Alle innlegg Sukkerforum

Når tar man opp dette da...?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym NotProud sø. 22 aug. 2010 21:10

For et par år siden var det bare å se i øynene at tiden var kommet da junior ikke alltid var like til å stole på. Var da i et forhold og hun var forståelsesfull nok til ikke å gjøre det vanskeligere enn det behøvde å være, det ble med andre ord piller. Vi snakker ikke hver gang her, mer nå og da.

Nå er jeg da single igjen (litt under ett år) og har hatt ett par tilfeller der aktiviteter har skjedd. Jeg har played it safe og lurt i meg ei pille (er noe med første gangs sex på andre daten som ikke inbyr til sååå mye ærlighet om alt dessverre) for å unngå både hennes mulige skuffelse og min (følelsesmessige) ganske garanterte ydmykelse.
Nå ønsker jeg som de fleste andre å møte noen det skal fungere med over lengre tid og da vil dette selvsagt være et tema som MÅ komme opp.
Så spørsmålet mitt her er (hovedsaklig til kvinnene her inne): Når syns dere det hadde vært naturlig at han dere dater tar opp noe slikt? (under mailskrivingen? Første daten? 14 daten? Første samleie? 5 samleie?)

(mann 45 år fra Oslo) sø. 22 aug. 2010 21:12 Privat melding

Vel ingen kvinne da men det hun ikke vet har hun godt av.
Men jeg ville vel brakt det på bordet når det er snakk om at det her blir noe langvarig.

(kvinne 30 år fra Oslo) sø. 22 aug. 2010 21:19 Privat melding

For Guds skyld ikke ta det opp verken under mailskrivingen eller førstedaten. Alt annet avhenger av kontakten dere har fått og hvor relevant du mener det er at hun innehar den relativt sensitive informasjonen. Selv om det ikke er en deal-breaker for damer flest, bør dere likevel ha en viss tillit mellom dere før du sier det. Jeg ville blitt usikker på hvordan jeg skulle taklet en slik opplysning fra en jeg såvidt har begynt å date, noe som igjen kunne ført til tilbakeholdenhet. Jeg tror du bare må kjenne etter når det føles riktig for deg :-)

Skjult ID med pseudonym javel? sø. 22 aug. 2010 21:25

mange menn rundt 40 og opp sliter med den problemstillingen.. selv har jeg datet en m ereksjonsproblem, og det kom opp etter vårt første samleie. Det jeg synes var greit var at vi begge tok det som en naturlig ting, og ingen trengte bli flau. Han var foressten den mest lidenskapelige mann jeg har vært med så veldig trist og. Har prøvd overtale ham til å sjekke ut om det bare er noen hormoner som mangler eller hva grunnen er, for det kan jo variere...men tror mannen sliter med å ta det opp m legen....

så uansett ville jeg ventet m å si noe, men jeg ville og ha målt testosteronnivået...kanskje alt du trenger er litt påfyll:))

Skjult ID med pseudonym frk.singel sø. 22 aug. 2010 21:39

Detter en info jeg mener godt kan vente litt.

For all del. ikke under mailingen.
Gi henne litt tid å bli kjent med deg.
Når dere så har hatt noen "prøveturer" med smuglet pille innabords , ville jeg synes det var greit tidspunkt å ta det opp :-)

Skjult ID med pseudonym strandboms sø. 22 aug. 2010 21:42

Bare et lite spørsmål til kvinnene ifm dette...

Etter det jeg har skjønt så har disse pillene en ganske lang virkningstid. Vil det ikke være ganske tydelig at mannen har tatt en pille?

Skjult ID med pseudonym NotProud sø. 22 aug. 2010 21:48

De fleste av pillene har en effekt over tid (alt fra 2 timer til 24 timer), men effekten er et resultat av stimulering, dvs du må bli kåt før noe skjer. (Muligens noe anderledes med Viagra, som jeg aldri har prøvd)

Skjult ID med pseudonym jåggørt sø. 22 aug. 2010 21:49

Skriv det i profilen. Det vil lokke damer som ser det som en utfordring å få en impotent fyr stram- og fin.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 22 aug. 2010 21:55

Jeg foretrekker åpenhet om sånt før man har seksuelle relasjoner. Etter min mening er det ingenting å være flau over og om man vet så tar man sine forholdsregler og slipper å lure på hva det er.

