Alle innlegg Sukkerforum

Lettkledde jentunger

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 22 aug. 2010 22:46

Jeg leste nylig om at deiligst.no er Norges største nettportal for ungdom, og i dag kom nyheten om at en svensk 17-åring er drept av en mann hun møtte via snyggast.se, som høres ut som en lignende tjeneste.

Da jeg var på den alderen de fleste som legger ut bilder av seg selv slike steder er, fantes det riktignok ikke slike tjenester, men jeg kan virkelig ikke se noen parallell heller. Mulig jeg er i ferd med å bli en gamling, uten kontakt med ungdommens hverdag, men hva i all verden er det som får jentunger, med viten og vilje, til å legge ut slike bilder av seg selv? De vet at det finnes pervoer som sikler over det, og som fort kan gå enda lenger, og de vet, eller burde i hvert fall vite, at dette er noe som blir liggende på nettet til evig tid. Likevel blir det Norges største nettportal for ungdom?

Noen synspunkter på dette?

Skjult ID med pseudonym pgmp sø. 22 aug. 2010 23:03

Stort behov for å styrke egoet.

Og, nei, de vet ikke at det finnes et sprøtt menneske i verden som kan fristes til galskap av slikt

Skjult ID med pseudonym pgmp ma. 23 aug. 2010 00:32

Noen av oss er til og med så pr-kåte i vår kåthet at vi lager profil på sukker

Skjult ID med pseudonym ruggen ma. 23 aug. 2010 10:20

@SteinR, snakk for deg sjæl.
"Livet handler jo om å late som, late som om du ikke gjør (...) og late som om du blir sjokkert over (...) osv."
Jeg blir ikke sjokkert av at dette er ditt livssyn, men jeg synes synd på deg. Du burde finne deg ei odelsjente og fløtte til gards, løfte høyballer og gå tur med sauene.

Skjult ID med pseudonym ruggen ma. 23 aug. 2010 11:34

@SteinR, nei det var nok mer det at du har et veldig trist syn på livet. Hvis du tror at poenget er å "late som (blablabla osv)" har du misforstått fullstendig. At du selv "nekter å late som" spiller jo ingen rolle - at du tror alle andre gjør det er like ille eller verre.

Det blir som om du er syklist og tror at alle andre syklister i verden doper seg, selv om du selv ikke gjør det. Da må det være ganske trist å være syklist for deg, og du ville antakelig lagt karrieren på hylla med én gang.
Har du samme innstilling til livet, legger du kanskje livet på hylla i dette øyeblikk.

Forstår du hva jeg mener?

Skjult ID med pseudonym ruggen ma. 23 aug. 2010 11:59

@SteinR, OK da forstår du ikke.

Nei, jeg er overhodet ikke trist :) Jeg kan fint synes synd på andre uten å la det gjøre meg trist.
Jeg synes f.eks. synd på flomofre i Pakistan, og jeg støtter dem på de måter jeg kan (økonomisk, først og fremst), men jeg har det godt selv her i Norge. Hvis det var sånn at en flomkatastrofe gjorde alle giverne triste og deprimerte hadde det vært ganske så kjipt å bo her, men slik er det heldigvis ikke.

Skjult ID med pseudonym ruggen ma. 23 aug. 2010 13:03

?

Skjult ID med pseudonym Driver ma. 23 aug. 2010 13:25

Fordi de andre gjør det.

Skjult ID med pseudonym Guggen on. 25 aug. 2010 16:13

Hovedpoenget er: De fleste jenter som legger ut veldig utfordrende bilder av seg selv på nettet, viser ikke ansiktet sitt.

De som viser bilder av både kropp og ansikt, har nesten alltid relativt uskyldige bilder. Og litt uskyldige "sexy" bilder er ikke akkurat noe veldig oppsiktsvekkende å ha av seg selv på nettet per idag.

Så kritikken gjelder bare en liten gruppe jenter, ikke "masse 16-17 åringer"

(mann 36 år fra Oslo) on. 25 aug. 2010 16:49 Privat melding

jeg synes folk skal gjøre som dem vil. men synes det samtidig er litt sørgelig når det jeg føler er en ganske stor andel av unge jenter bruker pupper å lår for å få oppmerksomhet. og at dem føler den typen oppmerksomhet dem da får er verdifull.

det som også er veldig komisk er at det ofte er de som er ute etter den typen oppmerksom het som roper høyest gammelgris eller gris til den dem får den av

(mann 29 år fra Oslo) to. 26 aug. 2010 14:56 Privat melding

Jenter har ofte en tendens til å sette pris på oppmerksomhet. Ikke alltid av den positive, dog oppmerksomhet er det.

(mann 36 år fra Oslo) to. 26 aug. 2010 16:06 Privat melding

jeg synes selvsagt at jenter SKAL kunne kle seg hvordan dem vil uten og bli utnyttet. men realiteten er at dem ikke kan det. og selvom det er en veldig trist realitet er det en som for deres egen del bør taes hensyn til. og jeg kalte heller ikke jenter som bruker kroppen for å få oppmerksomhet for dumme. jeg sa det var trist at det virker som dem ikke har andre måter og hevde seg på å få oppmerksomhet på enn det.