Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym frkfryd sø. 22 aug. 2010 22:38

Jeg har et spørsmål til dere menn der ute; er det slik at de fleste menn hater å skrive tekstmeldinger?
Leser man meldingen, og glemmer å svare...eller er manglende svar å tolke som at han er uinteressert?

Svarer du alltid på sms om avsenderen er en kvinne du liker?

Jeg blir aldri klok på dette! Hjelp meg:)

Skjult ID med pseudonym jadda sø. 22 aug. 2010 22:40

Nå er ikke jeg mann, men har akkurat hatt den diskusjonen med en flørt ;)

Han påstår iallefall at han leser sms'ene med en gang, løper til telefonen, men at han ikke alltid har tid til å svare? Og at han definitivt ikke er uinteressert ;) Men hva vet jeg, lurer ofte på det samme selv.

Skjult ID med pseudonym Rogaland sø. 22 aug. 2010 22:41

Er det interesse så svarer en uansett. Sånn er det med den saken. Liker en ikke sms, så ringer en i stede.
Alt annet er bare tegn på at det er flere fisk å velge mellom eller at en er i tvil på hva en vil.

Skjult ID med pseudonym kf sø. 22 aug. 2010 22:41

Foretrekker eposter jeg , har gjerne mer dybde /fylde i kommunikasjonen. Men så har jeg også epost direkte på telefonen, så den praktiske forskjellen mellom sms og epost er liten for min del.

Men ja, svarer i all hovedsak på SMSer om avsender er interessant :) "glemme å svare" er i min erfaring bare en dårlig unnskyldning.

Skjult ID med pseudonym Titten Tei sø. 22 aug. 2010 22:41

Svarer alltid på sms til en dame jeg liker!! Tror ofte det er et signal både den ene og andre veien om man ikke svarer. Gjelder på både kvinner og menn!

Skjult ID med pseudonym Z sø. 22 aug. 2010 22:44

Nå er ikke jeg mann. men jeg vedder på at om en mann virkelig er interessert, så gir han lyd fra seg.

Eller la meg si det på en annen måte:
Om en mann er interessert i meg og IKKE gir lyd fra seg, så gjør han det dummeste han kan gjøre.
Ikke bare taper han verdifull tid, han garanterer at han på sikt påvirker meg til å bli uinteressert og "skrur" av.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 22 aug. 2010 22:44

Her er det omvendt. Jeg har et leketøy som for tiden er på guttetur og jeg får stadige sms. Noe som minner meg på at jeg ikke har svart på den fra i morges. Bad girl.

Jeg tror altså ikke det er avhengig av kjønn.

Skjult ID med pseudonym nebbioso sø. 22 aug. 2010 22:44

hvis du vet noe om hvor raskt fyren leser dine meldinger på sukker (det kan du jo enkelt se...), og hvor raskt han deretter svarer på dem - så tipper jeg du kan forvente omtrent samme reaksjon på sms.

men sånt går jo litt opp og ned: av og til har man tid, av og til har man ikke tid. å lese går kjapt, å svare krever litt mer konsentrasjon.
f.eks. hender det at jeg leser SMS mens jeg kjører (aiaiai, godt jeg er anonym) men jeg pleier ofte ikke å svare på dem før jeg er ferdig med å kjøre...uansett hvor interessert jeg er ;)

Skjult ID med pseudonym strandboms sø. 22 aug. 2010 22:46

Dette blir jo veldig forskjellig fra person til person. Kanskje du får telle opp de forskjellige meningene her inne og se hva som er mest vanlig?

Har jeg tid svarer jeg med en gang (gjelder alle tekstmeldinger). Har jeg det litt travelt og jeg ser at det krever litt tid å svare tilbake venter jeg til jeg har bedre tid og kan "kose" meg med å svare tilbake (gjelder da damer som er interessante). Er det en dame jeg liker så spørs det om det faktisk lar seg gjøre å glemme og svare...

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 22 aug. 2010 22:50

Jeg liker ikke å sende SMS, men svarer da når jeg får en melding fra noen jeg liker. Problemet er bare at jeg ikke alltid kommer på noe å skrive som man kan begrense til 160 tegn.

(mann 55 år fra Akershus) sø. 22 aug. 2010 22:53 Privat melding

@ TS
Svarer på sms seff,men det kan ta litt tid, Som regel får jeg ikke lest inkommende sms med det samme og når jeg da har tid å lese dem er det som regel mange.tar de viktigste først.. Synes ikke noe særlig om å sitte der å knote med den svære tommelen på de små tastene er jo lettere å ringe. Men syns jo alltid det er fint å få en melding da. Mitt neste nyttårsforsett,bli flinkere til å svare raskt på sms.

Skjult ID med pseudonym frkfryd sø. 22 aug. 2010 22:55

hmm..takk for svar:)
Dette dreier seg om en mann jeg har truffet på jobben. Vi har jevnlig kontakt der, og han er like "på" som jeg:)
Han sender også meg meldinger, men i perioder opplever jeg å sende hyggelige flørtemeldinger som jeg altså ikke får svar på? Dette frustrerer meg kjenner jeg...jeg blir usikker på om han virkelig er så interessert som han virker når jeg treffer han..

Tenker jeg utifra meg selv er det hele såre enkelt; er man interessert så svarer man, er man ikke så lar man være:)

Men, jeg lurer noen ganger på om menn er litt anderledes, om det er mere et "spill"?
I såfall er det et spill jeg ikke skjønner en døyt av...hehe

(mann 45 år fra Oslo) sø. 22 aug. 2010 22:55 Privat melding

Tror man er ulike der. Jeg selv svarer som regel fort men ikke noe flink til korte meldinger så hvis det blir for mange av de tar jeg heller å ringer. Mens kameratene mine er veldig treg med å svare. Såpass treg at han ene må gjøre mye godt om han noensinne skal få dra på guttetur igjen.