Skjult ID med pseudonym ElPresiden sø. 22 aug. 2010 22:00

Kan det... KAN det være mulig at det ikke ER menigen at du skal ha mer sex? At du har gjort ditt for Konge- og fedreland, og nå bør vie deg til arbeidet?

Skjult ID med pseudonym jåggørt sø. 22 aug. 2010 22:03

Ser du? Dragefrukt er skikkelig på hugget hun nå. Detta går veien NotProud. :-)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 22 aug. 2010 22:22

Pfft. På hugget? Jeg er for opptatt i forumet. :p

Skjult ID med pseudonym R sø. 22 aug. 2010 22:30

Hm. Jeg har datet en mann som hadde litt problemer på den fronten og nå idag lurer jeg på om han også dro pille-trikset de første gangene. Det var først etter at vi hadde hatt sex noen ganger at jeg merket problemet, nemlig og det var også først da han snakket om det selv.

Jeg synes ikke dette er noe du trenger å ta opp med det første. Hvis hun liker deg godt nok, går hun ingen steder, men hvis dere ikke kjenner hverandre i det hele tatt og du kommer med denne informasjonen, kan det i seg selv være utslagsgivende for at hun ikke går videre. Det vil si, her kan jeg bare snakke for meg selv, men hvis jeg ikke vet om det er verdt det, så trekker jeg nok muligens innsatsen. Dersom jeg imidlertid allerede liker mannen, er ikke dette noen grunn til å trekke seg for meg. Det er jo ikke snakk om et lystproblem og det er også løsninger på dette, så jeg ønsker lykke til :-)

Skjult ID med pseudonym SnakkSant sø. 22 aug. 2010 22:50

Ville ikke vært en dealbreaker for meg. Ville heller ikke forvente at noen var åpen om dette før man var blitt/hadde vært intime og hadde bygd opp tilliten

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 22 aug. 2010 23:59

Jeg er enig med dem som sier det kan vente.

For det første kan jo starten være litt krevende for magne menn, har i alle fall en mistanke om at flere tyr til pilletrikset selv om de kanksje ikke trenger det, for å eliminere den lille risikoen at det akkurat når det gjelder, ikke skal funke. Og jo mer interessert han er i damen, desto mer står på spill osv.

Dessuten; man vet aldri vhor et forhold bører hen, og dette er privat informasjon som du kan forbheodel de du er blitt fortorlig med. Ikke fordi det er noe å skamme seg over, men det er da engang privat.

Og for det tredje; mange har engstelser for fenomener de ikke kjenner som lanseres som et problem.
Den beste medisin mot forutinntatthet, er jo å eksponere noen for "problemet" uten at de vet det, slik at de - når de får informasjonen - ser at det ikke er noe problem.

For min del vil jeg si at nettopp at du finner en løsning på det, er det viktigste.
Det står respekt av det når folk viser litt handelkraft og gjør noe med problemet, fremfor å fornekte og fortrenge. Hadde jeg møtt en fyr som led i stilhet fordi han ikke turde gå til legen, hadde det vært hans aversjon for legen som hadde vært den største turn-offen..

Skjult ID med pseudonym Binders ma. 23 aug. 2010 00:07

Det som hadde plaget meg, var om saken hadde plaget ham i veldig stor grad.

Det er veldig vanlig at menn tror det er utslaggivende for jenter hvordan utstyret fungerer, men tro meg - det er ikke det som avgjør om vi synes du er god i senga!

Ellers enig i at det godt kan vente til man begynner å nærme seg overgangen date/ forhold.

Skjult ID med pseudonym sooky ma. 23 aug. 2010 21:04

@SteinR

Når ble 100% plagsomt?

@TS

Jeg møtte en gang en fyr som hadde litt samme problemer, problemet der var at han ikke klarte å snakke skikkelig om det, så det ble bare kleint, og ødela sexen helt. Jeg syns godt du kan vente med å fortelle det til du er i et forhold, men for guds skyld, hvis uhellet skulle være ute, forklar, så vil du møte forståelse. ;)

Jeg har inntrykk av at de fleste jenter har vært borti dette problemet, og vi syns ikke noen er mindre mann for det, om vi ønsker videre kontakt går mer på hvordan du takler det...