseudonym Silje to. 26 aug. 2010 02:09

Hehe, jeg fant min bror her en gang. Kom ganske høyt på matchlisten min faktisk. Søskenlikhet sa du:p ? Vi kommenterte hverandres profiler og kom med tips osv, spurte hverandre om man fikk noen treff. He did, I'm still here.. Ellers sett et par fra grunnskolen, men har ikke behov for å besøke deres profiler.