Skjult ID med pseudonym strandboms sø. 22 aug. 2010 22:57

Strandbomsen liker ikke spill men kan ikke si om dette er unormalt for menn...

(mann 55 år fra Akershus) sø. 22 aug. 2010 23:03 Privat melding

Vi er nok interesserte frk.fryd,selv om det ser ut som det stikk motsatte. Tror ikke det er noe spill,nei.

Skjult ID med pseudonym R sø. 22 aug. 2010 23:11

@TS - Hva mener du er lenge å vente på et svar da? Jeg ser ikke alltid at jeg har fått sms når jeg for eks er på jobb, slik regner jeg med det er for mannen jeg skriver med også. Det kan derfor ta litt tid før man svarer eller får svar på meldingen. Men hvis han _ikke_ svarer på sms i det hele tatt, da er han nok ikke interessert, nei. Er man interessert, svarer man så snart man kan, enten via sms eller en tlf. Noe annet betyr vel bare at han ikke er interessert nok, desverre.

Skjult ID med pseudonym leoon sø. 22 aug. 2010 23:13

Må vel si at jeg leser meldingen uansett hvilket kjønn jeg får melding ifra.
Om jeg svarer er jeg litt dårlig på, dessverre :/

Skjult ID med pseudonym Z sø. 22 aug. 2010 23:17

SMS får man jo av mennesker som kjenner en.Om man ikke engang svarer sine bekjente, venner eller kollegaer, forstår jeg virkelig ikke hvorfor man f.eks blir skuffa om man ikke får svar av ukjente jenter eller gutter på sukker.

Synes Strandboms sier det best: Om man er virkelig interessert, skal det vanskelig gjøres å GLEMME å svare.

Skjult ID med pseudonym Meg :) sø. 22 aug. 2010 23:17

Kjenner meg igjen.

Kan det også være litt sånn at vi av og til har litt ulik oppfatning av om det er meldinger som man faktisk skal svare på? Har opplevd noen ganger at gutter faktisk vurderte dit at dette ikke var noe å svare på (uten at han var uinteressert)

Skjult ID med pseudonym Knarf sø. 22 aug. 2010 23:20

Minner meg om min 63-år gamle mor som alltid svarer "OK" når det egentlig ikke er nødvendig å svare. Som når jeg melder fra om hvilket tog jeg kommer med når jeg skal på besøk.

Skjult ID med pseudonym Hotmum sø. 22 aug. 2010 23:28

@knarf

er jo greit å vite at meldingen er lest da, så da er jo et "OK"på sin plass

Skjult ID med pseudonym frkfryd sø. 22 aug. 2010 23:29

Her kan vi snakke dager uten at jeg hører et pip..

@Linn1982..det er akkurat det jeg har bestemt meg for nå..hehe
Får se om jeg hører noe om det blir helt "tyst" fra meg;)

Skjult ID med pseudonym PikenVell sø. 22 aug. 2010 23:38

Er han interresert VIL han snakke med deg, Vil sende deg essemess. Vil treffe deg.. og vil derfor også ta kontakt.

og motsatt..

Skjult ID med pseudonym Smartypant sø. 22 aug. 2010 23:41

Jeg hater at alle forventer umiddelbart svar på all kommunikasjon nå om dagen. Jeg kan helt fint glemme å svare på en melding. Enten fordi jeg leser meldingen, men ikke har tid til å svare, eller fordi jeg begynner å skrive, men ikke finner på noe smart å skrive, og vips - glemt. Men er jeg keen nok, vil jeg jo selvsagt ta kontakt på eget initiativ etter hvert.

Skjult ID med pseudonym ruggen sø. 22 aug. 2010 23:49

støtter smartypanties der.

Skjult ID med pseudonym smsmania ma. 23 aug. 2010 17:47

Jeg har inntrykk av at gutter er generelt dårligere med sms enn jenter. MEN, de guttene jeg har møtt her inne har vært samme ulla alle sammen. Er faktisk samtlige gutta som har vært mest ivrig på sms, og da er de ivrige, for jeg er veldig på sms'en.. Iallefall, så kunne ene gutten sende meg 3 mld uten at jeg svarte, for da hadde jeg ikke lest de, og iallefall, så sendte han en million mld daglig i en mnd, så møttes vi, han var fortsatt gira og syntes det hadde gått veldig bra,og mld strømmet på i to dager etter det, to dager etterpå ble det bråstopp, ikke ett svar å få, ikke en lyd. siden det har jeg ikke hørt fra han... Hva kan dette være? Jeg skjønner jo jeg også at han ikke er interessert som han ga uttrykk for, men det er så sinnsykt dårlig gjort å bare kutte uten å gi meg noen som helst grunn?! Iallefall så har dette hendt med 3gutter nå, at de bare plutselig begynner å sende mye færre mld, og da jeg vet at de sitter med mobilen 24/7 og sender mld fra når de er på jobb etc, og d aldri før hadde gått mer enn ett kvarter til de svarte, til at det da tar 10timer før de svarer... så jeg skal iallefall slutt å sende førstemld på sms, eller så må man ta igjen med samme mynt, men føler det blir litt vel barnslig!

Skjult ID med pseudonym Datsyuk ma. 23 aug. 2010 21:11

Jeg svarer ALLTID på sms, problemet mitt er at jeg er forsiktig med å gi ut nummeret mitt. For meg går det ikke på interesse, jeg svarer uansett. Men jeg tror nok dette gjelder begge kjønn faktisk, samt at noen kanskje vil spille dyrebar. ;)